Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bezony, ahogy olvasom a perfectworld fórumát, nagyon nagy gáz van.
A gazdaság összeomlott, és a szerencsétlen Cryptic a füle botját nem mozdítja.

Acidlich
kicsit meg van borulva a gazdasag, zen market nem megy, wtf

Valami exploitról és lehetséges rollback-rõl hadoválnak a zone chaten.

Meg fogsz lepõdni, de amit olvasol az újságban, neten vagy bárhol, azt mind számítógépen írták. Azt a kérdésed hogy mióta lehet PC- írásról beszélni, inkább nem minõsítem.

A kérdésed kb olyan volt hogy melyik zenét töltsd le. Elõször érdemes kipróbálni a kasztokat, mert lehet hogy ami másnak nem tetszik, az neked tetszene és fordítva.

No offense, de én a PC vásárlást érettségi bizonyítványhoz kötném.

Jól nyomod Haver! <#alien> - ez még jobban ütött. Támogatés megy, várom a következõt <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Terawatt
Kész van az új Foundrym. Ha az elõzõ tetszett akkor ez még inkább fog tetszeni.

The Buried Truth / NW-DT9UFASVP/ mind a két féle módon meg tudjátok találni.

Aki esetleg lemaradt volna az elõzményérõl az Battle for Vesulia / NW-DDPNG46B9 / néven megtalálja.

Segítsetek megtalálni az esedékes bugokat és írjátok ide. Iratkozzatok fel/subscribe/, írjatok róla véleményt és ha további foundryt szeretnétek látni tõlem akkor bórra valóval díjazzátok törekvéseim. 😊 Jó szórakozást és köszönöm a figyelmet. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Kérdés az hogy, távoli ölést kedveled vagy a közelit? Ha ez megvan akkor választhatsz ( a nem túl sok kaszt közül ). Ha dps kell ( jó nagy sebzés ): és messzirõl szeretsz operálni: CW ( control wizard ). Ha közelharc tetszik: akkor légy kitartó és folytasd a rugót ( mivel késõbb skill pontokból jó sok variációt összerakhatsz ). Ha a tank karakter tetszik - akkor guard v gw - ennél is csak azt tudom javasolni hogy legalább 20as szintig vidd el, hogy lásd a fogásokat a karikon. És eme két utolsó kaszt meg nyugodtabb gameplayt igényel, mivel nem túl nagy a sebzésük - de cserébe a legtovább kitartó kasztok - ebbõl adódik hogy lassúcska. Amugy meg az egészel az a baj, hogy 1) még jönnek új karakterosztályok, 2) kemény nerfekrõl meg a csacsogás hivfórumon, 3 beta még. De hajrá. Amugyan annyi igazság van majom mondandójában, hogy a legjobb az ha TE jösz rá mi áll a legközelelebb a stílusodhoz. <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

JethroHUN
Mióta lehet PC-n "írásról" beszélni? Csak gyorsan be pötyögtem az egészet. Nem figyeltem a kijelzõre. De mind1 nem vitatkozom parasztokkal akik csak bele kötni tudnak a másikba. Ahelyett, hogy bármi értelmes választ (segítséget) adjanak.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

A rettenetes helyesírásodtól függetlenül, ezekre senki nem fog neked válaszolni. Próbáld ki a kasztokat és azzal menj ami bejön.

JethroHUN
Most kezdem el a játékot, milyen karit válasszal? Trickster rugó nekem baromira nem teszik... pedig (állítólag) többen írják, h a legjobb az egész játékba. Great weapon wariról itt írta vki, kín keserves vele menni. Ha jól látom nem is tudd védekezni sehogy se, csak a rugó tudd dogolni (de mintha az se éren sokat), pajzs blokk mennyire effektíve? Mert akkor inkább a pajzsos warival mennék.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nekem van egy 58 ás rugom😊 frankó játék ez😊 vegyél mar fel in game freindnek Dragon shard Ywerd@zenoka1 😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Régi szép idõk, mikor RoMoztunk. 😊
Elkezdtem, de még low lvl vagyok. :-(
Eddig viszont nagyon tetszik, leköti a maradék idõmet.
Tank vagy healer. Level 46 vagyok, egyelõre teljesen jó a healer is.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

dave10000
Rendben, kösz.

marketen van egy arus suplies valami.. alapokat meg lehet nala venni

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

dave10000
Az lenne a kérdésem, hogy Infantry Weapon -t hol lehet szerezni a leadership szakmához?

Jah es ugye a jatek meg open beta...
Na akkor leirom mar h mi is megy a jatekban mostanaban. A játék 1-60 ig szinte tokeletes. Nagyon elvezetes volt vegigvinni a storyt a 60-as szintig. Utana ugye valaszthat az ember hogy a karakteret pvp avagy pve iranyba viszi el. Na ugye mivel ebben a jatekban a pvp setet konnyeden belehet szerezni igy gyakorlatilag utana mar csak a pve marad. Ugye epic dungeonokban kell helyt allni. Itt jelenleg kisebb nagyobb bugok meg vannak de azert jatszhatoak az instak. Tehat a lenyeg h van mar mukodo endgame tartalom ami ha minden igaz csak bovulni es javulni fog. Szerintem a pay to win itt egyaltalan nem jatszik mivel mindent megtudsz szerezni a jatekban is. Csakis idot sporolhasz ha veszel a jatekhoz zent. A foundry rendszer biztos labakon all szoval sztem ha kijavitjak az alapveto problemakat akkor meg a legjobb f2p jatek is.
Tatyla
tank compot egyedül hyper használ clericet

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nehmar hogy te ezzel jatszol?😊

Myselor
klánba szerettem volna,de akkor mindegy azért kösz😊
Mire szeretnél invet kérni? Nem vagyok klánban, csak válaszoltam hogy y-al lehet útvonalat bekapcsolni. Térképen meg bal klikk és oda fog mutatni az út.

