2681
Neverwinter MMORPG
-
zenoka #2241 akkor 8300 fole mesz GS-el akkor nyilnak a T2 es partik es imadkozz hogy nem basznak ki rogton amint belepsz a partiba ha nem healer/tank vagy..
ez a bajom nekem lvl60 al
vagy keress egy jo guildot ahol vannak partik. -
undY1ng #2240 AD-ból megvettem 4 db.-ot (helm, chest, boots, bracers), Gloryból kardot és lassan az offhand is megvan, úgyhogy ez lassan pipa... :( -
zenoka #2239 pvp set... -
undY1ng #2238 Na akkor meg is lenne a lvl 60. És már be is failoltam egy nagyot... :'DDDD
Ezt nem értem miért is csináltam, de össze vissza osztogattam a feast pontokat és végül nem tudtam a főképességére 1 pontot adni.. Na akkor lehet gyüjtögetni 150k+ AD-t ezért a sz@rságért.
Egyébként hirtelenjébe mit érdemes először max szinten csinálni? -
Probatbicol #2237 Lol mi volt az előbb, wolf den dungeon főboss, összerakott parti híler nélkül, wipe-oltunk ahogy kell, egy rugó maradt utoljára, mi néztük a lila falon át ahogy kínlódik, végül meghalt ő is, a boss meg az addjaival felrohant hozzánk, egy ideig csapkodta az átlátszó falat, ami 5 másodperc alatt eltűnt és a bejött hozzánk a szűk folyosóra! :). Majdnem leestünk a székről. A háta mögött meg bezárult az ajtó, ott harcoltunk vele a szűk helyen, benne állt a tábortűzben, aoe-k elől nem lehetett elugrani a kis hely miatt.
Ott levágtuk, persze mindenki halt még vagy négyszer, viszont helyben volt az éledés :).
Mikor meghalt teljesítettnek vette, bejött hogy claim reward, igen ám, de oda nem tudtunk lemenni(delves lett volna), pedig még a parti gyűjtő kör is megjelent, szóval kicsit bugos lett az egész. -
KaBuTo666 #2236 Hanyat estem mikor megláttam hogy milyen setre lehet beváltani ezeket a coinokat...pvp gear is jobb annál, legalábbis az unicornosnál. Mondjuk kezdetnek ringekre még megéri beváltani azt a 2x35 db coint, a többi kuka. -
undY1ng #2235 Sok a Q_Q? -
#2234 kábé ezért se játszok már vele... -
#2233 Még sehol, mivel nincs benne az az insta, ahol szerezni lehet majd coin okat. -
angeli #2232 Igen gondoltam, hogy gear-re. Csak azt nem találom, hogy ennek a merchnek hol a helye?! -
zenoka #2231 nah ocsem visszatertel:)
-
Sunrider924 #2230 Dungeon Delve idejen oljel fobosst es akkor kapsz szemelyre szolo lootot a ladabol, azon kivul amit a boss hullajabol esetleg megnyersz. -
KaBuTo666 #2229 Áhhh nem nehéz megölni az insták főbossait, áh...
Ehhez képest a pestis járvány nem járvány volt hanem csak egy kis néphézagolás.
Volt vagy 4 wipe a bossnál, addigra jól be is basztam mert ezt már nem lehetett sör nélkül bírni, bár megcsináltuk 2 óra 35 perc alatt! Ha már ilyen nehéz kinyírni egy főbosst, akkor kicsit jobban megjutalmazhatná az embereket. Szerencsére vannak kocsmák a városokban, karimmal be is tértem egy ilyen insta menet után pár korsó sörre. Volt 10 gold, nincs 10 gold. -
#2228 Elvileg még csak az a pár van, amit 60on kaptál. Majd ha lesz új raid, akkor lesz több. Gondolom ugyanarra, amire atöbbit. Gear. -
angeli #2227 A Grym coinokat amúgy mire tudom elkölteni? -
undY1ng #2226 Egyébként néha olyan bug van, hogy betojok. :D
Leszednek mountról a mobok és 2 percig nem tudok semmit se csinálni... CD-re tesz mindent. :D -
undY1ng #2225 De kira. Pedig pont eltaláltam most egy nagyon jó kis grafikai konfigot. :( -
zenoka #2224 szinten ez volt.. elmentem ittam egy kavet tojtam egyet kozbe ugy hagytam a jatekot es mire visszamentem egybol lehetett "press a key". -
Probatbicol #2223 Indítsd safe módban a játékot, (a launcherben options). Utána sajnos a grafikát vissza kell állítgatni. Már dolgoznak a hiba javításán, én úgy vettem észre akkor jön elő, ha nagyon forgalmas helyen lépek ki, pl. AH, piac környéke, ha elvonulok félreeső helyre, vagy quest területen lépek ki akkor nem jön elő.
