Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
le a kalappal, nagyon jó rész volt 😊
várhatunk 1 évet megint 😞
Woah, egyelőre nem nagyon találok szavakat, annyi minden történt, eszméletlen jó évadzáró epizód volt. Hihetetlen volt ez a 6. évad, szerintem eddig messze ez volt a legjobb.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

szabii98
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dany flottájában ottvoltak a Martell és a Tyrell hajók, Varys azokkal ment.

I met God. She's black

Én Varyssal vigyáznék szerintem képes teleportálni 😄
Azért a vége ütött. 😄 Messze még a 7. évad.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Kiderül hogy az Éjkirály valójakban csak a Vasbank behajtója. 😊

Az utolsó évad tetőpontján, amikor már minden veszni látszik átutalják pénzt a Vasbank számlájára, amire a Mások sarkon fordulnak és visszamennek a fal mögé.
ToCsEk
első 19perc azt a kurva, könyvtár whoo, Arya hangosan tapsoltam 😄,Jamie mosolya nem volt őszinte végén, mi darkos volt már az egész, de hát Cersei nem sokáig örülhet majd mert ugye könyves spoiler “Queen you shall be… until there comes another, younger and more beautiful, to cast you down and take all that you hold dear.”
vége nem volt rossz, jó kis hajóhad, másokat hiányoltam

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

molnibalage83
Végülis, jó behajtó. Leölnek mindenkit, aztán lehet vinni a ház/vár négy sarkát is. XD

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Caliph
felfogadták az éjkirályt 😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

nearo
meg a másik😄
arya

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

molnibalage83
Hát igen. Stannis meghalt, pénz ablakon kibaszva. A Királyság lóg egy rakás pénzzel. Valamit ideje lenne lassan behajtani. Vagy ők pénzelik a Verebet? 😊
Vagy pont ők nyírják majd ki őket? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Caliph
amúgy nem is nagyon emlékszem , de a bravoosi vasbank megjelent a sorozatban? mert a könyvben sokkkal tartozik neki királyvár aztán az a hír járja hogy velük nem lehet packázni,aztán jól eltűntek 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

nearo
újrész
tommen<#idiota>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Remélem nem csak nekem ugrott be ez az ominózus jelenet:

Utoljára szerkesztette: Flecsy, 2016.06.27. 10:57:27
Caliph
hát nagyrészt eltaláltam mi lesz az utolsó részben 😊
8/10,mert egy kicsit vontatottnak éreztem,hiába hosszabb,el is tökölték a plusz időt

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.06.27. 10:55:28

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ainz

Most így jobban belegondolva, Benjen említi, hogy a fal nem csak jég, elég sok mindent rejt.. maybe ice dragons confirmed ? 😄
szabii98
Srácok, én meghaltam. Kész, ennyi volt, temessetek el. Ez a rész tényleg 10/10 volt.

I met God. She's black

a zöld trugyinak Guy Fawkes is hasznát vehette volna
MI A FASZ EZ A RÉSZ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Még úgy is kurva nagyot ütött, hogy tudtam a spoilereket.
Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.06.27. 09:47:25

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Nocsak nocsak... Elég csak
megmutatni ki Jani deresben és az északnak azonnal eszébe jut, hogy nem felejt. 😊
Terawatt
Mostani rész spoiler mi? 😄 rutinból benéztem és megfagyott bennem a vér, hogy nem kéne itt lenni. VESZÉLYES AZ INTERNET MA! <#idiota>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Ainz
Ez hatalmas 😄
Ainz
GECI DURVA!!!!!!!!!
Spoileres gif az évadzáróból:

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

cylonflatus
Vagy a Hodor nevet átírni a "tartsd az ajtót"-nak megfelelően. Mondjuk lehetett volna Tartaj, vagy Taraj. Esetleg Tarazaj.

Csak vicceltem.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Terawatt
Remélem a farkas fej is gumicukorból volt. Omnomnom

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

BoneDragon
Na kíváncsi vagyok kedvencünk hány napig fog hisztizni, hogy milyen sz*r volt az évadzáró. <#pias>

molnibalage83
Epic. 😊

A lerágott cikkcakk témához picit visszakanyarodva... <#vigyor>
Nekem az nem jött le, hogy Sansa tudott volna róla, hogy Kisujj és bandája 100%-ra meg fognak érkezni.

a fordítóknak nem a tarsd az ajtót cselekményre, hanem szabadabban kellett volna gondolkozniuk, pl:
-maradj hátra
-védd brant
-ments meg minket
-köszönjük neked
-stb
ilyenekből több esély lett volna hodor hangzású végeredményt kihozni...

trident
Szenvedő szerkezetet is kivételesen ritkán használunk, mégis létezik. A legtöbb fantasy merít a történelemből, (középkorból gyakran) tehát elfogadható és gyakran kívánatos az archaikusabb nyelvezet. Bruzsy & darkspell szerintem a feliratot zseniálisan oldotta meg, a szinkronossal meg biztos megszenvedtek, szerintem vért izzadtak.... Jobban jártak volna, ha a fenti fordítók ötletét használják.

Nem láttam a szinkronost, valószínűleg én is azt mondanám amit ti, netán ha csak azt nézem, értetlenkedek. 😄

A nyelvezet finomsága meg kell, lásd a jelenet végét:

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Meg ugye eleve mikor mondunk ilyet így, ebben a szószerkezetben? És mint lentebb kérdeztem, az "Óvd jól"-ból hogy lesz Hodor?
most néztem magyarul a hodoros részt... óvd jól... de béna volt...

Count Adyn
ez van ezen pörög ma mindenki😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sippie
persze, egy fostos ország egy unióból való kilépése a világ pusztulását hozza... kicsit röhejes, hogy még az etióp éhező is rosszul jár a brexittel... aki azt se tudja, hogy mi a tököm az az anglia... kicsit túl van ez erőltetve.
ez is marhaság...
persze ha valaki kiszámíthatóan szép színuszban fut, akkor ne csodálkozzon 😊

BoneDragon
Ez nem jó, nem vették figyelembe a fizikát.

Count Adyn
cikcakk😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nem unod még?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

BoneDragon
Miért nem cikkcakkban szállt fel a lóra? Lehet úgy nem látszik a gumikard.

Count Adyn
Gondolom alapbol se egyszeru felpattani egy pacira nemhogy még egy 110 centis karddal az oldalán 😄

Jim Morrison
Eh

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ja, persze, most ezzel ijesztgetnek, hogy világvége lesz. Nehogy másnak is eszébe jusson kilépni...

Terawatt