2681
Neverwinter MMORPG
  • diegho™
    Az a patch ha jól sejtem a teszt shard, le se kell tölteni, nélküle is játszol rendesen.
  • diegho™
    Aki komolyabban tolja CW-vel mit gondol az előzetes patch infókról? Teljesen el volt cseszve a power, feat ágam és kb 2 hete váltottam át thaumaturge-ról renegade-re és érdekes módon dps csökkenést tapasztaltam, erre jön még a nerf... ha jól tudom kapunk free respec token-t, szóval én megyek is vissza thaumaturge-ra.

Másik a szettek. Jelenleg megvan a full magelord és a full vizier valamint 2 shadow (ebből direkt nincs meg a többi, amint találok belőle adom is el, így is rohamosan csökken az ára). A 4 Magelord együtt szerintem haszontalan, 900 recovery kevés plusznak. A vizier megjavítva elég érdekes lehet 450x3 def-et lop el az ellenfelektől, ez akár 12-13% damage növekedés is lehet, olyan, mint egy beépített armor pen, ami nagyon hasznos. Jelenleg felváltva használom a szetteket 2+2 elosztásban, van amikor magelord+shadow, van amikor gladiator+vizier, attól függ hol vagyok és mi kell, dps, vagy cc, de lehet át fogok térni a full vizier-re, ha valóban működik majd a def lopás. Ki hogyan látja ezt a témát?
  • krisz x
    miért ilyen lassú most ez a patch? 1óra alatt 10%. Nincs valami alternatív letöltési lehetőség?
  • Murmur
    Kellemes hosszúságú, csak dolgoznak...
  • Azur92
    http://nw.perfectworld.com/news/?p=907501
  • Azur92
    http://nw.perfectworld.com/news/?p=907501
  • Fpocok
    "The "Need" button is now disabled for items your class cannot use."

Patch note-ból.
  • KaBuTo666
    Egy érdekes eset...offense slotos ringbe 4rankos azure enc. volt +90 crittel. Kivettem belőle, raktam be 5rankos azure enchet ami +120 critet ad, nem hogy nőt volna 30-nal a crit, 120-szal csökkent...erre valljatok valamit!
  • foxxi
    Nekem tetszik. Bár még 60 se vagyok, igy még nagyobb "élmény" lesz
  • KaBuTo666
    Mit tud ez a jagged dancing blader item amit 14k gloryért vettem?
  • Probatbicol
    Ha jól értem akkor a 3. fázis 2 különböző dungeon ág, a győztesek abba kerülnek, ahol tier 2-es, a vesztesek abba ahol tier 1-es jutalmak vannak.

De itt már tényleg szerveződni kell, mert 20 fős pug csapatot ami egyben végigcsinál egy skirmisht+egy pvp-t+ egy dungeont egymás után és végig egyben marad, nehezen tudok elképzelni.
  • Gear
    Magam sem vagyok pvp rajongó de ez nagy ötlet és mindenképp ki szeretném próbálni. Ilyesmivel mintha próbálkoztak volna már az AION-ban is. Mondjuk ott nem jutottam addig hogy lássam is de a leírások alapján ez jobbnak/jónak tűnik.
    Ami nem tiszta számomra az az hogy a pvp rész arról szól hogy ki indulhat a 3.fázisra vagy arról hogy ki indulhat jobb jutalomért illetve erősebben az utolsó részre?
  • Fpocok
    Ez az új endgame? Gyűlölöm pvp-t... nem bánom, hogy ki fogom hagyni.
  • Fpocok
    Két hét múlva hivatalosan is megjelenik a játék.
  • Nicco
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Dragon szerveren vannak magyarok? Azt tudom, hogy (elméletben) az Árnyjárók vannak, de még nem találkoztam velük, amikor bent voltam, a jelentkezésemre pedig egyelőre nem érkezett válasz. Esetleg valamilyen más guild létezik ott?
  • eXequtoR
    Üdv. Jó pár hete nem logoltam be hála a sok nyomorult ninjanak és a napokig használhatatlan ahnak. Volt valami értelmes patch mostanság? Class roll teszem azt? 60as terület bent van már, vagy még mindig csak az a pár t1-2 insta van bent és csókolom?
  • alyr2
    Jah meg egyenlore nem tiszta hogy miert kell fejlodni mi az end game! Ha PvP akkor remele a foglalgatos szaron kivul van mas is mert mar most unalmas..ha meg instakat kell vegtelensegig farmolna az ugye megin unalmas meg igazabol felesleges..
  • alyr2
    Nekem semmi bajom ezzel, egyetlen negativum, par bug ami zavaro(nem rak be instaba/pvpre a partyval), es a rengeteg afker meg bot
  • Probatbicol
    Én nagyon jól szórakozom vele, igaz még csak 47-es vagyok, a fejlődés remek, a helyszínek csodálatosak és fantáziadúsak, a harcrendszer tetszik. Hogy 60-on le fog-e kötni? Lehet hogy nem, de az utóbbi években egyetlen mmo sem kötött le max szinten. De olyan sem volt még, ahol egyetlen fillér nélkül ilyen problémamentesen el lehet érni.
    Itt még van is esély, hogy a foundry-kkal el fogok szórakozni egy darabig, ha úgy vesszük az első mmo ahol végtelen a pve content.

