2681
Neverwinter MMORPG
-
#2121 Mondjuk igaz, nincs még annyi órám, h kijelentse amit írtam. Egy másik perfect world-ös csodából indultam ki. Blacklight, ott felszerelni magad (permanens cuccokkal) több mint a BF3+prémium. -
Sheol #2120 AD-ért is lehet ZEN-t venni, legalábbis a Nagy Neverwinteri Gazdasági Válság előtt lehetett.
Már majdnem megvolt az 500 ZEN-em, ami a két új slotra kellett volna. -
diegho™ #2119 Dollárt a gyengék költenek a játékra, az okosak simán megélnek dollár nélkül is (a még okosabbak pedig dollárt vesznek ki a játékból). Nem mellesleg ez a játék pont az, amire 1ft-ot sem kell költeni! Vegyünk például engem. 1 hét alatt 60-as lettem, 9k GS-on van, ha nem lett volna a rollback már 9500 lenne, mert pont nagyon jókat dropoltam, de majd visszaszedem. Ráköltött pénz: 0ft. Nem is értem minek költeni?! Főleg mire?! -
#2118 Van egy ilyen dobozom Most komolyan csak zen-ért lehet kinyitni? Akkor mi a francért van egy tucat fajta currency ha ígyis-úgyis dollárért lehet csak felszerelni egy karaktert... mekkora kibaszott lehúzás ez a gém. Ha utána számolnánk, biztos kijönne, h 10-20x annyit kell erre a játékra költeni mint bármelyik másikra. -
KaBuTo666 #2117 Nem örültem neki, de szerencsére csak 4 órámat vették el.
Akik használtak exploitot azokra ban vár. :D -
undY1ng #2116 Akkor ennyi volt? :D Én se számítottam ekkora rollbackre, de hogy mocskosul elvitte a kedvemet az is biztos... -
foxxi #2115 És az pont olyan lesz ami az ég világon semmire sem jó? Amugyan: bakker, most kellett volna elköltenem a Zenem - visszakapnám -
KaBuTo666 #2114 Majd kapunk jutalmat a kellemetlenségért. -
#2113 Hehe, gondoltam én nem szivok sokat, csak benn volt a csőben egy bányász meg ilyesmi, de oda tolta vissza, hogy még az előzőt is ki kellett szedni, szal 18 óra restart:D -
#2112 Server on -
diegho™ #2111 Ez a rollback nem egyedi eset. Archlord-al játszottam korábban. Először a codemasters csinálta, aztán megvette a webzen. Amikor elkezdődött a webzen-en a játék (volt 2 hónap szünet), volt egy ha jól emlékszem több napos rollback is, ott pedig nem béta volt a játék, hanem már évek óta live. Engem csak az dühít, hogy tényleg 3 nagyon jó cuccot bukok miatta, holott egyetlen bugot sem használtam ki. -
#2110 Csak maguknak köszönhetik a készítők. -
l3alF1aKe- #2109 csak ez az egy térkép adott kb 3 óra játékkal 5 szintet majdnem. Csak közben nem szórakoztat a játék, hanem felidegel néhány mobképesség. Nameg a végén a farkas tanya, olyan kiegyensúlyozatlan, hogy még ilyet nem tapasztaltam sose, pedig nem ez az első cryptic es játékom. -
#2108 Azért egy ilyen 7 órás rollback az epic fail kategória, visszafizetni az összes zsét, ami ez idő alatt jött be, kismillió ticket és egyebek. Hát nem irigylem a staffot. Más részről igy jár, aki beta szintű játékért pénzeket szed be (na meg, aki fizet érte). -
diegho™ #2107 1 to 10 az kb 2 óra nekem, tegnap 11 körül kezdtem egy kis karaktert, 2 kor kezdődött a skirmish, ha jól emlékszem, előtte már majdnem 1 órát várnom kellett, hogy ne lépjek nagyobb szintre és közben ebédeltem is. Magas szinteken is nagyon gyorsan lehet fejlődni, 2-3 küldetés 1 szint, de pvp-ben is jön az xp. -
hunvarlan #2106 Hát sajnálom hogy nem lehet játszani vele pláne most amikor az ember rérne.... -
zenoka #2105 1 to 10 :) -
Gear #2104 7 óra alatt 10 szint , na ne:) -
