Neverwinter MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
ne needelj olyan dropra, amit nem tudsz használni. 😉
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
S nincs íjász karakter pedig mindig azzal vagyok 😞 Cserébe lettem Devoted Cleric.
amiket írtál negatívumok, mind orvosolhatók idõvel. ha már most ilyen fasza milyen lesz majd késõbb hiszen ez még mindig béta!!!
nem vagyok hcgamer (ezért nem is értettem a kifakadásokat, egy átlagos játékos is ilyen siralmasan látja a helyzetet, hát hol vagyok én még a max szinttõl?)
az eddigi mmoknál sem jutottam el max szintekig, de ez hogy nem túl nagy, átlátható világ, 5fõs insták, zseniális profession fejlõdés (abból a szempontból hogy nem én bányászok, amit mindig iszonyat idõölõ dolognak tartottam) ésatöbbi, szóval nekem ez így tökéletes, arra a néhány órára amíg hetente idõm engedi. ráadásul két barátommal toljuk, és õk is hasonlóképpen vélekednek.
classok közötti balance-t úgyis lehet idõvel orvosolni, ahogy a foundryt is. szóval akkor a hárdkórok vissza mennek wowozni, vagy mi? inkább örülnénk, hogy nem kell még fél vagy 1 évet várni és már most rohangálhatunk a világban, még ha sok helyen vérzik is.
volt már valaha olyan mmo ami teljesen pöpecül startolt el INGYEN?
Link
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nem ismerem a D&D-t, és a történetet se, de nem is érdekel. Egy jó MMO-t kerestem csak. Amit eddig láttam, hogy az egész játék 80%-a innen-onnan lopott elemeket tartalmaz, de bevallom, nekem ez egyáltalán nem negatívum, sõt... Vegyék csak át a jó ötleteket, és rakják össze egy MMO-ban, nem is kell több.
Pozitívumok:
- Elég pofás grafika
- A combat rendszer telitalálat, nem teljesen olyan mint a Tera, mert
itt van ugye "célzásrásegítés". A legjobb amit valaha MMO-ban láttam.
- Foundry. Jó lesz, ha úgy mûködik majd ahogy elképzelték, van benne
potenciál.
- Spellek megvalósítása nagyon jó (CW-nél legalább is)
- A skirmish nekem nagyon bejövõs
Negatívumok:
- Tudom hogy lesz majd több kaszt, de hogy az íjász és a warlock nem
került bele kezdésnek, NAGY fekete pont. 3db kardforgató van, de egy
íjász nem fért bele. Ejnye-bejnye.
- Self heal vagy regen csak potiból, combaton kívül is. Borzalmas
(szerintem). Legalább le lehetne ülni combaton kívül ami visszatölti
a HP-t, de nem.
- Nem tudok rázoomolni a karakterre, nagyon zavaró hogy csak akkora a
karakter amekkora.
Hát ennyi lenne, látható hogy több a pozitívum, nekem tetszik a game. nem volt egyszerû megszokni az irányítást, de belejöttem, és nagyon ütõs.
link
https://www.twitch.tv/sp1gu
Great Weapon Fighter lvl 10-ig bírtam de ... ahogy olvastam az elõzõ kommenteket is... sajnálom.
https://www.twitch.tv/sp1gu
itt egy példa ez még jelenleg mûködik: NW-DM88NARY3 (erre kell rákeresni) clericnek vagy wizardnak knockback aoe xp farm only, loot nem lesz belõle. folyamatosan törlik ezeket a küldetéseket de tegnap óta egyre több van és 1-2 óráig biztosan mûködnek.
jelenlegi formájában rég ki kellett volna kapcsolni a foundryt.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a money sem túlságosan, a jelenlegi pot szükségleteimet fedezi az, ami befolyik. a gold/silver/réz valutát meg sokkal többre nem nagyon lehet használni.
a loot gáz. felteszem automatán engedélyezik a player made contentet, nem megy át manuális tesztelésen. =(
legtöbb helyen elit ogrek vannak fallal + csapdával körbevéve és aoe után a loot rengeteget is összeszedheted, de vannak ahol csak xp only és 1-1 knockback után leesnek az ogrék és free xp.
elvileg csak azokat bannolták akik készítették a mappokat és bannolni is fogják a jövõben is.
de free xp, free loot. epic fail de állítólag már sto-ban is ez volt nem igaz, hogy nem tanultak belõle. epic fail.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
hogy mûködik-e, az már más kérdés, mint általában. 😉
Fpocok:Attól még nem lesz p2w. Az a p2w, ha csak valós pénzért veheted meg a legerõsebb dolgokat. A lootot meg igazából nem is néztem, hogy lehet-e állítani a partyban.? Mert, ha részletesen be lehet állítani, akkor nincs gond. Ha meg nincs ilyen, akkor gondolom lesz késõbb, mert az kell. Matchmaking meg s.ar, igen. Gondolom javítva lesz. Ne felejtsük el, hogy még csak open beta, ami egy hete megy. Ezeken a dolgokon még változtatnak. Meg ne a wow legyen a példa! Mikor megjelent egy rakás f.s volt az egész.😊
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Minden tabot, minden kombinációban végigpróbáltam már.