Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyugi elobb utobb szerintem jon sok zen-ert a shardok kozti teleport...

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Akkor baszhatom a 8.4 es CWmet…

Fpocok
Hopp... mégsem lesz shard összevonás.

Parasite Eve 2, best game EVER!

huppsz mellé ment 😊
én ezzel tolom de annyira azért nem vészes, fõleg ha van companionod akkor már sima ügy. rutin kell hozzá és több türelem. a tank mindegyik mmoban általában lassabban fejlõdik (kivéve persze ahol talent ágak között lehet variálni)
Kíváncsiságból indítottam a rugó mellett egy gwf-et is.
Nagyon gyalázatos!
Egy nyomorék kripli.
A rugóval úgy daráltam be a questeket,hogy nem is lassítottam,ezzel meg talicskába tolom magam elõtt a hp-potikat ha végig akarok nyomni élve egy küldetést.
Nyugtassatok meg hogy késõbb jobb lesz,mert különben azonnal törlöm!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Running
Elnézést.

Fpocok
Oké, ne vigyük el offba a topikot. Tudom, hogy én hoztam fel, de csak példaként. Chill...

Jah. Jó ez a Neverwinter.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Running
Nem kell ennyire felhergelned magad, legalább nevettél a barátoddal egy jót nem? Kacagással indult a nap, soha jobban. 😊

Ne dramatizálj. Lehet volt ilyen, én nem találkoztam vele. Sõt! most megkérdeztem egy azóta is aktívan játszó barátomat és kiröhögött. Biztos volt ilyen. te vagy a pro. Fõleg 2 hónappal kezdés után. De legalább jól indult a reggele két embernek, ha már igy vicceskedsz. Amugyis, sok értelme lenne annak amit mondasz, hiszen a soul variáció más más beálítottságú karit "hoznak létre" - aliasz: healerbõl - tank lesz, tankból - dps stb. Az hogy a LFG rendszer mondjuk dps beálítottságú karidat dobja be healerként ( mert mondjuk elõtte dps írtottad egyedül a monsztákat ) és szólnak, hogy váltsál már ( hamár arra jelentkeztél ), - - ez meg nem az amirõl beszélsz. Nem bonyolult. - "szakonként 9 soul irány van, és még ezt variálhatod 6 elmentett számodra megfelelõ séma szerint. Aszem igen sánta az amit mondasz. Vagy ha meg nem errõl beszélsz akkor legközelebb az odavágott velõs mondataid helyett szánj rá idõt és fejtsd ki, hogy mirõl akarsz egyáltalán beszélni.

Itt tényleg OFF vége - van Rift topic is.

Running
Nem igazad van, én tévedtem, nem volt ilyen, sohasenem. 😊

Értem, mert te találkoztál vele, ezért ugy van ahogy mondod. Mind ezt ugy hogy 1.5 évig játszottam. Biztos csak elmentek mellettem ezek az óriási és értelmetlen problémák, amikkel itt dobálózol. OFF END.

Running
Ja értem, te nem találkoztál vele, ezért nem is volt ilyen. Most már én is megvilágosodtam, hogy tényleg nem volt, elnézést kérek mindenkitõl...😊)))

OFF: érdekes, én ilyennel sosem találkoztam. AZ 50es mage-em ugy járt le dungeonba ahogy én akartam, és senki sose 1) nem szólt hogy ez probléma; 2) nem rugtak ki; 3) tökéletesen müködött az én elgondolásom. Ahogy ismét, mivel visszamásztam és fun. SZóval, ez baromság.

Running
A riftben már a megjelenés után 2 hónappal csak meghatározott talent ággal engedtek le instába, és nem csak a pro-k, szóval teljesen mindegy volt már akkor is, mit képzeltél el magadnak...

Myselor
okés köszi😊
Fpocok
Ha van rá igény, akkor banner alá lehet csinálni egy linket, ahova magyar foundtykat lehet gyûjteni.

Fpocok
Aki nem szeret rosszat hallani a játékról, az ne olvassa el.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RIFTben lehet 6! talented, ami között tudsz váltani, Így is lehet.

Fpocok
60.

Passz... de nem oylan sok. Csinálj sok qstet.

Myselor
2 buta kérdés,mennyi a max szint,és kb mennyi idõ elérni?😊
Skypack
Közben én is kipróbáltam, és valóban végre egy normális foundry quest ment az 5 csillag és az 50 borravaló 😊

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

tenyleg esett nekem is kek loot az egyik banditabol..😊

csinalhatnal csapatos-at is nem csak solozasra😊)

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Hát pont ez az, hogy ott állok a tábortûz hatókörében, ott van a You are injured felirat de semmi nem számol vissza. Egy másik tábortûznél meg az injured ikon mellett megjelent még1 tábortûz ikon amire rávittem az egeret és visszaszámolt. Ezek szerint tábortüzek közt is van különbség?

Fpocok
2-3 percig kell benneállni. Ha benen állsz, akkor portré alatt elvileg van egy ikon ami vissza számol. Ha nem akkor addig állsz, amíg el nem tûnik az injured.
Viszont jobb, ha vesezl injury kiteket mert nem drágák azt simán elhasználod és jó leszel.

Valaki árulja már el, hol látom tábortûznél halál után hogy mennyi van még az injured-bõl?

Ráviszem a kis emberke ikonra az egeret a portrém alatt és csak azt írja you are injured és hogy mit okoz. De hol a számláló hogy meddig van még rajtam?

