Sons of Anarchy (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Már megint te? :DD
Az a baj, hogy itt gyökerezel, de a stilusodból az jön le hogy te vagy itt a legnagyobb gyökér…már egyszer megkértelek, hogy fogd már vissza magad, de látom képtelen vagy. Még mindig fáj az a SPOILER amibe belefutottál? Azóta gyûjtöd a kis méregzsákodban a haragod, és alig várod hogy belém köthes? Szánalmas kis alak vagy :)
Én elhiszem, hogy neked ez a legkirályabb sorozat, de számomra nem, nekem elfut kisablakban böngészés közben néha, ez van, lehet ezért maradt ki, hogy valójában hamisítottak neki egy terhességi tesztet...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ReszegKoldus
Nem ölte meg, a fõnöke hamisított neki egy pozitív terhességi tesztet, ez az egész színház a Gemma elleni távoltartási végzéshez kellett. Legalábbis úgy tûnik, úgyhogy lehet, hogy egyáltalán nem errõl van szó :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Sztem nem is volt, de konkrétan nem derült ki még semmi. Megölni tuti nem ölte meg.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Tikal
ezt a Tara-s szálat valahogy nem követem eléggé, most akkor megölte a gyerekét vagy nem is volt? :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Azért volt már pár napot letartóztatva mert nem csinált semmit, és nem rá akarják fogni az egészet nem? Az ügyésznõ meg is mondta ha neki ha nem vall a klub ellen akkor rábaszik.

ReszegKoldus
Ezzel az erõvel azért halt meg, mert a börtönben dolgozott és ott elõfordulhat akár ilyesmi is :D

A másik ápoló valószínûleg nem fogja azt mondani, hogy õ a hibás, Otto nem mond már semmit, más volt még ott?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

S05-06

Az az ápolónõ azért halt meg mert a másik ápoló elengedte Otto kezét és nem azért mert Tara bevitte a keresztet!

ReszegKoldus
Csukják börtönbe Tarat és Gemmat is, hadd mészárolják le egymást kihegyezett fogkefékkel :)

Hát azért nem úgy néz ki h baromság, mivel a fõügyésznõ vagy ki, rászállt rendesen. Elõre is hozta a tárgyalást.

ReszegKoldus
A végén Nero cellájában...juj :D

S06E07

Egyelõre pont úgy néz ki, hogy nem Tara megy a hûvösre. ;)
Az egész vád ellene amúgy is baromság. Csak jó ügyvéd kell neki.

Az eleje nagyon hangulatos volt, a szavazással úgy egybe. Aztán kicsit unalmasabb volt a közepe, a vége meg hát... sose szerettem Gemmát se, meg Tarat se de eljutottam oda hogy remélem börtönbe halálra erõszakolja valami benga néger Tarát. Sutterbõl ki is nézek ilyesmit :D

amúgy ez ilyen vicces káromkodás nyugi:P

vétek elõzetest nézni.....

Riddick21
...és akkor nálam dörömböltök a színvonal miatt :)
Nézzétek meg inkább a következõ elõzetesét, abban már lesz pár megnyugtató momentum. Legalábbis szerintem.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

TARA A K ANYUKÁDAT!!

PATKÁNY GECCÓÓÓ!:))

rohadt sneciek itt a SOA-sok amiket mûvelnek,de mégsem tudom gyûlölni õket....

ForzaInter
Jobb. Konkrétan sztem a legjobb sorozat. Hihetetlen magas színvonalú sorozat volt, és évadról évadra csak jobb lett. Bár az 1 évad nagyon lassú, és az igazán nagy dolgok csak a 1 évad után történnek. Bár nekem tetszett az 1 évad is, de az még amolyan alapozás, és az írósztrájk miatt csak 7 részes lett.

Yo, Bitch!

A Sopranosban én sem drukkolok a fõszereplõk ellen, de az valahogy más, õket valamiért tudom kedvelni, Christopher a nyerõ nálam.
Breaking Bad-et nem láttam még, szerintetek jobb, mint a SoA?
ForzaInter
Mármint a rendõröket, hogy beszopatták.:)

Én nem tudok a klub ellen drukkolni, de valamiért az ilyen sorozatokba én soha nem tudok a fõszereplõk ellen drukkolni, hiába követtek el sok geciséget. a A Breaking Bad-ben sem tudtam Walter ellen, a Sopranos-ban sem Tony-ék ellen, és itt sem. Ahhoz már túlságosan megszerettem a karaktereket.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Mekkora király rész volt. Az elején a rendõröket beszopatták.:) Az ilyen részek miatt szerettem meg a SoA-t. Bobby-nak sztem nincs semmilyen terve.
Walton Goggins meg megalol.:D Renélem Tig-el összefut.:D

Yo, Bitch!