l3alF1aKe- #2103 Én meg kisebb leszek vagy 10 szinttel. Ráadásul az eddigi számomra legidegesítőbb részen voltam, icespire peak vagy mi. Sztem nem állok neki újra. -
Gear #2102 A jelenlegi infók alapján addig amíg nem végeznek a javítással, adat gyűjtéssel. Twitteren és FB-n folyamatosan tájékoztatják a népet.Figyelgesd te is. -
#2101 Meddig lesz offline ? -
diegho™ #2100 Ez eléggé kiborít, mert nagyon jó droppom volt és 3 olyan dolgot is találtam, amiket használni akartam. High Vizier nyaki, valamilyen grand izé talizmán és egy nagyon jó öv, ezek mellé jött a 12k glory. -
#2099 Csak? Kevés. -
Ackronikon #2098 Jaja csak azt nem látom hogy mikori státusz lesz. Tegnap reggeli vagy tegnap előtt éjszakai? PDT time 5.20-12.20 közötti progresst törlik -
diegho™ #2097 Rollback lesz. Szuper hogy 12k glory és 2 pirate king drop ugrik. -
Ackronikon #2096 Ez a crash vagy bug v error jókor jött, bár még nem tudok kiigazodni, hogy mikor lesznek szerverek de még nincsenek és nagyon úgy néz ki hogy talán csak este lesznek :( és persze mára nincs semmi programom csak ez ..lett volna remélem hamar megoldják -
HyperMonkey #2095 Eszméletlen hangulatos Control Wizard PvP video durván király zenével :) -
#2094 great weapon champion vagy micsoda.de a control wizardot is kipróbáltam.igazán egyik se fogott meg ez a baj.de néztem mindet kb.de az elsővel vagyok 12 -
KaBuTo666 #2093 Milyen classal játszol? -
#2092 értelek,hát majd meglátjuk nállam milesz .igazából a pala nagyon hiányzik nekem xd -
KaBuTo666 #2091 Én elvagyok egyedül még low lvl-n, legalább a játékra figyelek és magam sok mindent megtanulok mint hogy 5 perceként feltegyek egy kérdést, majd max szinten keresek guildet. :) -
#2090 nem a help kell.csak egyszerűen közösség.társaság akivel később mehetek raidelni stb.a fejlődéssel nincs bajom felfejlödtem én wowban is terában is nem 1 karakterrel:) -
KaBuTo666 #2089 Sok solo questhez kellene segítség? Nyilván könnyebb lenne partyban, pedig így is gyorsan megvan a 60 lvl. Gondolom 10 éve még nem mmorpgztél...akkor nem volt ennyire tartalmas egy mmorpg, farmból állt az egész, nem léptél naponta 5-10 lvl, volt hogy 2-3 hétig farmoltál 1 lvl szint miatt. Na azok voltak az idők, ott meg kellett küzdeni. Persze az ember azóta változott, én se bírnám már azt a sok farmolást most, de akkor egyszerű a mentalitás...ha nem tetszik ne játssz vele, van ezer másik mmorpg, multiplayer, singleplayer játék vagy a mario. :D Jó pár free mmorpg-t kipróbáltam, nem sokáig kötött le, viszont ez leköt. De ízlés kérdése. :) -
#2088 az a baj hogy egyedül nem szórakoztat annyira,még ne mvagyok 60 -
KaBuTo666 #2087 De ha 60 lvl-ig szórakoztatott a játék, már megérte...főleg hogy ingyen játszottál vele...főleg hogy béta állapotú... -
#2086 értelek,na de hogyha 60as leszek és csak nézelődök,semmi fix csapat,akkor nemsokat ér sajna:) terát is most ezért untam meg,senki nincs nagyon a guildben,értelmetlen -
#2085 Egybe kéne olvadni akkor. /Mondom úgy, hogy nem dragonon vagyok, csak ötlet/ -
#2084 Ezen nem csodálkozom. Mi is voltunk kezdéskor vagy 15en, aztán márcsak páran vannak aktívak. -
diegho #2083 Kis karakterek vannak többen is, nem tudom hányas vagy, nekem a fix 60-as csapat hiányzik. -
HyperMonkey #2082 BTW lehet hogy ez csőjáték, meg kevés a szabadság, nem tudsz elmászkálni ide-oda, de valamiért mégis akkora hangulata van hogy kész.