868

Sons of Anarchy - Samcro
  • ReszegKoldus
    hát én azt értem meg, hogy le akar lépni, de ahhoz senkit nem kell magával vinnie :D
    gondolom egyébként azt hitte Jax majd a kedvéért megváltozik, talán nem is alaptalanul, mert az meg folyton ígérgetett neki :D
  • Susarc
    én nem értem Tara-t...ha nem tévedek ő jött vissza és akarta vissza Jax-et mindenképpen....tisztában volt vele mindig is,hogy JAX-nek a klubb az első! megmondta neki számtalanszor! Tara választotta ezt az életet! akkor me ne rinyáljon és ne akarja magának JAX-et meg a gyerekeket önző módon....
  • ForzaInter
    Legjobb karakter volt.:(
  • ForzaInter
    Tara-nak az okait meglehet érteni, de attól még egy baszottul irritáló karakter.
  • ReszegKoldus
    mondjuk azt én is meg tudom érteni, hogy el akar menni, nem is ezért utálom, hanem mert még lélegzik :D
  • Susarc
  • Susarc
    OPIE-t miért írták ki olyan hamar a sorozatból....:((
  • Tikal #581
    Tudom, hogy itt mindenki utálja Tarát, de lehet ő itt az egyik legnagyobb vesztes, és teljesen meg tudom érteni, hogy le akar lépni… szóval a kérdése jogos volt a végén Jaxhez: Mit tettél velem? … Persze jobb lett volna, ha megvárja amig Jax rendbe rakja a dolgokat, de az nem most lesz :)

Az ír meg egy őrült, jó rész volt :D
  • Susarc
    jó jelenet volt az is:)
  • haxoror
    Tig boxeralsója
  • Susarc
    nem nagyon érted a viccet.....sebaj
  • Riddick21
    Hihetetlenül alacsony szellemi színvonalat képviselsz. Olvasd már vissza magad, hány éves vagy te egyáltalán? :(
  • Susarc
    TARA LECOPHACCC!!!!!:)))
  • Susarc
    10002% hogy ezt nem nézzük meg!!:P
  • Susarc
    Happy heppy:))

• ReszegKoldus
    ha megnézném tuti beleélném magam olyasmibe, ami nem is úgy lesz, mint ahogy az előzetes alapján hinné az ember :D
  • Riddick21
    Tudom, hogy itt senki nem nézi meg, de azért hátha...
    Érdemes.

• ReszegKoldus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

mommy moved away or mommy passed away
    azért én a passed awayre szavazok...

vééégre Mr. Wu is feltűnt :D
  • Quantumleap
    Ezután az epizód után nálam Unser is felkerült a "remélemmegszívjavalamikor" listára. Különösen akkor irritál, amikor azt a "mosom kezeimet" tekintetet vágja, miközben a sz*rkeverése eredménye zajlik.
    Kíváncsi vagyok, mi jön a következő részben.
  • Susarc
  • Susarc
    LOL geccó!:))

• Susarc
    mit nem értessz? kinőtt a szőr a kacsóján a kis gyúrósnak:)
  • haxoror
    ???
  • haxoror
  • ReszegKoldus
  • Micsu
    lol

ezért segített neki válni :D
  • Susarc
    LOL megcsinálják egymást Tarával itten:))

• ReszegKoldus
    én itt láttam először, hát annyit hajlandó vagyok elismerni, hogy ennél jobban néz ki a SoA-ban :D
  • Micsu
    deadwood :D

kicsit kettyós nőt játszott ha jól emlékszem
  • pauly
    :)
  • Susarc
    pazdmeg:) a sok ffi nemi hormon tabletta....

• Susarc
  • ForzaInter
    +1

De no1 Lyla:)
  • ReszegKoldus
    az én listám: Lyla, és több hirtelen nem is nagyon jut eszembe :D
  • Micsu
    robocop csajával nekem az a bajom hogy olyan mint valami lelondzsolt csatakanca
  • ReszegKoldus
    énnem
  • Susarc
    nem,mellette +1-el:)
  • Micsu
    talán a legjobb rész volt eddig, ügyvédnős jelenet ütött (csak én kefélném rommá azt az ősmilf ügyvédnőt?)
  • Janika114
    Nagyon fasza rész volt, Clay istentiszteletes jelenetei főleg. A rész végi zenés montázs meg szokás szerint nagyon eltalált, hangulatos volt.
  • Susarc
    remélem a "MILF" et/robocop csaja/ még elkapja párszor...a csaj tiszta szerelmes Jax-be:)