Neverwinter MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Baromi nehéz lenne megoldani, hogy a class specifikus tárgyakra csak az tudjon needet nyomni, aki tudja használni...
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ez itt csak annyiból a játék hibája, hogy lehetõséget nyújt a csalásra. És szomorú, hogy ezt sokan ki is használják. Az ilyenek lopnak, csalnak, hazudnak a valós életben is. Aki itt tisztességtelen, az egy jellem, ami nagy valószínûséggel IRL is jellemzi.
Abban igazad van, hogy túl érzékenyen érint, nem csak itt, IRL is mindenféle hasonló szarházi dolog.
OFF
Don Kartács :)
Mindegy, résemrõl lezárom a témát. Remélem a PW rájön erre, javítják és az ilyen foxxi féle ninja majmok eltûnnek, ha már nem lesz mit lopni.
Nem, nem veszem tudomásul hogy te királynak érzed magad hogy lopsz. A postodból az derül ki, hogy mindegy hogy a többiek mit nyomnak, te needelsz mindenre. És még más a paraszt meg a begyepesedett.
Ha ezt a tanár bácsi megtudja...
Ha nemtetszik, továbblépsz rajta, és nem kezded a másikat látatlanba fikázni. Amugymeg elviszem. Már csak azért is mert pugban mindenki needel - ami ugyanugy rollolódik, igy eszembe sincs otthagyni. Fõleg ha még adott kaszt sincs a csapatban akinek kéne ( csúcs finder rendszer ). Ha pedig saját csapattal megyek, logikusan nem viszem el azt ami szart se ér / max aranyat. Örülök hogy nem ilyen idiótákkal játszom együtt.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
de pont nem zavar annyira a looting ninjak hogy idegesitsem magam.. nekem kikapcsolodas a jatek es ha nem 8000 a GS em hanem csak 7500 as epp akkor is jol elvagyok😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Csináltam egy Foundryt aminek már a végleges verziója kint van és örülnék neki, hogyha letolnátok és jól éreznétek magatokat rajta. Igyekeztem a lehetõ legtöbb mindent kihozni belõle, így nem csak egy kis csõmap gagyiságot kaptok. Részletekre is próbáltam minél nagyobb hangsúlyt fektetni, többet már nem is engedett lerakni. Remélem tetszeni fog nektek.
A pályát 1-2 fõre dolgoztam ki, ami azt jelenti, hogy egyedül azért kell pár potion, hogy letold. Fõleg, hogyha tank/healer karakterrel akarod.
Nagy segítség lenne, hogyha terjesztenétek baráti társaságon,guilden belül. Elõre is köszönöm.
Foundry kódja: NW-DDPNG46B9. Ezt írjátok be a keresõbe és ki fogja dobni. /Battle for Vesulia/
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Minden talált cucc dõljön el véletlenszerûen, hogy kihez kerül és nincs vele több probléma.
(Valójában ez a "mindenki nyomjon need-et" is pont ugyanezt csinálja, csak még harc közben gombot is kell nyomkorászni.)
mondjuk ha lenne eszes a pw-nek akkor ugy csinalna meg hogy pl ha olyanra needelsz amit nem tudsz hasznalni csak kereskedni akarsz vele akkor kapj egy 0,5 os szorzot a random szamodhoz.. elvegre a szerencse forgando..
jah masik... attol meg hogy valaki elmeletileg hasznalhatja az adot itemet az esetek 80% o is ugyanugy eladja a picsaba mert nem fight/instance kozben fog statikat nezegetni.
Szerintem az ilyeneket meg a Foxxi féle 12 éves idiótákat instant kick az elején. Ez a jobb megoldás imho.
Nekik az a lényeg, hogy lehessen tarajos sülön lovagolni, meg mosómedve kísérõt használni, mert ezekért fizet a sok gyökér.
"Everyone push need! I will need everything!"
10-bõl 9 alkalommal van bent a csapatban egy ninja.
