Neverwinter MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Parasite Eve 2, best game EVER!
Zoom a karakterre parancssorral:
/gfxsetdefaultfov xx (az alap 50 talán, de lehet ki, be zoomolni.
Egy kérdésem is lenne. Van 80k AD-m, gondoltam költök belõle kicsit felszerelésre. Két lila cuccom van, Armor of lolth és egy nyaklánc, ezek egyelõre elegek. Arra gondoltam veszek egy orb-ot, azzal érek talán a legtöbbet, ha pedig olcsón megkapom, akkor még 1-2 kék kiegészítõt keresek. Az imából kapott "izéket" érdemes beváltani seal-re, vagy mit csináljak velük, gondoltam veszek valamit seal-bõl is és akkor már egész jó GS-om lesz.
megvan
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Azt nem állítom, hogy mindenhova jó lesz ugyanaz a companion, de hát lehet csereberélni õket, majd kialakul.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
beirtam most hogy 100 zent szeretnek 37500 ADert az ad-m eltunk oszt hali... mikor lesz ebbol barmi valami vagy hol tudom megnezni?
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Nem tudom elõfordult-e már mással is, ha igen remélem talált rá megoldást és megossza velünk. Általában stabil 30 fps-em van, 100-150 latency. Így tudok menni rendesen Skirmisre, Dungeonba, PVP-re. De néha random elõjön egy érdekes dolog, eddig csak Dungeonban és Skirmisben találkoztam vele, fõleg boss közben. A játék hirtelen átmegy diavetítésbe, fps 1-2, latency 600-700. Van amikor rendesen végig tudom tolni, de van amikor nem. Így is minden majdnem minimumon van, de ha az lenne a baja akkor nem csak néha jönne ez elõ. Remélem tud valaki segíteni, mert nagyon zavaró és rontja a játékélményt 😞
most olvastam csak errõl a játékról! bár nem sok info leledzik, valaki fel tudna világosítani hogy mikor indul? játszható már esetleg? + kis pár soros összefoglaló a játékról? ezer köszi elõre is😊
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Egyébként szerintem ezeknek szólózáskor van igazán létjogosultságuk, partyban healeljen a healer 😛. Én wizardként ha nagy leszek, tuti valamilyen buffot, statot adó companiont viszek majd magammal. A macskát pl. eléggé dícsérték.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
"Acolyte of Kelemvore - Blue quality - Leader - Female Elf - the acolyte will place a ward on you at times that will reduce incoming damage by 10%. She will also give you a life steal buff. Still not worth having over a cleric companion even with the greater quality. Life steal and damage reduction still don't compete with a clerics healing ability."
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
„A young priest of Kelemvole to aid you in putting the undead of rest peacefully or otherwise.”
Hát köszi. Mi a jó istenért nem lehet odaírni hogy mi a faszra jó ez?
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én csak a protection of Angel-t tudom ami epic healer comp, de az csak egy év alatt megszerezhetõ a napi ima tokenbõl. Én megnéztem a zen marketet de nem láttam healer companiont ami zen-ért vehetõ. Melyik az? Vagy képwet vagy nevet mondhatnál, és söregységeket kapsz.
Én azt hittem, az elsõ ütést be se kapom shiledben, de bekapom simán.
Running: Ezt hallom én is mindenhol, és ez elég baj. Mert nekem a healer tetszene (ha mûködne). Most lvl27-en is támadják a healereme, de egy aoe chill strike-al magamra húzom a gonoszokat. így életben marad (egyelõre).
Ráadásul csak akkor absorbál (elvileg) ha nincs legyengült állapotban, viszont már egy ütéstõl lecsökken. És akko már semmit nem absorbál. Szerintem fullon sem, de majd egy jó CW megmondja it remélem. Ti használjátok a shield-et?
És még mindig nem tudom, a healer companionom miért nem gyógyít fel combaton kívül ha ott állok sérülten. Semmi nem indokolja hogy így legyen. Nem kell mással foglalkoznia, ott állunk harcon kívül. A heal spellje nem lehet CD-n, mert kipróbáltam, 10 perc után sem healelt fel, a heal spelljén 30 sec CD van. Ez zavar. Én jobban szeretek healer companionnal menni mint tankkal. Az volt a terv, hogy megyek a tank companionnal, majd harc után elõveszem a healer companiont és felhealel. De nem. Csak áll és kamillázik mellettem.
Ezek szerintem sokkal inkább a játék, vagy ha úgy tetszik a D&D sajátosságai, mint kötelezõnek gondolt mmo elemek. A hp regen hiánya egyszerû mechanikai nehezítés, a drága respec meg segít, hogy átgondoltabb döntést lehessen hozni. Már szerintem annak is örülni kell, hogy egyáltalán beletettek ilyen lehetõséget, mert a korábbi d&d játékokban, nem is emlékszem, hogy lett volna. 😊