Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Úgy vettem észre, hogy már mindenhol van ez a "bolt". Minél elõbb le kell húzni a playereket.

Biztos a minden idõk leghosszabb open bétája címre pályáznak. <#idiota> Azt lehet már sejteni, kb. mikor jelenik meg (fejezik be rendesen)? Nem tudom mire számítsak új race/class téren, ha pl. druida jönne, akkor még várnék az altozással. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Fpocok
Hagyjuk már ezt a béta dolgot, mert kurvára fárasztó. Normális helyen ha béta van, nem raknak bele pénzes boltot. Ha beleraknak, akkor onnan nekem ne sírjanak, hogy még csak béta.

Parasite Eve 2, best game EVER!

BoneDragon
Ha ennyire felbasz a játék miért játszol vele? Ez még csak béta... Olyan vagy mint egy kisbaba akinek elvették a cumiját. 😊

Igazándiból ez nem csalás, õk így "játszanak". De nyugi, peccselés lesz a vége. Nem érdemes idegeskedni, sok agysejtbe kerül. 😊

WhiteStar
és akkor most nagy durcásan abbahagyod a játékot? 😄

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Van lehetõség a csalásra, és a sok idióta azonnal ki is használja.
Miért nem lehet tisztességesen játszani / viselkedni a többi playerrel?
Ninjázó, AFK-zó massidióták…..

Nem örülök akkor sem ha az ellenséges csapatban AFK-ik valaki. nem azért megyek PVP-zni hogy bábúkat öljek vagy ne akarjanak harcolni ellenem.

Lehet hogy nincs közöm hozzá más hogy játszik, de ezek számomra csaló semmirekellõ, retard barmok. És nem akarok ilyenekkel még csak egy játékban sem lenni.

WhiteStar
addig amíg nem az õ partijában afkol ki és szopatja le ezzel, addig semmi köze hozzá. inkább örüljön a könnyû gyõzelemnek.
a játék rendszere lehetõvé teszi (még) ugyhogy teljesen fölösleges ez ellen hadakozni

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Lehet hogy a "szívére veszi" de teljesen igaza van.

"vessetek a mókusok közé" :)

BoneDragon
Ellene kerültem össze pvp-beMit ne mondjak 1 hit voltam neki, instant haltam. Megláttam inkább futottam, de így is elsõ lettem. <#idiota>

WhiteStar
nagyon a szívedre veszed 😄DD

Te eddig burokban éltél? 😊 Az embermassza olyan, mint az áram, mindig a legkisebb ellenállás felé halad, ezért kell megfelelõen rendberakni a szabályokat.
Ha lvl1-es csirkék monoton legyilkolásával lehetne a legjobban fejlõdni, akkor azt csinálnák, mivel mindig az optimális nyereség a lényeg.

9k GS-om lett, bevásároltam kicsit glory-ból + seal-bõl, meg toltam 2 delve-t és jó dolgokat kaptam. Nem tudom mennyire jók ezek az értékek:

a gatya éppen készül, azért nincs bent. Feet-ek thaumaturge-ra vannak rakva és egy kis paragon a maradékból.
Hogy miért jó nekik, azt tõlük kéne megkérdezni.
A zóna chat nálam alapból kikapcsolva, zavar az a spam, ami ott megy, javaslom neked is. 😊

De gondolom azért tolják ezt a játékot mert tetszik nekik, mert jó vele játszani. Akkor miért jobb, ha azt a 15 percet egy helyben állva várják ki, ahelyett hogy játszanának vele. Akkor nézzék a töltõképernyõt és be se logoljanak a retard barmok. Fingjuk sem lesz a kasztjukról PvP környezetben, aztán majd jól megkapjuk õket csapattársnak késõbb. Remélem minél elõbb kijavítják ezt a gigantikus baromságot.

A baj az, ha ilyen hirdetést látok chat-en, elmegy a kedvem az egész játéktól, mert rohadt csalók, nulla csapatorientált hozzáállással. Számomra semmivel nem jobbak mint a goldsellerek. Sõt....

Azért "jó", mert a vesztes csapatot is jutalmazza a játék+vannak, akik csak a daily miatt mennek be pvp-re,kiafkolják, aztán megvan az astral diamond. Ki lehet ezt javítani, szerintem hamarosan rendbe is teszik.

Tegnap zone chat-en minden harmadik beírás az volt hogy LF x embert AFK PvP-re. Egy csomószo beírtam oda hogy idióta barom, meg hogy mindenki reportálja hátha kibannolják a faszba. Mi a jó kurva életért jó az AFK PvP? Úgy pofán b..sznám az ilyen mocskos, játékélményt romboló retard szarháziakat hogy kész. Valaki mondja már el MIÉRT jó ez az AFK PvP?!?
Olyan szinten felháborít az ilyen hogy ha ez ellen nem tesznek valamit hagyom a francba az egész játékot. A kedvem is elment az egésztõl tegnap. És zone chaten hirdetik ezt a faszságot ezerrel. Felháborító!!!

Nekem tegnap skirmish-en volt hasonló. A cleric úgy gondolta, hogy dpselni fog végig. Rászóltunk, hogy healelni kéne, mert mindig meghalt valaki, de nem... fel is oszlott utána a party. 😊

BoneDragon
Sokszor van ilyen sajnos...
Az a legjobb mikor enemynél 2 healer van felrakják a pajzsot és ölj meg valakit...
Viszont ma jön patch az afk playerekre.

