Neverwinter MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Nagyon gyalázatos!
Egy nyomorék kripli.
A rugóval úgy daráltam be a questeket,hogy nem is lassítottam,ezzel meg talicskába tolom magam elõtt a hp-potikat ha végig akarok nyomni élve egy küldetést.
Nyugtassatok meg hogy késõbb jobb lesz,mert különben azonnal törlöm!😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Parasite Eve 2, best game EVER!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Itt tényleg OFF vége - van Rift topic is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
csinalhatnal csapatos-at is nem csak solozasra😊)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Viszont jobb, ha vesezl injury kiteket mert nem drágák azt simán elhasználod és jó leszel.
Ráviszem a kis emberke ikonra az egeret a portrém alatt és csak azt írja you are injured és hogy mit okoz. De hol a számláló hogy meddig van még rajtam?
@Acidlich: meglesem mindjárt. 😊
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
engedjetek meg, h reklamozzam kicsit haverom foundry krealmanyat^^
dargzer0 author-ra keressetek ra(NWS-DMAKNNYNJ, hosszabb kampanysorozat lesz, eddig 2 kuldetes van kesz. Eddigi review-k alapjan 4-5 csillagos, szoval nem rossz, meger egy probat, ha van idotok. Koszi!!
Ráviszem a kis emberke ikonra az egeret a portrém alatt és csak azt írja you are injured és hogy mit okoz. De hol a számláló hogy meddig van még rajtam?
És várjuk a következõt.
Jól belõtted a nehézséget, tényleg frankó lett!
Borravaló beficcent!
Ajánlom másoknak is!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
vagy... 😊 1 hónap játék után meg annyit tudok mondani majd fél év múlva visszanézek...(ez így nekem nem kóser egyszerûbb abbahagynom mint idegeskednem) amúgy szerintem nem kéne ennyire nyavalyogni, idõ kell amíg kitermelõdik egy kulturált játékos réteg. még csak most indult, sokan gyorsan fel akarják húzni a karakterüket aztán hagyják is a játékot.