Neverwinter MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gazdaság összeomlott, és a szerencsétlen Cryptic a füle botját nem mozdítja.
A kérdésed kb olyan volt hogy melyik zenét töltsd le. Elõször érdemes kipróbálni a kasztokat, mert lehet hogy ami másnak nem tetszik, az neked tetszene és fordítva.
No offense, de én a PC vásárlást érettségi bizonyítványhoz kötném.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
The Buried Truth / NW-DT9UFASVP/ mind a két féle módon meg tudjátok találni.
Aki esetleg lemaradt volna az elõzményérõl az Battle for Vesulia / NW-DDPNG46B9 / néven megtalálja.
Segítsetek megtalálni az esedékes bugokat és írjátok ide. Iratkozzatok fel/subscribe/, írjatok róla véleményt és ha további foundryt szeretnétek látni tõlem akkor bórra valóval díjazzátok törekvéseim. 😊 Jó szórakozást és köszönöm a figyelmet. 😊
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Elkezdtem, de még low lvl vagyok. :-(
Eddig viszont nagyon tetszik, leköti a maradék idõmet.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
@kurvamonogol (ettõl)
Jók a programok, csak sok a köcsög.
Két észrevétel: az elsõ nem túl fontos, de érdekes, hogy a quest path kijelölés nem kerüli el az objektumokat/tereptárgyakat, hanem keresztül megy mindenen, ez nem tudom min múlhat.
A másik, hogy a a nekromanta elõtt van az a 4 élõhalott csoport, a hegyoldalban, próbáltam õket egyesével húzni és a hátuk mögé akartam kerülni, szembõl nézve jobb oldalon volt valami objektum, ház, vagy szikla már nem emlékszem, azt megkerültem. Sikerült is, csak ott már valószínû a pálya széle lehetett, mert a karakter kicsit beszorult valami láthatatlan falba, alig tudtam átevickélni, a companion nem is tudott utánam jönni. Azt a részt vagy le kellene zárni, vagy megnövelni kicsit a helyet mert így elég furcsa.
Amúgy gratulálok a munkához 😊.
Igen, ha valahova csinálsz, csak ott játszhatsz vele.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Engem az érdekelne, hogy a szerverek átjárhatok?
Vagy az adott szerveren létrehozott karakter csak ott játszható?
Segítséget elõre is köszönöm!
Az elsõt egyedül toltam le, de jópár poti ráment. tessék dícséretnek venni, hogy potikat áldoztam rá, ez azt jelenti hogy nem hagytam a francba, hanem végig akartam csinálni. gracca hozzá tényleg, várom a következõt.

EXKLÚZÍV interjú cryptic CEO-val. Akadhat benne eddig nem ismert infó, meg rengeteg kép.
Kiírja, hogy Max Rank és nem fejlödik tovább. Pedig elvileg lvl25 lenne a max companionszint. Vagy rosszul tudom.
Mondjuk most kicsit hanyagolom a tankom, lvl37es, de dungeonben kicsit feleslegesnek érzem, aggrot nem tud tartani, gyakorlatilag simán dpselhetnék is vele.
Sebaj, most indítok egy rugót, aztán meglátjuk, melyik marad meg késöbbre.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10