Ezt a nolife faxt de utálom...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Running
Vannak ilyen reménytelenek dögivel. Tegnap PVP-n kérték meg a cleric-et, hogy healeljen. 😊)))

hú de felhúzott egy nyomorék healer. grey wolf boss-nál 1 perc alatt meghal. Volt olyan, hogy megmozdult a boss és õ meghalt azonnal. Minden cucca epic és képtelen használni a karakterét. Áll egy helyben és várja a halált. Egyetlen támadás elõl sem tért ki, mindig õ halt meg elsõnek minden próbálkozásnál, egyszerûen hihetetlen, hogy az ilyen mit élvez ezen? Már az odavezetõ úton is 2x megdöglött, gondolhattam volna, hogy a végén esélytelen lesz vele, egyszer kb fél centi hp-ja volt a boss-nak, akkor haltunk meg, õ már 50%-nál meghalt természetesen. Az ilyeneket simán fejbe kéne lõni.
Fpocok

BoneDragon
F2p lesz a rift?<#wow2> Megyek is vissza!

Fpocok
Azt mondják, hogy a legjobb cuccot csak ingame lehet megszerezni. NEM PÉNZÉRT.

BoneDragon
Ezért kell most nyomni ezerrel, mert késõbb tuti balanceolni fogják.

Ezzel a pvp arénával elég jól lehet farmolni a kék cuccokat is, nem csak a glory-t, 3 menetbõl 2 kék cucc és egy második hely.
Fpocok
/netgraph 1

WhiteStar
ez átlagos??

ez ránézésre olyan 1,5-2k ms alapjáraton

tenca
általános a lagg ma délután.

PSN: lacibacsi77

WhiteStar
van valami trükk latency megnézésére?

domination pvpnél pedig mindenkinek játszhatatlanul laggol? összevissza dobált meg skillezett meg futkározott a karim még akkor is amikor le sem nyomtam semmit <#idiota> kicsit elszomorított 😄 de így is összeszedtem 8 assistot XD

scam.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

1 pvp event alatt elértem a 7800 glory-t, viszont ez a Gladiator Mage set nem éppen a legjobb.

Az AH-ban kapható Bag of Holes 7 inv slotot ad? Mert azt mondja, hogy 7 lyuk van benne, akkor ez 7 slot pluszba? Egyszerûen nem férek már el.
Kerály, köszi.

Fpocok
Eléred a lvl10-et és N betût megnyomod. Mindegyik fajtát lehet csinálni, de a feladatok száma korlátozva van. Csak csináld ott a taskokat azt jóvan.

Üdv. Srácok, nem tudom volt-e már, de hol lehet professino-öket tanulni? rákerestem itt is, de négy hozzászólást talált, amiben nincs leírva, hogy hogyan lehet megtanulni. A hivatalos oldalán sem találtam semmit róla. Biztos félrenéztem valamit, de ha valaki tud róla pár szóban írni, annak megköszönném.

Igen, jelen esetben tényleg pofon egyszerû és hatásos megoldás lenne, ha a vesztes nem kapna semmit, mondjuk hogy milyen ajvékolás lenne abba jobb nem belegondolni.
Running
Az afk-oló bot pvp csapat a legjobb. Csak fel kell ugrálni a kezdõjükre és halombaölni õket, 800 laza glory pont.

És mindez miért van így? Mert alapvetõ elvárás lett, hogy ostoba módon a vesztes oldalt is honorálni kell majdnem úgy, mint a gyõztest, vmiféle félremagyarázott motivációs céllal.

Megvan. Gladiator Mage set van ott. 4db-ot meg is veszek belõle majd szép lassan, mert a 25% cooldown nagyon jól hangzik.
Running
Fõváros>lovas npc mögötti ház, a térkép jelöli is valami névvel, ami nem jut eszembe...

Fpocok
Benn a pvps házban. Valami blades a neve talán. Lóárus mögött van.

Hol lehet ilyen epic cuccokat kiváltani glory-ért amúgy? Most néztem 3600 van már.
Tegnap ilyen hirdetést láttam a generalon: "LF1M for AFK PVP..."
Ez már mindennek a teteje...
BoneDragon
Komolyan ennyire béta még ez a játék? Pvp-n 10-bõl 4x kidob a rendszer miután beléptem, vagy nem tölt be map csak berak a partyba, vagy olyan gyorsan eltünik a join gomb, hogy rá se tudok nyomni. Ha meg újra akarok joinolni akkor már kiírja, hogy be vagyok lépve. Szóval ha 10-bõl 2x tudok normálisan pvp-ni az csoda. Agyhalál. Van még mit dolgozniuk.

2500 körül van jelenleg, csak a daily-t tolom be már amikor éppen van hozzá kedvem, de rengeteg az afk, így nem igazán élvezetes.
Running
Pár óra pvp-vel ki lehet farmolna 6-8 ezer glory-t, amibõl szintén ki lehet váltani 1-2 epic cuccot.

No vettem egy orb-ot, természetesen epic-et, 45k AD volt és ezt találtam a legjobbnak, power, crit, recovery, life steal-t ad és 2k-ért egy kesztyût is vettem. Máris 6400 GS lett. Seal-bõl veszek majd 1-2 másik cuccot is, ha összejön annyi. A sebzésem eléggé megugrott, pedig nem is volt bent evocation, mert próbálgattam a passzívokat, amikor leállt a szerver. Jó lesz ez már látom.
Akkor nincs hud. Így viszont olyan mintha bezoomolnál vagy ki.