Sons of Anarchy (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
szerintetek Nero megakarta ölni Jax-et? csak megsajnálta?
Amikor Jax leadja a lövést Clay nyakára, utána a többiek közül elsõnek Juice-t mutatják pár másodpercig, ahogy néz döbbenten. Nem lehet, hogy Jax vele is hamarosan végez majd. Elvégre õk egy motoros maffia, és a maffiánál az árulást mindig halállal büntetik.
És én is fenntartom annak az esélyét, hogy Tig igazából megegyezett a fekákkal Jax ellen.
Szerintem ebben az évadban -ami még hátravan belõle- lesz még legalább 1 durva csavar.
Amúgy várnám a díjesõt, megírtam itt, hogy szerintem ebben az évadban is elhull majd valaki, aki a legeleje óta szerepel. <#wow2>#wow2>
Ami Clay megmurdélását illeti, bárki mondhat bármit, de legbelül mind tudjuk az igazat: Nem hittük, hogy Sutter meg meri lépni. Még ha utólag visszagondolva sejtetettnek tûnik is a dolog Clay börtönbe kerülésével (amivel kijjebb került a fõ történetszáltól), és egy epizódos mellõzésével. Én a ravasz meghúzásának másodpercéig aggódtam, hogy majd jön valami hülyeség, ami által megint megmenekül.
bõrmellény

Szerintem ott érdemes nézelõdni, majd ha lesz egy kis idõm, rákeresek neked.
Nem tudjátok, hogy ilyen vagy ehhez hasonló kabátot feliratok és jelzések nélkül hol lehetne kapni?
Ja és jövõhéten nem lesz új rész lesz egy hét szünet :/
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
valami orbitális katarzis lesz itt a végén!:)
de kár hogy ezzel a húzással Tara gondolom ebben az évadban sem hal meg :D
ha létezik szerelem elsõ látásra, akkor ez annak az ellenkezõje :D
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
gondolom egyébként azt hitte Jax majd a kedvéért megváltozik, talán nem is alaptalanul, mert az meg folyton ígérgetett neki :D
Yo, Bitch!
Az ír meg egy õrült, jó rész volt :D
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Érdemes.
mommy moved away or mommy passed away <#taps>#taps>
azért én a passed awayre szavazok...
vééégre Mr. Wu is feltûnt :D
Kíváncsi vagyok, mi jön a következõ részben.