Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kezdtem én is egy CW-t, most 21-es, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Companion-nak tank-ot választottam, ez gondolom jó így, de megéri szintet léptetni? AD-be kerül és 1450 van jelenleg összesen, semmire nem költöttem még, megcsináltam a foundry questet is, azt írta kapok érte AD-t, de nem kaptam meg. Ez valami bug lesz? Hogyan lehet ingame AD-t szerezni a leggyorsabban?
remelem elobb utobb lesz valami idezgetos magus is😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

tanuld meg menedzselni az invertoryt (elég kevés helyed van, használd a bankot). tanuld meg használni a classodat. elsõnek válassz olyan companiont, ami szólózáshoz illik a classodhoz (gyógyásznak ranged/melee dps, ranged dpsnek tank, tanknak ranged dps, melee dpsnek gyógyász), de húzz fel tank és dps companiont is, ha megteheted, kettõt párhuzamosan.
ne needelj olyan dropra, amit nem tudsz használni. 😉

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Fabio Capello
Igen, ezt az egy dolgot megtanultam a Cryptic+PW kombóról a STO-ban, sose lehet nálad elég HP. 😄😄

Legyen nálad minél több HP poti. Nem kevés hanem sok 😊

Fabio Capello
én is belevágtam a játékba, hasznos tippek kezdõknek, esetleg? 😛

Nekem megfelel így az UI, és tetszik az is hogy csak pár skill-t rakhatsz ki.

frango
Következõ kaszt tuti archer lesz.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

skatebab
ezeket a Profession-öket hogy kell használni/fejleszteni?

skatebab

Itt bejelentkezel s értelemszerüen lehet nyomkodni. , de szerintem az aukciós ház valamiért nálam lassan tölt be.
Fpocok
Banner alatt a gateway link. Belépsz és csinálod proffot, mintha ingame lennél. Mobilról is megy.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hogy is megy ez a professions böngészöböl? 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Vagyis igazat van az nagy hiba számomra is.
Na és a professions böngészõbõl való húzása? Ez nagyon nagy ötlet.
S nincs íjász karakter pedig mindig azzal vagyok 😞 Cserébe lettem Devoted Cleric.
szinte teljesen egyetértek, bár a karakterre rá lehet zoomolni csak meg kell nyomni a 'b' betût 😊
amiket írtál negatívumok, mind orvosolhatók idõvel. ha már most ilyen fasza milyen lesz majd késõbb hiszen ez még mindig béta!!!

nem vagyok hcgamer (ezért nem is értettem a kifakadásokat, egy átlagos játékos is ilyen siralmasan látja a helyzetet, hát hol vagyok én még a max szinttõl?)
az eddigi mmoknál sem jutottam el max szintekig, de ez hogy nem túl nagy, átlátható világ, 5fõs insták, zseniális profession fejlõdés (abból a szempontból hogy nem én bányászok, amit mindig iszonyat idõölõ dolognak tartottam) ésatöbbi, szóval nekem ez így tökéletes, arra a néhány órára amíg hetente idõm engedi. ráadásul két barátommal toljuk, és õk is hasonlóképpen vélekednek.

classok közötti balance-t úgyis lehet idõvel orvosolni, ahogy a foundryt is. szóval akkor a hárdkórok vissza mennek wowozni, vagy mi? inkább örülnénk, hogy nem kell még fél vagy 1 évet várni és már most rohangálhatunk a világban, még ha sok helyen vérzik is.
volt már valaha olyan mmo ami teljesen pöpecül startolt el INGYEN?
Fpocok
<#eljen>

Running
A többiek már 40 fölött vannak, én picit le fogok maradni, mivel Csillag-al indítok egy clericet és betanítom, ha már bekötötték a netjét.

Fpocok
Inkább húzzál bele running, hogy minél elõbb 60as legyél, hogy tudjunk instázni. 😊

Running
Ma peccs:
Link

Fpocok
lol

BoneDragon
UI-t nem említetted. Nehogy már õk szabják meg, hogy mennyi skillt használhatok egyszerre egy mmo-ban...

