Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a lootdrop nem egy olyan nagy változtatás, hogy össze keljen miatta dönteni a játék kódját. kb. egy új sor. nyiss fórum topicot szavazással a hivatalos fórumon, tõlem számíthatsz egy szavazatra.
addig is marad az a groupból az emoragequit + addignorelist kombó.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Akkor kezdjél másik karaktert, és 60-ig megint jól fogsz szórakozni. <#smile>

Running
Csalódni, csak az csalódik, akinek elvárásai vannak. 😊)

Sokszor vartunk mar jatekot....az is csalodas lesz... ott meg groupolni se tudsz a barataiddal.. marha jo jatek lesz
Fpocok
Ez valóban segít, de nem oldja meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Running
Na majd az ESO. 😊)))))))

ezert kell instaba sajat csapattal menni vagy keresni.. vagy rosszul latom?

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Ezt nem tudtam....ez tenyleg nem jo.
ehhez kepest a szanalmas quest itemek meg boposak... ez erthetetlen.
az a gaz hogy instaba mindenki mindenre needel. Semmi eselyed sincs sajat lootod elvitelere...
Fpocok
Hat igen. Vannak érdekes dolgok, pl healer nélkuli dungeon csapat, meg hasonlok, de nem ez a gond.
mar a beta alatt olvastuk, hogy az osszes bossdrop boe lesz... en igy viszont nem latom ertelmet az instazasnak, amikor barki bedobhatja a bankkartyajat és megveheti a jatek legjobb cuccait. Ez egy igazi pay to win jatek.
Ráadásul pugban bárki beninjázhat bárki elol bármit, hogy aztán ahban eladja. Én 3 èvig wowoztam, mindenki hasznalta rendesen a roll rendszert, nem voltak ninjak, mivel boposak voltak a cuccok. Ott ha valakinek jó cucca volt, akkor valamennyire buszke lehetett rá. Itt viszont nincs semmi erö, ami arra késztet,hogy nyomjam 24/7ben az instákat, ahogy terveztem. Persze ez csak az én véleményem...

gondolom az hogy nem rendes groupot rak össza a matchmaking hanme pl 5 rugot...

gondolom azt akartak elkerulni hogy nay sor legyen ,de igy nem le az insta tank vagy heal nelkul
Azt leirnád esetleg h konkrétan mi a probléma a 60-as szint elérése utàn? Csak azért kérdem mert legfõképp engem is a PvE része érdekel a játéknak.
Fpocok
De mindegy amúgy...

MÁS:

Fpocok
Természetesen 60-ra gondoltam. Addig viszont kurva jó.

Fpocok
Csak annyi, hogy ebben a formában a PvE-nek SEMMI ÉRTELME. Én meg pont emiatt jöttem.

nincs mit csinálni 60on?

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Acidlich
feltortek az accod vagy wtf?

eze' kellett a hazigazda cim?😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Miért mi történt?
Fpocok
Ééééssss ennyi volt a játék.
Mehet uninstall.

Sziasztok!
Mindflay szerveren keresek magyar klánt illetve magyar játékosokat egy klán alapításához. Akit érdekel az keressen majd meg ingame:Royizee (tiefling wizard vagyok)

Árnyjárok

Már a Neverwinterben is megnyitottuk kapuinkat!

Árnyjárók Guild & Baráti Közösség

Ingame (O) Find Guild: Arnyjarok

Árnyjárók - Guild & Baráti Közösség - RIFT: Zaviel shard, Level 23, Raiding, Social, Leveling Guild

kosz az infot
Siyama szerintem Dragon szerver

Nekem nem akar elindulni a játék.A patchelés se ment zökkenõmentesen,de aztán sikerült megoldani a disable on-demand patching bekapcsolásával.Miután patchelte Play-re kattintás után cryptic error-al kilép a játék.Valakinek volt ilyen problémája ? Volt akinek a teamviewer kavar be,de nekem az nincs fent.
kastil
köszi srácok

