2681
Neverwinter MMORPG
-
#2041 Akkor toljátok le a foundrym. ;D -
#2040 a guildból már egyre kevesebben aktívak a pug na az meg tudjuk milyen... -
KaBuTo666 #2039 Erre innom kell pálinkát. -
#2038 A nagy neverwinteri világválság elkezdődött. :D -
#2037 Most meg aztan plane, semminek sincs erteke..ezt jol elbasztak -
#2036 Epic dungeon?
@Sheol: az keményen hangzik. -
Sheol #2035 AH exploittal. -
#2034 nem akarok vész madár lenni de a játék elindult a lejtőn nem kicsit,sajnos a szintezés után semmi érdekeltségem nincs már szinte hogy beloggoljak -
#2033 ??? És hogy jött össze ennyi diamond egy játékosnak? -
#2032 Ebbol vagy budos nagy roll back lesz, vagy felgyujtjaka cryptic fohadiszallast:D
Az ah-t le is kapcsoltak. Hihetetlen osszegeket lehetett keresni, kek ward milliokert, prof assetek szinten tobbmillaert mentek. -
Sheol #2031 Bezony, ahogy olvasom a perfectworld fórumát, nagyon nagy gáz van.
A gazdaság összeomlott, és a szerencsétlen Cryptic a füle botját nem mozdítja. -
#2030 kicsit meg van borulva a gazdasag, zen market nem megy, wtf -
Sheol #2029 Valami exploitról és lehetséges rollback-ről hadoválnak a zone chaten. -
HyperMonkey #2028 Meg fogsz lepődni, de amit olvasol az újságban, neten vagy bárhol, azt mind számítógépen írták. Azt a kérdésed hogy mióta lehet PC- írásról beszélni, inkább nem minősítem.
A kérdésed kb olyan volt hogy melyik zenét töltsd le. Először érdemes kipróbálni a kasztokat, mert lehet hogy ami másnak nem tetszik, az neked tetszene és fordítva.
No offense, de én a PC vásárlást érettségi bizonyítványhoz kötném. -
foxxi #2027 Jól nyomod Haver! - ez még jobban ütött. Támogatés megy, várom a következőt -
#2026 Kész van az új Foundrym. Ha az előző tetszett akkor ez még inkább fog tetszeni.
The Buried Truth / NW-DT9UFASVP/ mind a két féle módon meg tudjátok találni.
Aki esetleg lemaradt volna az előzményéről az Battle for Vesulia / NW-DDPNG46B9 / néven megtalálja.
Segítsetek megtalálni az esedékes bugokat és írjátok ide. Iratkozzatok fel/subscribe/, írjatok róla véleményt és ha további foundryt szeretnétek látni tőlem akkor bórra valóval díjazzátok törekvéseim. :) Jó szórakozást és köszönöm a figyelmet. :)
-
foxxi #2025 Kérdés az hogy, távoli ölést kedveled vagy a közelit? Ha ez megvan akkor választhatsz ( a nem túl sok kaszt közül ). Ha dps kell ( jó nagy sebzés ): és messziről szeretsz operálni: CW ( control wizard ). Ha közelharc tetszik: akkor légy kitartó és folytasd a rugót ( mivel később skill pontokból jó sok variációt összerakhatsz ). Ha a tank karakter tetszik - akkor guard v gw - ennél is csak azt tudom javasolni hogy legalább 20as szintig vidd el, hogy lásd a fogásokat a karikon. És eme két utolsó kaszt meg nyugodtabb gameplayt igényel, mivel nem túl nagy a sebzésük - de cserébe a legtovább kitartó kasztok - ebből adódik hogy lassúcska. Amugy meg az egészel az a baj, hogy 1) még jönnek új karakterosztályok, 2) kemény nerfekről meg a csacsogás hivfórumon, 3 beta még. De hajrá. Amugyan annyi igazság van majom mondandójában, hogy a legjobb az ha TE jösz rá mi áll a legközelelebb a stílusodhoz. -
#2024 Mióta lehet PC-n "írásról" beszélni? Csak gyorsan be pötyögtem az egészet. Nem figyeltem a kijelzőre. De mind1 nem vitatkozom parasztokkal akik csak bele kötni tudnak a másikba. Ahelyett, hogy bármi értelmes választ (segítséget) adjanak. -
HyperMonkey #2023 A rettenetes helyesírásodtól függetlenül, ezekre senki nem fog neked válaszolni. Próbáld ki a kasztokat és azzal menj ami bejön. -
