Neverwinter MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
addig is marad az a groupból az emoragequit + addignorelist kombó.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
ehhez kepest a szanalmas quest itemek meg boposak... ez erthetetlen.
az a gaz hogy instaba mindenki mindenre needel. Semmi eselyed sincs sajat lootod elvitelere...
mar a beta alatt olvastuk, hogy az osszes bossdrop boe lesz... en igy viszont nem latom ertelmet az instazasnak, amikor barki bedobhatja a bankkartyajat és megveheti a jatek legjobb cuccait. Ez egy igazi pay to win jatek.
Ráadásul pugban bárki beninjázhat bárki elol bármit, hogy aztán ahban eladja. Én 3 èvig wowoztam, mindenki hasznalta rendesen a roll rendszert, nem voltak ninjak, mivel boposak voltak a cuccok. Ott ha valakinek jó cucca volt, akkor valamennyire buszke lehetett rá. Itt viszont nincs semmi erö, ami arra késztet,hogy nyomjam 24/7ben az instákat, ahogy terveztem. Persze ez csak az én véleményem...
Parasite Eve 2, best game EVER!
gondolom azt akartak elkerulni hogy nay sor legyen ,de igy nem le az insta tank vagy heal nelkul
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Mindflay szerveren keresek magyar klánt illetve magyar játékosokat egy klán alapításához. Akit érdekel az keressen majd meg ingame:Royizee (tiefling wizard vagyok)
Már a Neverwinterben is megnyitottuk kapuinkat!
Árnyjárók Guild & Baráti Közösség
Ingame (O) Find Guild: Arnyjarok
Árnyjárók - Guild & Baráti Közösség - RIFT: Zaviel shard, Level 23, Raiding, Social, Leveling Guild
Ezzel végre nem homályos, mosottszar a kép.
Mondjuk én a "Vignette"-t kikapcsoltam, mert az idegesít, de amúgy tetszetõs lett a végeredmény.
Persze ez ítlés dolga, nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog, de lehet finomítani rajta utólag saját szájíz szerint. <#smile>#smile>
Én az Asylum klán vezére továbbra is várom a jelentkezõket, jelenleg nem vagyok online tehát akit érdekel az vagy keressen meg egy Asylum tagot vagy menjen fel ts3-ra és ott rögtön kisegítik!
jo lesz ott😊
- amihez nem kell kisregény applit írni a felvételhez :@ 😄
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Ywerd@zenoka1 rugo epp lvl16
de nem hasznalok altalaban ts-t😊
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
ahoz kéne a szerver is ami offline ugye. éppen ezért adtam meg a ts ipt hogy gyere fel, ha nem akarsz beszélni max irkálsz de legalább tudjuk tartani a kapcsolatot. Meg majd egyszerûbb ha te adod meg és be is invellek