2681
Neverwinter MMORPG
-
HyperMonkey #1681 Fpocok ide szúrj már be egy screenshotot a te paragon / feats elosztásodból légyszíves. -
#1680 Megint jön egy patch. Jó látni, hogy ennyit foglalkoznak vele. -
Sunrider924 #1679 Durva, lvl 20as Mailsmithing ad epic craftot. -
Sunrider924 #1678 Pont ez az, hogy nem kaptam meg, nemcsak en, hanem az egesz partybol senki. Tudom, hogy nem a ladaba mutatja, hanem a jobb also sarokban listazza a lada bezarasa utan, de ez nem tortent meg a tegnap, tobbszor is. Azert kerdeztem hogy vajon szandekos? Csak mert ha nem jart le az ido akkor nem fordult elo ilyen.
@bowden - a sooth-ot felejtsd el, a threat az kicsit el van rontva a jatekban, teljesen mindegy mennyit pakolsz aggro csokkentesre, featbol vagy skillbol, az elso aoe healnel ugyis rajtad lesz mindig minden add/boss. Szokd meg, hogy allandoan futsz/korozol a tank korul, es soha nem alsz meg egy helyben 1 masodpercnel tovabb. Nekem 60on a Healers Lore van kimaxolva es featbol is rasegitve, melle meg a Foresight ugyanugy 3/3 es featbol is(kozepso paragon tree-t valasztottam) -
#1677 Aki 60as pappal healel instában, írja már meg légyszi melyik 2 class power a leghasznosabb? Healer's lore-t és a Sooth tünik nekem annak de még csak 33as vagyok. Érdemes e másra is rakni? -
#1676 Ha akkor mentél be, amikor aktív volt event, akkor megkapod. Ha kifutsz a végére az időből, akkor is. A láda üres, viszont amikor kijössz a ládából, jobb alul látod, hogy berakja a táskádba a cuccot. -
Sunrider924 #1675 Jaja a dungeon delve az fasza, csak valamit nem ertek pontosan. Szoval ha dungeon delve idejen lepsz a dungeonba akkor vegig megvan a chest unlocked kiiras, de ha kozben lejart az ido, akkor eddig mindig ures volt a lada, akkor ez most bug vagy azt jelenti, hogy bele kell ferni az idobe?
Mas
Ma volt egy party T1 instaba es a tank az eejen dc-zett. berakott helyere egy rugot. Mondom a party chaten hogy nem lesz ez igy jo, erre lebasztak hogy t1be nem is kell tank, mit nem akarok mar... -
#1674 wow gecc...
Lementünk egy epic cragmire instát... két rugó, két CW meg egy cleric. Első boss után ki kellett rugnóm a rugót, mert ninjázott. A főbosst úgy vertük le, hogy négyen voltunk és nem volt tank. Tök jó volt!
(60as szinten, ha dungeon happy time- van, akkor a végén fix epik lootot kapsz.) -
cain #1673 elkelne itt is a hivatalos oldalra egy rate-a-retard/farmers's almanac szekció. csak szerintem a pwe nem engedné. =( -
Sunrider924 #1672 Ennyi, tier 1es epic crypts, egy seggfej CW az egadta vilagon mindenre needelt, abszolut mindenre, enchant, felszereles mindegy volt csak szep szines(zold/kek) legyen vegen bossbol is elneedelte az epicet, nem baj ment ignore-ra majd meglatjuk mikor jut el tier2be az ilyen tokfej. -
Sunrider924 #1671 A te gearscore-oddal miert mesz tier 1es epic dungeont? Neked mar tier2 vagy afolott kellene, oda meg mar nem jutnak el a ninjak, szerintem. -
Betonfal83 #1670 Én erre azt mondom magyarral kell menni nem hiszem el hogy nincsen fenn 5 ember.. -
HyperMonkey #1669 Újabb rejtély CW ügyben. van a shield képesség. Azt írja a tooltip hogy felfog egy adag bejövő sebzést. kipróbáltam, ugyanannyit ütnek belém ha van rajtam pajzs mint amikor nincs. Ez is bug lenne? -
cain #1668 van valamilyen random számgenerátor (gyk.: kockadobó szimulátor) parancs a játékban? /random, /roll, stb. -
Eksz #1667 Ninja lootolassal kezdhetnenek valamit igazan. Dungeon delve alatt mentem 2 epic CT-t, es mind2 partyban volt 1-1 ninja. Nemhiszem, hogy olyan bonyolult lenne allitani a loot rendszeren, hogy ne needelhess mas class itemere. :F -
zenoka #1666 olvastam olyat is hogy az elso 10 fos dungi-nak a bevezetese lesz...
