2681
Neverwinter MMORPG
-
HyperMonkey #2001 Cleric -
olompumpa #2000 cw mellé melyik tank companiont válasszam? Man at Arms (Guardian Fighter) vagy Sell Sword (Great Weapon Fighter) -
diegho™ #1999 CW build-ból ha jól sejtem nem létezik tökéletes. Átnéztem minden skillezést és minden lehetőséget, de szerintem a renegade és a thaumaturge is járható. -
Morvhem #1998 Köszönöm a válaszodat! -
#1997 Elvileg dragonra mentünk. Ott van banner alatt is.
Igen, ha valahova csinálsz, csak ott játszhatsz vele. -
Morvhem #1996 Üdv Mindenkinek.
Engem az érdekelne, hogy a szerverek átjárhatok?
Vagy az adott szerveren létrehozott karakter csak ott játszható?
Segítséget előre is köszönöm! -
#1995 Pont ez a jó benne, hogy volt benne kihívás. Nagyon sok olyan foundryt láttam ahol egy potit nem toltam el mert annyira könnyű volt. Poti az a játék végén is fog esni elég sok és pénzed is lesz venni, mert másra nem nagyon fog el menni szóval bátran használd amikor kell. Köszönöm, hogy nem hagytad a fenébe, értékelem. :) -
HyperMonkey #1994 Csinálhatnál* -
HyperMonkey #1993 Csinálhatnám solo foundry-t is, nem mindig van kedvem szocializálódni :)
Az elsőt egyedül toltam le, de jópár poti ráment. tessék dícséretnek venni, hogy potikat áldoztam rá, ez azt jelenti hogy nem hagytam a francba, hanem végig akartam csinálni. gracca hozzá tényleg, várom a következőt. -
Sunrider924 #1992 Remelem jo az angolod Neverwinter Cleric Astral Seal Hallowed ground spam build -
Roy4l #1991 valaki tudna linkelni 1jó guidet clerichez? -
#1990 Előzetes az újonnan készülő foundrymból.
-
Sunrider924 #1989 Hm, a character slot service, ami 500 zenbe kerul, valojaban nem egy hanem 2 karakterslotot ad hozza a meglevokhoz, egesz jopofa igy. Lehet csak en nem olvastam el korabban figyelmesen a leirast. -
Sheol #1988 Jól sikerült interjú lett, Főpocok! -
#1987 Na válaszoltak végre:
EXKLÚZÍV interjú cryptic CEO-val. Akadhat benne eddig nem ismert infó, meg rengeteg kép. -
diegho™ #1986 Miért szegény emberé? Ebben a játékban bármennyi AD-t össze lehet szedni 1 nap alatt. Tipikusan 0ft-ba kerülő game ez, mindent meg tudsz szerezni elég gyorsan. -
#1985 A szegény ember companionja csak 15-ig megy. Ha nagyobbat akarsz, akkor vegyél pénzért vagy gyémántért az ahból jobbat. -
hawkie22 #1984 Az miért van, hogy a cleric companionom csak 15-ös szintig fejlödött, aztán semmi?
Kiírja, hogy Max Rank és nem fejlödik tovább. Pedig elvileg lvl25 lenne a max companionszint. Vagy rosszul tudom.
Mondjuk most kicsit hanyagolom a tankom, lvl37es, de dungeonben kicsit feleslegesnek érzem, aggrot nem tud tartani, gyakorlatilag simán dpselhetnék is vele.
Sebaj, most indítok egy rugót, aztán meglátjuk, melyik marad meg késöbbre. -
#1983 Pocok szerintem jó ötlet a foundry gyűjtése. Plusz jó hír azoknak akiknek tetszett a foundry. Készül a folytatás. -
Roy4l #1982 Akkor inkább dragonon felhúzok egy clericet ha nemlenne atomlagg mindig -
zenoka #1981 nyugi elobb utobb szerintem jon sok zen-ert a shardok kozti teleport... -
Roy4l #1980 Akkor baszhatom a 8.4 es CWmet… -
#1979 Hopp... mégsem lesz shard összevonás. -
mclucas #1978 huppsz mellé ment :) -
mclucas #1977 én ezzel tolom de annyira azért nem vészes, főleg ha van companionod akkor már sima ügy. rutin kell hozzá és több türelem. a tank mindegyik mmoban általában lassabban fejlődik (kivéve persze ahol talent ágak között lehet variálni) -
Adjunktus #1976 Kíváncsiságból indítottam a rugó mellett egy gwf-et is.
Nagyon gyalázatos!
Egy nyomorék kripli.
A rugóval úgy daráltam be a questeket,hogy nem is lassítottam,ezzel meg talicskába tolom magam előtt a hp-potikat ha végig akarok nyomni élve egy küldetést.
Nyugtassatok meg hogy később jobb lesz,mert különben azonnal törlöm!:) -
#1975 Elnézést. -
#1974 Oké, ne vigyük el offba a topikot. Tudom, hogy én hoztam fel, de csak példaként. Chill... -
foxxi #1973 Jah. Jó ez a Neverwinter. -
#1972 Nem kell ennyire felhergelned magad, legalább nevettél a barátoddal egy jót nem? Kacagással indult a nap, soha jobban. :) -
foxxi #1971 Ne dramatizálj. Lehet volt ilyen, én nem találkoztam vele. Sőt! most megkérdeztem egy azóta is aktívan játszó barátomat és kiröhögött. Biztos volt ilyen. te vagy a pro. Főleg 2 hónappal kezdés után. De legalább jól indult a reggele két embernek, ha már igy vicceskedsz. Amugyis, sok értelme lenne annak amit mondasz, hiszen a soul variáció más más beálítottságú karit "hoznak létre" - aliasz: healerből - tank lesz, tankból - dps stb. Az hogy a LFG rendszer mondjuk dps beálítottságú karidat dobja be healerként ( mert mondjuk előtte dps írtottad egyedül a monsztákat ) és szólnak, hogy váltsál már ( hamár arra jelentkeztél ), - - ez meg nem az amiről beszélsz. Nem bonyolult. - "szakonként 9 soul irány van, és még ezt variálhatod 6 elmentett számodra megfelelő séma szerint. Aszem igen sánta az amit mondasz. Vagy ha meg nem erről beszélsz akkor legközelebb az odavágott velős mondataid helyett szánj rá időt és fejtsd ki, hogy miről akarsz egyáltalán beszélni.
Itt tényleg OFF vége - van Rift topic is. -
#1970 Nem igazad van, én tévedtem, nem volt ilyen, sohasenem. :) -
foxxi #1969 Értem, mert te találkoztál vele, ezért ugy van ahogy mondod. Mind ezt ugy hogy 1.5 évig játszottam. Biztos csak elmentek mellettem ezek az óriási és értelmetlen problémák, amikkel itt dobálózol. OFF END. -
#1968 Ja értem, te nem találkoztál vele, ezért nem is volt ilyen. Most már én is megvilágosodtam, hogy tényleg nem volt, elnézést kérek mindenkitől...:)))) -
foxxi #1967 OFF: érdekes, én ilyennel sosem találkoztam. AZ 50es mage-em ugy járt le dungeonba ahogy én akartam, és senki sose 1) nem szólt hogy ez probléma; 2) nem rugtak ki; 3) tökéletesen müködött az én elgondolásom. Ahogy ismét, mivel visszamásztam és fun. SZóval, ez baromság. -
#1966 A riftben már a megjelenés után 2 hónappal csak meghatározott talent ággal engedtek le instába, és nem csak a pro-k, szóval teljesen mindegy volt már akkor is, mit képzeltél el magadnak... -
#1965 okés köszi:) -
#1964 Ha van rá igény, akkor banner alá lehet csinálni egy linket, ahova magyar foundtykat lehet gyűjteni. -
#1963 Aki nem szeret rosszat hallani a játékról, az ne olvassa el.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!RIFTben lehet 6! talented, ami között tudsz váltani, Így is lehet. -
#1962 60.
Passz... de nem oylan sok. Csinálj sok qstet.