Terawatt
*mongolok. Szerencséje, hogy öt csillagot adott. 😄

Terawatt
Nájsz. Review a foundrym alatt <#zavart1>:

@kurvamonogol (ettõl)
Jók a programok, csak sok a köcsög.

Fasza bug! 2 db ugyan az a compaionom van egyszerre, és mind a kettõ harcol velem. 😄
Myselor
a játékban mi a neved?Nalena vagyok,szeretnék egy invet kérni😊
y

Myselor
dragonshardon van valami magyar guild,szívesen csatlakoznék😊
kire írhatnék rá?
Megcsináltam én is a minap, tetszett, szép munka. Mondjuk az a póktámadás elég szemét volt 😊, ott meg is feküdtem, azt hiszem ez volt a 2. halálom pve-ben.
Két észrevétel: az elsõ nem túl fontos, de érdekes, hogy a quest path kijelölés nem kerüli el az objektumokat/tereptárgyakat, hanem keresztül megy mindenen, ez nem tudom min múlhat.
A másik, hogy a a nekromanta elõtt van az a 4 élõhalott csoport, a hegyoldalban, próbáltam õket egyesével húzni és a hátuk mögé akartam kerülni, szembõl nézve jobb oldalon volt valami objektum, ház, vagy szikla már nem emlékszem, azt megkerültem. Sikerült is, csak ott már valószínû a pálya széle lehetett, mert a karakter kicsit beszorult valami láthatatlan falba, alig tudtam átevickélni, a companion nem is tudott utánam jönni. Azt a részt vagy le kellene zárni, vagy megnövelni kicsit a helyet mert így elég furcsa.
Amúgy gratulálok a munkához 😊.
Myselor
mivel lehet állítani hogy jelezze az útvonalat a questekhez?ilyen kis csillogos utat jelöljön?😄
Cleric

cw mellé melyik tank companiont válasszam? Man at Arms (Guardian Fighter) vagy Sell Sword (Great Weapon Fighter)

CW build-ból ha jól sejtem nem létezik tökéletes. Átnéztem minden skillezést és minden lehetõséget, de szerintem a renegade és a thaumaturge is járható.
Köszönöm a válaszodat!
Fpocok
Elvileg dragonra mentünk. Ott van banner alatt is.
Igen, ha valahova csinálsz, csak ott játszhatsz vele.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Üdv Mindenkinek.
Engem az érdekelne, hogy a szerverek átjárhatok?
Vagy az adott szerveren létrehozott karakter csak ott játszható?
Segítséget elõre is köszönöm!
Terawatt
Pont ez a jó benne, hogy volt benne kihívás. Nagyon sok olyan foundryt láttam ahol egy potit nem toltam el mert annyira könnyû volt. Poti az a játék végén is fog esni elég sok és pénzed is lesz venni, mert másra nem nagyon fog el menni szóval bátran használd amikor kell. Köszönöm, hogy nem hagytad a fenébe, értékelem. 😊

Csinálhatnál*

Csinálhatnám solo foundry-t is, nem mindig van kedvem szocializálódni 😊
Az elsõt egyedül toltam le, de jópár poti ráment. tessék dícséretnek venni, hogy potikat áldoztam rá, ez azt jelenti hogy nem hagytam a francba, hanem végig akartam csinálni. gracca hozzá tényleg, várom a következõt.

valaki tudna linkelni 1jó guidet clerichez?

Terawatt
Elõzetes az újonnan készülõ foundrymból.

Hm, a character slot service, ami 500 zenbe kerul, valojaban nem egy hanem 2 karakterslotot ad hozza a meglevokhoz, egesz jopofa igy. Lehet csak en nem olvastam el korabban figyelmesen a leirast.
Jól sikerült interjú lett, Fõpocok! <#worship>

Fpocok
Na válaszoltak végre:
EXKLÚZÍV interjú cryptic CEO-val. Akadhat benne eddig nem ismert infó, meg rengeteg kép.

Miért szegény emberé? Ebben a játékban bármennyi AD-t össze lehet szedni 1 nap alatt. Tipikusan 0ft-ba kerülõ game ez, mindent meg tudsz szerezni elég gyorsan.
Fpocok
A szegény ember companionja csak 15-ig megy. Ha nagyobbat akarsz, akkor vegyél pénzért vagy gyémántért az ahból jobbat.

Az miért van, hogy a cleric companionom csak 15-ös szintig fejlödött, aztán semmi?
Kiírja, hogy Max Rank és nem fejlödik tovább. Pedig elvileg lvl25 lenne a max companionszint. Vagy rosszul tudom.

Mondjuk most kicsit hanyagolom a tankom, lvl37es, de dungeonben kicsit feleslegesnek érzem, aggrot nem tud tartani, gyakorlatilag simán dpselhetnék is vele.
Sebaj, most indítok egy rugót, aztán meglátjuk, melyik marad meg késöbbre.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Terawatt
Pocok szerintem jó ötlet a foundry gyûjtése. Plusz jó hír azoknak akiknek tetszett a foundry. Készül a folytatás.

Akkor inkább dragonon felhúzok egy clericet ha nemlenne atomlagg mindig