mondjuk msot megszivtam vagy 4-5 napig tuti nem jatszok mert meloval orrverzesig -
Probatbicol #1665 A foundry questekkel mennyire vagytok képben? Jól értem, hogy elvileg akárki készíthet kalandokat és feltöltheti? De van valami szűrő, vagy ellenőrzés benne, hogy ne árasszák el szeméttel a rendszert? Bele lehet-e futni olyanba, hogy direkt kicseszésből lehetetlen megcsinálni egy questet?
Amiket eddig próbáltam azok túl profinak tűntek nekem ahhoz, hogy játékosoktól származzon. Vagy csak a userek rating-je a szűrő?
És a szintezés hogy megy, skálázza hozzád, vagy eleve csak azokat látod ami a szintednek megfelelő? -
cain #1664 nincs implementálva, és nem tudom, hogy tervezik-e egyáltalán. -
HyperMonkey #1663 Valahogy meg lehet nézni a vendornál lévő gear-ek kinézetét? nem találtam ilyen opciót sehol. -
cain #1662 ha maradnak a kaptafánál (d&d), akkor ez egy kaland(sorozat) lesz. én valami olyat képzelnék el, mint a heritage és a signature küldik/küldisorozatok az everquestben. -
zenoka #1661 keszul valami ujdonsag de csak ennyit tudunk
http://nw.perfectworld.com/module1 -
HyperMonkey #1660 Jogos.
Akkor azt mondja meg valaki hogy mikorra várható kb valami új kaszt?
Több mint valószínű hogy ranged dps lesz, remélem warlock, vagy legalább íjász. -
cain #1659 ezt a másik topicban biztosan készségesen megválaszolják majd. =)
nem tudom egyébként. -
HyperMonkey #1658 Az ESO-nak true combat vagy targeting harcrendszere lesz? -
cain #1657 engem is megvett a játék, legalábbis amíg az ESO ki nem jön. aszt majd meglássuk. -
HyperMonkey #1656 A potikkal az a baj, hogy sok helyet foglal az amúgy is iszonyat szűkre szabott inventoryban. De sebaj, ha élvezek egy szórakozási formát akkor fizessek is érte, nekem ez természetes, semmi sincs igyen. Már vettem egy lovat 500 zen-ért, és venni fogok bag-et is, meg karakter slotot is. vannak hibái a játéknak, közel sem tökéletes és sok helyről lopott is ezt-azt, de örülök neki. Sok MMO-ból átvette a jobb ötleteket és belerakta. Teljesen igazuk van a fejlesztőknek, hajrá!
Nem hinném hogy ez a game évekig menni fog nagy lelkesedéssel, de nem pár hetes móka lesz az tui. És abban is biztos vagyok, hogy többet fogok beleölni mintha havidíjas lenne. De ez nem érdekel mert rettentően jól szórakozom. A második insta ami lvl21 után van, valami elképesztően jó (az előző is az volt, de ez még jobb).
Igen jó lenne raid, de ha durva 5 fősek vannak, akkor az már elég egyelőre. A több fős azért jobb, mert lehet taktikusabb harcokat csinálni. Több fő, több szerep, offtank, support, kite-olás, stb.
5 embernél nem lehet olyan takika mert van 1 tank, egy healer és 3 DPS. Ettől függetlenül a HC insták jók lesznek egyelőre. Majd alakítják, mi meg vásáolunk szépen zen-ért nagy lovat, nagy petet, nagy zsákot :)
-
zenoka #1655 szerencsere sosincs inventory hianyom es ugy megszokasbol ott van az ikonja:) meg jah ima miatt oke (en lassu jatekos vagyok csicsereg feleseg kozbe etc.. igy siman elmegy egy ora anelkul hogy kijonnek egy egy dungibol igy jo az imahoz nekem is) -
cain #1654 igen, tudom. azért hurcolok magamnál oltárt, hogy ha lejár, frissíteni tudjam. -
#1653 "mert sose tudni, mikor jár le az ima. ;)"
Jobb felső sarokban írja :) -
cain #1652 én fenntartok neki egy slotot az invertoryban, mert sose tudni, mikor jár le az ima. ;) -
#1651 Akkor elnézést. Bár emiatt szerintem tök felesleges lerakni. Legyen nálad mindig 100+ poti és akkor nyomkodod mint a hülye combaton kívül. -
zenoka #1650 regenel is.
