Neverwinter MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ennyire kritikus, hogy harc után regenelj, tarts magadnál egy öltözet regenerationre bónuszt adó ruhát, és öltözz rá.
tábortûznél, és lerakott oltárnál meg mindenki gyógyul szépen magától.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
én szeretem, ha vannak vízválasztók a játékban, ahol akinek ez nem jön be (és itt nem az agyatlanul mindent needelõkre gondolok), keres magának képességeinek megfelelõbb elfoglaltságot. elég nagy a választék mmoból, kell olyan is, ami nehéz.
Az meg hogy harc után sincs HP regen, egyenesen epic fail.
a sárkány után idris újra ezmode, wolf den pedig megint kihívás.
A tank amint támadsz elõremegy és magára húzza az ellenfeleket,nem mindet, de pl CW-vel ez teljesen jó, megfogom a nagyobb dögöt, a többit kinyírom mire rám tudna jönni, teleportálok egyet hátra és ott marad a compival én meg szétszedem.
1. Amikor megvettem a lovat, onnantól nem mutatja a questekhez vezetõ utat azokkal a fényösvényekkel a földön. Ezt nem lehet visszakapcsolni valahogy?
2. A tank companion gáz. Nem lehet elõreküldeni, csak akkor támad ha én támadok. Nincs mód küldeni elõre valahogy?
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Az Árnyjárók guild szívesen lát a soraikban minden olyan játékost, aki szeretne egy közösség tagjaként szembeszállni Neverwinter kihívásaival.
Látogassatok el honlapunkra, és ha úgy gondoljátok, írjatok egy rövid applyt.
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Más. Mi legyen a 2. karakterem? Sokat gondolkodtam, hogy mit kellene, de nem tudom. Mi lesz a 6. karakter tudni már? GWF-et néztem ki elsõre, de sokan panaszkodnak rá, hogy gyenge.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Hey everyone, we sincerely apologize for the short notice. We need to perform emergency network maintenance to ensure a stable performance during Open Beta. It is expected to last around 2 hours, perhaps longer.
We'll keep you up to date right here!
This maintenance is intended reduce downtimes and lag you may be experiencing. Thanks for being so patient!
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
nekem a 43-as cw-m most 3843-nál jár
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
430 AD-ért kapsz 1 zen-t?
Kevesebb mint 15 zent kapszt érte.
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)