Sons of Anarchy (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez kurva jó rész volt!

ReszegKoldus
talán azon is elgondolkodott valóban semleges maradjon-e a korábban felvetett barna-sárga vs fekete-fehér szituációban :)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

jaja! az ilyenkért csípem azt a sorozatot! mondjuk Nero nagyon jó ember szinte már a fiának érzi jax-et szerintem....

Riddick21
Az túlzás szerintem, de egy verés kinézett neki. Aztán mégsem. Elég erõs jelenet volt...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

huh bazze!!!! mestermunka már megint!!!

szerintetek Nero megakarta ölni Jax-et? csak megsajnálta?

Még ami eszembe jutott:

Amikor Jax leadja a lövést Clay nyakára, utána a többiek közül elsõnek Juice-t mutatják pár másodpercig, ahogy néz döbbenten. Nem lehet, hogy Jax vele is hamarosan végez majd. Elvégre õk egy motoros maffia, és a maffiánál az árulást mindig halállal büntetik.
És én is fenntartom annak az esélyét, hogy Tig igazából megegyezett a fekákkal Jax ellen.
Szerintem ebben az évadban -ami még hátravan belõle- lesz még legalább 1 durva csavar.
Amúgy várnám a díjesõt, megírtam itt, hogy szerintem ebben az évadban is elhull majd valaki, aki a legeleje óta szerepel. <#wow2>
Szerintem pedig lesznek még elhullások, de igazából kár is találgatni. Egy ember van, aki tudja, mi jön, és az Sutter. <#hehe>
Ami Clay megmurdélását illeti, bárki mondhat bármit, de legbelül mind tudjuk az igazat: Nem hittük, hogy Sutter meg meri lépni. Még ha utólag visszagondolva sejtetettnek tûnik is a dolog Clay börtönbe kerülésével (amivel kijjebb került a fõ történetszáltól), és egy epizódos mellõzésével. Én a ravasz meghúzásának másodpercéig aggódtam, hogy majd jön valami hülyeség, ami által megint megmenekül.
Riddick21
igaz, hogy ez nem pont ugyanaz, mert ott mintha egyben lenne a pulcsival, de itt egy mellény:
bõrmellény

Riddick21
90fontért láttam néhány napja amazon.co.uk-n egy bõrmellényt, miközben SoA-s cuccokat keresgéltem, azon nem volt semmi, de mégis úgy hirdette magát, mint Jax mellénye és "official" cucc volt.
Szerintem ott érdemes nézelõdni, majd ha lesz egy kis idõm, rákeresek neked.

killecske
Hali!

Nem tudjátok, hogy ilyen vagy ehhez hasonló kabátot feliratok és jelzések nélkül hol lehetne kapni?

Szerintem nem lesz itt nagy katarzis a végére, max Tara halálát tudom még elképzelni, más fõkarakter szerintem nem hal meg. Most jutottunk el a csúcspontra szerintem és a következõ két részben felvezetik a jövõ évi látható konfliktusokat kicsit majd, meg elvarrják még az idei szálakat amit kell, nem hinném hogy lesz ennél nagyon öldöklés, inkább majd drámailag jön el a katarzis. Amúgy ezzel a résszel megbocsátom Sutternek hogy nem ölték meg tavaly Clayt amit szerintem ott meg kellett volna húzni, de így jobb lett tényleg.

Ja és jövõhéten nem lesz új rész lesz egy hét szünet :/

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

ReszegKoldus
1 down 2 to go <#action><#wave><#papakacsint>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

huje:D:D

Riddick21
Mármint a sok beteg köcsögnek, aki kivétel nélkül a szereplõk halálát kívánja, igaz? :)

:D:D

valami orbitális katarzis lesz itt a végén!:)

ReszegKoldus
zsíííííír
de kár hogy ezzel a húzással Tara gondolom ebben az évadban sem hal meg :D

ez nagyon király!

http://www.youtube.com/v/ng8Ll7x08Vk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ReszegKoldus
én is megértem, de attól még engem õ (is) az elejétõl kezdve irritál
ha létezik szerelem elsõ látásra, akkor ez annak az ellenkezõje :D

Úgy néz ki, én vagyok itt az egyetlen, aki teljesen megérti Tarát, és neki drukkol. <#wow2>
ReszegKoldus
kár hogy utána nem lõtte le magát (vagy Jaxet, mert ugye ilyesmihez ketten kellenek...) az út közepén amikor a pisztollyal hadonászott :)

