Neverwinter MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a sci-fi világokat szeretem, de a világ fantasy MMO-kat követel. Én mindössze egy játéktechnikailag és hangulatban jó MMO-t keresek, aminek magas motivációs faktora van, ami nem az agyatlan farmról szól. Nekem sokkal jobb érzés ha miattam nyer a csapatom PvP-ben, ha rámwhisperelnek hogy „you are so skilled” vagy ismeretlenek egy party után felvesznek a friends list-be, mert élvezték a játékot velem. Nekem az számít, ha a maxot kihozhatom a karakterembõl, és ezért meg is teszek mindent. Általában vagy support vagy ranged dps szerepeket játszom. Ezt kérem szépen nekem megcsinálni egy MMO-ban. És ha ezt Magic missile vagy Chill Strike formájában kell megtennem, nem pedig plazmafegyverrel, hát legyen.
De akkor legyen.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Van valami trükk, taktika, vagy tényleg ez lesz, mert ha igen, akkor már látom, hogy a rugó nem lesz túl értékes dungeon-ban sem...
Amúgy azt olvastam, hogy tank gyak. nem kell a partiba, mivel a bossok minden képességükrõl elõre szólnak és az autoattackjuk nulla, az addokat intézik AOE-val. Tehát boss ellen mindent dodge-olsz, addokra megy CC meg aoe azt jóidõ.
Lényeg a lényeg, jókora lemaradással állok itt az ESO elõtt, mert azt sem tudom milyen színû. Remélem még idén kijön, és remélem ilyen harcrendszere lesz, ez a félig célzós, félig célzásrásegítõs móka. Saját vélemény, de ennél eddig jobbat nem láttam. Könnyebb mint a TERA harcrendszere, de nehezebb a target lock rendszernél. Remélem alapból lesz benne íjász, és warlock(szerû valami), item customizáció (már ha ilyen szó nem gáz) magas fokon és nagy szabadsággal, LFG tool és minden egyéb. De addig valóban jó a Neverwinter, bá én az elsõ 2 nap után azt mondtam, ez az, ez kell nekem sokáig. De hát jópár játéknál mondtam már ezt, és most mind ott pihen a polcon. Na megyek az ESO topikba felzárkózni, és sry az OFF-ért.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Szoval lehet hogy pvpbe egyelore kiegyensulyozatlan a classbalance de pve-ben nagyon is megvan a szerepe mindegyiknek es meg nem igazan talalkoztom senkivel, akinek ez problema lett volna.
Arra a problemara, hogy a dupla Astral Shield cleric partykban nem kell tank(GF) tegnap kaptam egy tokjo valaszt, miutan a group finder bedobott egy 4es partyba 2ik clericnek a tank orvendezett hogy ok akkor berakhatja a dps skilljeit, es a boss utan kozolte hogy "that was fun"
Az armor/wep enchantok a bankban vannak, rank 4 alatt fel se veszem.
Apropo respecc: a jatekban jelenleg egyetlen paragon tipus elerheto, keosbb tesznek bele meg masikat is, meg az endgame tartalom a Gaultrym zona, ami tartalmaz napi pvp/pve-t majd az is meg csak jon, szoval nem kell annyira sirni az AD utan, nekem egyelore 110k van belole, az is ugy jott hogy intaban az epic-re mindig greedet nyomok es legutobb pirate king menetbol 3at hoztam el igy es ment is AHra, amibol a legdragabb is mar csak 60k AD volt.
Szerintem menj fel 60ra jatsz es elvezd, a tobbit meg majd kifforja a jatek. Annak idejen Perfect Worldot toltam, ugyanettol a kiadotol es mindent ki lehet a jatekban farmolni amit csak akarsz, ido kerdese. Ha sietsz az mas kerdes, akkor csak fizess minden vacakert...
A másik dolog a loot, a ninjázók ezrei ugye. Valamint a szerepkörök. A 20+-os insta (nem tudom a nevét, az a nagy kalóz van a végén ami 10000 addot hoz) úgy ment le, hogy voltunk négyen (az egyik CW-t kibasztam mert mindenre need-elt), 3 CW és egy rogue. Wipe nélkül lement. Se tank, se healer nem volt. Nem tudom, ez 60-on is így lesz?