Ha negatívumot kellene mondani, akkor szerintem a pvp-ért és a skirmish-ért túl sok xp-t ad, ezért nagyon el lehet csúszni a questek szintjeivel, túl gyors a fejlődés. Én most 47-esen fejeztem be a wolf den-es küldiket, most megyek át a pirate king területre, aminek a dungeonjába már nem is jelentkezhetek a finderbe..Pedig 39 óta szándékosan nem is mentem pvp-zni.
    Ha már ilyen szépen kidolgozták a szintező területeket, ki kellett volna használni, sokkal kevesebb xp-t adni mindenért, egészségesebb lenne, ha a questek tartanának magasabb szinten és ha túl nehezek, akkor kellene kicsit fejlődszi pvp/skirmish/foundry vonalon szvsz.
  • Tatyla
    Kár hogy ez lett az az mmo ami a legrövidebb ideig kötött le, nem volt egy hónap,de jó hogy nem raktam bele egy filmért se...
  • KaBuTo666
    Az az érzés mikor pár ütés kellene a főbossba és wipeol a party...megfizethetetlen.
  • alyr2
    ugye meg is lehet kerdezni jart e ott aztan ha latszik hogy balfasz kirughato:)
  • diegho™
    Valaki tud normális klánt? Vendetta-ból kiléptem, mert 1 hét alatt annyira sok újonc jött, hogy hihetetlen és nagyon idegesítő amikor spider speed run-ra keresek delves előtt embereket, jelentkezik 4, ebből 1 sem tudja a rövidítéseket... most komolyan miért nem lehet máskor megkérdezni, miért delves alatt kell szórakozni? Egy jó partyval majdnem 10 ládát lehet nyitni spider-ben delves alatt, itt meg én vagyok a hülye, mert szólni merek, hogy ugyan már, ha speed run-t kérek, akkor ne jelentkezzen az összes tudatlan. Én nagyon szívesen megmutatom bárkinek a rövidítéseket, de nem delves alatt. Ez szerintem minimum elvárható lenne egy 12k GS-os embertől, mert 12k GS-al nem tudta mit kell csinálni - biztos nem bankkártya skill :)
  • Acidlich
    en mozillabol szoktam win7 alatt, de loszart se ad..
  • diegho™
    Szoktam android-ról, tökéletesen működik.
  • Acidlich
    Valaki szokta hasznalni leadership crafthoz a gateway-t? csak mert se nalam, se havernal nem adja be az esetleges AD rewardokat.
  • diegho™
    Írnék pár tippet CW-knek, de más kasztokanak is jó lehet:

