2681
Neverwinter MMORPG
  • bajtokarpi
    Sziasztok!

Gameclient.exe működése leállt. Tegnap nem volt ilyen problémám. Másnál mi a helyzet?

Köszi
  • Fpocok
    Chat ablak bal felső sarokban van egy ikon, rámész, custom channel és ott beírod.

16on küldit kapsz.
  • bowden
    Két kérdés:
    Mikor és hogyan kapok companiont?
    Hogyan tudok csatlakozni a neverwinterhun csatira?
  • tenca
    Sziasztok. Be van kapcsolva a monitor vertical synch az Options alatt. Az fps tartja a 60-at, viszont a csíkozódás még megvan. Erre ötlet?
  • semo1
    2500. vagyok a sorba
  • petey
    Elcsesztem a linket, bocs.
    Szóval ezt láttam bejelentkezés után.
  • petey
    Gondoltam ránézek most reggel, erre [img]http://kephost.hu/image-2590_5180A04F.jpg[/img][/url]]ez fogadott. :D
  • Braikingboss
    Most reggel már van. Ezek szerint mákom volt tegnap :D
  • Braikingboss
    Látom sokan írjátok hogy várakozni kell. Én tegnap láttam hogy belinkelt ide valaki egy exe fájlt. Azzal szépen el is indult nekem a játék. Többször is be tudtam lépni tegnap este 22 és 23 óra körül is. Egyből beengedett. Lagg sem volt esetleg volt 1 perc mikor beállt de utána ment tovább szépen.
  • Party Hard
    Volt valakinek olyan problémája, hogy nem fogadja el a jelszavát, kér újat majd azt sem jó...
    Előre is köszönök minden segítő szándékot
  • Fpocok
    Azt hiszem J, bejön a qstlog és ott lehet a fület átkapcsolni acsivmentek.
  • Prince23
    Nekem nem tudja updatelni a játékot....

túlterheltség van gondolom
  • nxs
    Ahogy látom kezdődik itt is a Queue hét....3700.nak sikerült elindulnom a versenyzők között aztán kb 2 perc után jöttek is a fizetős arcok most 7854. vagyok :)
  • setuh
    Hello!

Mennyire p2w a jatek?Ha nem szandekozok fizetni erte semmit elvezheto?
  • TopGun
    A mazlista! Hogyhogy neked nem inditotta el az updatet?
  • TopGun
    Na igen! En is probaltam, nekem is ugyanezt csinalta, szerintem ma keptelenseg lesz bejutni a jatekba, ugylatszik erre nem szamitottak, hogy ennyien rohamozzak meg a szervert! Ha legalabb az update elindulna, akkor holnap talan mar nem kellene ennyit varni, de gondolom, ha feljut valaki a szerverre, akkor kezdi letolteni az updatet?
  • Andrews2007
    No bent vagyok, de továbbra is csak 4 GB-ot foglal nem -ot mint másnak. S van egy jó kis 1350 -es sorban állásom is. :D LOTR bétában és openben is voltam és ott nem volt ilyen gond igaz akkor az még fizetős volt 2007-ben. Patf of Exileban se volt gond azért. Diablo 3-ban igen. Wowot nem próbáltam kezdéskor.
  • Andrews2007
    No a Cryptik autoupdate se akar elindulni ad egy errort és kész. :D
  • eXequtoR
    Nos ha jól vettem ki 5 db lvl 15ös karakter kell guild alapításhoz és vagy founder pack v legalabb 1x vásárolt X zen. Kérdés, ha diamondbol veszel zent azt is elfogadja-e.
  • nxs
    Úgy néz ki megjött az eszük és elmennek karbantartani.
  • Vincentcloud
    Az ilyen cuccok hogy Skeleton Slayer 1 (ölj meg 50 skeletont) merre található a játékon belül ha van lista? Feldobta de sehol nem találom.
  • Betonfal83
    Rabadamdiggy@ZillOne
  • Adjunktus
    Na jó!Nem erőltetem én ezt már ma.Játszhatatlan így.Talán holnapra buherálnak rajta valamit.
  • Fpocok
    Karakter neve nem elég a barátfelvevéshez. Kell a beceneved is.
  • Betonfal83
    Hali!Eddig minden tetszik!Majd reggel tolom lehet kevesebben lesznek.A karim neve Rabadamdiggy ha vk felvenne!Class TR. Jó 8 további jó játékot!
  • Fpocok
    Mindegyik MMO így kezd. Türelem.
  • Andrews2007
    Még jó hogy ingyenes ezért fizetni az elején, hogy ne játszhass szar lenne. :) Ala Diablo 3 bár aszt is toltuk 3 hónapig. S 6 ezerből megúsztam végül.

ÉN szerintem reggel délelőtt próbálkozok akkor kevesebben vannak talán időeltolódás miatt stb.
  • Vincentcloud
    Jó lesz ez a játék, elindítottam kicsi Guardian Fighteremet, de ez a lagg kegyetlen.
  • Fpocok
    16os szint.
  • semo1
    pet-et hogyan lehet szerezni?
  • Adjunktus
    Hát azért ezen a szerveren még van mit kalapálni!
    Megcsináltam a karaktert,beléptem és játszhatatlan lagg fogadott.
    Aztán azt mondták a chat-en,hogy állítsak EU proxit az elején options-ban.
    Megtettem.Most meg csak a connecting the account server-ig jutok.Ott meg darál kicsit és visszadob a bejelentkezéshez.
    félelmetes...
  • teddymac
    Szemet Lapat*
  • teddymac
    Azemet Lapat a karim neve ha valaki felvenne játékban ..
  • Fpocok
    Nekem most nincs lag.
  • zenoka
    nahjo lvl9 en abbahagyom mara egy kicsit nagy a lag..
  • Fpocok
    10 perce kiléptem, most beléptem és simán beengedett. Lagg van, valamit állítanak a szerveren.
  • semo1
    atom lagg
  • Andrews2007
    Most újra leszedem mindjárt leér kb 70%-nál jár. Aztán kipróbálom majd hogy megy e. Drizzt o Durden és Bruenor törp is benne van a játékban s egyéb nagy hősök?
  • iRockYou
    itt a megoldás: http://nw-forum.perfectworld.com/showthread.php?162831-Launcher-issues-Updated-here&p=2302981&viewfull=1#post2302981
  • Fpocok
    Itt írnak, hogy tudják a hibát és van itt egy fix.