868

Sons of Anarchy - Samcro
-
Quantumleap #628 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És Jaxről pedig ugye azt is megtudtuk ebben az epizódban, hogy megöletett egy nőt, akinek a gyereke is miattuk halt meg korábban. Sutternek szerintem direkt az a célja, hogy egyre nagatívabbá tegye őt. -
A maguk világában, ami elég kicsi, jó emberek, Nero is és Jax is próbál az lenni, a gond az hogy sokszor lépnek ki a világukból és akkor máris rossz emberek, pl nem rég lelőttek egy rendőrt a túsz szabadító akció során. Nem nevezném jó tettnek :) -
haxoror #626 bűnöző = másnak kárt okoz
jó ember? -
Susarc #625 
-
Quantumleap #624 a SAMCRO tagjai pedig fegyverkereskedők, bűnözők.
Ergo: Nem jó emberek. Tehát nem értem, miről beszélünk. -
Mert Jack Bauer a terrorelhárítás embere, a SAMCRO tagjai pedig fegyverkereskedők, bűnözők. Érzékelhető a különbség, ugye? :) -
Quantumleap #622 Semmiféle csőlátásról nincs szó. A westernes példa pedig nem jó, mert ott a főhős, aki halomra lövi a rosszakat, általában igazságos az ártatlanokkal. Ha mondjuk a 24 sorozatot vesszük, tény, hogy Jack Bauer több, nekem nem tetsző negatív dolgot is elkövetett már, de mindezt jó ügyek érdekében, hogy minél több ártatlan ember megmeneküljön, tehát őt sem ítélhetem el. Ellenben a SOA szereplőinek 90%-a olyan dolgokat folytat, amik ártalmasak lehetnek az ártatlan polgárokra. -
Egy bűnözőkről szóló sorozatban, egy bűnöző világában játszódó történetben Nero igenis jó ember. Nem lehetne kicsit elvonatkoztatni ettől a csőlátástól?
Mióta nézik az emberek így a filmeket/sorozatokat? Megnézel jobb westerfilmet, ahol nem a jószívű seriff fogja el élve a rosszfiúkat és citálja bíróság elé, hanem mindenki halomra lövöldöz mindenkit, és egyből nem szorítasz senkinek?
Innen csak egy lépés John McClane halált kívánni a Die Hardban, amiért dohányzik.
Röhej. -
Quantumleap #620 Amúgy ti értettétek Tara lépését? Mert nekem elég nagy kérdöjel.
-
Quantumleap #619 A jó ember túlzás. Egy törvényszegő strigó. Ha belegondolok, az előbbi jelzőt szerintem senkire nem lehet elmondani a sorozatban, legfeljebb megközelítőleg.
-
haxoror #618 ez kurva jó rész volt! -
talán azon is elgondolkodott valóban semleges maradjon-e a korábban felvetett barna-sárga vs fekete-fehér szituációban :) -
Susarc #616 jaja! az ilyenkért csípem azt a sorozatot! mondjuk Nero nagyon jó ember szinte már a fiának érzi jax-et szerintem.... -
Az túlzás szerintem, de egy verés kinézett neki. Aztán mégsem. Elég erős jelenet volt... -
Susarc #614 huh bazze!!!! mestermunka már megint!!!
szerintetek Nero megakarta ölni Jax-et? csak megsajnálta? -
Quantumleap #613 Még ami eszembe jutott:
Amikor Jax leadja a lövést Clay nyakára, utána a többiek közül elsőnek Juice-t mutatják pár másodpercig, ahogy néz döbbenten. Nem lehet, hogy Jax vele is hamarosan végez majd. Elvégre ők egy motoros maffia, és a maffiánál az árulást mindig halállal büntetik.
És én is fenntartom annak az esélyét, hogy Tig igazából megegyezett a fekákkal Jax ellen.
Szerintem ebben az évadban -ami még hátravan belőle- lesz még legalább 1 durva csavar.
Amúgy várnám a díjesőt, megírtam itt, hogy szerintem ebben az évadban is elhull majd valaki, aki a legeleje óta szerepel.
-
Quantumleap #612 Szerintem pedig lesznek még elhullások, de igazából kár is találgatni. Egy ember van, aki tudja, mi jön, és az Sutter. 