Eddig kicsit ellene voltam a havidíjas modellnek, de lassan kezdem úgy érezni, lehet jó lenne, ha az ESO így jönne, mert akkor talán nem lepik el a szervereket ezek a használhatatlan, alkalmatlan, értelmileg visszamaradott véristván tömegek.
Igen open béta, de már release is mert nem lesz karaktertörlés, így megy tovább.
Mikor elkezdtem a játékot, számításba vettem azt, hogy valószínûleg a cipõfûzõ bekötésért is fizetni kell majd, ehhez képest egész játszható a játék, legalábbis 60-ig simán eljutottam zen költés nélkül, ami szerintem jó hír. Az extra cuccokat meg kifarmolom, ha úgy érzem szükséges a játékélmény fejlesztéséért. Lehet azért nem tudom átélni ezt a minden zenbe került, mert nem vártam mást egy ingyenes játéktól.
Nem ismered a játékot, nem tudod rögtön hogy mi mire jó, mire va hatással. Fõleg az olyan tooltip-ekkel amik semmi értéket nem írnak, így még csak kalkulálni sem tudsz. Ott van pl a CW shield képessége. Simán raktam rá a pontokat és szart se ér. Ha nincs rajtam shield tolt belém a Hulk 580 dmg-t, amikor volt rajtam shield akkor meg 577-et, megnéztem. Ez az absorb a large amount of damage? Mert azt nem írja hogy xy dmg-t absorbál. Most ez vagy bug, vagy ebbyire szar az a képesség. Szerintem azért ilyen homályos a tooltip, hogy késõbb kényszerítve legyél a respecre és fizess. Ne érts félre, a játék nagyon jó, sõt jobb mint egyszerûen jó. Más kasztot nem ismerek csak a CW-t, de a harcrendszere és a dinamikája számomra minden eddigi MMO-t ver. De olyan dolgokért kérnek pénzt ami durva pofátlanság. Csináljanak durván kinézõ armort (ami nincs benne) vagy ilyesmit amiért pénzt kérnek. Nem magyar viszonylatban kell nézni, a hülye német gazdag kisgyerek simán venne minden ilyen dolgot, de hogy valós pénzért játékélményt befolyásoló dolgot árulni, az több mint pofátlanság. És a táska, companion, respec mind mind ilyen. Úgy kéne csinálni, hogy mindenkinek egyenlõ esélye legyen a számára legjobb játékélményt elérni, és fizetni csak az extrákért kelljen. Te mit szóltál volna hozzá, ha elkezded a GW2-t (tudom hogy nagy fan voltál), és azt látod, hogy a traitek újraosztásáért kérnek mondjuk 1000 gemet?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
PSN: lacibacsi77
Jelenleg van egy Half Elf GWF lvl 27-es karim és sokan írják, hogy a legjobb az ork és ember erre a kasztra.
Na már most szerintetek rerolloljam az egészet és elkezdjem újra (mert nagyon tetszik a GWF), már csak a rossz skillezés miatt is, vagy teljesen felesleges, mert majd 60-on valahogy tudok respecelni és a fél elf is nagyon jó GWF-ként?
Választ elõre is köszi!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amúgy az egyik legocsmányabb húzásuk ez, hogy 600 zent kérnek a respecért. Egy ilyen játékban a respec annyira alap dolog, hogy ennyi erõvel kérhetnének Zent azért is, hogy bemehessek egy instába. Az rpg játék lényege, hogy próbálkozzunk mindenféle buildekkel, kipróbálva, hogy mi effektiv, mi fekszik. Jelenleg 240.000 astral diamond ennek az ára, ami nonszensz. Értem én, hogy meg kell élniük, hagytam én elég pénzt ott WoT-ban, LoL-ban és nem sajnálom egy forintját se. De azért ez pofátlan.
Ráadásul egy csomó skillnél nincs megadva pontosan, hogy mit csinál... számokkal. Szóval addig ezek a master buildek sem érnek semmit.
Parasite Eve 2, best game EVER!
es hol lehet ezt valtani?
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
sima dailybol 5-6K AD osszejon plusz okosan lehet csinalni az aukcios hazat is.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)