Sons of Anarchy (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
természetesen nem a nõk között.. lehetett akár smasszer, vagy a marshal elintézte, hogy legyen pár látogatója a férfi fegyencek közül..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ReszegKoldus
Annak én se örülnék, ha valaki szerint rossz, ha Clay meghal 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Vagy azok, akik kíváncsiak olyasmi spoilermentes véelményekre, hogy milyen az epizód, unalmas, átlagos, nagyon odab-*sz*s, ütõs-e a vége, vagy ilyenek. Azért nehogy már egyszer az legyen, hogy bejövök ide az epizód másnapján, és belefutok egy "Tök rossz, hogy Clay meghal az epizód végén." kaliberû poénlövésbe.
nõtõl nehéz teherbe esni

hacsak nem valami fakabát adott neki a sarokban

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Shiwo
tipp: lehet valaki megdolgozta a börtönben... vagy akár többen is...

sry ,de csak a mazohisták jönnek be filmes/sorozat topikba miután kijött a rész.....

Egy napig a magyar felirat kikerülése után, nem? És még nincs kint.
Amúgy meg azért jövök be, mielõtt látnám, hogy alapvéleményeket olvassak.
pénteken a keddi részt spoilerrezem? francokat😛 ne gyere be ha nem láttad! max 1 napig van spolier alert

Emberek, a SPOILER-t tegyétek ki! Jó, tudom, nem olyan hú de nagy valamit írtatok le, de azért inkább tartsuk be a szabályt!
én se értettem....tudtommal nem feküdt le senkivel😛

Tara miért is igényelt terhességi tesztet a kórházban?

na mostmár én is utálom😄😄 faszt tudnak ennyit nyomorogni a nõk!😊)

Tig elég jellegzetes, karakteres figura, szerintem õ nem fog a következõ évad elõtt elhalálozni, mint ahogy Clay sem. Juice inkább esélyes, elvégre neki csak azóta van némileg jelentõsebb szerepe, hogy kiderült, az apja fekete volt. Azelõtt csak úgy megvolt a háttérben, amolyan szöveges statisztaként.
Amúgy én, amikor az epizód elején elõször megláttam a szõke kiscsákót, azt hittem, hogy egy flashback-ben vagyunk, és Jaxet látjuk gyerekként. Errõl most eszembe jutott, hogy a következõ (elvileg utolsó) évadra behozhatnának flashbackeket Jax gyerekkoráról, az apjával és Gemmával egyetemben (a Harmadik mûszak-ban csináltak ilyet az egyik rendõrszereplõvel és annak apjának halála kapcsán). Elvégre Jax azt még nem tudja, hogy Gemmának is köze volt a halálához, tehát ez a dolog még elvileg leleplezésre vár. Meg szerintem sok nézõ szeretné vizuálisan is megszemlélni a múlt eseményeit.
ReszegKoldus
Tiget is nagyon meg szeretnék ölni

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Shiwo
sztem is.. esetleg Bobby... meg hát kérdés, hogy Unser meddig húzza még a rák ellen...

Ha tippelnem kellene én Juice-t mondanám, eléggé kifele áll a szénája már, de jó srác õ, szóval valami olyasmit tudok elképzelni hogy a klubért fog meghalni mint szegény Opie, hogy jóvá tegye bûneit.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Én majdhogynem biztosra veszem, hogy ebben az évadban is meghal majd valaki olyan, aki a sorozat legeleje óta szerepel.
ReszegKoldus
Nem. 3 karaktert utálok nagyon. Persze a történet szempontjából a 3 legfontosabb "mellékszereplõ", így aztán egyelõre tuti nem nyírják ki egyiket se 😄

ForzaInter
Az elsõ 3. évadban elviselhetõ volt, de utána kibaszott irritálóvá vált.

Yo, Bitch!

nem bírod a csajt?

ReszegKoldus
<#vomit><#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondolom a gépfegyver azok egyike amit a klub adott Neróéknak az elõzõ évadban. Amúgy Sutter mit szív, de adhatna belõle, eléggé borult egy elméje van 😄 Fasza kis kezdés volt.

jaja a géppityu SAMCRO-s volt.....gondolom lesz még baj belõle

ForzaInter
az nero unokatesójának a fia(?) mutatták a végén a csávót meg csaját. gondolom ugye majd jó pár kérdést felvet a rendõröknél, hogy egy ilyen kiskölyök honnét szerzett egy géppuskát. és ezt simán visszavezethetik neróékhoz onnét meg a klubhoz

Yo, Bitch!

Shiwo
gondolom majd kiderül.. az se lepne meg, ha kiderülne, hogy valamelyik SAMCRO-s zabigyere.. leginkább mondjuk Jax-é.. de eléggé pszichopata a kiscsávó, a végén meg simán kisétált a többi osztály gyerekeivel..

Na, most valaki magyarázza már el nekem, hogy mi volt a lényege a szõke kiscsákónak, meg a végén az iskolai lövöldözésnek? Vagy ez majd a következõ részbõl derül ki?
még mindig kivagyok akadva azokon a mókás prospect-eken....annyira nem keméyn/tökös motorosok hanem ilyen kétbalkezes gyíkarcok😄

Shiwo
viszont Juice-on sztem a Redwood Original volt, meg késõbb megkapta a "Men of Mayhem"-et.. azok meg rajta vannak..

jaja az új és mindenkinek van ha jól láttam

Shiwo
az "In memory of Opie" patchet észrevettétek ? (:

még szép fehér rajtuk, látszik, hogy új..

vává akkor lehet össze kevertem😛 akkor viszont iagazd van😊

Shiwo
néztem, de nem a Sergeant-at-Arms -ot hiányolom róla.. az tudom, hogy miért nincs rajta..

de úgy tudom, a "Men of Mayhem" feliratot azok kapják, akik gyilkoltak már a klubb nevében, azt meg miért veszítené el..

sztem levtette Jax...most hogy mondod lehet Juice-ról is lekaptak pár badge-t😛

http://sonsofanarchy.wikia.com/wiki/Patches

nézd meg az elõzõ évadot...😛😊

Shiwo
Tig-rõl miért hiányzik a "Men of Mayhem" felirat? o.O

a Madamme-ot én is megraktam volna😄

király volt a rész!!!

ReszegKoldus
Jól bekezdtek

Jöhetne még pár Deadwood szereplõ 😄

<#eljen>

jó lesz ez

Itt az elsõ normális elõzetes a 6. évadhoz.

<#taps>

"A Sons of Anarchy 09.10-én bruttó 90 perces résszel fogja kezdeni a 6. évadját. És a késõbbiekben is elég gyakran hosszabb részek lesznek."

Már csak kicsivel több mint egy hónap van hátra..

ZSíííííííííííííííííR!!!!!!!

Shiwo
sorozatjunkie:

"Sons of Anarchy-képregény jöhet? Szeptemberben. Író: Christopher Golden, rajzoló: Christopher Golden, borítók: RM Guerra. 6 rész – 6 történet a motoros klub történelmébõl."