Terawatt
Kék loot? Az szép. Grat hozzá. Ha tényleg van rá igény folytathatom.
@Acidlich: meglesem mindjárt. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Acidlich
CSak igy tovabb, jo moka volt😊

engedjetek meg, h reklamozzam kicsit haverom foundry krealmanyat^^
dargzer0 author-ra keressetek ra(NWS-DMAKNNYNJ, hosszabb kampanysorozat lesz, eddig 2 kuldetes van kesz. Eddigi review-k alapjan 4-5 csillagos, szoval nem rossz, meger egy probat, ha van idotok. Koszi!!

Running
Köszönjük szépen a pályát, ketten letoltuk. Még kék loot-unk is volt. 😊) Szép, igényes foundry, remélem készítesz még ilyeneket!

Valaki árulja már el, hl látom tábortûznél halál után hogy mennyi van még az injured-bõl?

Ráviszem a kis emberke ikonra az egeret a portrém alatt és csak azt írja you are injured és hogy mit okoz. De hol a számláló hogy meddig van még rajtam?

Az elõzõ delve végén 2 perccel a lejárat elõtt sikerült bekerülnöm egy partyba idris-hez. Na a party így nézett ki 4CW 1TR. És megcsináltuk! Se healer se tank és meglett. A végén idris elõtt írtam a többi CW-nek, hogy kinyírjuk szépen az összes kis szart, amikor jön idris szépen minden berakja a repel-t, a zombikat eltoljuk a búsba idris-t meg megszórjuk. Egyszer halt a csapat, mert valaki az egyik lure-nál odahúzta idris-t a hulkokat a 100 másikhoz, újra bementünk és simán megöltük 1 perc alatt.
Hát GZ, kibaszott jó volt. Valahol írhatnál egy terjedelmesebb tutorial-t hogy kell ilyet csinálni.

És várjuk a következõt.

Terawatt
Én írok meg minden szöveget, szóval nincs akadálya.

Faki
Jópofa ez a Foundry rendszer. Egyébként van lehetõség arra, hogy magyar szövegû kalandot publikáljon a kalandkészítõ (nincs bajom az angollal csak kérdezem)?

Terawatt
Köszönöm a biztatást 😊,lejebb írtam a Foundrymról akit érdekel lesse meg. Eddig mindenki elégedett volt vele aminek nagyon örülök. Jó szórakozást, osszátok likeoljátok meg minden ilyen hülyeség. 😄

gazgoblin

Jól belõtted a nehézséget, tényleg frankó lett!

Borravaló beficcent!

Ajánlom másoknak is!

<#eljen><#eljen><#eljen>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Myselor
am jó lenne ez a játék,de a karaktereken pl dolgozhattak volna még elf csajt akartam kezdeni,de azok a szemek,uramatyám 😄 borzasztó rondák,human csajt indítottam,az egészen jólnézki,bár mintha picit husis lenne úgy alapbol,nem nagyon szeretem állítgatni a karakter alkatot,de pl npc csajnál jóval magasabb a csajom,ezt furcsállottam pedig annak tényleg csini alakja van,átállítottam slimre is,akkor is ugyanaz,pici változás mellben ,meg kicsit vékonyabb,de jelentösebben semmmi.eddig lvl 8vagyok,még sokat nem láttam a játékból de eddig tetszik😊
mukika
emberünk az elsõ napon 60-as lett a foundry bugot kihasználva, majd a gf exploit (nem tudom, hogy az pontosan mi lehetett, valami 1 hitelõs bug, ugye az afk patch-ben elvileg jött a javítása annak is) és kb. szétfarmolta a játékot és az ad-t/geart/akármit eladta a gold seller oldalaknak (6k dollárért majdnem összesen) és állítása szerint nem csak õ csinálta ezt.

WhiteStar
összefoglalva magyarul ez mit is jelent? 😄

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Valaki próbálta már a dancing blade companiont? van róla vélemény hogy mennyire jó ?

jaja vegre volt valami kihivas😊

Egyedül izzasztó volt, de tetszett <#alien> - még ilyet <#hehe>

teljesen rendbe volt kaptal tolem 50 borravalot es 5 csillagot, jol szorakoztam es volt benne kihivas egyedul😊

Egymás anyázása helyett inkább azt mondjátok meg milyen companion-t szerezzek, amire ha rakok cuccokat hozzáadódnak az én értékeimhez.
Fpocok
Nem neked ment.

Vettem és elnézést!
Fpocok
Nana... azért ne sértegessük egymást így. (elsõ figyelmeztetés)

Te ritka nagy vagy... 😊 1 hónap játék után meg annyit tudok mondani majd fél év múlva visszanézek...(ez így nekem nem kóser egyszerûbb abbahagynom mint idegeskednem)
igaz. vagy ha needelsz és elveszik elõled fõleg ha class specifikus akkor a következõnél x%-al nagyobb esélyed lesz, és ha folyamatosan elneedelik akkor a % megy felfelé amig el nem éri a 100%-t. onnantól kezdve mindegyik automatikusan a tied lesz (legalábbis ami class specifikus, innentõl hamar elmenne a kedve a ninjáknak a folyamatos needtõl.

amúgy szerintem nem kéne ennyire nyavalyogni, idõ kell amíg kitermelõdik egy kulturált játékos réteg. még csak most indult, sokan gyorsan fel akarják húzni a karakterüket aztán hagyják is a játékot.