37
  • Merces
    csak nekem tünik ugy hogy a konzol exkluziv játékok nyeresége valami relytélyes okbol mindig alulmulja a várakozásokat?
  • Al Ashrad
    Mortal... kéne az új pc-re...
  • zenya
    Na igen Call of Duty 3-at én sem értem miért nem hozták ki pc-re ha már a többit igen.Nekem még ezek hiányoznak!
    Dead or Alive sorozat
    Virtua Fighter sorozat és még sok más bunyós játék.
  • RecoPhile
    Nem is nekik találták ki a Lunatic nehézségi szintet. :)
    Legnagyobb ;D
  • zola2000
    Jónak jó, de a nehézsége az emberek 98%ánál a lehetetlenhez közelít.
  • zola2000
    Nem annyira mint azzal, hogy a "farmvilleel majdnem 100millióan játszanak" ami végülis igaz, de csak annyit ér mint a majd 100milliószámban elkelt wiisportsal dicsekedni konzolos oldalról ^^
  • RecoPhile
    Ez tényleg réteg játék. De számomra Touhou Project (東方Project)
    legjobb (2D) shooting game a világon! :)
  • JethroHUN
    wowal dicsekedni még mindig szánalmas...
  • JethroHUN
    Red Dead Redemtion, mindenképpen 5/5, port esélye -10000000/5
  • grebber
    Ez az én listám:

Far Cry Instincts Predator
    Dead Or Alive 4
    Project Gotham Racing 3-4
    Call Of Duty 3
    Dead rising
    The Darkness
    Forza Motorsport 2 - 3
    Halo 3
    Conan
    Army Of Two
    Ninja Gaiden II
    Too Human
    Midnight Club Los Angeles
    Fracture
    Baja Edge Of Control
    Halo Wars
    UFC 2009 Undisputed
    Condemned 2
    Gears of War 2
    Fight Night Round 3-4
    Jurassic.The.Hunted
    NBA és Fifa Streetek
    Alan Wake
    Red Dead Redemption
    Halo 3: ODST
    UFC 2009 Undisputed
    Mortal Kombat vs DC Universe

Ezeket szívesen látnám pc-n is!
  • Seth
    Szerintem meg a játékot kell élvezni, nem pedig azt ,hogy milyen platformon van.
    Áááá, inkább vitatkozik a sok hülye pc-s meg konzolos.
  • shandix
    Én a PC-játékokért vagyok oda a konzolosak se rosszak de szerintem a két kategóriát elkélne választani egymástól egy játék legyen vagy konzolos vagy Pc -s.
  • OstOr
    Zola2000 a starcraft link de durva :)
  • zola2000
    Ja még annyit, hogy még mielőtt k*****g konzolosnak kiáltanátok ki, én is támogatom a pc exkluzív játékokat a www.jastusa.comról már vásároltam is, bár ezek errefelé rétegjátéknak számítanak, de jobb helyeken sok rajongójuk van, és legalább életben tartja a pc játékokat ^^
  • zola2000
    [URL=http://www.gamespot.com/n64/strategy/starcraft64/index.html]és a starcraft sem ^^[/URL]
  • zola2000
    a counter strike nem is pc exkluzív.
  • Seth
    Alakul..
  • OstOr
    A humort meg érteni kén ám, ezen még a gyakorlás sem segít :P Talán ha leszólnál nem derülne ki, Jah, hogy már megtetted :). Érted? Nem érted? ...
  • Fec papa
    Ha végig vihető lenne akkor sok értelme lenne kiadni a játékot. Ez csak egy pár dialogusbol álló demo szerűség.
  • Seth
    Trollkodni tudni kell ám...gyakorolj többet
  • OstOr
    Nekem a StarCraft 1-2, Counter Strike, Warcraft 3,Word of warcraft kellene PC-n. Jah hogy ez mind PC exkluzív, akkor ennyit a konzolról :) hajrá vegyetek minél többet ...
  • Kecske85
    Nekem a fentiek közül egyik se kéne, a Pixeljunk Shooter viszont annál inkább.
  • NEXUS6
    PS3-ról még ajánlanék ilyeneket, hogy GT sorozat, Uncharted, Valkyria, KZ. Megjelenési esélyük PC-n sajna zéró.
  • adler30
    A Halo széria a legjobb,na az kéne nekem is.
  • Jagdgeschwader
    A Heavy Rain végigvihető a Youtubeon is. A kontroller helyett az egérrel kell játszani, a PS3 gombjait helyettesítő felugró "szövegmagyarázatokra" kattintva vihető előre a történet. Azt hiszem, itt kezdődik:
    http://www.youtube.com/watch?v=qjNsqPxO2Ws

Én egy játékot sajnálok, az InFamoust.
  • Fec papa
    Kétségtelenül a két legjobb játék lesz, a felsorolás közül, jo lenne ha megjelennének.
  • Gyuszopapa
    Á biztos nem vinnék a pc-k mert a konzolok nagyon erőssek.A viccet félretéve azért kellenek ilyen konzolexkluzív játékok mert ha pc-re mind megjelent volna a konzolossal együtt felét se adták volna el.Sokan képesek 1 játékért konzolt venni,erre azt gondolom hogy"no comment".
  • PetiX87
    MGS
  • rotator
    RDR várós (és esélyes is), esetleg a Heavy Raint is megnézném, viszont a többi a legkevésbé sem érdekel.
  • sanyicks
    "Zéró, nuku, nyista" szöveg igen modoros.

Engem konkrétan egyik sem érdekel... inkább az érdekelne mikor lesz szimulátor, stratégia, és mmo konzolra, egér támogatással. Na akkor már lenne értelme a konzolnak ;) úgy hogy pc nem kell mellé.
  • barcames
    UNCHARTED 1-2 MINDENT ELMONDTAM EZZEL
  • Evoluti0N
    Ezek közül a Heavy Rain és a Red Dead Redemption az, amiket igazán sajnálok, h nem jelentek meg PC-re. A többi játék annyira nem hiányzik. Ami a Pókembert illeti, néztem belőle 1-2 videót is nekem nagyon gagyinak tűnik és messze van a Batman AA-tól.

Egyébként az érdekelne, h a cikkíró mi alapján döntötte el, h hány csillagot adjon a játékoknál a "Mennyire várjuk?"-ra. Gondolom nem mindenki ugyanazokat a játékokat szeretné játszani :)
  • zagrosz22
    "de jelen pillanatban a fent felsorolt játékok azok, melyeket a kritikusok és a játékosok is imádnak" - ebben az esetben itt (lenne) a helye a listában a Metal Gear Solid 4-nek is (legalább alul, említés szintjén), a 2-3 évben simán benne van. .
  • RoyalPredator
    Számomra Red Dead Redemption várandós.
    Amíg van bevétel PC-s eladásokból, főleg ha Steamelt, akkor lesznek átportolgatások. Ráadásul MAC kompatibilisen, mert ezen a terüleren is vinni fogja a pálmát az Apple ^^
  • Suffering
    Várhatóan még az év vége előtt megérkezik a Spider-Man: Shattered Dimensions PC-s kiadása is, erősítette meg a publikálásért felelős Activision sajtóosztálya.

Közelebbi dátummal egyelőre nem tudott szolgálni a kiadó, mindenesetre a konzolos verziók a napokban érkeztek az európai boltokba.
  • Reg5
    A Pc Guru twittere szerint a Spiderman jön PC-re de csak később.
  • Julius Caesar
    Halo széria kéne csak nekem.