Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is 25. kezdek D
akkor irj a szerkesztökenk , hogy adjék oda neked mert crasus nem csinájam azt hiszem kell majd irnunk paran hogy tamogatjuk, vagy ide a forumra rakni + jelet majd miután irtál, mert igy volt asszem gw2 be is
Fpocok
Én szívesen vállalom, ha mást nem érdekel. Játék nagyon érdekel, 25-én én is ott leszek a startnál!

Parasite Eve 2, best game EVER!

meg el kellene kérni ennek az oldalnak az moderálást, aki ért hozzá , mert ide is ki kellene irni fentre a fejlécbe , de ugy tudom crasust bannoltak sg-röl , igy õ soha nem fogja mér...
Tatyla
Legyen a Dragon azt a csökkent értelmüek is megjegyzik :)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Értem én ezt.
Nincs valami magyar fan site vagy valami ahol ki lehetne írni egyet? Vagy itt írni ki szavazást vagy nem tudom.

ok, de jó lenne tudni eu playerek hova mennek... mert ha nem lesz magyar guild én akkor is szeretném tolni egy uk guildbe, de azt nem látom legálabb is nem írják melyik shardon lesznek
Tatyla
na igen

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Válaszotak a kérdésemre, hogy mi a shard :D

Szóval tök mindegy, melyikre megyünk, nem lesz nagy lag elvileg. Elõbb utóbb a shardokat egyesítik úgy is... de azért valahova közösen még akkor is kéne menni.

igen cak az interjuban bent van hogy nagy resze 200 as pack az eladott menyiségnak.
Acidlich
nem csak a 200-as packosok betazhattak, hanem a 60-sok is.

Fpocok
Hmm... nagyon érdekes. Azt írják, hogy csak kezdésnél lesz 3 shard, szerver, késõbb összeakarják vonni egy naggyá. Ez a terv.

20000 200 dolcsis vásárló az máris 900 millió ft bevétel nekik lol
Tatyla
nem

úgy olvastam, hogy csak a 200 dodós preordereseket léptetik be soron kívül, ez változott?

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Fpocok
Azt írták, hogy mehetünk bármelyik shardra, tökmindegy. Nem úgy van, hogy egy ki van jelölve az EUnak, hanem bármelyik jó. Elvileg.

Eszembe sincs aggódni! Elég kicsi csomagokat tölt le játék közben, nem hiszem hogy több gigányi különbséget jelentene az az adatmennyiség. Egyébként lvl40-ig jutottam, olyan sok adat már nem lehetett hátra;).

Sorban állás kihagyása csak a legdrágább csomaghoz jár ha jól láttam.

"vessetek a mókusok közé" :)

semmi különbbség az között aki fizet vagy sem , max anniy hogy 2 karid lehet , illetve ha sor van a belépésnél neked kell várni aki fizetett annak nem.
mert a játék ugy mukodik hogy amikor bemész egy uj zoába instába bárhova akkor tölti csak le, utánna többet nem , de mivel én sokat toltam gondolom többet letöltött nekem , de ne aggod utol fogsz érni méretben :D
Érdekes hogy ennyire különbözõ méretû kliensek vannak. Nekem is letöltött és így most 3,8 giga lett a 2,4-bõl. Végül is mindegy csak legyen már obt és mûködjön ;).

"vessetek a mókusok közé" :)

Fpocok
Ez az infó honnan van?(közben megtaláltam) Esetleg írok a forumra, megkérdezem, hogy melyiket ajánálják az országnak.

Sziasztok!

Nagy NWN fan vagyok, mindet végigtoltam, meg is van eredetiben az összes rész, most látom, hogy hamarosan indul az online. Videók alapján elég jónak néz ki, bár nem feltétlenül vagyok 3rd person rajongó. Az érdekelne, hogy milyen pluszt tud adni, ha fizetünk is a játékért, valamint a karakter generálás és fejlõdés itt is NWN szintû, vagy le van egyszerûsítve? Értem ez alatt, faj, kaszt, jellem stb választás, én dönthetem el mit tanulok meg stb, vagy vannak elõre elkészített kasztok és azokkal lehet tolni?
Neverwinter will have three shards at launch. The shards will be named:
 Beholder
 Dragon
 Mindflayer

jó volna ha megbeszélnénk hova megyünk ,mert utána nincs mozgás , és van aki már 25. kezdheti..

na hova ?
Fpocok
Elhiszem. Csak mondtam, hogy azt írták ott :)

Avenger
Én most indítottam el a klienst kíváncsiságból és tölt valamit(2,4 Gb), eddig account problémával nem csinált semmit. Persze lehet, hogy csak a closed béta patch-et szedi le, amin csak a founder-ek vehettek részt múltkor, de egy lépéssel akkor is közelebb vagyok a végleges klienshez. :)

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Fpocok
Azt írják, csak 20-án.

Avenger
Úgy nézem, hogy a klienst már mindenki le tudja kapni. Legalábbis nekem patchel a béta kliens, mindenféle founder account nélkül is.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

most ures accal kszdesz majd

START idöpontok
Azért. Mert fura volt hogy 3,5 gb volt a béta csak. :)

Jaj nekem van két karim de a másikat nem jöttem annó a bétában rá hogyan lehet törölni. Tricky rogue-t akarok és control wizardot.
Running
http://www.youtube.com/v/i3yF-zu8SJo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

karakter slot lesz de más nem . 2 karid lehet . pénzed bármennyi . másban nem leszel korlátozva.

