Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na látom itt sem bírod ki beszólogatás nélkül. Felhívnám a figyelmedet, hogy ez egy fórum, és amíg valaki normális, emberi hangnemben és stílusban ad hangot a véleményének (ami ráadásul jogos is), addig senkinek nem lehet egy szava sem.
Továbbá megjegyezném, hogy itt Fpocok a házigazda, és itt (gondolom legnagyobb fájdalmadra) nem játszhatod a habzó szájú diktátort. Fpocok elolvasta a postomat, és egyet is értett vele részben, vagy egészében.
A játék nem rossz, de tele van félkész, átgondolatlan illetve logikátlan elemmel. Ha ezeket megcsinálják, majd más post születik. De addig engedd meg, hogy saját tapasztalataimat közzé tegyem.
BoneDragon
Ha jó mmo-t kerestek én személy szerint a Rift-et tudom ajánlani. Következõ hónaptól lesz f2p. Érdemes oda figyelni rá.

Running
Még szerencse, hogy kb havonta jön ki valami új játék, meg vissza lehet térni a régiekhez, így végig lehet pattogni játékról játékra az évet, lehet mindenben csalódni, visszasírni a wow-ot, vagy bármi mást, a lényeg, hogy egész évben nonstop csalódás legyen minden, nehogy kimaradjon 1 hét kesergés, taknyozás nélkül.

Szerintem azért hívják bétának, hogy kivédhessenek minden kritikát, mondván, hogy csak béta........
Amúgy ennél jobban lebutított mmo-t még nem láttam. Úgy látszik, hogy ez egy tendencia, mármint hogy egyre "butábbak" a játékok.
Régi mmo-knál egy küldetést hol is kell megcsinálni, azt csak a küldetés leírásából tudtuk meg. Mostanság "a térképen megmutatom hova menj" a divat de ennek még ezt is sikerül alul múlnia. (menni egy színes vonalon és hopp, ott is vagy).
A harcrendszere is (a meeleknél) egy butított kombó rendszer. ( pl. a Conanban a ritmusérzéken és a jó sorrenden múlt, hogy egy erõs kombó üssön is, itt csak nyomogatok egy gombot többször egymás után )
Nem rossz ez a játék amúgy csak kicsit gyerekesnek tûnik nekem.

Így így. A béta egy teszt fázis, arra jó hogy a teszterek megtalálják és reportálják a hibákat. Bármilyen olyan rendszer implementálása ami valós pénzt mozgat, már nem tekinthetõ bétának. Ez olyan, mintha egy béta tesztelésre kiadott játékért havidíjat kérnének.
Fpocok
Egyetértek veled.
És az a játék, ahova berakják a pénzes boltot, az már nem tekinthetõ bétának... szóval amikor azzal védekeznek, hogy csak béta... hát nem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na kollégákok….
A GW2 hosszú agóniája és halála után, úgy gondoltam hogy kipróbálom ezt a Neverwintert. Sokat nem vártam tõle az infók, képek és videok alapján. Választásom egy control wizardra esett, lévén hogy nincs más ranged dps kaszt a játékban. Azt, hogy íjászt nem tettek bele alapból, inkább nem is minõsítem. Emiatt egy akkora feket pont a játéknak, ami a fél képernyõt eltakarja (eh mégis minõsítettem). Szóval így fél képernyõn elkezdtem a control wizard-omat. A Tera után annyira nem volt szokatlan a true action combat rendszer, de itt cseppet más mint a Tera-ban.
Grafika elmegy. Bár az, hogy a tereptárgyak egy része alig pár méterre jelenik meg elõttem, elfogadhatatlan 2013-ban. Hozzá is tenném hogy max-on játszom, dx11-el. A combaton kívüli regen hiánya D&D sajátosság, amit én pont leszarok, így ezért újabb fekete pont. Tank companiont használok, egyelõre az alapot amit lvl16-on választani lehetett. Sajnos újabb fekete pontot kell bevésni, mert a companion semmilyen formában sem irányítható. Ha már tank kísérõm van, alap lenne hogy õt küldjem elõre, és nem úgy, hogy én támadok, õ meg megfogja amit ütök. A legtöbb esetben a többi mob rámjön. Elég ostoba megoldás. Ha már van companion, miért nem lehetek befolyással a viselkedésére / akciózására? A térképek csõrendszere szintén fekete pont, az SWTOR-ban láttam ilyen rémséget utoljára, de még ott is szabadabb volt a játékmenet. Itt a felfedezés teljesen hiányzik.
Na a PvP-t is kipróbáltam. Köszönjök szépen a rogue kasztot, aki sok esetben 1shotol ezen a szinten. Kaszt balance zéró. Jó és szép az LFG rendszer, de nem lehet szerepköröket beállítani, így olyan partykban is voltam, ahová összerakott a rendszer 5 dps kasztot. Bravó. A zen marketben lévõ árak horror. De aki nem akarja, nem használja.
Egy jópár oldalt visszaolvastam itt, és (sajnos nem) megdöbbenve láttam, hogy szép hazánk fiai közt is akadnak csalók. Gondolok itt a pvp-ben afk-zókra és a mindenre needelõ Vér István 12 éves játékosokra. Az ilyenek miatt vannak aztán a rollback-ek, mert a sok idióta balfasz ahhoz hogy normálisan, szabályok szerint játsszon, neki csalnia kell mert a rendszer megengedi. Hypermonkey kolléga mondta (õ nagy rajongója a játéknak), hogy nem is olyan rég még afk pvp-t hirdettek a global chaten. Gratulálok hozzá.
Tisztán látszik, hogy a fejlesztõk sok helyrõl összeszedték a játékelemeket, ami nem is lenne baj, de néhány dologban maradhattak volna az eredeti ötletnél. Pl ha a companion rendszert átvették az SWTOR-ból, nem így kellett volna. Olyan érzést kelt az egész, mint egy sok más játékból összegyúrt gagyi változat. Persze ez még béta (akkor meg mit keres benne a real money shop igaz?), és remélhetõleg fejlesztik. Lehetõség van benne, szóval meg kell ezt a kis követ csiszolni.
Fpocok
50+ os skill. Valami shar a neve... megtalálod a spelleknél.