#2022 Most kezdem el a játékot, milyen karit válasszal? Trickster rugó nekem baromira nem teszik... pedig (állítólag) többen írják, h a legjobb az egész játékba. Great weapon wariról itt írta vki, kín keserves vele menni. Ha jól látom nem is tudd védekezni sehogy se, csak a rugó tudd dogolni (de mintha az se éren sokat), pajzs blokk mennyire effektíve? Mert akkor inkább a pajzsos warival mennék. -
zenoka #2021 Nekem van egy 58 ás rugom:) frankó játék ez:) vegyél mar fel in game freindnek Dragon shard Ywerd@zenoka1 :) -
KaBuTo666 #2020 Régi szép idők, mikor RoMoztunk. :)
Elkezdtem, de még low lvl vagyok. :-(
Eddig viszont nagyon tetszik, leköti a maradék időmet. -
Murmur #2019 Tank vagy healer. Level 46 vagyok, egyelőre teljesen jó a healer is. -
#2018 Rendben, kösz. -
zenoka #2017 marketen van egy arus suplies valami.. alapokat meg lehet nala venni -
#2016 Az lenne a kérdésem, hogy Infantry Weapon -t hol lehet szerezni a leadership szakmához? -
Azur92 #2015 Jah es ugye a jatek meg open beta... -
Azur92 #2014 Na akkor leirom mar h mi is megy a jatekban mostanaban. A játék 1-60 ig szinte tokeletes. Nagyon elvezetes volt vegigvinni a storyt a 60-as szintig. Utana ugye valaszthat az ember hogy a karakteret pvp avagy pve iranyba viszi el. Na ugye mivel ebben a jatekban a pvp setet konnyeden belehet szerezni igy gyakorlatilag utana mar csak a pve marad. Ugye epic dungeonokban kell helyt allni. Itt jelenleg kisebb nagyobb bugok meg vannak de azert jatszhatoak az instak. Tehat a lenyeg h van mar mukodo endgame tartalom ami ha minden igaz csak bovulni es javulni fog. Szerintem a pay to win itt egyaltalan nem jatszik mivel mindent megtudsz szerezni a jatekban is. Csakis idot sporolhasz ha veszel a jatekhoz zent. A foundry rendszer biztos labakon all szoval sztem ha kijavitjak az alapveto problemakat akkor meg a legjobb f2p jatek is. -
#2013 tank compot egyedül hyper használ clericet
-
zenoka #2012 nehmar hogy te ezzel jatszol?:) -
#2011 klánba szerettem volna,de akkor mindegy azért kösz:) -
HyperMonkey #2010 Mire szeretnél invet kérni? Nem vagyok klánban, csak válaszoltam hogy y-al lehet útvonalat bekapcsolni. Térképen meg bal klikk és oda fog mutatni az út. -
#2009 *mongolok. Szerencséje, hogy öt csillagot adott. :D -
#2008 Nájsz. Review a foundrym alatt :
@kurvamonogol (ettől)
Jók a programok, csak sok a köcsög. -
KaBuTo666 #2007 Fasza bug! 2 db ugyan az a compaionom van egyszerre, és mind a kettő harcol velem. :D -
#2006 a játékban mi a neved?Nalena vagyok,szeretnék egy invet kérni:) -
HyperMonkey #2005 y -
#2004 dragonshardon van valami magyar guild,szívesen csatlakoznék:)
kire írhatnék rá? -
Probatbicol #2003 Megcsináltam én is a minap, tetszett, szép munka. Mondjuk az a póktámadás elég szemét volt :), ott meg is feküdtem, azt hiszem ez volt a 2. halálom pve-ben.
Két észrevétel: az első nem túl fontos, de érdekes, hogy a quest path kijelölés nem kerüli el az objektumokat/tereptárgyakat, hanem keresztül megy mindenen, ez nem tudom min múlhat.
A másik, hogy a a nekromanta előtt van az a 4 élőhalott csoport, a hegyoldalban, próbáltam őket egyesével húzni és a hátuk mögé akartam kerülni, szemből nézve jobb oldalon volt valami objektum, ház, vagy szikla már nem emlékszem, azt megkerültem. Sikerült is, csak ott már valószínű a pálya széle lehetett, mert a karakter kicsit beszorult valami láthatatlan falba, alig tudtam átevickélni, a companion nem is tudott utánam jönni. Azt a részt vagy le kellene zárni, vagy megnövelni kicsit a helyet mert így elég furcsa.
Amúgy gratulálok a munkához :). -
#2002 mivel lehet állítani hogy jelezze az útvonalat a questekhez?ilyen kis csillogos utat jelöljön?:D