Most kapott a kliens 1.7 gb patchet , lassan ez is 10 gb kliens lesz..
Ja itt nem lesznek korlátozások F2p account vagy ha megveszem ezek között?
Karakter slot,pénz és egyéb megkötések?
Nem kell hozza hogy tudj jatszani.
Legyen már ápril.30
Mondjuk az alap pack-ot még meg kell vennem
Fpocok
30-án még mindig.

Mikor indul a teljes játék kb?

Vacillálok a tricky rogue és a Control wizard közt.
Acidlich
aham kosz. ha minden kasztnak jobban nez ki a felszerelese, akkor a wizarde is biztosan:)

nem , de a rugo ismerös is aki tolta mondta hogy jobban neu ki sokkal. Tuti jobb a wizard is, mert mindeki omlengett generalon..

itt egy link a forumrol a zaro eventrol , ott hatah latsz 1-2 wizzardot.

event
Acidlich
Wizard ismerosod nem jatszott most veletlen? mert a robe-ok is nagyon ganajul neztek ki multkor, kb 2 fele variacioban.

40 perces boss fightot azert kicsit tulzasnak erzem:) egyik beta hetvegen sikerult egy 20 percesbe belecsoppennem, mar az is probara tette a turelmemet elegge.

nem néztem magát a fegyvert de a tank shieldje az nagyon jol nézett ki az elözõ bétákhoz kapcsolodoan és ha másikat vettem a kezembe az is méshogy nézet ki.

+ van egy menu a fegyvereknél jobb klikkre hogy change apperance , amivel át tudod ültetni egyik fegyoról a másikra kinézetet, persze diamondert.
Tehát tuti máshogy fognak inézni.

Ma reggel még egy GM benézett a general chatre , és beszologatott a komunikáciohoz , ami még lejött hogy signifikásan nehezebb lesz játék 30 és 45 ös szinttõl, nehezebb questek , insták stb. Ezt a palyerek is írták hogy valami 40 es instába 40 perces end boss fight volt.
Aki játszott most a béta hétvégén attól kérdezném, hogy a fegyverek még most is mind ugyan olyan típusonként egy skinnel voltak (minta a harmadik béta hétvégén), vagy azért volt már némi változatóság?

Amúgy már nagyon várom 30-át, sõt egy közepes pack vásárlásán is gondolkodom.

Egy magyar guild engem is érdekelne, mondjuk evvel kapcsolatban ráérek induláskor is kérdezõsködni.
igen van reward es loot is , az insta nehezsegenek megfelelõen, volt amikor kéket kaptam most a playerek által csinált foundrykbol. Ez nem random , oda volt irva zolddel hogy a játék elfogadta és lesz benne loot , a játék alatt gondolom a készítõket nézi vagy ha mondjuk 500 an megcsinálták és jo pontot kapott az insta.
Fpocok
"A játékosok által kreált missziók azok is ingyenesek lesznek ugye? :)"
Természetesen.

"De egy olyan küldetésben mi a loot vajon?"
XP biztosan, meg mintha rémlene valami szintnek megfelelõ random loot, de ez nem biztos.

Köszönöm a válaszodat, na ki is fogom próbálni az OB-t, nagyon tetszetõs. Nem is tudtam hogy olyan a harc rendszere mint a Teranak. Azt mondjuk nem próbáltam ki, mert 50gb-t akart le tölteni, az marha sok... :\
De erre majd szánok idõt, tetszik a képi világa.
Ha lesz magyar klán, abban én is benne lennék. Azt furcsállom hogy nincs még magyar fan site-ja, pedig sok D&D fan van. :)
Néztem videót pvp-rõl is,nem lesz rossz ez. :)
Abban reménykedek hogy, az itemshoppal tényleg nem fogják el rontani. És max kinézetet változtató cuccokat fognak adni... Mert ha nem akkor el van ásva sajnos az egész.. :\
A játékosok által kreált missziók azok is ingyenesek lesznek ugye? :)
Remélem fogják õket használni, és lesz benne elég potenciál. De egy olyan küldetésben mi a loot vajon?
Powergaming vs roleplaying
Érdekes olvasmány és talán nincs is jobb topic betenni :)
egy modder tette fel aki próbálja a skyrimet javítani egy kicsit :)

Fpocok
Üdv.
Elvileg nem nagyon, illetve szerintem (majdnem) mindent meg lehet venni majd ingame kreditért. Nincs elõfizetés... vagy veszel a játékban igazi pénzért Zen-t, vagy veszel csomagokat 20/60/200 euróért. De ezek nem kötelezõek.
PVPrõl nem tudok semmit.

OB pedig most 30-án indul. Két hét.

Sziasztok! :)
Lenne egy kérdésem ami foglalkoztat, mert szemezgetek egy ideje a játékkal. Egyik, hogy az ingyenes játékosok mennyire lesznek le korlátozva a fizetõsökhöz képest? (Mert ha jól hallottam f2p lesz.) Illetve, mennyibe kerül az elõfizetés?
Na meg a pvp-rõl tudna írni valaki valamit?
Open World pvp van-e, meg ehhez hasonlók?:)
Elõre is köszönöm szépen a válaszokat.
Na meg esetleges OB mikorra várható? :)
Tatyla
nekem legutóbbi bétánál esett rendesen sõt még a végére maradt is vagy 15db