Nyöszöröghetünk ezen még 20 oldalon keresztül, de ez nem csak erre a játékra igaz. Mivel ez nem játék függõ, hanem játékos függõ. Morgolódni felesleges és csak az idõt rabolja. Az elsõ pár dropnál már látni ki az akinek rátapadt a keze a needre. Onnantól nyomod te is és mire a main bosshoz elértek már mindenki needelni fog így az esélyek egyenlõbbek lesznek. Ennyi.
Boltoztam már ninjával is insta után, szóval a lentiek is csak általánosítások mert kurvára sértve érezzük magunkat. Én is szoptam nem egyszer, de vagy 100x. A needelõs kis tizenévesekbõl már elegem van nekem is, a társaimnak is. Sem idõm sem energiám nincs arra, hogy gyõzködjek egy 8 általánossal rendelkezõ gazdag amcsi gyereket hogy morálisan mi az elvárható.
Ezért:
"Everyone push need! I will need everything!"
Ha pedig megkértek hogy cseréljünk én mindig hajlandó voltam rá. Sõt ha nekem droppolta a használhatatlan cuccot mindig felajánlom a cserét party chatbe. Ennyit tudok, ennyit tudsz tenni! Az amcsi gyökér gyerek meg el lesz lehetetlenítve így, mert õ csak addig profitál ebbõl amíg mások greedelgetnek meg passolnak. A morgoládosak meg a játék morált pedig nagyjából lesz@rja, függetlenül attól hogy itt most telenyomunk még vagy 20 oldalt errõl.
A trollkodásért elnézést.
Parasite Eve 2, best game EVER!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Jó, így egy kicsit értelmét veszti a need/greed funkció (nem is tudom elképzelni, hogy ez pontosan hogyan is nézhet ki), de alternatív megoldásként akár jó is lehetne... vagy csak egyszerûen szólni a ninjának, hogy hé te kéne az az akármi, tök jól nézne ki rajtam, cserébe odaadom a régebbi cuccom, vagy mittudomén. Vagy ilyesmire nem is reagálnak?
+1 megoldásként PK-zni is lehetne, már ha van erre lehetõség a játékban.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
- belépek
- kidob disconnect-el
- visszalépek
- kidob az auto system pvp-bõl
- belépek újra pvp-be és nem enged be a pályára, semmilyen módon nem tudok bejutni
GG!
Igazából így szerencsétlen is a need elnevezés, a greednek meg nincs is funkciója, elég lenne egy roll/pass opció.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Az open beta startjánál találtam ezt az adminisztrátori postot.
Amikor én becsülettel nyomom a "pass"-t mindenre amit nem tudok használni, ennek ellenére minden a karakteremnek való tárgyat elszednek elõlem, akkor én semmin sem csodálkozom.
Tele van patkánnyal ez a játék, de maga a világ is.
Mit is takar konkrétan az AFK? Ha 5 percenként nyomok egy Spacet az is elég hogy ne dobjon ki? Csak mert akkor nem sok értelme lesz.
Ha meg kidob megint nincs értelme, mert akkor nem afkoló ellen tolom, hanem 5v4 vagy 5v3, ami megint nem az igazi.
aionnal is ez volt, a játék hs-kor a mostani játékhoz képest sehol se volt, egy nagy rakás kakkantás konkrétan, csak fizetni kellett érte hogy megvan a játék és hogy játszol is vele. és csak most kezd játszható állapotba kerülni kontent és bugfix/balansz ügyileg, bár az üzemeltetõ ügyesen igyekszik ellensúlyozni ezeket eu-ban...
szval semmit sem számít hogy béta vagy nem béta.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Tisztességesen játszani, más játékosokat is figyelembe venni, más játékát nem elrontani, nem csalni úgy látszik már nem divat.
Nem hagyom abba mert nekem nagyon tetszik, ennek ekkenére idegesít a sok csaló fasz. MIÉRT kell csalni? Ez egy játék, ilyen-olyan szabályokkal. nem az a lényeg hogy minél gyorsabban minél nagyobb faszagyerek legyen, maga a játékélmény a fontos. Ezek a csaló AFK pvp barmok a legnagyobb e-bay karakterek, ha lehetne ellopnák a maxok karatere accountokat és abban villognának. Szánalmas. Nem hogy lenézem, hanem le is hányom az ilyeneket.