Sons of Anarchy (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy meg ja, baaazdmeg, az írekkel nagyon összerúgták a port, a klubnak annyi, de innen lesz szép fordítani 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ui: ez a Sutter egy beteg állat....wtf volt az a börtönlátogatás!😄
Yo, Bitch!
A feltételezésed nem egészen igaz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Azért szerintem történet- és karaktervezetés szempontjából sem semmi, amit mûvelnek! Pl. Clay ilyen beteg dolgok árán is, de segít a klubon, meg mindenkin, kibaszva azokkal, akik amúgy megmentenék az életét és az egyetlen kiutat biztosíthatják számára! Szóval gyakorlatilag halálra ítéli magát.
Illetve lehet, hogy téged nem üt szíven egy ilyen húzás, de én az elejétõl kezdve követem a sorozatot (bár azt hiszem, az elsõ évadot daráltam, utána kapcsolódtam be), mást nem is nézek, ezt viszont maradéktalanul imádom, szóval nekem egy ilyen
De azért iszonyat beteg dolgokat tudnak kitalálni mindig, most is ez a börtönlátogatás...juj 😄
Mindig jók az ötletei csak (dramaturgiailag) természetesen állandóan beüt valami, ami megint csak egy plusz megoldandó problémát generál.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Már kezdtem azt hinni, hogy csak nekem tûnt fel, hogy ezek a kiváló emberek (Chibs, Bobby), akik próbálják Jaxet a jó(?) útra terelni, egyetlen épkézláb ötlettel nem álltak elõ.
Értem én, hogy ellensúlyozni kell Jax szélsõséges dolgait, de olyan szinten jól csinálja, amit csinál, hogy még az "ellentábor" sem tud egyetlen konkrét ötlettel sem elõállni. Csak hisztiznek, mint a nõk: azt megmondják, hogy mit nem szabad/kéne, de azt nem, hogy mi lenne jobb helyette.
Ettõl függetlenül pl. Chibset nagyon kedvelem, remélem is, hogy a karaktere nem ragad meg ezen a hiszti-szinten.
Bár nekem is megvan ez a Karthago lemez, mégsem gondolom, hogy Jax kopíroz. 😉
és Jax jó úton van, hogy megismételje ezt a folyamatot..
ahogy a dalszöveg is mondja:
"Új útnak hisszük a bûvös kört
És sokszor úgy élünk, mint õk"
Az, hogy "Clay is így kezdte" nem érv. Neki mindig csak maga felé hajlott a keze. Nem mindegy.
Mellesleg ötletgyártásban senki nem jeleskedett, Bobby is csak lelépett mert így neki kényelmesebb volt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
sztem is elég érdekes,hogy egyedül dönt szinte 100% ban
Mire gondolsz? Mikor Clay-hez hasonlította a döntései miatt?
Mert abban baromira nem volt igaza. Clay mindig csak a saját érdekeit tartotta szem elõtt, ellentétben Jax-szel.
De gondolom letörne az ujjatok ha odaírnátok, hogy SxEx.
Yo, Bitch!
Ja persze, mert aki - tegyük fel - még el sem kezdte a sorozatot de érdekelné mirõl szól/érdemes-e nekikezdeni, az be ne jöjjön a sorozat topikjába, mi?!
De ne is gondolkozzatok mert minek!
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

A rész már 4 napja lement, ha nem láttad még akkor ne is gyere be! Mégis mi a faszról beszéljünk itt, az elõzõ évadról? Seggfej.
Yo, Bitch!
kicsit unalmasnak találtam a másik szálat, hogy (remélem nem nagy spoiler) a Breaking Bad után hasonlót kell itt is nézni...
Hajrá Wendy 😄
Attól viszont kifeszülök, amikor a sok szarkeverés miatt hisztiznek a nézõk. Egy fegyver- és néha drogkereskedelembe belekeveredõ motoros bandának az élete milyen legyen? Mirõl szóljon? Ezek az emberek nézzenek mást, egyszerûen felesleges a képernyõ elõtt rohadni, mindenkinek egy élete van, töltse értelmes dolgokkal, amik szórakoztatják.
Yo, Bitch!
Tig kapcsán