2681
Neverwinter MMORPG
-
bajtokarpi #1201 Sziasztok!
Gameclient.exe működése leállt. Tegnap nem volt ilyen problémám. Másnál mi a helyzet?
Köszi -
#1200 Chat ablak bal felső sarokban van egy ikon, rámész, custom channel és ott beírod.
16on küldit kapsz. -
#1199 Két kérdés:
Mikor és hogyan kapok companiont?
Hogyan tudok csatlakozni a neverwinterhun csatira? -
#1198 Sziasztok. Be van kapcsolva a monitor vertical synch az Options alatt. Az fps tartja a 60-at, viszont a csíkozódás még megvan. Erre ötlet? -
#1197 2500. vagyok a sorba -
petey #1196 Elcsesztem a linket, bocs.
Szóval ezt láttam bejelentkezés után. -
petey #1195 Gondoltam ránézek most reggel, erre [img]http://kephost.hu/image-2590_5180A04F.jpg[/img][/url]]ez fogadott. :D -
#1194 Most reggel már van. Ezek szerint mákom volt tegnap :D -
#1193 Látom sokan írjátok hogy várakozni kell. Én tegnap láttam hogy belinkelt ide valaki egy exe fájlt. Azzal szépen el is indult nekem a játék. Többször is be tudtam lépni tegnap este 22 és 23 óra körül is. Egyből beengedett. Lagg sem volt esetleg volt 1 perc mikor beállt de utána ment tovább szépen. -
Party Hard #1192 Volt valakinek olyan problémája, hogy nem fogadja el a jelszavát, kér újat majd azt sem jó...
Előre is köszönök minden segítő szándékot -
#1191 Azt hiszem J, bejön a qstlog és ott lehet a fület átkapcsolni acsivmentek. -
#1190 Nekem nem tudja updatelni a játékot....
túlterheltség van gondolom -
nxs #1189 Ahogy látom kezdődik itt is a Queue hét....3700.nak sikerült elindulnom a versenyzők között aztán kb 2 perc után jöttek is a fizetős arcok most 7854. vagyok :) -
#1188 Hello!
Mennyire p2w a jatek?Ha nem szandekozok fizetni erte semmit elvezheto? -
#1187 A mazlista! Hogyhogy neked nem inditotta el az updatet? -
#1186 Na igen! En is probaltam, nekem is ugyanezt csinalta, szerintem ma keptelenseg lesz bejutni a jatekba, ugylatszik erre nem szamitottak, hogy ennyien rohamozzak meg a szervert! Ha legalabb az update elindulna, akkor holnap talan mar nem kellene ennyit varni, de gondolom, ha feljut valaki a szerverre, akkor kezdi letolteni az updatet? -
Andrews2007 #1185 No bent vagyok, de továbbra is csak 4 GB-ot foglal nem -ot mint másnak. S van egy jó kis 1350 -es sorban állásom is. :D LOTR bétában és openben is voltam és ott nem volt ilyen gond igaz akkor az még fizetős volt 2007-ben. Patf of Exileban se volt gond azért. Diablo 3-ban igen. Wowot nem próbáltam kezdéskor. -
Andrews2007 #1184 No a Cryptik autoupdate se akar elindulni ad egy errort és kész. :D -
eXequtoR #1183 Nos ha jól vettem ki 5 db lvl 15ös karakter kell guild alapításhoz és vagy founder pack v legalabb 1x vásárolt X zen. Kérdés, ha diamondbol veszel zent azt is elfogadja-e. -
nxs #1182 Úgy néz ki megjött az eszük és elmennek karbantartani. -
Vincentcloud #1181 Az ilyen cuccok hogy Skeleton Slayer 1 (ölj meg 50 skeletont) merre található a játékon belül ha van lista? Feldobta de sehol nem találom. -
Betonfal83 #1180 Rabadamdiggy@ZillOne -
Adjunktus #1179 Na jó!Nem erőltetem én ezt már ma.Játszhatatlan így.Talán holnapra buherálnak rajta valamit. -
#1178 Karakter neve nem elég a barátfelvevéshez. Kell a beceneved is. -
Betonfal83 #1177 Hali!Eddig minden tetszik!Majd reggel tolom lehet kevesebben lesznek.A karim neve Rabadamdiggy ha vk felvenne!Class TR. Jó 8 további jó játékot! -
#1176 Mindegyik MMO így kezd. Türelem. -
Andrews2007 #1175 Még jó hogy ingyenes ezért fizetni az elején, hogy ne játszhass szar lenne. :) Ala Diablo 3 bár aszt is toltuk 3 hónapig. S 6 ezerből megúsztam végül.
ÉN szerintem reggel délelőtt próbálkozok akkor kevesebben vannak talán időeltolódás miatt stb. -
Vincentcloud #1174 Jó lesz ez a játék, elindítottam kicsi Guardian Fighteremet, de ez a lagg kegyetlen. -
#1173 16os szint. -
#1172 pet-et hogyan lehet szerezni?
-
Adjunktus #1171 Hát azért ezen a szerveren még van mit kalapálni!
Megcsináltam a karaktert,beléptem és játszhatatlan lagg fogadott.
Aztán azt mondták a chat-en,hogy állítsak EU proxit az elején options-ban.
Megtettem.Most meg csak a connecting the account server-ig jutok.Ott meg darál kicsit és visszadob a bejelentkezéshez.
félelmetes... -
#1170 Szemet Lapat* -
#1169 Azemet Lapat a karim neve ha valaki felvenne játékban ..
-
#1168 Nekem most nincs lag. -
zenoka #1167 nahjo lvl9 en abbahagyom mara egy kicsit nagy a lag.. -
#1166 10 perce kiléptem, most beléptem és simán beengedett. Lagg van, valamit állítanak a szerveren. -
#1165 atom lagg -
Andrews2007 #1164 Most újra leszedem mindjárt leér kb 70%-nál jár. Aztán kipróbálom majd hogy megy e. Drizzt o Durden és Bruenor törp is benne van a játékban s egyéb nagy hősök? -
iRockYou #1163 itt a megoldás: http://nw-forum.perfectworld.com/showthread.php?162831-Launcher-issues-Updated-here&p=2302981&viewfull=1#post2302981 -
#1162 Itt írnak, hogy tudják a hibát és van itt egy fix.