Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi ez a selfheal? aki gyógyász, lett légyen companion, vagy devoted cleric, bármikor meg akármikor healeli magát, kivéve, ha nincs cc-zve. miért kéne felgyógyulnod attól, hogy végetér a harc? a játék a d&d 4e-re épül, felteszem ott sincs ilyen (2nd editionig követtem a az ad&d-t, azért mondom csak, hogy felteszem).
ha ennyire kritikus, hogy harc után regenelj, tarts magadnál egy öltözet regenerationre bónuszt adó ruhát, és öltözz rá.
tábortûznél, és lerakott oltárnál meg mindenki gyógyul szépen magától.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Hát nem én voltam a leader, de akkor ok nem szóltam, ki lehet tenni. Nem baj az ha nehéz egy játék, ok ne legyen selfheal combat közben. De hogy combat után nyugiban se gyógyulsz fel, az gáz. Az nem a nehézségrõl szól, mert nem vagy veszélyben, egyszerûen baromság.

a community idõvel kipurgálja magából az ilyesféle fekélyeket. ki lehet tenni bárkit a partyból. a leader a party képernyõn (gyk.: "K" betû, my party gomb) kijelöli, rákönyököl a remove gombra, és szia dobozos. partyban azért van a gyógyász, hogy felgyógyítson.
én szeretem, ha vannak vízválasztók a játékban, ahol akinek ez nem jön be (és itt nem az agyatlanul mindent needelõkre gondolok), keres magának képességeinek megfelelõbb elfoglaltságot. elég nagy a választék mmoból, kell olyan is, ami nehéz.

Köszi. Egyre jobban elmegy a kedvem a játéktól, akkora bakik vannak benne hogy hihetetlen. Instában mindenki needelhet mindenre. Egy brotos nevû GWF mindet behúzott, a CW cuccokat is. Volt egy partytag aki az elején DC-zett, senkit nem lehet kitenni a partyból (brotost is kibasztuk volna)
Az meg hogy harc után sincs HP regen, egyenesen epic fail.

jó, hát aki hülye, haljon meg, nem lehet rajta segíteni.

a sárkány után idris újra ezmode, wolf den pedig megint kihívás.

ez miez?

udod iranyitani barmelyik encounter skillre agrozik, mindig azt tamadja maire encouner skill tolsz
BoneDragon
Y-al (QWERTY-nél Z-vel) tudod visszakapcsolni az ösvényt, a J (journal) listában pedig ki tudod választani melyik küldetéshez mutassa az utat.

A tank amint támadsz elõremegy és magára húzza az ellenfeleket,nem mindet, de pl CW-vel ez teljesen jó, megfogom a nagyobb dögöt, a többit kinyírom mire rám tudna jönni, teleportálok egyet hátra és ott marad a compival én meg szétszedem.

2 kérdésem lenne:

1. Amikor megvettem a lovat, onnantól nem mutatja a questekhez vezetõ utat azokkal a fényösvényekkel a földön. Ezt nem lehet visszakapcsolni valahogy?

2. A tank companion gáz. Nem lehet elõreküldeni, csak akkor támad ha én támadok. Nincs mód küldeni elõre valahogy?

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lvl 27 - 35 közötti játékosunk jelenleg 9 fõ van. Ezen felül sok szintezõ karakter van, sokan vannak, akik munka mellett játszanak, és nem rohannak sehova.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Vannak ilyen 30 körüli játékosaitok is, vagy fõleg 60?

Tudom, de amikor a túloldalon van nehéz átverekedni magam a sok addon és kerülgetni a boss aoe sebzéseit. Kb akkor értem oda, amikor lejárt a 15 sec, de már elõtte is egy szobában újra kellett élesztenem, akkor is állt és nézett.

Diegho és Avenger:

Az Árnyjárók guild szívesen lát a soraikban minden olyan játékost, aki szeretne egy közösség tagjaként szembeszállni Neverwinter kihívásaival.
Látogassatok el honlapunkra, és ha úgy gondoljátok, írjatok egy rövid applyt.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Meghalasrol nem biztos hogy mindenki tudja, de 15 masodpercig fel lehet szedni az elesett csapatttarsat, de ha lejar a 15 sec akkor veglegesen meghal es csak wipe/bosskill utan tud viszajonni. Szoval amikor a party chatben megjelenik a Help(akarmilyen nyelven, kedvencem a francia)akkor azt az illetot fel kell kapni hamar es maris tudja tenni a dolgat tovabb.
Ma olyan healert kaptam, akit megölt a sárkány. Beállt egy pontra és nem mozdult odébb, amíg nem halt meg. Ezt 2szer eljátszotta egymás után, fel is adtuk. Elõzõ csapatban meg már kb 15%-on volt a dragon, amikor szintén valaki nem figyelt és meghalt. Jó lenne pedig betolni ezek daily-ben, mert adja az AD-t, igaz elég sok idõt elvesz, lehet inkább haladok a sima questekkel helyette, azok legalább értelmes dolgokat adnak, meg skirmish-t tolom majd egyre többet, azok gyorsan megvannak jó pörgõsek is.

