Nehrim - Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van néhány játék, amelyben egyetlen lövés is lehet halálos, de általában a strapabírósabb, kevésbé realisztikus sebzéstûrés a szokásos.
Utóbbira jó példa a Fallout3, ahol egy szupermutáns owerlord fejébe 2-3 tárat is bele kell pumpálni a kínai rohampuskából.
Az oblivionhoz készült olyan mod, amelyik figyelembe vette, hogy az karakterek melyik testrészét érte találat, fejlövés általában kritikusnak számított, egy végtagsérülés jóval kevesebb sérülést okozott.
A puha testeden viszont úgy megy át, mint kés a vajon, ha egy borda vagy más csont nem fogja meg. A középkorban a haslövés nyíllall szinte permanens halálos ítélet volt, mert ha az adott esetet túl is élte a delikvens, a piszkos ruhadarabb a sebbes került és hashártyagyulladásban meghalt a delikvens. (Ha a gyomor kilyugatd vagy belek, akkor szintén kapmec...)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Inkább úgy kéne megoldani h nagyon pontatlan, lassú (gyenge) kezdetben az íj, és ahogy fejlõdünk úgy lesz egyre jobb.
Fejlövés meg azonnali halál (hacsak nem elefántra vadászunk). Na az reális lenne.
ehhez képest ez kicsit reálisabb
shit happens
Szinte lehetetlen mellé lõni. A sebzése a kezdetekkor található íjalnak nyilaknak elég gyenge, de ha az ember nem csámpázik be túl korán 14. szint feletti területekre, használható. Gondolom magasabb szinten méginkább...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az íjászkodás viszont itt is használhatatlannak tûnik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ajánlom, hogy a jobb cuccokat (sõt, az alapvetõ páncélon és fegyveren kívül mindent) tegyétek el a ládátokba, mielõtt az ott az õrparancsnoktól kapott elsõ feladatot elkezditek...
íjjal próbáltam lelõni, de nem ment, a közelébe se tudok menni ez itt a gond
shit happens
a házat megtaláltam, csak felmenni nem lehet, lelõni nem tudom
vmi zöld növény van a kandallóban meg a tetõn, azt kéne felgyújtani, vagy egyéb ötlet?
shit happens
Az a lányeg a goblinosnál,hogy az ajtora kell 3x rálöni nyillal.A karzatrol ahol a patkányok vanak.
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
Nem messze a folyó metnén van egy meredek kidõlt fatörzs és egy titkos templom bejárat. Oda felment már valaki?
Egyáltalán mi szerepe van annál, akivel nem lehet beszélni sem kereskedni? Tudom, noob kérdés, de én soha nem játszottam az eredetivel.
A játék eddig nagyon bejövõs. Tiszta Gothic hangulata van.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nem véletlen, hogy szinte rögtön elkezdték modolni a nehrimet is 😄DD
de asszem ezt békénhagyom, így játszom, ahogy megcsinálták, nem akarok megint beleveszni a modolásba játék helyett, már eleve az röhej lenne, hogy a modot modolom... 😄
számomra ez így is inkább egy teljesen új játéknak számít.
Pl a harvest flora-hpoz hasonló van benne, de csak félig. A leszedett gombák egy része eltûnik, mások nem, az egyéb növények meg egyáltalán nem...
Az Obli egy halom (200 fölött) moddal, Qarl cuccaival együtt is kevésbé recegett...
Valószínûleg a scriptek nem túl optimalizáltak, mert jól láthatóan akkor gondolkodik sokat, amikor valami script elkezd dolgozni benne...
Pl szintlépésnél a 3 képesség kijelölése után több másodpercig nem történik semmi, majd tovább megy.
Lefagyni csak az alvás elõtti automata mentésnél fagyott, kikapcsoltam, azóta nincs vele gond. W7 64 bit. Az exe XP SP3 komp módra állítva...
(Azért halkan jegyzem meg, hogy a G3 sokkal szebb és sokkal nagyobb látótávval meg sem reccen...)
Ezért volt az oblivionban minden város zárt. Itt meg minden város nyilt tuti hogy ezért is nagyobb a gépigény
nekem simán települt, elindult, új játékot kezdtem:
sir quno jedi: ezekre érdemes figyelni:
a data-ban mindent kipipáltál, ok.
a my games mappából csinálj egy biztonsági másolatot, majd töröld ki az oblivion mentéseket és az összes ini filet, generál egy újat magának.
lehet hogy ez a baja.
meg érdemes külön mappába telepíteni de gondolom ez is megvolt.
How much can you take,before you snap?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Meneküléssel nincs gond, játszottam a TIE-vel, ott se keveset kellett futni, de itt még körülnézni se érkeztem - mindehhez hozzá tartotik, hogy fáradt voltam, nem is erõltettem a harcot a harmadik gyors kampec után kiléptem.
Csak a játék eleje ilyen menekülõs - ha esetleg nem jönne be.
Végigmásztunk a sötétben (fáklyáztam, amíg lehetett), biztos nem szedtem fel minden cuccot, most szemezhetek a fekete trollal, egy életlen tõrrel a kezemben, plusz van két fire demage tekercsem, de nem hatja meg a bestiát, röhögve agyoncsap.