Ezen a videon a CW tol egy nagy meteor spellt. Mi az a spell, nem találom. Még csak 46-os vagyok de a spellek közt ilyet nem látok.

valaki nemtud arról valamit hogy AH-t mikor engedélyezik megint?

JethroHUN
Mondjuk igaz, nincs még annyi órám, h kijelentse amit írtam. Egy másik perfect world-ös csodából indultam ki. Blacklight, ott felszerelni magad (permanens cuccokkal) több mint a BF3+prémium.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

AD-ért is lehet ZEN-t venni, legalábbis a Nagy Neverwinteri Gazdasági Válság elõtt lehetett.
Már majdnem megvolt az 500 ZEN-em, ami a két új slotra kellett volna.

Dollárt a gyengék költenek a játékra, az okosak simán megélnek dollár nélkül is (a még okosabbak pedig dollárt vesznek ki a játékból). Nem mellesleg ez a játék pont az, amire 1ft-ot sem kell költeni! Vegyünk például engem. 1 hét alatt 60-as lettem, 9k GS-on van, ha nem lett volna a rollback már 9500 lenne, mert pont nagyon jókat dropoltam, de majd visszaszedem. Ráköltött pénz: 0ft. Nem is értem minek költeni?! Fõleg mire?!
JethroHUN
Van egy ilyen dobozom Most komolyan csak zen-ért lehet kinyitni? Akkor mi a francért van egy tucat fajta currency ha ígyis-úgyis dollárért lehet csak felszerelni egy karaktert... mekkora kibaszott lehúzás ez a gém. Ha utána számolnánk, biztos kijönne, h 10-20x annyit kell erre a játékra költeni mint bármelyik másikra.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nem örültem neki, de szerencsére csak 4 órámat vették el.
Akik használtak exploitot azokra ban vár. 😄
Akkor ennyi volt? 😄 Én se számítottam ekkora rollbackre, de hogy mocskosul elvitte a kedvemet az is biztos...

https://www.twitch.tv/sp1gu

És az pont olyan lesz ami az ég világon semmire sem jó? Amugyan: bakker, most kellett volna elköltenem a Zenem - visszakapnám <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Majd kapunk jutalmat a kellemetlenségért.
pluhi
Hehe, gondoltam én nem szivok sokat, csak benn volt a csõben egy bányász meg ilyesmi, de oda tolta vissza, hogy még az elõzõt is ki kellett szedni, szal 18 óra restart😄
teddymac
Server on

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Ez a rollback nem egyedi eset. Archlord-al játszottam korábban. Elõször a codemasters csinálta, aztán megvette a webzen. Amikor elkezdõdött a webzen-en a játék (volt 2 hónap szünet), volt egy ha jól emlékszem több napos rollback is, ott pedig nem béta volt a játék, hanem már évek óta live. Engem csak az dühít, hogy tényleg 3 nagyon jó cuccot bukok miatta, holott egyetlen bugot sem használtam ki.
Fpocok
Csak maguknak köszönhetik a készítõk.

csak ez az egy térkép adott kb 3 óra játékkal 5 szintet majdnem. Csak közben nem szórakoztat a játék, hanem felidegel néhány mobképesség. Nameg a végén a farkas tanya, olyan kiegyensúlyozatlan, hogy még ilyet nem tapasztaltam sose, pedig nem ez az elsõ cryptic es játékom.