azaz mobil oltar. -
cain #1649 asszem regenel is, csak sokkal lassabban, mint a campfire. -
cain #1648 azért daily, mert a d&d 4e-ben is az. és ott tényleg egy játéknap alatt egyszer használhattad. ezen itt finomítottak egy kicsit, mert a 24h cd miatt vagy nagyon erőssé kellett volna tenni a dailyket, vagy nem értek volna semmit a jelen formájukban.
ha endgame alatt 10-20 emberes raidot értesz, akkor az tényleg nincs, és tényleg jó lenne, ha lenne. viszont vannak insták, 5 emberre méretezve, és kellemesen nehezek. -
#1647 Ilyenre én sem emlékszem. Szerintem keveri a mobil oltárral, de ott csak imádkozni lehet. -
HyperMonkey #1646 Mobil tábortűz? Ilyen nekem nem esett még. Mi az item neve pontosan? -
zenoka #1645 regenhez: anno abbol indult ki meg a szamitogepes mmo-k elott hogy probaltak valosaghubben megcsinalni hogy ha osszebasznak egy kardal egy csataban akkor ne forjon be a sebet miutan az ellen megmurdelt..hanem varja meg a karakter a gyogyito emberket hosszu pihenest a tabortuznel etc..
nekem ez a termeszetesebb mint minden fight utan regen.
itt meg van ilyen kis "mobil tabortuz" orba szajba lehet lootolni erdemes hasznalni..
-
Probatbicol #1644 Én sem ismerem annyira, de ez a regen hiány tényleg D&D sajátosság lehet, mert a DDO-ban sem volt. Sőt ott még durvább volt, mana kellett a casternek és az sem töltődött újra, emlékszem kezdőként indítottam egy wizardot, az első küldetésben a 3. mobnál elfogyott a mana, onnantól bottal ütöttem végig az instát..
Itt még van is könnyítés a tábortüzekkel, én még az elején vagok, de szóló questeknél kb. a dungeon feléig vissza szoktam kocogni a tűzhöz gyógyulni, így spórolok a potival. 20-30 másodpercnél ez nem több, tehát annyi amit más mmo-ban a földön ülve töltesz regenerálódással.
Ami a játékot illeti, meglepően tetszik, pedig most nem is akartam mmo-val játszani, ezt előtte egyáltalán nem követtem, ami véleménnyel találkoztam az szinte mind negatív volt. Egy héttel az ob indulás után hirtelen ötlettől vezérelve letöltöttem és nagyon jól szórakozom vele.
-
HyperMonkey #1643 Nincs mana, tolhatod a spelleket amint lejár a CD. Vannak daily skillek, de azokat is lehet tolni viszonylag sűrűn ha feltöltődik az a valami amiből ellövöd. Itt pl nem értem miért daily az a skill. De kb mindegy is.
A Lineage 2-t nem próbáltam, hányok ezektől a koreai/keleti mangás tucat szaroktól. Havernál láttam, brrrrrr. Borzalmas.
Remélem ebben lesz majd normális endgame. Bár mostanában divat vagányan kijelenteni hogy „a mi MMO-nkban nem lesz endgame mert ez nem wow klón” aztán a negyedéves értékelésen meg csak kamilláznak a fejlesztők/kiadók hogy hol vannak a játékosok…
Mintha Fpocok írta volna itt hogy nincs endgame, tudjuk be a béta fázisnak, és majd lesz benne. Az SWTOR és a GW2 is ebben a no endgame dologba bukott bele. Mielőtt valaki belekötne, itt a bukás alatt nem a szerverek leállítását értem, hanem a drasztikus játékosszám csökkenést.
-
#1642 Hmm, mondjuk nwn-ben elég sok helyen le lehet ülni pihenni single kampányban... de jobb modulokban asszem le van tiltva ez a lehetőség városon kívül.