Tikal
Nem, nem vagy ellendrukker, ezek bûnözõk, szóval teljesen érthetõ, hogy nem vagy Jax-szel :)

Ja, és aztán bejött a fószer fia, akit "LJaszökésbõl" játszott, és rávették, hogy verje ki a "csaj"-nak, mert az menõ. Na, ekkor kezdtem Jaxet átírni magamban a negatívak listájára. De a végkifejlet akkor jött, mikor elmentek leszámolni avval az õrrel, aki megölte Opie-t. Az rendben, hogy bosszúból megölik, de hogy a feleségét is, és ezt Jax egy vállrándítással elintézi úgy, mint szükséges extrát, az már sok volt. Az is lehet, hogy a nõ nem is tudott arról, hogy a férje milyen bûnös dolgokat csinál.
Szóval kijelentem, én is egy ellendrukker vagyok. A sorozat végén maradjon életben Tara, meg a két gyerek, kezdjenek egész más életet, és ennyi. Na jó, még esetleg Chuck. <#vigyor0>
Tikal
tééényleg :)

Shiwo
így már rémlik

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ReszegKoldus
azt hiszem valami csávót zsaroltak azzal hogy bedrogozták és közben képeket csináltak róla és a "csajról"

Shiwo
én se emlékeztem rá, imdb-n tûnt fel, hogy jééezmegmárszerepelt...

Neked nem is kell, a lényeg, hogy Jax bízik. ;)

Tikal
igen, nekem is a shield-bõl elsõsorban, ott is rohadt jót alakított... volt tavaly is? nem is emlékszem rá :)

Shiwo
tavalyi évadban nem ismertem fel, csak idén, jót vigyorogtam rajta :D

bár nekem még a Shield-bõl volt ismerõs

ReszegKoldus
tavaly is tetszett az alakítása, szerepelhetne többet :)

Tikal
LOL, és NERO "barátját" senki nem említette? Épp most fejeztem be a Justified-ot szóval kurva nagyot nevettem mikor megláttam :DDD

Tikal
szerinted átakarja venni a vezetést?

Tikal
A nyitó jelenetet is beszúrhattad volna, amikor Chibs a kezébe nyomja a kalapácsot... közben meg elhangzik Jax szájából, hogy minden miatta történt, akkor ennyit az eddigi gyûlésekrõl az asztalnál és arról, hogy ez kellett ahhoz hogy megint leüljenek. Az meg már a te problémád, hogy a viccet se érted, nem is tudom miért szúrtam smile-t a mondat végére.
Kérlek kímélj meg a trágár hozzászólásaidtól, én elhiszem, hogy fájt neked az a múltkori spoiler amibe belefutottál, de lezárhatnád már magadban, mint láttad, a topik lakók se értettek veled egyet akkor... szóval beszélgessünk csak a sorozatról.

gabo91
s06e05-bõl nincs WEB DL release?
sehol sem találtam csak azért... :/

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

mondjuk én azért bobbyba se bízok 100%osan

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

ReszegKoldus
nekem mondjuk nem a terveivel van bajom, azt valósítsa meg nyugodtan, legalább nem lenne képernyõn, ha leléphetne a kölykökkel
de ez a hármas nagyon irritál már a sorozat eleje óta, nem tehetek róla :D
már legalább az egyik eljutott a börtönig :)

Gemmával most nincs bajom,de Tara bazz......

ReszegKoldus
csak férjen oda a sínekre tara és gemma is

azt a gnóm feka genya nõszemélyt meg elüthetné egy vonat:P

Jó arc a hadnagy!

Tikal
Akkor most nomádok lettek? :D

Egy MC nem holmi ingatlanról szól. ;)

Tikal
persze, hogy nem annyi a klubnak, mint társaságnak,szervezetnek, de az épületnek igen :)

Amúgy a klubnak nem annyi, egyáltalán nem. A klubháznak lett annyi csak. A kettõ nem ugyanaz.
A kép meg az új részbõl van, nem durván spoileres, de azért tényleg oda spoilerba lehetett volna tenni.

Tikal
1.Te miért vagy ekkora bunkó már másodjára?

2.Ha ez a kép az új részbõl van akkor nem kellett volna ezt a képet SPOILER-ba raknod? Csak mert a múltkor épp te kurvaanyáztál miatta....

3. Lehetne hogy normálisan beszélgetünk a továbbiakban? Ha nem értesz velem egyet akkor írd le miért, ha képtelen vagy rá akkor inkább ne is írj nekem.

Riddick21
Agyad továbbra sincs, az asztalhoz-nem-ülésrõl meg ennyit:

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Tikal
Pedig a klubnak SZÓ SZERINT annyi, vagy te becsuktad a szemed 8:00-kor? :)

Egyébként Chibs megint basztatta Jax-et, szóval csak nincs minden rendben... most meg már az asztalhoz se fognak tudni leülni, így legalább Jax-nek van oka egyedül dönteni <#nyes>

S06E05

"a klubnak annyi"

Ezt hitték az írek is 8:00-kor. :)