37
-
Merces #37 csak nekem tünik ugy hogy a konzol exkluziv játékok nyeresége valami relytélyes okbol mindig alulmulja a várakozásokat?
-
Al Ashrad #36 Mortal... kéne az új pc-re... -
zenya #35 Na igen Call of Duty 3-at én sem értem miért nem hozták ki pc-re ha már a többit igen.Nekem még ezek hiányoznak!
Dead or Alive sorozat
Virtua Fighter sorozat és még sok más bunyós játék.
-
RecoPhile #34 Nem is nekik találták ki a Lunatic nehézségi szintet. :)
Legnagyobb ;D -
#33 Jónak jó, de a nehézsége az emberek 98%ánál a lehetetlenhez közelít. -
#32 Nem annyira mint azzal, hogy a "farmvilleel majdnem 100millióan játszanak" ami végülis igaz, de csak annyit ér mint a majd 100milliószámban elkelt wiisportsal dicsekedni konzolos oldalról ^^ -
RecoPhile #31 Ez tényleg réteg játék. De számomra Touhou Project (東方Project)
legjobb (2D) shooting game a világon! :) -
#30 wowal dicsekedni még mindig szánalmas... -
#29 Red Dead Redemtion, mindenképpen 5/5, port esélye -10000000/5 -
#28 Ez az én listám:
Far Cry Instincts Predator
Dead Or Alive 4
Project Gotham Racing 3-4
Call Of Duty 3
Dead rising
The Darkness
Forza Motorsport 2 - 3
Halo 3
Conan
Army Of Two
Ninja Gaiden II
Too Human
Midnight Club Los Angeles
Fracture
Baja Edge Of Control
Halo Wars
UFC 2009 Undisputed
Condemned 2
Gears of War 2
Fight Night Round 3-4
Jurassic.The.Hunted
NBA és Fifa Streetek
Alan Wake
Red Dead Redemption
Halo 3: ODST
UFC 2009 Undisputed
Mortal Kombat vs DC Universe
Ezeket szívesen látnám pc-n is! -
#27 Szerintem meg a játékot kell élvezni, nem pedig azt ,hogy milyen platformon van.
Áááá, inkább vitatkozik a sok hülye pc-s meg konzolos. -
shandix #26 Én a PC-játékokért vagyok oda a konzolosak se rosszak de szerintem a két kategóriát elkélne választani egymástól egy játék legyen vagy konzolos vagy Pc -s.
-
OstOr #25 Zola2000 a starcraft link de durva :) -
#24 Ja még annyit, hogy még mielőtt k*****g konzolosnak kiáltanátok ki, én is támogatom a pc exkluzív játékokat a www.jastusa.comról már vásároltam is, bár ezek errefelé rétegjátéknak számítanak, de jobb helyeken sok rajongójuk van, és legalább életben tartja a pc játékokat ^^ -
#23 [URL=http://www.gamespot.com/n64/strategy/starcraft64/index.html]és a starcraft sem ^^[/URL] -
#22 a counter strike nem is pc exkluzív. -
#21 Alakul.. -
OstOr #20 A humort meg érteni kén ám, ezen még a gyakorlás sem segít :P Talán ha leszólnál nem derülne ki, Jah, hogy már megtetted :). Érted? Nem érted? ... -
#19 Ha végig vihető lenne akkor sok értelme lenne kiadni a játékot. Ez csak egy pár dialogusbol álló demo szerűség. -
#18 Trollkodni tudni kell ám...gyakorolj többet -
OstOr #17 Nekem a StarCraft 1-2, Counter Strike, Warcraft 3,Word of warcraft kellene PC-n. Jah hogy ez mind PC exkluzív, akkor ennyit a konzolról :) hajrá vegyetek minél többet ... -
Kecske85 #16 Nekem a fentiek közül egyik se kéne, a Pixeljunk Shooter viszont annál inkább. -
#15 PS3-ról még ajánlanék ilyeneket, hogy GT sorozat, Uncharted, Valkyria, KZ. Megjelenési esélyük PC-n sajna zéró. -
#14 A Halo széria a legjobb,na az kéne nekem is. -
Jagdgeschwader #13 A Heavy Rain végigvihető a Youtubeon is. A kontroller helyett az egérrel kell játszani, a PS3 gombjait helyettesítő felugró "szövegmagyarázatokra" kattintva vihető előre a történet. Azt hiszem, itt kezdődik:
http://www.youtube.com/watch?v=qjNsqPxO2Ws
Én egy játékot sajnálok, az InFamoust. -
#12 Kétségtelenül a két legjobb játék lesz, a felsorolás közül, jo lenne ha megjelennének. -
Gyuszopapa #11 Á biztos nem vinnék a pc-k mert a konzolok nagyon erőssek.A viccet félretéve azért kellenek ilyen konzolexkluzív játékok mert ha pc-re mind megjelent volna a konzolossal együtt felét se adták volna el.Sokan képesek 1 játékért konzolt venni,erre azt gondolom hogy"no comment". -
PetiX87 #10 MGS -
#9 RDR várós (és esélyes is), esetleg a Heavy Raint is megnézném, viszont a többi a legkevésbé sem érdekel. -
sanyicks #8 "Zéró, nuku, nyista" szöveg igen modoros.
Engem konkrétan egyik sem érdekel... inkább az érdekelne mikor lesz szimulátor, stratégia, és mmo konzolra, egér támogatással. Na akkor már lenne értelme a konzolnak ;) úgy hogy pc nem kell mellé. -
barcames #7 UNCHARTED 1-2 MINDENT ELMONDTAM EZZEL -
Evoluti0N #6 Ezek közül a Heavy Rain és a Red Dead Redemption az, amiket igazán sajnálok, h nem jelentek meg PC-re. A többi játék annyira nem hiányzik. Ami a Pókembert illeti, néztem belőle 1-2 videót is nekem nagyon gagyinak tűnik és messze van a Batman AA-tól.
Egyébként az érdekelne, h a cikkíró mi alapján döntötte el, h hány csillagot adjon a játékoknál a "Mennyire várjuk?"-ra. Gondolom nem mindenki ugyanazokat a játékokat szeretné játszani :) -
zagrosz22 #5 "de jelen pillanatban a fent felsorolt játékok azok, melyeket a kritikusok és a játékosok is imádnak" - ebben az esetben itt (lenne) a helye a listában a Metal Gear Solid 4-nek is (legalább alul, említés szintjén), a 2-3 évben simán benne van. . -
#4 Számomra Red Dead Redemption várandós.
Amíg van bevétel PC-s eladásokból, főleg ha Steamelt, akkor lesznek átportolgatások. Ráadásul MAC kompatibilisen, mert ezen a terüleren is vinni fogja a pálmát az Apple ^^ -
Suffering #3 Várhatóan még az év vége előtt megérkezik a Spider-Man: Shattered Dimensions PC-s kiadása is, erősítette meg a publikálásért felelős Activision sajtóosztálya.
Közelebbi dátummal egyelőre nem tudott szolgálni a kiadó, mindenesetre a konzolos verziók a napokban érkeztek az európai boltokba. -
Reg5 #2 A Pc Guru twittere szerint a Spiderman jön PC-re de csak később. -
#1 Halo széria kéne csak nekem.