19495
10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• AnuluWork #14862
    Én szombaton leszedtem. Leültem kajálni. Gondoltam belenézek valami fociba a tévén. A gyerekek eldugták a UPC távirányítót. Hát jó. Ha már egyedül voltam, kaja közben fogtam, benyomtam a 4. részt, és nem bántam meg, pedig kibírtam volna hétfőig. Csak a hang volt ami lehetett volna jobb, a kép annyira nem volt gáz. Ennek ellenére eltelt egy nap, és még mindig a szemem előtt van pár jelenet, annyira jó rész volt. Nem is tudom mikor éreztem ilyet utoljára Trónok harca kapcsán!? Hétfőn persze ismét megnézem, csak már jobb minőségben.
  • UUUU
    En meg nem ertek veled egyet, annak ellenere, hogy en is megvarom a hetfot, az uj resszel. A minoseget hozod fel peldanak. En meg azt, hogy az emberek fene jodolgukban, mar nem tudjak mit csinaljanak, aztan jonnek ilyen maszlaggal, hogy az igenyesseg. En meg egy regi magyar mondassal valaszolok. “A legjobb szakacs, az ehseg. " Ha nincs, mindjart nem valogatsz.
    Utoljára szerkesztette: UUUU, 2017.08.06. 01:01:23
  • molnibalage83
    A hasonlat jó a pénzzel.
  • no_way
    Ha tényleg olyan jó rész, mint ahogy állítják, akkor többször újranézem.
    Viszont az élményt amit az első alkalommal nyújt, az ismétlés már meg sem közelíti.
    Kis túlzással számomra az élmény a képátlóval és a felbontással egyenes arányban nő.
    Ha nem a lehető legjobb minőségben nézem meg, gyakorlatilag megrövidítem magam az élmény terén.
    Béna hasonlattal élve: Hétfőn este kapsz 20.000 Ft-ot, ha azonnal kell akkor csak 5.000 Ft.
    Ízlések és pofonok :)
  • molnibalage83
    A net előfizetés az, ami igazából olyan, hogy a többségnek felesleges a 10-30 Mbit felett. Engem nem zavar, ha Steames játék tölt 2-3 órát, mikor úgyis több tucatot játszok vele. Ekkora sebességgel is kvázi instant minden...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.08.05. 21:42:45
  • Zozo0122 #14857
    Ja, de akkor az volt a számukra elérhető legjobb technika. Utálom az ilyen érveket. Haladni kell a korral.

Én is, ha csak tehetem, minden 1080p. Ha játszom, igyekszem max grafika környékén. Ugyanilyen, mint hogy 2017-ben nem veszek el szórólapot. Küldjenek emailt és döntök, hogy érdekel-e. Spam mappát is figyelem néha. Azt sem fogadom el, hogy vannak egyes járatok pl. a BKK-nál amik nincsenek összehangolva más nagy forgalmú járatokkal, emiatt sok ember életéből vesznek el 5-10 perceket naponta. Oldják meg. Leszarom. Vagy ha valaki Internet Explorert használ már feljajdulok :D

Az információ korát éljük, komolyan néha már az is felidegel, ha megkérdeznek tőlem egy angol szót, vagy egy kevésbé ismert fogalmat, miközben egész nap a telóján lóg az adott ember. Pötyögje csak be szépen, úgy is ott van a kezében :D

Csak annyit akarok ezzel mondani, hogy HA választhatok, akkor már a legjobb minőségre megyek. Ha nem lehet, akkor valszeg morgok, és max elfogadom a rosszabbat.

Én leszedtem, beletekergettem óvatosan, de nem néztem még meg. Majd hétfőn, úgy döntöttem megvárom a tökéletes verziót.

Magamnak fizetem a netet is :D Ami az elérhető második leggyorsabb, pedig nyilván számít az ára, stb, de ennyire alapvető lett. 7 éve még elvoltam 5 megással is, ma elképzelni sem tudom azt az állapotot. Ez ilyen dolog :)
  • Pares
    Inkább 360p az, de amúgy nem értem, hogy mit kell ezen annyit vitázni. Aki meg akarta nézni, megnézhette. Az egyetlen lényeges dolog, hogy ne spoilerezzen belőle azoknak, akik úgy döntöttek, hogy még nem nézik meg. Amúgy személy szerint már csak azért sem néztem meg, mert akkor több mint egy hetet kellett volna várnom a következő részre :D
  • molnibalage83
    Én azért várok, mert annyira nem vagyok fan, hogy megnézzem DVD alatti felbontásban, ha elérhető normálisban is 3 nap múlva. A türelem erény.
  • sempronius18
    Apáinknak a 80-as években alámondásos VHS-el kellett beérnie mégis emberek tudtak maradni. Keményebb világ volt az, mint vakondvárosi születésű parasztnak, megmenekülve a Vadak betörése után úgy, hogy nyakukon a tél.

