2681
Neverwinter MMORPG
  • Terawatt
    Akkor toljátok le a foundrym. ;D
  • Tatyla
    a guildból már egyre kevesebben aktívak a pug na az meg tudjuk milyen...
  • KaBuTo666
    Erre innom kell pálinkát.
  • Terawatt
    A nagy neverwinteri világválság elkezdődött. :D
  • Acidlich
    Most meg aztan plane, semminek sincs erteke..ezt jol elbasztak
  • Terawatt
    Epic dungeon?
    @Sheol: az keményen hangzik.
  • Sheol
    AH exploittal.
  • Tatyla
    nem akarok vész madár lenni de a játék elindult a lejtőn nem kicsit,sajnos a szintezés után semmi érdekeltségem nincs már szinte hogy beloggoljak
  • Terawatt
    ??? És hogy jött össze ennyi diamond egy játékosnak?
  • Acidlich
    Ebbol vagy budos nagy roll back lesz, vagy felgyujtjaka cryptic fohadiszallast:D
    Az ah-t le is kapcsoltak. Hihetetlen osszegeket lehetett keresni, kek ward milliokert, prof assetek szinten tobbmillaert mentek.
  • Sheol
    Bezony, ahogy olvasom a perfectworld fórumát, nagyon nagy gáz van.
    A gazdaság összeomlott, és a szerencsétlen Cryptic a füle botját nem mozdítja.
  • Acidlich
    kicsit meg van borulva a gazdasag, zen market nem megy, wtf
  • Sheol
    Valami exploitról és lehetséges rollback-ről hadoválnak a zone chaten.
  • HyperMonkey
    Meg fogsz lepődni, de amit olvasol az újságban, neten vagy bárhol, azt mind számítógépen írták. Azt a kérdésed hogy mióta lehet PC- írásról beszélni, inkább nem minősítem.

A kérdésed kb olyan volt hogy melyik zenét töltsd le. Először érdemes kipróbálni a kasztokat, mert lehet hogy ami másnak nem tetszik, az neked tetszene és fordítva.

No offense, de én a PC vásárlást érettségi bizonyítványhoz kötném.
  • foxxi
    Jól nyomod Haver! - ez még jobban ütött. Támogatés megy, várom a következőt
  • Terawatt
    Kész van az új Foundrym. Ha az előző tetszett akkor ez még inkább fog tetszeni.

The Buried Truth / NW-DT9UFASVP/ mind a két féle módon meg tudjátok találni.

Aki esetleg lemaradt volna az előzményéről az Battle for Vesulia / NW-DDPNG46B9 / néven megtalálja.

Segítsetek megtalálni az esedékes bugokat és írjátok ide. Iratkozzatok fel/subscribe/, írjatok róla véleményt és ha további foundryt szeretnétek látni tőlem akkor bórra valóval díjazzátok törekvéseim. :) Jó szórakozást és köszönöm a figyelmet. :)