Igen igazad van. A Defiance jó (sõt nekem a sorozat is bejön), de egyszerûen nem tudok elõtte ülni 1-2 óránál többet. Jobban örltem volna, ha a Neverwinter elemei egy sci-fi MMO-ba kerülnek bele, de hát ez van, kell egy ezredik fantasy mert ez jobban eladható.

Tatyla
Azt mondtad még a defiance megjelenésekor hogy nem akarsz több fantasyt, akkor most ez mi?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

...ja hogy ki ne hagyjam, pozitívumként F2P.

Na lvl15-ig vittem eddig egy control wizard-ot, leírom az eddigi tapasztalatomat, kéretik szigorúan magánvéleményként kezelni...

Nem ismerem a D&D-t, és a történetet se, de nem is érdekel. Egy jó MMO-t kerestem csak. Amit eddig láttam, hogy az egész játék 80%-a innen-onnan lopott elemeket tartalmaz, de bevallom, nekem ez egyáltalán nem negatívum, sõt... Vegyék csak át a jó ötleteket, és rakják össze egy MMO-ban, nem is kell több.

Pozitívumok:
- Elég pofás grafika
- A combat rendszer telitalálat, nem teljesen olyan mint a Tera, mert
itt van ugye "célzásrásegítés". A legjobb amit valaha MMO-ban láttam.
- Foundry. Jó lesz, ha úgy mûködik majd ahogy elképzelték, van benne
potenciál.
- Spellek megvalósítása nagyon jó (CW-nél legalább is)
- A skirmish nekem nagyon bejövõs

Negatívumok:
- Tudom hogy lesz majd több kaszt, de hogy az íjász és a warlock nem
került bele kezdésnek, NAGY fekete pont. 3db kardforgató van, de egy
íjász nem fért bele. Ejnye-bejnye.
- Self heal vagy regen csak potiból, combaton kívül is. Borzalmas
(szerintem). Legalább le lehetne ülni combaton kívül ami visszatölti
a HP-t, de nem.
- Nem tudok rázoomolni a karakterre, nagyon zavaró hogy csak akkora a
karakter amekkora.

Hát ennyi lenne, látható hogy több a pozitívum, nekem tetszik a game. nem volt egyszerû megszokni az irányítást, de belejöttem, és nagyon ütõs.

Bár... ahogy nézem mindig ennek a nolifer kripnek a streamjét, mindig megjön a kedvem hozzá.. 😄
link

https://www.twitch.tv/sp1gu

Én is annál maradtam miután kipróbáltam mindet.
skatebab
nekem a healer nagyon tetszik

skatebab

Hát sajnos nem nagyon tudott megfogni a játék.. Pedig imádtam/imádom a NWN világát. 😞
Great Weapon Fighter lvl 10-ig bírtam de ... ahogy olvastam az elõzõ kommenteket is... sajnálom.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Köszi, be is váltottam egy kódot 😊
BoneDragon
Savage north explorer pack key Siessetek míg el nem fogy! <#awink>

Hali! Kezdenék 1 CW-ot és ha szépen megkérnék valakit lenne kedves belinkelne 1 képet 60-on( nem muszáj jó 30 40 50 is ) a power,feat menürõl! Az érdekelne mire érdemes rakni nehogy el****** valamit .. 😊 (nem akarok tokent venni.. 😊 Vidit nem találtam sajna..
semo1
<#wave>
te is kiprobálod ezt a s..t?

skatebab
Martole néven

skatebab

skatebab
hali beholder szerón vagyok healer,klánt keresek 😊

skatebab

kastil
pff. na akkor ennyi is volt, alapból nem tudott megfogni a játék, de ezek után ..