Kár, hogy Tara nem tudta jobban meggyepálni a szõke ribancot. Egy-két ökölcsapás vagy fejverés tükörbe vagy ablaküvegbe még dukált volna.<#boxer>
Szerintem Tarának csak benõtt a feje lágya, és belátta, hogy Jax akkor fog a klubból tisztességes vállalkozást csinálni, mikor bíborlila esõ zuhog. De most komolyan, nem igazán értem, hogy mégis hogy lenne ez megvalósítható, börtönviselt, gyilkos bûnözõkkel? Majd csak úgy felhagynak az addigi dolgokkal, és felcsapnak tisztes polgárnak, aki még a járdára se köp? <#fejvakaras>Tudjátok, van az a mondás a kutyával meg a szalonnával.
Tara álláspontja full érthetõ nincs azzal semmi gond, de a módszerei meg a karaktere az gáz

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

ReszegKoldus
hát nekem úgy rémlik Tara már akkor is ilyen volt, amikor gyakorlatilag neki se volt gyereke :)

Egy biztos: neked tuti nincs gyereked.

Sztem meg elég unalmas egy karakter volt, persze sajnáltam mikor meghalt, de mondjuk egy Tig vagy Chibs sokal jobban hiányozna a sorozatból ha meghaltak volna.

jó arc:)

http://www.youtube.com/v/jlzCsmqnQ5s&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

nézegettem SOA backstage videókat és sokat szerepelt,hiányérzetem támadt:))

ez most jutott az eszedbe? :D

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tikal
bírom, mikor ilyen szinten leegyszerûsítjük a dolgokat :) Szerelmes volt Jaxbe, persze hogy visszament és elhitt mindent neki… ne mond hogy te mindig racionálisan döntöttél mikor szerelmes voltál :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ReszegKoldus
hát én azt értem meg, hogy le akar lépni, de ahhoz senkit nem kell magával vinnie :D
gondolom egyébként azt hitte Jax majd a kedvéért megváltozik, talán nem is alaptalanul, mert az meg folyton ígérgetett neki :D

én nem értem Tara-t...ha nem tévedek õ jött vissza és akarta vissza Jax-et mindenképpen....tisztában volt vele mindig is,hogy JAX-nek a klubb az elsõ! megmondta neki számtalanszor! Tara választotta ezt az életet! akkor me ne rinyáljon és ne akarja magának JAX-et meg a gyerekeket önzõ módon....

ForzaInter
Legjobb karakter volt.:(

Yo, Bitch!

ForzaInter
Tara-nak az okait meglehet érteni, de attól még egy baszottul irritáló karakter.

Yo, Bitch!

ReszegKoldus
mondjuk azt én is meg tudom érteni, hogy el akar menni, nem is ezért utálom, hanem mert még lélegzik :D

http://www.youtube.com/v/GqDKdgjrhws&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

OPIE-t miért írták ki olyan hamar a sorozatból....:((

Tikal
Tudom, hogy itt mindenki utálja Tarát, de lehet õ itt az egyik legnagyobb vesztes, és teljesen meg tudom érteni, hogy le akar lépni… szóval a kérdése jogos volt a végén Jaxhez: Mit tettél velem? … Persze jobb lett volna, ha megvárja amig Jax rendbe rakja a dolgokat, de az nem most lesz :)

Az ír meg egy õrült, jó rész volt :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

jó jelenet volt az is:)

Tig boxeralsója <#idiota>

nem nagyon érted a viccet.....sebaj

Riddick21
Hihetetlenül alacsony szellemi színvonalat képviselsz. Olvasd már vissza magad, hány éves vagy te egyáltalán? :(

TARA LECOPHACCC!!!!!:)))

10002% hogy ezt nem nézzük meg!!:P

Happy heppy:))

ReszegKoldus
ha megnézném tuti beleélném magam olyasmibe, ami nem is úgy lesz, mint ahogy az elõzetes alapján hinné az ember :D

Riddick21
Tudom, hogy itt senki nem nézi meg, de azért hátha...
Érdemes.

http://www.youtube.com/v/JGQIUjZjnV0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ReszegKoldus

mommy moved away or mommy passed away <#taps>
azért én a passed awayre szavazok...

vééégre Mr. Wu is feltûnt :D

Ezután az epizód után nálam Unser is felkerült a "remélemmegszívjavalamikor" listára. Különösen akkor irritál, amikor azt a "mosom kezeimet" tekintetet vágja, miközben a sz*rkeverése eredménye zajlik.
Kíváncsi vagyok, mi jön a következõ részben.
http://www.youtube.com/v/8Te8xRpkadE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB