2681
Neverwinter MMORPG
-
#1761 Később az insták egyre nehezebbek, 40 fölött már healer nélkül a főboss megölhetetlen, van amikor azzal sem. A vége felé egyre nehezedik a játék minden téren. A skirmishek között a defend the bridge pl úgy sikerült a 3. partival, hogy fejenként kb 10x haltunk meg, mire sikerült megcsinálni. Szóval kihívás az lesz, de csak 40 fölött, addig csak felkészít a játék... -
HyperMonkey #1760 Ilyen se nagyon volt még, de 100%-osan egyetértek, legyen havidíjas. Ahogy terjed az F2P, egyre pofátlanabb modellel jönnek ki a játékok. A PVP írásod is igaz, agyatlan zerg megy általában a középső zászlónál vagy mi az. Tegnap úgy nyertünk jópár meccset, hogy én leszartam a harcot, a két szélső zászlót foglalgattam. Mindenki más szart rá. A másik a kaszt balance. A rugó megint agyatlanul duva, instában kb 2-3-szoros dmg-t oszt ki mint bárki más. Nem értem, minden MMO-ban rogue dominancia kell hogy legyen? Mondjuk CW-ként nem mindig vagyok veszélyben, de akkor is…
A másik dolog a loot, a ninjázók ezrei ugye. Valamint a szerepkörök. A 20+-os insta (nem tudom a nevét, az a nagy kalóz van a végén ami 10000 addot hoz) úgy ment le, hogy voltunk négyen (az egyik CW-t kibasztam mert mindenre need-elt), 3 CW és egy rogue. Wipe nélkül lement. Se tank, se healer nem volt. Nem tudom, ez 60-on is így lesz?
-
#1759 A 600k AD az tényleg durva, meg van még pár ilyen drága cucc, de időt tölteni jó a játékkal, ESO-ig eljátszogatok vele, arra teljesen jó. Nagyobb gond az szerintem, hogy a pvp már most a béka segge alatt van. AFK-oló, fogyatékos játékosok tömegével, majd minden 2. pub parti alkalmatlan a játékra, de szerencsére lassan mindenki meglépi a 60. szintet, így nem kell pubbal sehova se mennem.
Eddig kicsit ellene voltam a havidíjas modellnek, de lassan kezdem úgy érezni, lehet jó lenne, ha az ESO így jönne, mert akkor talán nem lepik el a szervereket ezek a használhatatlan, alkalmatlan, értelmileg visszamaradott véristván tömegek. -
HyperMonkey #1758 "Egy szaros táska 600k zen" - ez 600k AD akart lenni. -
HyperMonkey #1757 Ez is jogos, én meg inkább fizetek ha kell valamil farmoltam már eleget a GW2-ben, a wowról meg nem is beszélek inkább. Egy szaros táska 600k zen. LVl60-ig annyi gyűlne össze amiből vehetek egy áskát vagy egy respec lehetőséget? Na ne már... Fizetek mert ez a játék megéri, csak pofátlanok nem kicsit.
Igen open béta, de már release is mert nem lesz karaktertörlés, így megy tovább. -
#1756 Egy ingyenes OPEN BÉTA játékról beszélünk. Valószínűleg változnak majd a dolgok, lehet a skillek, képességek is. Nem örülök, hogy fizetni kell a pontok újra osztásáért, de mivel a játékért egy petákot sem adtam, így nem szomorkodtam e miatt. Szépen kifarmolom a hozzávalót, ha cserélni akarom.
Mikor elkezdtem a játékot, számításba vettem azt, hogy valószínűleg a cipőfűző bekötésért is fizetni kell majd, ehhez képest egész játszható a játék, legalábbis 60-ig simán eljutottam zen költés nélkül, ami szerintem jó hír. Az extra cuccokat meg kifarmolom, ha úgy érzem szükséges a játékélmény fejlesztéséért. Lehet azért nem tudom átélni ezt a minden zenbe került, mert nem vártam mást egy ingyenes játéktól. -
HyperMonkey #1755 Ez igaz. De hányszor respec-eltál a GW2-ben? Te nem wowoztál, de aki wowozott vagy még most is játszik, az tudja hogy hányszor talentelt át valami miatt. A játék új, senki nem ismeri a lehetőségeket, és a játék nem engedi hogy tesztelj különféle buildeket, mert ha próbálgatod, súlyos tízezreket költhetsz rá.
