Nehrim - Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fõváros beszarás. Húzzatok pelenkát ha a közelébe értek, ilyet még játékba nem láttatok.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az viszont érdekes, hogy max. közelébe húzva az én gépem is megreccen. 4 GB RAM, Core E7300 proci és egy 1GB-os 4850-es Radeon mellett.
A nagy erdõ lenne az oka?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Na itt párszor majd beszartam mikor oldalról rám ugrott a reaper akinek csak a szeme világított zölden.
Ilyen királyság Oblivionba sosem volt, ráadásul itt érdemes csak úgy barangolni mert mindenhol van valami értékes dolog elrejtve. Ez nekem nagyon hiányzott obliból.
Nem próbáltam ki...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
felteszem, tényleg lesz egy-két patch majd, mert néhány szöveget nem fordítottak le, de azt mondták, arra figyeltek, hogy ami a küldetésekhez kell, az mindenképp angol feliratos.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De akkor ez most egy teljes és végleges mod? Vagy félkész még kicsit?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Régen volt.
Vásárolni kell a templomok környékén boklászo árusoktol varázslatot és kell még egy runa ami olyan mint a varla kõ.
Áso,lapát,fogo,kalapács,csákány mind kelleni fog,több is mert használodnak.
Szintlépésnél kapsz learn pontot azt költheted+500 arany a tanítoknál.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
eleve a launcher is mennyire profi. engem megvettek kilóra.
csakis teljesen új játékként lehet erre tekinteni...valahogy ösztönösen minden tárgyat elkezdtem felkapkodni, és valóban, egy csomó minden, ami az oblivionban nem kellett, itt kelleni fog. fantasztikus, teljesen el kell felejteni az obliviont.
Csak jó messze van.
Teleport rendszert vágja valaki? Akárhányszor teleportálok mindig elhasznál egy teleport követ?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Eddig tetszik. A táj ami fogad, káprázatos. Ja, és úgy tûnik, hogy vannak fejezetek, ahogy megjósoltam. 😊
Ez ba..ot jó volt .
A fõküldi kilõve lehet barangolvi<#violent>#violent>
A mod fejlesztése 2007 óta folyt, és elég sokmindent belepakoltak a srácok. A legjobb hír azonban az, hogy a Nehrim ingyenes! Mindössze a z Elder Scrolls IV: Oblivion egy példányával kell rendelkeznünk és máris kipróbálhatjuk ezt az indie fejlesztést.
A Nehrim angolul és németül is elérhetõ.
(Gamestar)
A topic célja az Obliviontól független párbeszéd lehetõségének biztosítása a Nehrimrõl, mivel lényegében egy önálló RPG-rõl van szó, az Oblivion topicban zavaró lehet a keveredés.