2681
Neverwinter MMORPG
-
#1161 Nekem most jó lett. Karaktert generálom. -
hNeo2 #1160 LOL.
nem tesztelik. még mindig több 10000 ember tölti folyamatosan.
csak kamuszöveg.
valószínűleg szép lassan csökken a letöltések száma, és be lehet majd lépni. max holnap -
Supa #1159 elvileg jo a launcher,nekem hibauzivel nem patchel... -
Kathranis #1158 Sikerült belépnem és játszanom egy kicsit 6 órakor...kilépten nemrég, akarnék visszalépni és nekem nem fehér a launcher, hanem kis ablak megjelenik, hogy updatelni akarja, majd kis idő után hibaüzenet patcher erroral...sajnálom, jó kis dwarf gf-em vár
-
#1157 Launcher error -
Supa #1156 Ujra twitter:Update: we have fix for the Launcher issues and are currently testing it! -
#1155 ez igaz -
iRockYou #1154 egy ekkora nevet egy ilyen bandára bízni, szégyen -
iRockYou #1153 Ne is várj mást ha a perfect world a kiadó :) -
Leimszi #1152 Nekem még mindig fehér. Többiek? -
Supa #1151 Neverwinter twitterrol:We're still working on the Launcher page redirect, and are making great progress! Please keep trying, and we'll have a fix shortly!Szal nopara:hideg serital kibont,iszik,var,megcsinaljak,jatszik -
iRockYou #1150 itemeket plusszolni lehet, ha enchant alatt ezt érted :) -
hNeo2 #1149 jelenleg 3000 torrentes feltöltő próbál kiszolgálni 15000-et.
mindenki most tudta meg hogy kint van a neverw.
a kérdésemre válasz?
El tudja valaki mondani KB hogy működik a kereskedelem itt?
Olyan hogy a pénz nem nagyon számít, és bárki megszerezhet mindent? Van Personal shop? Enchant? -
#1148 már a Launcher se megy. -
iRockYou #1147 Újra le kell tölteni a játékot vagy várni kell hogy kijavítsák? -
iRockYou #1146 Én kérdésemre is várok választ, ha már nem megy a játék legalább segítsétek ki az újakat :) -
hNeo2 #1145 El tudja valaki mondani KB hogy működik a kereskedelem itt?
Olyan hogy a pénz nem nagyon számít, és bárki megszerezhet mindent? Van Personal shop? Enchant? -
zenoka #1144 15 perc utan kivag ha nem csinalsz semmit:D
szo egy zuhany/cigi belefer -
titani #1143 Ne fürggyééé le ,Ne lépjééé ki ! -
iRockYou #1142 Sziasztok. Melyik fajt ajánljátok egy pvp orientált Rougenak? Most próbálok bejutni a játékba, ahogy látom mindenkinek gondja van ezzel. -
hNeo2 #1141 ma jelent meg a nyílt béta. boldog boldogtalan tölti le. ezért elérhetetlen -
Supa #1140 Udv mindenkinek!15 perce siman beengedett,krealtam karit stb stb.Kileptem hogy mokoljak picit a grafikan erre nem enged vissza -
Qbu #1139 2 Napja launchert nem indítottam, nem tudom most van-e valami új patch vagy miért nem akar elindulni most a launcher. Próbáltam clienst is indítani de ott sem tudok belépni, egy ideig gondolkodik majd Timed Out :( -
mnorbi2 #1138 nálam is , nyugi pedig délutén még toltam... -
Andrews2007 #1137 Je nálam még a launcher is kifagy most. :D Zárt béta még simán ment. -
zenoka #1136 garum bonesmith dwarf moradin healer megszuletett:) -
#1135 Ha 10 órás sorok vannak, az nem normális
:D -
nxs #1134 Remélem nem lesznek 10 órás sorok az első 1 hétben,mint általában normálisabb F2P MMOknál... -
Betonfal83 #1133 TR el kezdek ha vk jönne csapatban. -
titani #1132 Kreálhatsz már ! -
zenoka #1131 T minusz 6 perc...
asszem healer lesz a befuto:) -
Vincentcloud #1130 Pech én most akartam druidával játszani :) -
cain #1129 idővel majd bővítik. -
#1128 Egyelore csak 5 -
Darun #1127 Úgy tudom hogy 4 class van, meg talán lesz majd még egy ötödik, ha elindul a béta. De nézegettem a fajokat, érdekes bónuszok vannak. Félelf kap constitution-t? Drow meg Charisma-t? lol -
Vincentcloud #1126 Kérdésem, valóban csak 5 class van a játékban, vagy a wiki hiányos? -
Adjunktus #1125 Hát igen!Ez többnyire így szokott lenni,barátok esetében. -
cain #1124 HOLY SHIT -
Leimszi #1123 Sziasztok! Barátaimmal, akiket személyesen is ismerek magyar guildet keresünk (6-8 főnek max). Légyszíves írjatok magyar guildet a játékon belül, illetve hogy ezek melyik shardon vannak. Előre is köszi :) -
#1122 Nézd meg, melyik fajnak milyen faji képessége van. Van amihez minimális előnyhöz tudsz jutni adott klasszal.