Ami Clay megmurdélását illeti, bárki mondhat bármit, de legbelül mind tudjuk az igazat: Nem hittük, hogy Sutter meg meri lépni. Még ha utólag visszagondolva sejtetettnek tűnik is a dolog Clay börtönbe kerülésével (amivel kijjebb került a fő történetszáltól), és egy epizódos mellőzésével. Én a ravasz meghúzásának másodpercéig aggódtam, hogy majd jön valami hülyeség, ami által megint megmenekül. -
igaz, hogy ez nem pont ugyanaz, mert ott mintha egyben lenne a pulcsival, de itt egy mellény:
bőrmellény
-
90fontért láttam néhány napja amazon.co.uk-n egy bőrmellényt, miközben SoA-s cuccokat keresgéltem, azon nem volt semmi, de mégis úgy hirdette magát, mint Jax mellénye és "official" cucc volt.
Szerintem ott érdemes nézelődni, majd ha lesz egy kis időm, rákeresek neked. -
Hali!
Nem tudjátok, hogy ilyen vagy ehhez hasonló kabátot feliratok és jelzések nélkül hol lehetne kapni?
-
Janika114 #608 Szerintem nem lesz itt nagy katarzis a végére, max Tara halálát tudom még elképzelni, más főkarakter szerintem nem hal meg. Most jutottunk el a csúcspontra szerintem és a következő két részben felvezetik a jövő évi látható konfliktusokat kicsit majd, meg elvarrják még az idei szálakat amit kell, nem hinném hogy lesz ennél nagyon öldöklés, inkább majd drámailag jön el a katarzis. Amúgy ezzel a résszel megbocsátom Sutternek hogy nem ölték meg tavaly Clayt amit szerintem ott meg kellett volna húzni, de így jobb lett tényleg.
Ja és jövőhéten nem lesz új rész lesz egy hét szünet :/ -
1 down 2 to go 

-
Susarc #606 huje:D:D -
Mármint a sok beteg köcsögnek, aki kivétel nélkül a szereplők halálát kívánja, igaz? :) -
Susarc #604 :D:D
valami orbitális katarzis lesz itt a végén!:) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!zsíííííír
de kár hogy ezzel a húzással Tara gondolom ebben az évadban sem hal meg :D -
Susarc #602 ez nagyon király!
-
én is megértem, de attól még engem ő (is) az elejétől kezdve irritál
ha létezik szerelem első látásra, akkor ez annak az ellenkezője :D -
Quantumleap #600 Úgy néz ki, én vagyok itt az egyetlen, aki teljesen megérti Tarát, és neki drukkol.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kár hogy utána nem lőtte le magát (vagy Jaxet, mert ugye ilyesmihez ketten kellenek...) az út közepén amikor a pisztollyal hadonászott :) -
Quantumleap #598 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kár, hogy Tara nem tudta jobban meggyepálni a szőke ribancot. Egy-két ökölcsapás vagy fejverés tükörbe vagy ablaküvegbe még dukált volna.
-
Quantumleap #597 Szerintem Tarának csak benőtt a feje lágya, és belátta, hogy Jax akkor fog a klubból tisztességes vállalkozást csinálni, mikor bíborlila eső zuhog. De most komolyan, nem igazán értem, hogy mégis hogy lenne ez megvalósítható, börtönviselt, gyilkos bűnözőkkel? Majd csak úgy felhagynak az addigi dolgokkal, és felcsapnak tisztes polgárnak, aki még a járdára se köp?
Tudjátok, van az a mondás a kutyával meg a szalonnával.
-
Micsu #596 Tara álláspontja full érthető nincs azzal semmi gond, de a módszerei meg a karaktere az gáz -
hát nekem úgy rémlik Tara már akkor is ilyen volt, amikor gyakorlatilag neki se volt gyereke :) -
SzinesGeza #594 Egy biztos: neked tuti nincs gyereked. -
Ariakus #593 Sztem meg elég unalmas egy karakter volt, persze sajnáltam mikor meghalt, de mondjuk egy Tig vagy Chibs sokal jobban hiányozna a sorozatból ha meghaltak volna. -
Susarc #592 jó arc:)
-
Susarc #591 nézegettem SOA backstage videókat és sokat szerepelt,hiányérzetem támadt:)) -
Micsu #590 ez most jutott az eszedbe? :D -
bírom, mikor ilyen szinten leegyszerűsítjük a dolgokat :) Szerelmes volt Jaxbe, persze hogy visszament és elhitt mindent neki… ne mond hogy te mindig racionálisan döntöttél mikor szerelmes voltál :)