2681
Neverwinter MMORPG
  • Sunrider924
    Kurva anyjat, hulye nub cw, epic karrundax wipe 1,03%on... a marha annyit dps-elt mint a 2es cleric...
  • diegho™
    Ha megcsinálják, akkor is jó lesz az. Most valaki azt mondja az armor pen is jó... Igazán nincs gondom az instakban, de ott a shadow armor, az orb és a revolt nyaki üresen. No meg ott a focal szett is, gondoltam arra, hogy focal+shadow menjen fel mert ezek adnak crit power recoveryt is, de lehet inkább eladom a focal cuccot.
  • nxs
    Shadow csak azért jó mert bugos a set bonus,ha esetleg fixelik kukázhatod is.
  • diegho™
    Shadow 4 szettes bónusza miatt a legjobb jelenleg, ez biztos, de nagyon drága. Critet akkor hagyom, feltolom a recoveryt.
  • nxs
    CWnek nem kell crit...elnyomsz egy steal timeot és kapod is az eyet = 8secig 100% crit. Jelenleg a magelord set a legjobb szerintem,igaz a GSed 400/450el kevesebb lesz de a gyakorlatban 900stat helyett 1350et kapsz.
    Recovery>Power>Crit ha instázol.
  • Sunrider924
    Ha jol tudom a crit es az osszes tobbi stat a power kivetelevel 2k folott diminishing returnt kap, szoval a powerbol ne adjal lefele, szerintem.
  • diegho™
    Frozen volt, de direkt úgy kereste, hogy full delves alatt akar farmolni, erre 1 perce van delves és kilép... még gyorsan letoltam 2 pirates-et elég nagy mákkal, mert revolt nyaki és focal sapka jött, de nem tudom eldönteni mit használjak. 2 shadow 2 gladiator van fent most, 10K GS, de nincs kövezve fele. 3k Power, 2.5k Crit, 2.8k Recovery van jelenleg, de azt számolgatom, hogy a crit lemehetne 2k alá recovery-t meg fel kéne tolni 4k fölé, power is mehet lefelé.
  • Sunrider924
    Melyik insta? mert ha spider vagy frozen, akkor azert lepett le, mert azokat az utolso patchben "kijavitottak" es mostmar nem lehet ugyeskedni, a legtobb pug meg ahoz is idiota, hogy a sajat karijat kezelje, nemhogy komplex bossfightokat, neadjisten csapatmunkat kovessen...
  • diegho™
    A kurva anyját a sok retkes nyomoréknak már, akik ezzel játszanak. Kiabál a DC, hogy csatlakozzunk hozzá partyba, mert delves alatt farmolni akar. Megvan a preclear, mennénk be a boss-hoz, erre beírja, hogy bocs, de ő lép. És kilép!!!!!!!!!!! Ő kereste a partyt!!! A kurva anyját az ilyennek, milyen jól esne szétrúgni a fejét a betonon...
  • KaBuTo666
    Ááágrr neee, most léptem be 5 perce.
  • penge25
    Gyáá ez kijött Ipad-ra thx az infot melóból ha hazaérek szedem lefelé ezerrel.
  • Murmur
    Igen. A Blizz lenyúlta.
    Order and Chaos Duels-t ismerem. :) A Hearthstone-t én is várom, bár ez a Warcraft design nekem már nagyon oldschool. Amikre még érdemes odafigyelni, és idén jönnek: Solforge, Ascension Online. Na meg a szokásos MTG: DotPw.
  • BoneDragon
    2 hét? Napi 3-4 órát játszottam max és 1 hét alatt full settbe voltam és lehet sokat is mondok. Lvl50-től csak pvp-tem és 60-ra pont meglett az egész pvp sett, instanceket is lehet farmolni dögivel. Szóval hamar megunható a játék. Szerintem..
  • diegho™
    Amíg szórakoztatóak, addig elbeszélgetek velük. Nem volt más dolgom úgysem. De utána még jött tőle kb 10-szer ugyanaz az üzenet, amit a végén 2x is írt. Biztosan max 14 éves.
  • penge25
    Murmur jó a neved, Wow-ban Shadow Labirinth végső bossa volt :)
  • Murmur
    Az ilyeneket egy velős válasz után egyből ignorálnám. Nagyon gyerek még, vagy "fogyatékos" lehet.
  • penge25
    iOS kártyajáték : Order and Chaos Duels és a Lies of Astaroth játékok, ezek iOS-re, talán andoidra is léteznek, de nem PC-s játékok. Most várom mint a mesiást a World of Warcraft: Hearthstone TCG-t, tudtommal az nem csak iOS-re jön, hanem PC-re is.
  • penge25
    Mindegy egy misét megér, haverok mondták szedjem le a Tera onlinet, hát sírva menekültem attól a játéktól 2-3 hét után.
  • Murmur
    Melyik kártyajátékon, ha szabad tudni? Nagyon szeretem a TCG-ket. :)
  • HyperMonkey
    Megéri, szerintem nagyon jó a game főleg a harcrendszere miatt. Én is "kitoltam" a GW2-t és nincs értelme oda belépni.