• foxxi
    Kérdés az hogy, távoli ölést kedveled vagy a közelit? Ha ez megvan akkor választhatsz ( a nem túl sok kaszt közül ). Ha dps kell ( jó nagy sebzés ): és messziről szeretsz operálni: CW ( control wizard ). Ha közelharc tetszik: akkor légy kitartó és folytasd a rugót ( mivel később skill pontokból jó sok variációt összerakhatsz ). Ha a tank karakter tetszik - akkor guard v gw - ennél is csak azt tudom javasolni hogy legalább 20as szintig vidd el, hogy lásd a fogásokat a karikon. És eme két utolsó kaszt meg nyugodtabb gameplayt igényel, mivel nem túl nagy a sebzésük - de cserébe a legtovább kitartó kasztok - ebből adódik hogy lassúcska. Amugy meg az egészel az a baj, hogy 1) még jönnek új karakterosztályok, 2) kemény nerfekről meg a csacsogás hivfórumon, 3 beta még. De hajrá. Amugyan annyi igazság van majom mondandójában, hogy a legjobb az ha TE jösz rá mi áll a legközelelebb a stílusodhoz.
  • JethroHUN
    Mióta lehet PC-n "írásról" beszélni? Csak gyorsan be pötyögtem az egészet. Nem figyeltem a kijelzőre. De mind1 nem vitatkozom parasztokkal akik csak bele kötni tudnak a másikba. Ahelyett, hogy bármi értelmes választ (segítséget) adjanak.
  • HyperMonkey
    A rettenetes helyesírásodtól függetlenül, ezekre senki nem fog neked válaszolni. Próbáld ki a kasztokat és azzal menj ami bejön.
  • JethroHUN
    Most kezdem el a játékot, milyen karit válasszal? Trickster rugó nekem baromira nem teszik... pedig (állítólag) többen írják, h a legjobb az egész játékba. Great weapon wariról itt írta vki, kín keserves vele menni. Ha jól látom nem is tudd védekezni sehogy se, csak a rugó tudd dogolni (de mintha az se éren sokat), pajzs blokk mennyire effektíve? Mert akkor inkább a pajzsos warival mennék.
  • zenoka
    Nekem van egy 58 ás rugom:) frankó játék ez:) vegyél mar fel in game freindnek Dragon shard Ywerd@zenoka1 :)
  • KaBuTo666
    Régi szép idők, mikor RoMoztunk. :)
    Elkezdtem, de még low lvl vagyok. :-(
    Eddig viszont nagyon tetszik, leköti a maradék időmet.
  • Murmur
    Tank vagy healer. Level 46 vagyok, egyelőre teljesen jó a healer is.
  • dave10000
    Rendben, kösz.
  • zenoka
    marketen van egy arus suplies valami.. alapokat meg lehet nala venni
  • dave10000
    Az lenne a kérdésem, hogy Infantry Weapon -t hol lehet szerezni a leadership szakmához?
  • Azur92
    Jah es ugye a jatek meg open beta...
  • Azur92
    Na akkor leirom mar h mi is megy a jatekban mostanaban. A játék 1-60 ig szinte tokeletes. Nagyon elvezetes volt vegigvinni a storyt a 60-as szintig. Utana ugye valaszthat az ember hogy a karakteret pvp avagy pve iranyba viszi el. Na ugye mivel ebben a jatekban a pvp setet konnyeden belehet szerezni igy gyakorlatilag utana mar csak a pve marad. Ugye epic dungeonokban kell helyt allni. Itt jelenleg kisebb nagyobb bugok meg vannak de azert jatszhatoak az instak. Tehat a lenyeg h van mar mukodo endgame tartalom ami ha minden igaz csak bovulni es javulni fog. Szerintem a pay to win itt egyaltalan nem jatszik mivel mindent megtudsz szerezni a jatekban is. Csakis idot sporolhasz ha veszel a jatekhoz zent. A foundry rendszer biztos labakon all szoval sztem ha kijavitjak az alapveto problemakat akkor meg a legjobb f2p jatek is.
  • Tatyla
    tank compot egyedül hyper használ clericet
  • zenoka
    nehmar hogy te ezzel jatszol?:)
  • Myselor
    klánba szerettem volna,de akkor mindegy azért kösz:)
  • HyperMonkey
    Mire szeretnél invet kérni? Nem vagyok klánban, csak válaszoltam hogy y-al lehet útvonalat bekapcsolni. Térképen meg bal klikk és oda fog mutatni az út.
  • Terawatt
    *mongolok. Szerencséje, hogy öt csillagot adott. :D
  • Terawatt
    Nájsz. Review a foundrym alatt :

@kurvamonogol (ettől)
    Jók a programok, csak sok a köcsög.
  • KaBuTo666
    Fasza bug! 2 db ugyan az a compaionom van egyszerre, és mind a kettő harcol velem. :D
  • Myselor
    a játékban mi a neved?Nalena vagyok,szeretnék egy invet kérni:)
  • HyperMonkey
    y
  • Myselor
    dragonshardon van valami magyar guild,szívesen csatlakoznék:)
    kire írhatnék rá?
  • Probatbicol
    Megcsináltam én is a minap, tetszett, szép munka. Mondjuk az a póktámadás elég szemét volt :), ott meg is feküdtem, azt hiszem ez volt a 2. halálom pve-ben.
    Két észrevétel: az első nem túl fontos, de érdekes, hogy a quest path kijelölés nem kerüli el az objektumokat/tereptárgyakat, hanem keresztül megy mindenen, ez nem tudom min múlhat.
    A másik, hogy a a nekromanta előtt van az a 4 élőhalott csoport, a hegyoldalban, próbáltam őket egyesével húzni és a hátuk mögé akartam kerülni, szemből nézve jobb oldalon volt valami objektum, ház, vagy szikla már nem emlékszem, azt megkerültem. Sikerült is, csak ott már valószínű a pálya széle lehetett, mert a karakter kicsit beszorult valami láthatatlan falba, alig tudtam átevickélni, a companion nem is tudott utánam jönni. Azt a részt vagy le kellene zárni, vagy megnövelni kicsit a helyet mert így elég furcsa.
    Amúgy gratulálok a munkához :).
  • Myselor
    mivel lehet állítani hogy jelezze az útvonalat a questekhez?ilyen kis csillogos utat jelöljön?:D