Neverwinter MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@bowden - a sooth-ot felejtsd el, a threat az kicsit el van rontva a jatekban, teljesen mindegy mennyit pakolsz aggro csokkentesre, featbol vagy skillbol, az elso aoe healnel ugyis rajtad lesz mindig minden add/boss. Szokd meg, hogy allandoan futsz/korozol a tank korul, es soha nem alsz meg egy helyben 1 masodpercnel tovabb. Nekem 60on a Healers Lore van kimaxolva es featbol is rasegitve, melle meg a Foresight ugyanugy 3/3 es featbol is(kozepso paragon tree-t valasztottam)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mas
Ma volt egy party T1 instaba es a tank az eejen dc-zett. berakott helyere egy rugot. Mondom a party chaten hogy nem lesz ez igy jo, erre lebasztak hogy t1be nem is kell tank, mit nem akarok mar...
Lementünk egy epic cragmire instát... két rugó, két CW meg egy cleric. Elsõ boss után ki kellett rugnóm a rugót, mert ninjázott. A fõbosst úgy vertük le, hogy négyen voltunk és nem volt tank. Tök jó volt!
(60as szinten, ha dungeon happy time- van, akkor a végén fix epik lootot kapsz.)
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
mondjuk msot megszivtam vagy 4-5 napig tuti nem jatszok mert meloval orrverzesig
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Amiket eddig próbáltam azok túl profinak tûntek nekem ahhoz, hogy játékosoktól származzon. Vagy csak a userek rating-je a szûrõ?
És a szintezés hogy megy, skálázza hozzád, vagy eleve csak azokat látod ami a szintednek megfelelõ?
http://nw.perfectworld.com/module1
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Akkor azt mondja meg valaki hogy mikorra várható kb valami új kaszt?
Több mint valószínû hogy ranged dps lesz, remélem warlock, vagy legalább íjász.
nem tudom egyébként.
Nem hinném hogy ez a game évekig menni fog nagy lelkesedéssel, de nem pár hetes móka lesz az tui. És abban is biztos vagyok, hogy többet fogok beleölni mintha havidíjas lenne. De ez nem érdekel mert rettentõen jól szórakozom. A második insta ami lvl21 után van, valami elképesztõen jó (az elõzõ is az volt, de ez még jobb).
Igen jó lenne raid, de ha durva 5 fõsek vannak, akkor az már elég egyelõre. A több fõs azért jobb, mert lehet taktikusabb harcokat csinálni. Több fõ, több szerep, offtank, support, kite-olás, stb.
5 embernél nem lehet olyan takika mert van 1 tank, egy healer és 3 DPS. Ettõl függetlenül a HC insták jók lesznek egyelõre. Majd alakítják, mi meg vásáolunk szépen zen-ért nagy lovat, nagy petet, nagy zsákot 😊
Jobb felsõ sarokban írja 😊
azaz mobil oltar.
ha endgame alatt 10-20 emberes raidot értesz, akkor az tényleg nincs, és tényleg jó lenne, ha lenne. viszont vannak insták, 5 emberre méretezve, és kellemesen nehezek.
nekem ez a termeszetesebb mint minden fight utan regen.
itt meg van ilyen kis "mobil tabortuz" orba szajba lehet lootolni erdemes hasznalni..
Itt még van is könnyítés a tábortüzekkel, én még az elején vagok, de szóló questeknél kb. a dungeon feléig vissza szoktam kocogni a tûzhöz gyógyulni, így spórolok a potival. 20-30 másodpercnél ez nem több, tehát annyi amit más mmo-ban a földön ülve töltesz regenerálódással.
Ami a játékot illeti, meglepõen tetszik, pedig most nem is akartam mmo-val játszani, ezt elõtte egyáltalán nem követtem, ami véleménnyel találkoztam az szinte mind negatív volt. Egy héttel az ob indulás után hirtelen ötlettõl vezérelve letöltöttem és nagyon jól szórakozom vele.