-
undY1ng #2222 Belépnék játékba, töltőképernyőnél fullra végigmegy a csík (Protector's Enclave) de onnan semmi... nincs press any key to continue és nem tudok mit csinálni. Now what? -
#2221 Majd fogsz kicsit később :D -
HyperMonkey #2220 Még csak lvl54 vagyok, de engem leginkább a játék borzalmas cső map dolgai zavarnak. A többivel nincs bajom. A lvl60 dologról még nem tudok nyilatkozni ugye... -
Adjunktus #2219 Igazából,túl hamar eljutsz lvl 60-ig,és utána csak nézel mint Május elsején.
lvl 60-ig nem rossz a játék.Vannak jó ötletek és élvezhető dolgok benne.
Viszont nincs semmi,ami max szint után a játékban tarthatna.
A pvp nagyon silány!Az hogy 10 hülye rohangál 3 oszlop körül és közben kapálódzik,az nagyon kevés.
Lenne potenciál a játékban,de ebben a formában,túl korán lett piacra dobva... -
angeli #2218 Én toltam egyedül, toltam haverral, toltam több emberrel is - szerintem a játékosok száma mindegy. Bár vannak olyan Foundry-k, amihez kell több ember is. Erre jó példa az a Foundry, amiben olyan sok mob van, hogy egyedül (a Foundry-hez hasonló szinten) lehetetlenség megcsinálni. -
KaBuTo666 #2217 Gondolom foundry questek úgy vannak megcsinálva hogy vagy solo vagy ha party akkor 5 személy? Vagy ketten is kitudjuk tolni a foundry questet?
Amúgy lehet +olni az seteket? -
angeli #2216 No, amit én láttam:
A menü először rém unalmasan feslett, majd idővel megkedveltem.
A karakter generálás szerintem szegényes és a karik kinézetei mérsékelten látványosak (olykor nagy szinten is, a CW és TR szerintem nagyon kidolgozatlan e téren) - még az NWN világához képest is.
Tetszett, hogy kiválaszthattam a kezdő városomat - nem tetszett, hogy ez viszont semmilyen befolyással nem volt a játékra.
Tetszett a játék eleje - nem tetszett, hogy minden karakter, minden kasztjának ez az eleje. Nem mondom, hogy újrajátszhatatlan, mert most kezdtem a 60lvl CW-m után egy GS-t és élvezhetőnek tartom - igaz ezt már nem egyedül, hanem haverral tolom, akit csak sikerült elcsábítanom a LOL elől.
Érdekes, hogy 10lvl-en már jobban néz ki a GS-em mint a CW-m lvl1-59-ig. Bár ez nyilván azért van, mert a CW nem egy páncélozott kaszt.
Imádtam a pvp-t - utáltam a dungeonoket.
Ezt úgy, hogy én sose voltam nagy PVP rajongó, mindig is a PVE-t szerettem jobban, de itt megkedveltem. Bár tele van idiótákkal, és a rendszer is átgondolatlan. (Emberek, akik nem játszanak, de mégis bekerülnek egy menetbe, a szokásos 5v4 hiba, stb.)
Dungeonokkel az volt a bajom, hogy rém unalmasok voltak. Egy DD játékban ez nagy hibának tűnik nekem. Persze ez szubjektív és a CW-mel csak soloban húztam le (mindent), ezért lehet izgalmasabb lenne több emberrel. Bár emlékszem mikor jött egy Dungeon quest mindig húztam az orromat, mivel a nyitott terepeken sokkal jobb játszani.
Grafikát sokan támadják - nem a legszebb, de engem ez nem húzott le.
A hangokra sose figyeltem fel, semlegesek.
A craft rendszer jó, tetszik, hogy böngészőben is lehet kezelni.
Összegezve nem tartom olyan jó játéknak, mint amennyire kellet volna lennie, mindenesetre sikerült mélyen elmerülnöm benne. Fasz tudja miért. Talán a PVP, meg a hangulata, mert az a játék legjobb része.
Tömören ennyi.
-
zenoka #2215 en kezdek raunni a lvl60 as letre.. a guildem gyakorlatilag kussban van.. nincs content.. hiaba vagyunk bent tobben is mint 4-5 lvl60 as..