Más. Mi legyen a 2. karakterem? Sokat gondolkodtam, hogy mit kellene, de nem tudom. Mi lesz a 6. karakter tudni már? GWF-et néztem ki elsõre, de sokan panaszkodnak rá, hogy gyenge.

Avenger
Valami 18+os guild engem is érdekelne a dragonon. Nem tervezek semmi HC játékot, de egy kis társaság néha jól jön. :)

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

A Lair of the mad dragon-nal adtam fel a random pugolos instazast es inkabb felkuldiztem magam 60ig. Az az insta nagyon durva ugras a korabbiakhoz kepest, korabbi instakban minden boss faceroll/zerg, de az a sarkany az mar komoly odafigyelest kovetelne, persze olyan csapatokkal eselytelen amiket a dungeon finder osszerak, nem tudtam mi volt viccesebb a 3 clerices banda vagy a tank nelkuli. A "jo hir" az, hogy az osszes tobbi insta ami kovetkezik, ugyanilyen nehezsegu lesz, ha nem jol szervezett/odafigyelos a banda akkor a vegso boss mindig bukta, a farkas, Idris stb. Pedig olyan rohadtul egy kaptara megy mind, boss>add>boss es minden lemenne siman...
60 GWF ~8900

Van dragon-on valami értelmes magyar klán? Kellene egy használható csapat a sárkányos dungeon-ba, 33-as vagyok, de ezekkel a random ice storm+shield-et tologató CW társakkal lehetetlen megcsinálni, mert sosem tudjuk megszórni az ellenfeleket aoe skillekkel, ha állandóan akkor lökik el a fele bandát, amikor én arcane singularity-vel akarom összeszedni õket. 3-szor egymás után játszotta el az egyik csapatból a CW ezt, megkértem hagyja abba, mert így semmi értelme, erre azt írja, hogy de azok sebeznek a legtöbbet... no comment.
újabb kb. 2 óra karbantartás.

Hey everyone, we sincerely apologize for the short notice. We need to perform emergency network maintenance to ensure a stable performance during Open Beta. It is expected to last around 2 hours, perhaps longer.

We'll keep you up to date right here!
This maintenance is intended reduce downtimes and lag you may be experiencing. Thanks for being so patient!

Avenger
32es cw 2000 körül. De van egy köpenyem amit nem cserélek le már 20as szint óta, mert mindig csak nyakláncokat találok. A köpeny meg jól néz ki. :)

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

60as DC, 6200
Tatyla
kinek mennyi a gear score-ja?
nekem a 43-as cw-m most 3843-nál jár

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Avenger
381-ért is van most bent zen. Remélem jól lemegy az ára. :)

Fpocok
Folyamatosan fog lemenni... 40000-44000 AD most 100 zen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jaja, én is úgy emlékeztem, hogy 430 körül van, de most 406 a legolcsóbb.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Mi?
430 AD-ért kapsz 1 zen-t?

egész szépen megy lefelé, tegnap még 430 körül volt az árfolyam.

Megint van egy rossz hírem... :D
Kevesebb mint 15 zent kapszt érte.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Gondoltam hogy nem, túl szép lenne. Ezért a 6000 AD-ért biztos kapok vagy 100 zen-t :)

Van egy rossz hírem...

Király, van 6000 AD-m. Remélem 1 az 1-ben váltja :)

Rosszul tudod. Ad-ért is lehet venni.

Zen-t csak valós pénzért lehet venni igaz? AD-ért pl nem. vagy rosszul tudom?

Lehet, ahogyan festeni is, mondjuk én még nem próbáltam.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Lehet skin-eket változtatni ruhán? Festeni tudom hogy lehet...

Én 20 körül találtam olyat rare).

Kíváncsi vagyok a magasabb szintû gear-ekre, mert lvl20-ig még nem látam robe tupusú geart csak nadrágot, ami egy varázslónak elég béna :)

Ezek az augment tipusú companionok is zen-be kerülnek gondolom.

Köszi. Majd elválik. Idõhiány miatt én lassan jutok el oda, addig is gyûjtöm az infókat. :)

Great weapon fighter

Elég baj az.

Milyen karaktered van hogy healer companionnal mész?

nekem azt mondják a t2-t farmoló srácok, hogy az augment typusú companionok a leghatékonyabbak az endgameben.

Biztosan hatékonyak. Kis szinten is mennyit segített. 40-es szinten is megérzem ha nincs ott a healerem. Pedig az az alap még.

Ha nem is esik, akkor is érdemes még várni a költekezéssel. Majd ha lesznek beszámolók róla, mennyivel hatékonyabbak az endgame tartalomban ezek a követõk a hagyományosoknál, akkor esetleg veszek egyet.

Amúgy szerintem meg kéne várni amíg az endgame tartalmat végignyomja valaki. Lehet esni fog valahol...

lila gyógyász nincs a zen marketen.