Hello mindenki szeretnek kezdeni enis egy karaktert , holl vannak atlagban magyarok tobben? kosz elore is
Fpocok
minimap jobb felsõ sarkában kék ikon.

kastil
És hogy választok channelt?

igen sok CH van illetve barátnak is úgy kell fel venni egyszerûen hogy O betû / Find Person és oda beírod, rákeresel, kiválasztod, jobb klikk add friend

kastil
Srácok barátnõmmel szeretnék játszani, kezdtünk is mindketten egy-egy karit, viszont nem látjuk egymást. Azonos szerveren vagyunk, viszont még friend invitenél is azt írja, hogy ilyen karakternév nincs.. pedig mindketten onlineok vagyunk. Channel rendszer vagy mi ez?

kastil
Na ezt örömmel hallom.

Fpocok
Jó pár napja semmilyen sor sincs.

haverral rájöttünk a bejelentkezés hiba okára, mikor az "invalid username or password" szöveget kapjuk vissza a launchertõl. ez abban az esetben fordul elõ, ha vki az nw.perfectworld.com oldalon nem a jobb felsõ sarokban található register/login menüpont alatt regisztrált, hanem a "sign up now" gomb megnyomásával. ilyenkor a launcher csak az e-mail címet fogadja el login névként, amihez a @ -ot v. akár a teljes e-mail címet ctrl+c és ctrl+v párossal kell beilleszteni.
kastil
BAzze. 200kbpsel jön, és még regelni sem enged másik accot, gondolom queue is vagy 10k-n mocorog

Ebböl meik a szerwer ip címe?
Fpocok
Jatekban nyomsz egy alt ot, a chat ablak bal felso sarkaban van egy fogaskerek, katt ra, folul a masodik ful es a join/create be beirod hogy neverwinterhun es joon

party hard gyere fel hozzánk ts3 ip: ts3.tsbazis.info:9050 szoba:ASYLUM alszoba: NeverwinteR

Keresem Klánomat... Ts van, 27 éves vagyok, 15 órát vagyok naponta online
hogy tudok csatlakozni a neverwinterhun csatornához?
Fpocok

Találtam egy nagyon jó SweetFX presetet: Very Sharp and Contrasty
Ezzel végre nem homályos, mosottszar a kép.
Mondjuk én a "Vignette"-t kikapcsoltam, mert az idegesít, de amúgy tetszetõs lett a végeredmény.
Persze ez ítlés dolga, nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog, de lehet finomítani rajta utólag saját szájíz szerint. <#smile>

Fpocok
Szerintem meg az emberek el tudják dönteni, mennyit akarnak.

Szerintem ne csináljunk több klánt, elég így is ez a kettõ. Szerintem ezeket se tudjuk egyenlõre megtölteni!
Én az Asylum klán vezére továbbra is várom a jelentkezõket, jelenleg nem vagyok online tehát akit érdekel az vagy keressen meg egy Asylum tagot vagy menjen fel ts3-ra és ott rögtön kisegítik!

Asylum pikk pakk felvett😄
jo lesz ott😊

Alakítsuk meg a " Fényjárók " guildot !

- amihez nem kell kisregény applit írni a felvételhez :@ 😄
Mennek a szerverek.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

en csatlakoznek😊
Ywerd@zenoka1 rugo epp lvl16
de nem hasznalok altalaban ts-t😊

A launcher-t el tudod indítani, ott a bal felsõ sarokban láthatod a beceneved: Welcome XY

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

de, de azt nem tudom ne haragudj 😊
ahoz kéne a szerver is ami offline ugye. éppen ezért adtam meg a ts ipt hogy gyere fel, ha nem akarsz beszélni max irkálsz de legalább tudjuk tartani a kapcsolatot. Meg majd egyszerûbb ha te adod meg és be is invellek

Ahhoz hogy kapcsolatba lépjek veled nem kéne a beceneved is? A'zinRock@becenév legalábbis a többieknél így volt.