2681
Neverwinter MMORPG
  • mclucas
    helló
    úgy hallottam két arany a ló, mindjárt 20as szintű vagyok és meg lesz a pénzem, de az istállóknál csak 5-ért láttam mountokat és csak lovakat. tényleg ennyibe kerülnek? és csak lovak vannak 20as szinten?
  • Yoki
    helló

azt szeretném megkérdezni hogy miért van az hogy letöltöttem a játékot telepítem regisztráltam az oldalon de ha el akarom indítani a játékot akkor nem fogadja el az felhasználó nevet meg a jelszót
  • Fpocok
    Ha kapsz levelet, akkor fent narancsosan világít a levél ikon.
  • diegho™
    Oké, akkor ma figyelem, mert tegnap tettem ajánlatot valamire és ma jár le.
  • Fpocok
    Postán kapod meg, onnan kell kivenni.
  • diegho™
    AH használata hogyan működik? Ha ajánlatot teszek valamire és az lejár az én legjobb ajánlatommal, automatán az invembe kerül a cucc, vagy el kell menni érte valahová? Ugyanez a kérdés a buy out-os cuccokra is.

Más. Zöld és kék shirt/pants honnan szerezhető be?
  • Tatyla
    délután 3-tól megint maintance lesz...
  • Fpocok
    Elvileg azért szar a játék most hétvégén, mivel a STO-nál valami event van... és ugye egy szerveren van a két játék...
  • undY1ng #1713
    Láttam már volt róla szó, de ugye ez a CW és Rogue OP cuccot nerfelni fogják, ugye? :D
  • cain
    próbáld újra
  • HyperMonkey
    Nálam a login képernyőn zöld a szerver mégse enged be.
  • undY1ng #1710
    Közben megoldódott... kicsit nekem is szórakozni kellett 1-2 effectel és árnyékokat én is kikapcsoltam, most már stabil 50+ fps-el megy! :)
  • cain
    úgyis lejárt a mosógép...
  • BoneDragon
    Hey all! We're aware of server issue right now. The team is looking to see if it's related to earlier today. Stay tuned.
  • HyperMonkey
    A launcher is frissítene de a szerver ezzel nem ért egyet :P
  • HyperMonkey
    jah én meg azt hittem megint a netem baszaxik.
  • cain
    hm, úgy nézem, megint letérdeltek a szerverek.
  • mukika
    Legújabb Nvidia driver van fent? Biztosan a GT635 futtatja a játékot és nem a másik integrált kártya? Nvidia vezérlőpultban ellenőrizd és add hozzá ha kell. Nálam laptop i7 gt540m 4gb ram és high-medium beállításokon fut a játék 50+ fps-el városban pedig 30 körül megvan...

Árnyékokat kikapcsoltam (nem szeretem) illetve a csilivili effekteket is mert nem tetszettek, lebutítottan kicsit nekem jobban bejön a grafika így pedig 60 fps, városban pedig 30+.
  • Fpocok
    baz... találkoztam önmagammal!!!

• undY1ng #1702
    GT635M 2GB....
    De a nagygépemen meg HD6850
  • diegho™
    Nálam mindent maxra rakott és semmi akadás. 2500k 6870-el, gondolom nálad nagyon gyenge vga van.
  • undY1ng #1700
    Hát nem tudom, de egy húzatott i5-ön nehogymár így menjen.. :l
    Az a baj, hogy úgy meg elég csúnyácska a játék.
  • Sunrider924
    So-When-Are-You-Nerfing-That-Cleric-Blue-Shield-Skill
  • Sunrider924
    Bakker spider dungi elso bosson szerver elszalt, aztan a launcher megint nem indul...
  • Fpocok
    Ne csodálkozz... laptopon ilyen, ráadásul nagyon cpu igényes a játék. Próbáld azt, hogy mindent minimumra raksz és folyamatosan viszed fel.
  • undY1ng #1696
    Szóval valaki az én problémámra?
  • Avenger
    Foundry

Még a végén csinálok egy jó kis kalandot, ha ennyire egyszerű. Hátha adnak érte sok AD-t borravalónak. :)
  • Fpocok
    Hmm... fórumot böngészve találtam egy ilyen beszólást az egyik moderátortól: A topik arról szólt, hogy mennyi a ninja a játékban, erre lezárta a topikot, de előtt még ezt írta be:

"We're sad to see you go but I quit threads are not permitted per the rules of conduct.
    They simply lead to flame and insults more often than not.

On the bright side last we heard they are going to make changes to the system. "

szósz

Remélem nem csak valami kamu duma és lesz változás.
  • cain
    party hard ftw
  • Sunrider924
    Ezen akkorat rohogtem
  • undY1ng #1691
    Valaki vágja, hogy melyik az a videóbeállítás ami nagyon lehúzza az FPS-t?
    A render-en kívül, mert ezt lehúzva nagyon ronda homályos lesz az egész..
    Továbbá nemár, hogy egy Asus k55vj sx192d notebookon így akadozna.
    De a nagygépen is hasonló a helyzet és az is hasonló kaliberű.
  • Fpocok
  • Acidlich
    CW LOL crit :))
  • Sunrider924
    Az utolso ilyen az konkretan epic Idris volt, de mas endbossnal is elofordult korabban, es mindig ez volt a kozos, hogy lejart a delve, chest volt de ures. Mindegy, fogjuk ra hogy beta.
  • cain
    én is, elég szép debuffot kap az aoe dot a végén.
  • diegho™
    Én thaumaturge irányba indultam el CW-vel, nem tudom mennyire lesz jó a végén, egyelőre elvagyok.
  • Fpocok
  • Fpocok
    Azért annyira kocka nem vagyok.
    Majd karbantartás után.

Sunrider924:
    Nem arról az instáról beszélünk, amikor a végén a főboss a lépcső tetején van kurva sok addal? Mert az tudom, hogy bugos. Nem ad a láda semmit.
  • drop
    van már magyar guild? kicsit elvoltam havazva,ha van kire kell írni?
  • HyperMonkey
    Ja és a CW-ről, mert lehet más karid is van 60-as :)