Nem ismered a játékot, nem tudod rögtön hogy mi mire jó, mire va hatással. Főleg az olyan tooltip-ekkel amik semmi értéket nem írnak, így még csak kalkulálni sem tudsz. Ott van pl a CW shield képessége. Simán raktam rá a pontokat és szart se ér. Ha nincs rajtam shield tolt belém a Hulk 580 dmg-t, amikor volt rajtam shield akkor meg 577-et, megnéztem. Ez az absorb a large amount of damage? Mert azt nem írja hogy xy dmg-t absorbál. Most ez vagy bug, vagy ebbyire szar az a képesség. Szerintem azért ilyen homályos a tooltip, hogy később kényszerítve legyél a respecre és fizess. Ne érts félre, a játék nagyon jó, sőt jobb mint egyszerűen jó. Más kasztot nem ismerek csak a CW-t, de a harcrendszere és a dinamikája számomra minden eddigi MMO-t ver. De olyan dolgokért kérnek pénzt ami durva pofátlanság. Csináljanak durván kinéző armort (ami nincs benne) vagy ilyesmit amiért pénzt kérnek. Nem magyar viszonylatban kell nézni, a hülye német gazdag kisgyerek simán venne minden ilyen dolgot, de hogy valós pénzért játékélményt befolyásoló dolgot árulni, az több mint pofátlanság. És a táska, companion, respec mind mind ilyen. Úgy kéne csinálni, hogy mindenkinek egyenlő esélye legyen a számára legjobb játékélményt elérni, és fizetni csak az extrákért kelljen. Te mit szóltál volna hozzá, ha elkezded a GW2-t (tudom hogy nagy fan voltál), és azt látod, hogy a traitek újraosztásáért kérnek mondjuk 1000 gemet?
-
#1754 Az általad említett dolgok lehetőségek, nem kötelező dolgok. Ha akarsz költesz rá, ha soknak találod nem költesz. Két hét alatt 1 szintről indulva 60-ig, kb 450 zent szedtem össze, átváltva és úgy, hogy nem is erre koncentráltam. Lehet, hogy az árak magasak, de szerintem sok dolog simán kifarmolható, legalább nem az van, mint a GW2-ben, hogy 1 hónap alatt mindent elértél. Van motiváció, még akkor is, ha nem feltétlen ilyen téren kéne a játékosokat motiválni. -
HyperMonkey #1753 Rettenetesen el vannak szállva az árakkal. Egyre inkább zavar, hogy súlyos, játékélményt befolyásoló dolgokat csak valós pénzért lehet megvenni. Az, hogy a respec több ezer valós pénzbe kerül (mert jól van egy megcsinálva nekik, 540 zen-t vehetsz 5 euróért, és a respec 600 tehát pont nem elég), meg a táskák is valós pénz, de ami még ennél is elszomorítóbb, hogy azokat a companionokat amik lvl40 felett érnek is valamit, szintén csak súlyos forintokért lehet megvenni. Eddig úgy voltam vele hogy költök rá, de ennyire pofátlan lehúzást még egy játékban sem láttam. Ráadásul a pénzért megvehető extrák (amik más játékban alap dolgok) általában csak egy karakterre vonatkoznak. Ez a lehető legrosszabb F2P modell amit valaha láttam, egyszerűen felháborító hogy mikért képesek pénzt kérni. Egy esetleges előfizetésnek a többszörösét kell elköltened, ha normálisan akarsz játszani. -
#1752 Lvl 60-on 3 epic cuccot vettem kb 30e gyémántért :)) A többi cucc már jóval drágább, nem tudom miért volt ilyen olcsó ez a három. Armor, vállas, tőr, meg talán volt még valami ócóért.... -
#1751 WoWban goldba kerül a respecc... szóval gyakorlatilag semmibe. -
#1750 60as szintre össze lehet gyűjteni szerintem 600 zen-t. Bár én szerintem a két extra karakter slotot fogom preferálni elsőnek. 40-es szintem van már 46ezer AD-m. Úgy, hogy daily dungeon-t meg pvp-t nem is csinálok. Csak skirmish, és foundry + amit imáért osztogat. Mondjuk most hétvégén a leadership is jól hozott. Három katonát ráállítottam az AD gyűjtős feladatra. Két óránként 1200 AD. -
#1749 De van 5 euróért 500 zen is. Ha csak respecre kell, ez a legjobb vétel, kiegészítve a 38 000 gyémántért megvehető 100 zen-nel. -
#1748 10 euró 1100 zen. -
cain #1747 folyamatosan próbáljuk neked elmondani, hogy amitől egy build igazából jó, az a szétosztható pontok 66%-75%a, a többit meg arra puffogtatod, ami kevésbé szar, és talán az életben nem fogod hasznát venni, de kezdem azt hinni, hogy felesleges. -
Sunrider924 #1746 Nezd, nekem se az ability score roll nem tokeletes se a buildem, de kepes vagyok epic tier 1-2 dungeonokban ellatni a feladatom. Azok a buildek csak iranymutatas, es amugy ha ennyire zavar akkor kb 2-3 nap felhuzni egy karit 60ra, xp enchantokkal es folyamatos questelessel. -
diegho™ #1745 A zen most mennyibe kerül? Mármint euróban. Honlapon nem találom. -
cain #1744 ha így nézzük egy havi előfizetés egy átlagos subscribe typusú mmora meg 15€. és nem kapsz érte ingyé respecet. -
undY1ng #1743 Nagy dilemma előtt állok, ahogy megláttam ezeket a skill buildeket.