na igen, ez így nem buli. =( erre az a megoldás, hogy a foundry tartalmak és változtatások csak manuális tesztelés után kerülhetnek ki. ez viszont eléggé megnöveli majd az átfutási idõt.

mukika
mondjuk nem értem, nem tart sokáig beregisztrálni egy új accot majd készíteni egy új foundry küldetést... azt bannolhatják.

itt egy példa ez még jelenleg mûködik: NW-DM88NARY3 (erre kell rákeresni) clericnek vagy wizardnak knockback aoe xp farm only, loot nem lesz belõle. folyamatosan törlik ezeket a küldetéseket de tegnap óta egyre több van és 1-2 óráig biztosan mûködnek.

jelenlegi formájában rég ki kellett volna kapcsolni a foundryt.

BEAST
Ahol a játék legjobb cuccait ingyen is meg lehet szerezni az még mindig nem p2w. Be lehet fejezni a hisztit, mindenki addig játsszon amíg leköti.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a free xp nem izgat, a játék jelen állása szerint elegendõ idõ befeketetésével nem tudod elkerülni, hogy ne legyél lvl60.

a money sem túlságosan, a jelenlegi pot szükségleteimet fedezi az, ami befolyik. a gold/silver/réz valutát meg sokkal többre nem nagyon lehet használni.
a loot gáz. felteszem automatán engedélyezik a player made contentet, nem megy át manuális tesztelésen. =(

mukika
tegnap volt egy hulkamania + egy to ez lol nevezetû ahol kb 8-10 percenként léphettél szintet. mai napon délelõtt volt egy yoyo ahol 1-2 percenként... jelenleg is van több folyamatosan, nem véletlenül keresnek generalon folyamatosan foundry farmra embereket. legtöbb ranged only, de már vannak melee friendly-k is...

legtöbb helyen elit ogrek vannak fallal + csapdával körbevéve és aoe után a loot rengeteget is összeszedheted, de vannak ahol csak xp only és 1-1 knockback után leesnek az ogrék és free xp.

elvileg csak azokat bannolták akik készítették a mappokat és bannolni is fogják a jövõben is.

de free xp, free loot. epic fail de állítólag már sto-ban is ez volt nem igaz, hogy nem tanultak belõle. epic fail.

Fpocok
Ahol a játék legjobb cuccait meg lehet venni pénzért, az pay to win.

Ez engem is érdekelne. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

mely foundrys questekre gondolsz ha kerdzhetem?😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

lehet állítani. van leader assigned, van round-robin, van ffa, és need-greed is. tresholdot is lehet állítani.
hogy mûködik-e, az már más kérdés, mint általában. 😉

mukika
jelenleg inkább az a kérdés, hogy hány óra, ha bizonyos foundry questeket csinál az ember... fail.

frango
lv1-60-ig olyan 50-60 óra lehet.

Fpocok:Attól még nem lesz p2w. Az a p2w, ha csak valós pénzért veheted meg a legerõsebb dolgokat. A lootot meg igazából nem is néztem, hogy lehet-e állítani a partyban.? Mert, ha részletesen be lehet állítani, akkor nincs gond. Ha meg nincs ilyen, akkor gondolom lesz késõbb, mert az kell. Matchmaking meg s.ar, igen. Gondolom javítva lesz. Ne felejtsük el, hogy még csak open beta, ami egy hete megy. Ezeken a dolgokon még változtatnak. Meg ne a wow legyen a példa! Mikor megjelent egy rakás f.s volt az egész.😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Egy nagyon egyszerû kérdésem volna. Mi a fészkes fenéért nem mutatja az aukciós ház az arcane cyrstal-okat nekem, mikor más több száz darabot lát belõle?
Minden tabot, minden kombinációban végigpróbáltam már.

teddymac
60-as szint hány nap alatt ??

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Majd ha végre nagy és erõs lesz a clericem, rám lehet számítani pve-ben, az egyetlen probléma hogy mióta megcsináltam nem tudtam játszani, mert behalt az otthoni gépem.