Ennek ellenére felneveltek és még a netedet is fizetik respect nekik.
  • Nirz
    De a leak nem szar minőségű, tökéletes 480p.
  • DantesHUN
    Nem kell UHD , de szar minőséget nem nézek. Aki igen hát...most mit lehet erre mondani?
  • Nirz
    jah 480p nem egyenlő überszar camos minőséggel
  • Zozo0122 #14850
    Egy rossz troll ez az ember :D
  • RatBaG #14849
  • UUUU
    En viszont tudok, egy-ket nap ide vagy oda nem szamit, te rossz sorozatfuggo ;)
  • Kongy
    Ez így van.
    Én csak a minőségről beszéltem. :)
  • SötétBarom
    Abban azért egyetérthetünk, hogy leakelt anyagból spoilerezni ordenáré rühes parasztság?
  • Kongy
    Hát nem tudom, egyesek annyira érzékenyek arra, hogy minden UHD legyen, de ez a leakelt rész csak egy picivel volt KÉPMINŐSÉGBEN rosszabb, mint egy normál HDrip rész, a hang meg ugyan úgy jó minőségű volt. Azért a Camos filmekkel ne hasonlítsuk össze, az tényleg hányinger, és ha ez a rész is abban a minőségben jött volna ki, én sem néztem volna meg.
  • DasIsFuck
    Ha egy cucc nagyon érdekli az embert, a minőségen könnyű kompromisszumot kötni.

Egy filmet, sorozatot csak azzal tudsz megtisztelni, ha hivatalos forrásból nézed meg, máskülönben inkább arról van szó, hogy magadat megtiszteled-e a jó minőségű verzióval:D
  • DasIsFuck
    Ez jelen esetben, mikor leakelt cuccról van szó nem feltétlen helytálló.
  • DantesHUN
    Milyen rajongó az, aki képes fos minőségben letölteni valamit és megnézni? A cam-os moziból felvett filmeket se értem, hogy tudja valaki megnézni, de hogy pár napot nem lehet várni...nem értem. Ha tetszik egy film vagy sorozat legalább annyival megtiszteltem, hogy ighényes vagyok és nem szar minőségben nézem meg
  • sempronius18
    Bruhuhu......
  • Nyiri
    Egy utolsó suttyó paraszt vagy. Akármilyen értelmi szintes dumával jössz. Nagy király vagy. Megnézted a lopott verziót fos minőségben. Feljössz ide spoilerezni... Majd körbenézek milyen medál jár érte.

Gondolom a no lifer póló biztosan.
  • szabii98
  • Vincenzo91
    Én viszont már nem tudok várni! Csak a videó minősége miatt nem nézem meg most :D Viták elkerülése érdekében PM-ben aki látta, írja meg a sztorit!! :D
  • Renegade
    Nem akarja valaki átvenni MaRee-tól a házigazda szerepet?
    Az adatlapja szerint már egy ideje nem aktív.
  • BreakDown89
    De még mindig magasabb a tiédnél, ha nem vagy tisztában a szabályzattal a 2012-es regisztrációd óta.
  • Kissssss0 #14835
    :DD azt a troll "spoilert"...
  • MrAndree
    Idézet fentről:

"A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget, ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről."
    Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.08.04. 20:53:40
  • sempronius18
    Ertelmi szinted a 20 kg-os tarcsaeval vetekszik ha nem akarsz spoilerbe futni, de megis feljossz a forumra.
  • BreakDown89
    Ne dothraki seregezz már b*zd meg, hanem tanuld meg használni a spoiler gombot. Megőrülök.
  • szabii98
    Egyszer volt már ilyen talán tavaly, hogy kikerültek a részek, akkor mintha lett volna később magyar felirat, de ebben nem vagyok biztos.
    Ha valahol, akkor az addic7ed.com-on lesz, bár lehet a hivatalos angol feliratosok is megvárják a hétfőt.
  • Paxton
    Felirat még nincs a 4. részhez, és elég rossz minőségű, de annyira brutálisan jó epizód, hogy nem volt türelmem megvárni a normális felbontást. Hihetetlen, hogy egy TV sorozatban ilyen jeleneteket megcsináltak! Még mindig kaparom az állam a földről...
  • Ainz
    Ne várj feliratra.. szerintem vasárnap előtt nem lesz.. Vagy nézd meg így vagy várj vele.
  • sempronius18
    Költségesnek tűnt még ilyen tré Indiai verzióban is ez a rész :)

Most tekintsünk el attól, hogy valószínűleg teleportált a Dothraki sereg és egy 90+ %-os rész ez így tovább!
    Utoljára szerkesztette: sempronius18, 2017.08.04. 19:23:33
  • Zozo0122 #14826
    Felirat van? Magyar gondolom még nincs, de angol? Csak lekaptam én is, de csak akkor nézem meg, ha este nagyon nyaggatva leszek vele...:D
  • RatBaG #14825
    azért sokat mond a release neve :DD
    Game of Thrones S07E04 SCR x264 SHITHINDIQULITY
  • Kissssss0 #14824
    tyű ez bizony jó rész volt.
  • Kongy
    4. rész spoiler
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dickon :D Hogy kiröhögte már Bronn :DD Ő egyébként Samwell tesója nemde?

Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.08.04. 16:48:40
  • Ainz
    4. rész spoiler
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az Bronn volt vagy Dickon, de inkább Bronn