Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...még nem tartok ott, és pénzem se lenne plusz companionra mert ló kell majd elõször, csak szeretném tudni.

Értem, köszönöm. Akkor tankot választok. Amit kérdeznék még, hogy van pl két companionom. Egy tank és egy healer. Megtehetem azt, hogy a fight után a tankot elrakom és elõveszem a healert hogy felgyógyítson? Lehet ilyet? Gondolom harc közben nem váltogathatok a companionok között...

" Hey Everyone -

The servers are now ONLINE! You can now log in and play Neverwinter once again.

Thank you for being a supporter during the Neverwinter open beta! We're learning a lot of valuable information from this beta and hope to continually smooth things out as we approach the launch of the game.

See you in Protector's Enclave! "

Kaptunk egy kis patch-et.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Jakuza1
Mas jatekok sem mennek, ami az uzemeltetesi korukbe tartozik, mint az STO.

Bocsi nálam van a bibi mert meg mindig kis fehér ablakban szenved a launcher...
ja launcher megy csak épp a szerok nem
he?

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

szabotálják az éjszakai játékot.
család alszik erre meg nem tudok játszani 😞
Jó vicc volt! <#vigyor2>
mi történik?
a launcher már mûködik

Nekem eddig szerencsém volt, olyanokkal hozott össze a sors, akik nem ninjaztak elõlem loot-ot, ahogy én sem tettem. Gyarapodott is a barát listám, jól fog jönni késõbb, ha party kell.

Ami a great weapon fightert illeti: így lvl 22 magasságában valóban kezd egyre életképesebb lenni a karakter, határozottan gyorsabb a fejlõdés, kevesebb iszikálás mellett.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

2 aranyért vehetsz standard companionokat. a tank teljesen jó a szóló contentre, egész hatékonyan rángatja le rólad az aggrózó mobokat. persze idézõjelesen, és egyesével, de meglepõen jó. szóval a tank feltartja õket, amíg te szépen kiírtod õket.
gyógyász companionnál te tankolsz, és ha sikerül túlélni a fightot, a végén ingyé felgyógyít.
ha nincs harc, tábortûz nélkül is mindegyik szépen visszaregeneli magát. ha regenes cuccokat adogatsz nekik, akkor gyorsabban.

16os set kiesett dungiba mocsok tankunk nem elvitte már csak ezért is szarok rájuk.... ( érted 16os dungi 30-50ad a set dbja)
faszé' idegesíted magad. dobod a groupot az elsõnél, ignorra rakod az ürgét, aszt jó.

Jó a healer companion is wizard mellé.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Én mindent ninjázok mindenki bekaphatja aki nem magyar ennyi!!! 😊
*le sigh*

Na baba 4000 ad ugrott...
Tévedtem emberek.. Így, hogy már kezd jó lenni ez a Great Weapon Fighter Class. Most már nagyobb örömmel haladok elõre, mint az eddigi fekvések megkerültek. Emellett az eddigi legjobb F2P játék amivel valaha találkoztam (ezernyi mmo tryout után).

https://www.twitch.tv/sp1gu

"Hello Everyone! We are aware of the Neverwinter server outage and are investigating the issue now. We'll post more details shortly. Thanks for your patience! "

Facebook-on írták

nem csak téged de vissza sem enged ez a nyamvadt
Csak engem vágott ki dungibol?(kezd a ****** tele lenni)
Fpocok
Ma csak két CW only cuccot ninjáztak be elõlem a non-CW partitagok. Semmi gond... ez volt az utolsó ilyen eset.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tatyla
de vehetsz 2 aranyért

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Most nem értem minek akarod healelni.. Mire megdöglene nálam már halott mindenki de tény AOE vk..
Az a bajom a tank companionnal, hogy nem tudom healelni. Azért akartam healert, mert combat uán legalább felhealel ha már nincs a nyakamon mobsereg. De akkor maradok a tanknál azt hiszem.

Nekem nem jött be healer compi.. Nem választhatsz csak vehetsz 2Gold! Viszont csodálkoztam a tank compi mennyire életképes rosszabbra számítottam..(saját véleményem)
Ha választok companiont, már nem választhatok másikat jó darabig gondolom, ezért lenne jó tudni hogy healerrel jó lenne-e a móka.

BoneDragon
Dominationba mi alapján pontoz a gép?

próbáld ki.

Én control wizardként healer companiont akarok választani nem tankot. Nagy butaság lenne?

Igen.
identify tekercs csak AD-ért van?
Fpocok
Elvileg 10v10 meg 20v20... de még nem láttam. Szerintem még nincs bent. Viszont olvastam, hogy elvileg lesz.

Acidlich
wizzard on da top😊
60on van masfele pvp is? vagy legalabb ujabb map-ok vagy valami?

BoneDragon
Szerintem igen. Nekem komoly textúra gondjaim és lassulásaim voltak, viszont most már nincs.

Kérdés.2. beta weekend óta lett optimalizálva a játék?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Instára elõveszem a wizardot

Avenger
Akkor húzósabb helyeken lehet elõveszem a tankot.
Volt egyszer egy érdekes bugom is. Elküldtem tréningre a tankot, majd amikor visszaért kettõ lett belõle. Karakterlapon csak egy volt, de a játékban duplán volt summon-olva, és harcolt is mindkettõ. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

BEAST
A tank és healer companionokon kivul az osszes tobbi hasznalhatatlan kb. :/ Majd ha lehet oket normalisan fejleszteni es cuccolni akkor talan lesz ertelmuk.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Avenger
Érdekes amúgy, hogy a man at ars companion sebez 300-500ig az egyik skilljével. A másikkal meg 150 körül, ha jól rémlik(13as szintû). De béreltem egy GWF-et, mert két fickó együtt eléggé buzisnak hatott. 😄 De az meg 12es szinten üt 20-30akat a skilljével. Bár lehet ez AOE a man at arms meg nem, de ugye a man at arms meg alapból jó tank, de még a sebzése is jobb lenne mint egy DPS kasztnak? Mondjuk mindegy, amíg bírom heal potival addig a csaj marad. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Acidlich
Igazatok van, beneztem😊

nahdejo hogy nem olvastam vegig/figyelmesen.. sorry😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Avenger
Cuccnál csak figyelmeztet, hogy eltávolítani csak az adott összegért lehet majd, ha már beleraktad.

elmeletileg a cuccok enchantolasa is AD-be kerul gyakorlatilag nem vonja le.. szoval vagy bug vagy passz.
A companion trainelesenel is igy van.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Fpocok
Csak a gyorsítás kerül ADbe.

BEAST
Pedig nem. csak rush cost szerepel a trainingnél.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Acidlich
Pedig az is AD-ba kerul, csak a a gyorsitas vagy 10x annyiba kb.

BEAST
Nem kell hozza AD, az csak akkor kell, ha nem akarod megvarni a teljes tanulasi idot es fel akarod gyorsitani. A compaionok trainingje ingyenes.

A leggyorsabb mod pedig a leadership profession + daily questek ismetelgetese.