Bevezetés
    1. lvl60-ig nem veszünk semmit AH-ban, kivéve, ha GF vagy, mert az egyik epic szett 38-tól szépen lassan felpakolható, bár nagyon drága, szóval a kardot vegyétek meg
    2. lvl60-ra mire elértetek legyen meg kb 100k AD, ez nagyon egyszerű, minden nap daily pvp/skirmish/foundry (bill's tavern nagyon gyors), dungeon felesleges, csak időt viszi
    3. amint elértétek a 60-at álljatok le a küldetésekkel azonnal, ez nagyon fontos lesz később
    4. kezdjetek el pvpzni és szedjétek össze a gladiator páncél szett 2 darabját, plusz az orb-ot, talizmánt
    5. vegyetek AD-ból nyakit és övet, nyakinál legyen recovery stat és offense slot, övnél recovery stat és hp, kékből van offense slotos is, de jó az epic def slotja, ez kb összesen 10k AD
    6. vegyétek meg az archmage szett 2 legolcsóbb darabját AH-ból, ez kevesebb, mint 10k AD, természetesen a gladiator szettből a 2 másikat vegyétek glory-ért
    7. csináljatok/vegyetek lvl5 köveket és offense slot-ba recovery, defense slot-ba hp/def, utility slot-ba movement követ tegyetek

Nos tehát nézzük csak, elköltöttetek 20k AD-t és bekövezve ott vagytok a 2 gyűrű és gatya+polo kivételével epic felszerelésben 8k GS körül.

Ha van AD, akkor vegyetek gatyát és polo-t, kéket és olyant amiben van slot, ezekbe is mehet 5-ös kő, így már 9k GS körül lesztek, mehettek is azonnal T2 dungiba, mondjuk pirate-be. Amit találtok eladjátok, seal-ből már a T2 gyűrűket veszitek meg recovery stattal, ezekbe lvl5-6 recovery követ tesztek és máris megvan a 9.5k+ GS.
    A következő lépés az legyen, hogy elmentek spider/karrundax dungiba delves idején, ezeket gyorsan meg lehet csinálni, meg kell tanulni a rövidítéseket és akkor 4-5 megvan egy jó csapattal (legyetek klánban és akkor van jó csapat). Amit találtok adjátok el.
    Ha vétetlenül T2 armor részeket találtok, azokat is adjátok el, egyedül a high vizier-t tartsátok meg, shadow-ot azonnal eladni! Szedjetek össze 700k AD-t, vegyetek belőle 2000zen-t, abból ioun stone of allure-t (mindenképpen kéket).
    Most jönnek a küldetések, irány megcsinálni a küldetéseket, így gyorsan fog fejlődni a stone, felhúzni 25-re, bele recovery köveket, seal-ből vehető gyűrűt, nyakit és recovery-t adó icon-t. Ez a companion rettenetesen sokat dob rajtatok, mindennél fontosabb, semmi más nem jó, macskánál is jobb, mert az icon offense slotos.
    Itt már megvan a 10k GS, lehet menni CN-be farmolni. Ilyen egyszerű ez a CW.
    Hogy miért recovery? Mert az kell CN-be és T2-be, semmi más nem számít majd a végén, így nem kell milliókat költeni újra a felszerelésre.
  • KaBuTo666
  • Fpocok
    Valóban az. Ha látnám, akkor még inkább az lenne :D
  • KaBuTo666
    Na ez az izgalmas pvp meccs!
  • KaBuTo666
    tablettasat hogy birod meginni? en attol nagyon ereztem a beleimet. az emberi fogyasztasra nem is alkalmas. :D ja es ne altot huzzal hanem gyere foundryzni...
  • undY1ng #2250
    Oké. Felvettelek!

Irienys@spigur
  • zenoka
    Ywerd@zenoka1
    most huzom az altot
    Estariol@zenoka1
  • undY1ng #2248
    Mi az ingame neved? Felvennélek, mert én is "komolyabban" szeretném venni ezt az egészet. :D
  • zenoka
    jolvan:) ne is mond egy ideje csak bort iszom abbol is az uvegest ami szolot is latott nem csak tablettat:)
  • KaBuTo666
    en orosz klanba mentem, nagyon durva, alap a vodka, ők vodka nélkül el se kezdenek egy instát.
  • zenoka
    nah onnan leptem ki, mert nem volt semmi elet:) szokas szerint fogok keresni egy angol klant..
  • undY1ng #2244
    Bent vagyok az "Asylum" nevű Guildben, itt sokan szoktunk lenni, de nem nagyon van élet. :l
  • szala84
    Van olyan magyar klán a dragon szerveren akik szoktak menni t2 instákba? És van tagfelvétel?
  • undY1ng #2242
    Dragon-on vagy(tok)?