That\'s All Folk\'s

pluhi
Azért egy ilyen 7 órás rollback az epic fail kategória, visszafizetni az összes zsét, ami ez idõ alatt jött be, kismillió ticket és egyebek. Hát nem irigylem a staffot. Más részrõl igy jár, aki beta szintû játékért pénzeket szed be (na meg, aki fizet érte).
1 to 10 az kb 2 óra nekem, tegnap 11 körül kezdtem egy kis karaktert, 2 kor kezdõdött a skirmish, ha jól emlékszem, elõtte már majdnem 1 órát várnom kellett, hogy ne lépjek nagyobb szintre és közben ebédeltem is. Magas szinteken is nagyon gyorsan lehet fejlõdni, 2-3 küldetés 1 szint, de pvp-ben is jön az xp.
Hát sajnálom hogy nem lehet játszani vele pláne most amikor az ember rérne....
1 to 10 😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

7 óra alatt 10 szint <#wow1>, na ne😊

"vessetek a mókusok közé" :)

Én meg kisebb leszek vagy 10 szinttel. Ráadásul az eddigi számomra legidegesítõbb részen voltam, icespire peak vagy mi. Sztem nem állok neki újra.

That\'s All Folk\'s

A jelenlegi infók alapján addig amíg nem végeznek a javítással, adat gyûjtéssel. Twitteren és FB-n folyamatosan tájékoztatják a népet.Figyelgesd te is.

"vessetek a mókusok közé" :)

teddymac
Meddig lesz offline ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Ez eléggé kiborít, mert nagyon jó droppom volt és 3 olyan dolgot is találtam, amiket használni akartam. High Vizier nyaki, valamilyen grand izé talizmán és egy nagyon jó öv, ezek mellé jött a 12k glory.
Fpocok
Csak? Kevés.

Jaja csak azt nem látom hogy mikori státusz lesz. Tegnap reggeli vagy tegnap elõtt éjszakai? PDT time 5.20-12.20 közötti progresst törlik
Rollback lesz. Szuper hogy 12k glory és 2 pirate king drop ugrik.
Ez a crash vagy bug v error jókor jött, bár még nem tudok kiigazodni, hogy mikor lesznek szerverek de még nincsenek és nagyon úgy néz ki hogy talán csak este lesznek 😞 és persze mára nincs semmi programom csak ez ..lett volna remélem hamar megoldják
Eszméletlen hangulatos Control Wizard PvP video durván király zenével 😊

Myselor
great weapon champion vagy micsoda.de a control wizardot is kipróbáltam.igazán egyik se fogott meg ez a baj.de néztem mindet kb.de az elsõvel vagyok 12
Milyen classal játszol?
Myselor
értelek,hát majd meglátjuk nállam milesz .igazából a pala nagyon hiányzik nekem xd
Én elvagyok egyedül még low lvl-n, legalább a játékra figyelek és magam sok mindent megtanulok mint hogy 5 perceként feltegyek egy kérdést, majd max szinten keresek guildet. 😊
Myselor
nem a help kell.csak egyszerûen közösség.társaság akivel késõbb mehetek raidelni stb.a fejlõdéssel nincs bajom felfejlödtem én wowban is terában is nem 1 karakterrel😊
Sok solo questhez kellene segítség? Nyilván könnyebb lenne partyban, pedig így is gyorsan megvan a 60 lvl. Gondolom 10 éve még nem mmorpgztél...akkor nem volt ennyire tartalmas egy mmorpg, farmból állt az egész, nem léptél naponta 5-10 lvl, volt hogy 2-3 hétig farmoltál 1 lvl szint miatt. Na azok voltak az idõk, ott meg kellett küzdeni. Persze az ember azóta változott, én se bírnám már azt a sok farmolást most, de akkor egyszerû a mentalitás...ha nem tetszik ne játssz vele, van ezer másik mmorpg, multiplayer, singleplayer játék vagy a mario. 😄 Jó pár free mmorpg-t kipróbáltam, nem sokáig kötött le, viszont ez leköt. De ízlés kérdése. 😊
Myselor
az a baj hogy egyedül nem szórakoztat annyira,még ne mvagyok 60
De ha 60 lvl-ig szórakoztatott a játék, már megérte...fõleg hogy ingyen játszottál vele...fõleg hogy béta állapotú...
Myselor
értelek,na de hogyha 60as leszek és csak nézelõdök,semmi fix csapat,akkor nemsokat ér sajna😊 terát is most ezért untam meg,senki nincs nagyon a guildben,értelmetlen
Terawatt
Egybe kéne olvadni akkor. /Mondom úgy, hogy nem dragonon vagyok, csak ötlet/

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Fpocok
Ezen nem csodálkozom. Mi is voltunk kezdéskor vagy 15en, aztán márcsak páran vannak aktívak.

Kis karakterek vannak többen is, nem tudom hányas vagy, nekem a fix 60-as csapat hiányzik.

BTW lehet hogy ez csõjáték, meg kevés a szabadság, nem tudsz elmászkálni ide-oda, de valamiért mégis akkora hangulata van hogy kész.