A Lineage 2-t nem próbáltam, hányok ezektõl a koreai/keleti mangás tucat szaroktól. Havernál láttam, brrrrrr. Borzalmas.
Remélem ebben lesz majd normális endgame. Bár mostanában divat vagányan kijelenteni hogy „a mi MMO-nkban nem lesz endgame mert ez nem wow klón” aztán a negyedéves értékelésen meg csak kamilláznak a fejlesztõk/kiadók hogy hol vannak a játékosok…
Mintha Fpocok írta volna itt hogy nincs endgame, tudjuk be a béta fázisnak, és majd lesz benne. Az SWTOR és a GW2 is ebben a no endgame dologba bukott bele. Mielõtt valaki belekötne, itt a bukás alatt nem a szerverek leállítását értem, hanem a drasztikus játékosszám csökkenést.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Namindegy, mondok mást: Lineage2-ben sem vártam meg harcok között, hogy feltöltõdjek max hp-ra regen-bõl, inkább eltoltam pár healpotit, hamarabb harcolhattam újra. Ott is inkább a manahiány késztetett várakozásra.
Tényleg, varázslás itt hogy van megoldva? Manából? Esetleg megpróbálták átvenni d&d napi varázslatos rendszerét? Érdekelne, lehet nyáron adok egy esélyt a játéknak.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A tank companionnak nem kell minden közelben álló mobra ráugrani, hanem kéne egy skill, illetve kelltõ, egyikkel utasítod hogy támadjon, a másikkal meg visszahívod. Pici pet management. Minden MMO-ban benne van ahol van pet/companion. Persze az igazi egy pe bar lenne, ahol be tudod állítani a viselkedést (agresszív, defenzív, passzív pl). Szóval egy percig nem mondom hogy a játék nem jó, mert nagyon is jó. Sõt, meglepõen jó, nem sokat vártam egy x-edik fantasy F2P MMO-tól. Ennek ellenére a játék egy csiszolatlan gyémánt. Még mindig béta, lehet majd csiszolni rajta. A harcok hangulata és a harcrendszer szerintem telitalálat, az insták hangulata szintén.
Van viszont valami amit nem értek, aki elmondja kap egy raklap sört…
A healer companionomnak van az elsõ heal skillje, ami azt csinálja, hogy 10 sec alatt a full HP-m 20%-át healeli vissza. Ezen van egy 30 sec CD (sok szerintem). De általában az van, hogy hiába telik le a 30 sec, hiába állok ott pl harc után hosszú perceket 70-80% HP-n, nem healel pedig a 30 sec többszöröse eltelik. Ezt nem értem. Véleményem szerint úgy kéne mûködnie, hogy ott a healer companion, a game szól neki hogy hé, kislány a gazdi sérült, és õ felgyógyít, amennyiben nincs CD-n a heal képessége. Ennek ellenére hosszú percekig (5-10 perc is akár) csak áll és nem csinál semmit. Azt észrevettem, hogy amint harc kezdõdik, eltolja a skillt, de akkor sem azonnal. Tehát olyan mintha nem tolná CD-re a skilljét akkor sem, ha lenne á lehetõség, és kellene is. Ez bug lehet.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Partyleader bárkit ki tud rakni a partyból.
Ha a tank companion minden közelben álló mobra ráugrana, akkor meg az lenne a gond. Jó így szerintem.
A module1 meg talán valami új karakter. druid esetleg.
Azért elképzelhetõ olyan helyzet, hogy valakinek egy MMO elem nem tetszik nem? Ez se tökéletes játék, van akinek ez nem tetszik benne, van akinek meg az.
Egyébként igazad van, a D&D kimaradt az életembõl, mert nem is érdekel. Nekem elég ha egy MMO játéktechnikailag és hangulatban jó. Ez a játék jó mindkét tekintetben, egyedül ez a regen dolog nem tetszik benne (na és a loot osztás opció).
https://hotshu.wordpress.com/
https://hotshu.wordpress.com/
nn