Jelenleg van egy Half Elf GWF lvl 27-es karim és sokan írják, hogy a legjobb az ork és ember erre a kasztra.
Na már most szerintetek rerolloljam az egészet és elkezdjem újra (mert nagyon tetszik a GWF), már csak a rossz skillezés miatt is, vagy teljesen felesleges, mert majd 60-on valahogy tudok respecelni és a fél elf is nagyon jó GWF-ként?
Választ előre is köszi! -
#1742 Az nem sokat ér. Amúgy az mennyi? 170k? Az gyakorlatilag 5 euró... ugyanannyi. -
cain #1741 amit írtál, csak a power fül és az attribok respecjétre igaz. a feat fülön lévő cuccokat egyből ad-ért lehet respecelni. -
#1740 Top menü egyik gombja. Az előbb 380 körül ment 1 zen. Nyilván ingadozik, mivel ez játékosok közötti kereskedés.
Amúgy az egyik legocsmányabb húzásuk ez, hogy 600 zent kérnek a respecért. Egy ilyen játékban a respec annyira alap dolog, hogy ennyi erővel kérhetnének Zent azért is, hogy bemehessek egy instába. Az rpg játék lényege, hogy próbálkozzunk mindenféle buildekkel, kipróbálva, hogy mi effektiv, mi fekszik. Jelenleg 240.000 astral diamond ennek az ára, ami nonszensz. Értem én, hogy meg kell élniük, hagytam én elég pénzt ott WoT-ban, LoL-ban és nem sajnálom egy forintját se. De azért ez pofátlan. -
undY1ng #1739 BTW. Egy picit attól is félek, hogy rosszul választottam (?!) a Fél-elfemet GWF-nek. :l -
undY1ng #1738 De meg itt is pl. GWF-nek (ezzel a kaszttal játszok) is van vagy 5 fajta buildje.. Vágom, hogy egyik PVE vagy PVP, de ... hát érdekes buildek. És tényleg kurva drága. -
#1737 Amíg ilyen drága, addig SOSEM fogom respeccelni. Még akkor sem, ha fejemhez vágják, hogy nem az ideális builden vagyok. Kapják be.
Ráadásul egy csomó skillnél nincs megadva pontosan, hogy mit csinál... számokkal. Szóval addig ezek a master buildek sem érnek semmit. -
undY1ng #1736 És akik már elcseszték azoknak csak ilyen sok diamondért lehet resetelni? :( -
zenoka #1735 azta!
es hol lehet ezt valtani? -
#1734 Nem elírás. -
zenoka #1733 sima 400 AD / 1 zen? ez nem eliras?
sima dailybol 5-6K AD osszejon plusz okosan lehet csinalni az aukcios hazat is. -
cain #1732 nem tudom, milyen karit indítottál, de cw-nél amit powerre lehet rakni, annak kb. fele-kétharmada lényeges. a többit leginkább bizonyos szituációkban éri emg használni, vagy még ott sem. -
lordbalu #1731 AD, zen s aranyat nem lehet küldeni kis karinak? Nem igazán sikerül nekem. -
Sunrider924 #1730 Kis segitseg azoknak, akik nem akarjak elcseszni a kari/buidjuket Master List of Class Builds -
foxxi #1729 Ezt már sokat hallottam és használom is. Csak gondolom, arra gondolt hogy instant mi az amiért megvehető. Annyi AD nem hiszem hogy van egy "félkezdő" ( bocs, gondolom nem lvl 60as ) embernek, ahogy nerkem sem. A 400 AD/1Zen meg még mindig drága. tehát az elején ha elcseszi, akkor valóban csak RM-ért vehet respect. Ennyi. -
#1728 Elvileg mindent lehet, mivel az AD átváltható Zenbe, más kérdés, hogy megéri-e.
Aki már max szinten tolja leirhatná, hogy mennyi AD-hez jut átlagban napi szinten. -
foxxi #1727 Persze, resetelheted HA! fizetsz érte ( RM ) - tehát nem lehet. Only Feat ág. -
#1726 Magyar billentyűzet @ jelét nem komálja, válts át angolra és shift+2. -
Yoki #1725 nálam se fogadta el a @ jelet de ha a felhasználó nevet írtam akkor se volt jó -
olompumpa #1724 ha elköltöttem egy pontot egy encounter powerre, azt később még "visszafejthetem" - vsz elbaltáztam :( -
Ackronikon #1723 Nekem is ez volt mert nem vette be a @ jelet és emiatt persze nem tudta értelmezni az e-mail címem nálad nem ez van? -
#1722 próbálkozz... kreálj új accot.
A ló 5gold.