szoval valszeg vagy keresek egy aktivabb guildot vagy elinditok egy kicsi karit.. -
nxs #2214 Jól tippelsz. A sebzésedet egy vagy több folyamatosan összeadódó számként látod,pl ha at-willel elkezded lőni a training dummyt egy számláló fog pörögni fölfelé,ez nullázódik ha normál sebzés után betalál egy crit és fordítva. -
KaBuTo666 #2213 Na ja, és őszintén egész jó a pvp is. :) Egyelőre nem voltam még hülye csapatba, vagyis legalább küzdöttünk a végéig, és ha vesztettünk is akkor se adtuk könnyen...így kell ezt csinálni. -
Probatbicol #2212 CW-vel játszom, és olyan kérdésem van, hogy harc közben megy scrolling combat text és pörögnek a sebszések, néha nagyon nagy, több ezres számok, nem is feltétlenül kritikus, viszont ha a harc után póbálom ezeket visszakeresni a combat logban, akkor nincsenek sehol, végig csak kisebb sebzéseket látok. Találkozott valaki ezzel, mi lehet a magyarázat? Mondjuk olyan tippem van, hogy vannak skillek amik pl. 3.-ra 3x sebeznek, lehet, hogy a combat text ezeket összesítve is kiírja? -
zenoka #2211 a lila pvp set pont arra jo hogy viszonylag gyorsan ossze lehet szedni es hogy kinyiljanak a t2-es dungik:) -
KaBuTo666 #2210 Annyi fajta nevű very rare setet látok, de nem értem hogy melyik a legjobb pve set cw-nek? Na meg gloryért a pvp set jó szintén instázni nem? Legalább nem nyamvadt uncommonba van az ember, ahogy látom a crit ratet a pve set lehúzza mint a fene, de runestonevel fellehet húzni. -
nxs #2209 Passive petet vegyél szerintem aminek megkapod a statjait,Ioun vagy valami ilyesmi a neve. -
diegho™ #2208 Kéne egy tanács. Mit vegyek? Cat vagy Stone? Stone-ból van zöld és kék is. A zöld lényegesen olcsóbb, mint a cat, kb kétharmada, a kék kb ugyanannyi. -
diegho™ #2207 Persze TR is lehet gyenge, sőt, de bossfight-nál neki igazából csak a boss-ra kell koncentrálni, nem kell rohanni az addok elől/után stb. Volt olyan pirat king menetem, ahol a king 36-37 másodpercig élt. 2CW 2TR 1DC volt a csapat. Konkrétan mire a 3. singularity-t akartam tolni meghalt. Nem tudom mit csinált a 2TR, de előző bossokat is ilyen fél perc alatt vágták ki. Healer tudom, hogy aggro gondokkal küzd, de nagyon sok olyannal találkoztam, akik csak álltak és várták a halált a boss-al szemben benne a pirosban.
Más: köveztem kicsit a cuccokat, ez lett belőle egyelőre, holnap tudok nyitni 2 ward-os ládát, ha kapok kéket, akkor megy az armorba is enchant.
-
Sunrider924 #2206 Amig a healing aggrot meg nem oldjak(most volt rola valalmi frissen hogy majd kovi patchben nekifekszenek) addig a legtobb healer mindig "megoleti" magat. A jatekdesign miatt a single target heal mint olyan nem letezik, az add swarm miatt meg egyetlen aoe heal eleg ahoz, hogy minden add azonnal a healert usse/rugja/karmolja, es ehez halistenenk olyan skiljeik vannak, amik a terem tulso vegebol is elernek/berantanak/felloknek. Erre eddig egyetlen megoldas van, a csapat tobbi tagja loki fel allandoan oket vagy a cw singularity. Szoval ha a healer allandoan meghal akkor az nem mindig player issue, ott a csapattal is gond van.
A TR lehet hogy eros kari, de azzal se tud mindenki jol jatszani, illetve az keves, hogy a GF szintjen elkapirgal de pl egy pirate king vagy Hriminir-t nem tud 1 vs 1be kezelni. -
diegho™ #2205 Van ez így. Igazából minden osztályból vannak nagyon haszontalanok. GWF-ből nagyon ritka a jó. Healerből nagyon ritka az, amelyik nem öleti le magát állandóan. Szerintem a TR az, amit a legkönnyebb játszani talán, hiszen PVP-ben és PVE-ben is erős. -
Sunrider924 #2204 Az meg hagyjan, mert lehet a TR nem max dps agon tolta, a gwf meg dps-re gyurt, de amit en ajanlottam azert az valahol vicc, cw bosson full time nem tolt annyi dps-t mint egy second healer? Arrol nem is beszelve, hogy amikor egy party tagot kelett feleleszteni, akkor a cw, akinel a boss aggro volt, odajott, hogy na majd o felkelti a tagot -.- a bosst gondolom ajandekba szanta... -
diegho™ #2203 Én is találkoztam olyan TR-el, akinél a GWF 2 és félszer én 3 szor többet sebeztem és full epic-ben volt. -
Lokker #2202 Sziasztok!
Abban kérném a segítségetek, hogy a barátomnál a pvp valamiért iszonyatosan szaggat (leesik az fps más játékos közelében). Minden egyéb területen nincs ilyen problémája (outdoor, város, dungeon). Esetleg tudtok valami megoldást erre a problémára?