868
Sons of Anarchy - Samcro
-
#588 hát én azt értem meg, hogy le akar lépni, de ahhoz senkit nem kell magával vinnie :D
gondolom egyébként azt hitte Jax majd a kedvéért megváltozik, talán nem is alaptalanul, mert az meg folyton ígérgetett neki :D
-
Susarc #587 én nem értem Tara-t...ha nem tévedek ő jött vissza és akarta vissza Jax-et mindenképpen....tisztában volt vele mindig is,hogy JAX-nek a klubb az első! megmondta neki számtalanszor! Tara választotta ezt az életet! akkor me ne rinyáljon és ne akarja magának JAX-et meg a gyerekeket önző módon.... -
#586 Legjobb karakter volt.:( -
#585 Tara-nak az okait meglehet érteni, de attól még egy baszottul irritáló karakter. -
#584 mondjuk azt én is meg tudom érteni, hogy el akar menni, nem is ezért utálom, hanem mert még lélegzik :D -
Susarc #583 -
Susarc #582 OPIE-t miért írták ki olyan hamar a sorozatból....:(( -
#581 Tudom, hogy itt mindenki utálja Tarát, de lehet ő itt az egyik legnagyobb vesztes, és teljesen meg tudom érteni, hogy le akar lépni… szóval a kérdése jogos volt a végén Jaxhez: Mit tettél velem? … Persze jobb lett volna, ha megvárja amig Jax rendbe rakja a dolgokat, de az nem most lesz :)
Az ír meg egy őrült, jó rész volt :D -
Susarc #580 jó jelenet volt az is:) -
haxoror #579 Tig boxeralsója -
Susarc #578 nem nagyon érted a viccet.....sebaj -
#577 Hihetetlenül alacsony szellemi színvonalat képviselsz. Olvasd már vissza magad, hány éves vagy te egyáltalán? :( -
Susarc #576 TARA LECOPHACCC!!!!!:))) -
Susarc #575 10002% hogy ezt nem nézzük meg!!:P -
Susarc #574 Happy heppy:))
-
#573 ha megnézném tuti beleélném magam olyasmibe, ami nem is úgy lesz, mint ahogy az előzetes alapján hinné az ember :D
-
#572 Tudom, hogy itt senki nem nézi meg, de azért hátha...
Érdemes.
-
#571 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
mommy moved away or mommy passed away
azért én a passed awayre szavazok...
vééégre Mr. Wu is feltűnt :D -
Quantumleap #570 Ezután az epizód után nálam Unser is felkerült a "remélemmegszívjavalamikor" listára. Különösen akkor irritál, amikor azt a "mosom kezeimet" tekintetet vágja, miközben a sz*rkeverése eredménye zajlik.
Kíváncsi vagyok, mi jön a következő részben. -
Susarc #569 -
Susarc #568 LOL geccó!:))
-
Susarc #567 mit nem értessz? kinőtt a szőr a kacsóján a kis gyúrósnak:) -
haxoror #566 ??? -
haxoror #565 -
#564 -
Micsu #563 lol
ezért segített neki válni :D -
Susarc #562 LOL megcsinálják egymást Tarával itten:))
-
#561 én itt láttam először, hát annyit hajlandó vagyok elismerni, hogy ennél jobban néz ki a SoA-ban :D -
Micsu #560 deadwood :D
kicsit kettyós nőt játszott ha jól emlékszem -
pauly #559 :)
-
Susarc #558 pazdmeg:) a sok ffi nemi hormon tabletta....
-
Susarc #557 -
#556 +1
De no1 Lyla:) -
#555 az én listám: Lyla, és több hirtelen nem is nagyon jut eszembe :D -
Micsu #554 robocop csajával nekem az a bajom hogy olyan mint valami lelondzsolt csatakanca -
#553 énnem -
Susarc #552 nem,mellette +1-el:) -
Micsu #551 talán a legjobb rész volt eddig, ügyvédnős jelenet ütött (csak én kefélném rommá azt az ősmilf ügyvédnőt?) -
Janika114 #550 Nagyon fasza rész volt, Clay istentiszteletes jelenetei főleg. A rész végi zenés montázs meg szokás szerint nagyon eltalált, hangulatos volt. -
Susarc #549 remélem a "MILF" et/robocop csaja/ még elkapja párszor...a csaj tiszta szerelmes Jax-be:)