  • penge25
    a Gw2-t, decemberben fejeztem be, azóta semmi MMO, úgyhogy ha azt mondjátok többen ne vesztegessem rá az időt, mert a Rift jobb, akkor abba a pár hétbe nem halok bele. Most pl 4 hónapja egy rpg kártyajátékon tengődök :)
  • Betonfal83
    Akkor itt egy hónap alatt végzel szerintem (én 2 hét után már full setbe rohangáló emberkéket láttam)
  • diegho™
    Írtam egy postot a hivatalos fórumba egy vicces srácról: amikor az OP rogue kisgyerek kezébe kerül
  • Murmur
    Ha azt mondjuk, hogy várj, akkor júniusig mit csinálsz? ;)
    Személyes véleményem, hogy megéri kipróbálni. Ingyen van, és június közepéig szerintem mindenképp el fogsz vele szórakozni. A pvp tartalom minősége és mennyisége jelenleg konvergál a nullához, ezt nem árt tudni, ha valakit esetleg ez jobban érdekel.
  • penge25
    Hát azért írtam rá, hogy csúnya szó a "kitolás". Bár a GW2-ben van egy százalékos számláló, ami a teljesített küldik, főküldik, mapfelderítés, ugrálós feladványok stb-ből áll. No ez nekem 100% lett, az összes instát végigvittem 10*,20* sokszor, legendary weapon meglett,legjobb skines armor settek, legritkább festékek, maxos szakmák etc, fractal lvl 20+. szóval túl hamar elértem oda, hogy unalmas lett a játék. Pedig a Gw2 tényleg forradalmi MMO lett, csak valahogy a számomra érdekes részeknek a "végére értem".
  • Betonfal83
    Végigtolta az endgame tartalmat...
  • Darun
    Egy MMO-t hogy lehet "kitolni"?
  • penge25
    Skacok megéri nekiesni ennek a játéknak, vagy várjam meg a Rift júniusi free indulását? Guild wars 2 toltam, csak én fanatikusként 4 hónap alatt csúnya kifejezéssel élve kitoltam a játékot, szóval Gw2 után milyen ez a game?
  • Sheol
    Csináltam pár Skirmish-t az event ideje alatt, de egy db AD sem volt a ládában a végén.
    Előfordult ez másnál is?
  • Murmur
    Bemész az dungeonbe a bejáraton keresztül... emlékeim szerint nem sok értelme van azoknak a küldiknek: oda szólnak, és annyi. Nem kell leadni, nincs reward. A régi skirmish-es dolgokat kidobálhatod, oda nem fogsz tudni bemenni. Sajnos elég gyorsan ki lehet nőni a dungeonöket, skirmish-eket, ha küldizel. Azt javaslom (főleg azoknak, akik még most kezdik a játékot), hogy minden skirmish-t csináljanak meg egyszer, legalább lássák őket. A dungeonök meg később bepótolhatók, akár 60-on.
  • Probatbicol
    Ha odamész a dungeon bejáratához, akkor be tudsz menni, gondolom partival is, csak a finder nem működik alacsonyabb szintre.
  • KaBuTo666
    Egyik se volt. :D
    GM-nek szóltam.
  • diegho™
    2 spider menet 1 high vizier és egy shadow weaver armor :)
  • Hamed
    Na megkerdem itt is, de asszem ez lesz az utolso csepp ha nincs megoldas ra...
    Szoval vegigcsinalom a fo questvonalat egy teruleten aminek a vegen elkuld az adott instaba, de nem tudok feljelentkezni sehogy, mert mar tul magas a szintem. Ez volt a wolf dennel es most a pirate kinggel is, pont a veget nem tudom lezarni a sztorinak. Van valami trukk erre?
    Probalok rendesen sorban haladni a zonakkal, de a daily pvp meg foundry miatt mar elorebb vagyok 3-4 szinttel. A questlogom tele van ilyen regi skirmish meg instas questel amit nem tudok kipucolni.
  • Roy4l
    -Jobbclick az avatarodra és ott sincs hogy leave party?(ha nemvagy partyba és instába vagy akkor is kilehet így jönni)
    -A térképnél nincs 1ajtó jel?
  • KaBuTo666
    Ööö...gyerekek...van egy kis problémám...
    Beragadtam a gray wolf instába...nem tudok sehogy kijönni, utolsó bosst 10. alkalomra se sikerült megölni a partynak, mindenki kilépett én meg beragadtam...

-megküzdöttem egyedül a fpbossal - sikertelen
    -teleport scroll nem működik
    -legelejére mentem az instának, de sehol nem tudok kijutni
    -karakter relog se segített

Ötleteket várok!
  • Roy4l
    ha jól emlékszem 15 ardent coinért lehet venni
  • Nos
    Sajnos ezt én is így látom.
  • Sheol
    Annyira nem kutattam utána, de én csak Zen-ért láttam festékeket eddig.
  • Nos
    tudja valaki, hogy hol, vagy hogy tudok festéket venni?
    köszi