868
Sons of Anarchy - Samcro
-
Susarc #387 jaja! -
#386 Chibs-nek kicsit igaza volt, abban amit a végén mondott Jax-nek... -
Susarc #385 ezermilliószor ellett mondva,hogy aki bejön az magára vessen! -
Susarc #384 sokat elmond a kép a klub jelenlegi állapotáról:P
-
Susarc #383 OTTO 4 PREZIDENT!!!! -
#382 Baromállat a jo édesanyád az, ha már bunkók vagyunk.
A rész már 4 napja lement, ha nem láttad még akkor ne is gyere be! Mégis mi a faszról beszéljünk itt, az előző évadról? Seggfej. -
#381 Aki nem látta a részt úgysem jön be a topikba, ha meg igen akkor megérdemli.. Amúgy már 4 napja lement a rész. -
#380 Nehogy kiírd, hogy spoiler, te szerencsétlen baromállat... :( -
#379 Tig-gel lesz még kavarás akkor... a rendőrbírót nem gondoltam, hogy ilyen korán kinyírják, azt hittem hosszabb szál lesz, de nem baj, jön helyette az IRA balhé :) -
#378 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Otto azt hittem azt írja majd, hogy "így öltem meg a húgodat is", hát majdnem :)
kicsit unalmasnak találtam a másik szálat, hogy (remélem nem nagy spoiler) a Breaking Bad után hasonlót kell itt is nézni...
Hajrá Wendy :D
-
#377 Abban egyetértek, hogy ha Sutter holtan akarná, akkor nem így csinálná, de ha nyíltan Jax ellen fordítja Tiget, azzal az ellenségévé teszi a SAMCRO-t, ami elég egyenlőtlen harcnak tűnt eddig is. Hacsak nem kémkedésre gondolsz... De az meg nagyon gyanús. Nem tudom, pont ez a jó, hogy szinte kitalálhatatlan, hogy mi lesz :) Ezt (is) imádom ebben a sorozatban.
Attól viszont kifeszülök, amikor a sok szarkeverés miatt hisztiznek a nézők. Egy fegyver- és néha drogkereskedelembe belekeveredő motoros bandának az élete milyen legyen? Miről szóljon? Ezek az emberek nézzenek mást, egyszerűen felesleges a képernyő előtt rohadni, mindenkinek egy élete van, töltse értelmes dolgokkal, amik szórakoztatják. -
#376 Jaj ne, ez nagyon szar húzás lenne de en is elképzelhetőnek tartom... -
Quantumleap #375 Az én elképzelésem: Pope utódja felajánlja Tignek, hogy dolgozzon nekik Jax ellen. Amibe Tig könnyen belemegy, hisz Jax feladta öt. Mondom, nagy marhaság lenne, de sajna elképzelhetö. Ha Sutter meg akarná ölni, azt már szerintem az epizód végén megtette volna. -
Janika114 #374 Hát sztem is, ennek már eljött az ideje, de hát Sutternél sose tudni.. -
#373 csak az a baj, hogy az már nagyon erőltetett baromság lesz ha ebből is kihúzza Sutter.. -
Janika114 #372 Oppie halálhoz közvetve kapcsolódik a Pope lányának halála, nem akartam én kihagyni csak egybe letudtam :D Amúgy nekem is olyan érzésem van hogy nem fog meghalni Tig. -
Quantumleap #371 Akkor már Pope lányát se hagyjuk ki, Tig megölte őt, tehát Pope bosszúja Tig lányán egy teljesen jogos "szemet-szemért" volt. De amúgy szerintem nem merik kinyírni a készítők, életben fog maradni valami erőltetett módon. Vagy túléli, vagy kiderül, hogy a fekáknak valami tervük van vele (eszement baromság lenne, de sajnos kinézem). Amúgy nekem Tig sose volt szimpi (bár ha belegondolok, ki az, aki az nekem a sorozatból?), Coates jól játsza, de én valahogy nem tudok olyannal szimpatizálni, aki hullákat kufircol. Aht meg sose értettem, hogy egy ilyen tulajdonságot hogy tudnak a klubban csak őgy elnézni, evvel az erővel akár egy pedó is lehetne köztük, aki lazán dicsekszik avval, hogy mennyire jó azt kisgyerekekkel csinálni. -
#370 Hát ebből már nem tudom, hogy mászik ki Tig..:( -
#369 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát, ha jól fogtam fel a dolgot, akkor Jax megkérte Pope utódját, hogy a négerek ne nyírják ki a sitten...aminek eleget is tettek, azon szívesség fejében, hogy Clay a fehér kopaszok főnökének közelébe férkőzik és kinyírja..
Tig kapcsán
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én nem csodálkoznék, ha csak jól megagyalják Tiget és életben hagyják, vagy Tig valami módon túlélné a kis kalandot és bosszúra szomjazna -
Janika114 #368 Az írek miatt van rá szükség, hogy ki tudjanak szállni a fegyverbizniszből. Amúgy abban van igazság hogy fura hogy csak most jutott eszébe, és nem egyből mikor az írekkel tárgyalt. Tiggel remélem még lesz valami, és nem hal meg, bár eléggé rosszul áll most a szénája. Amúgy tényleg nem a legjobb irányba halad Jax, de azt se feledjük hogy Tig ölte meg Oppie feleségét, miatta halt meg Oppie, és most megint hazudott Jaxnek, és folyamatosan árt a hülyeségeivel a klubnak. -
#367 Értem, csak éppen multkor ha az ajtonal nem fordul vissza Clay és egyezik meg a rendorbiroval akkor halott, és Jax most akkor baszhatna.. Erdekes, hogy csak most jutott eszebe, hogy meg szuksege lehet ra.. -
#366 Marha izgalmas a véleményed úgy, hogy a legalapabb fordulatokat sem érted :) -
#365 Igen, a nomadokat akarja újra összehozni, ezért csinálja az útitervet is, de ehhez kéne Jax engedelye is, szoval itt még lesz probléma..
Amuy nem tudom ti, hogy vagytok vele de nekem már az 5. évad eleje óta nem tetszik az irány ahova Jax és a klub tart.. Tig miatt most óriásit csalódtam Jax-ben..
Clay-t amugy most végül is miért hagyták életben? Ez nekem nem volt tiszta. -
#364 Azért remélem ennél többről van szó, különben szerintem nem mutogatnák ennyit minden részben.
Gondolom nem az lesz, hogy létrehozza klubját, aztán elmotoroznak a naplementébe és többet nem látjuk őket :D -
Janika114 #363 Lehet hogy megint rosszul emlékszem, de nekem rémlik egy olyasmi mondat még az első részből, mikor mondja hogy újra létre akarja hozni a nomádokat, mert hogy megszűntek. -
SzinesGeza #362 Egyelőre csak az láttuk, hogy a nomádokból (is) toboroz! -
Janika114 #361 A Nomád klubot akarja újra létrehozni, az a klub amelyik nem köthető egyik városhoz sem, hanem járják az országot folyamatosan. -
SzinesGeza #360
SPOILER S06E03
Mit akar Bobby? Nyilván egy új/megújult klubot.
Bár eddig nem jeleskedett megoldásokkal mikor nyakig ültek a ....-ban.
-
#359 Gemmahoz beférne még a "baby" is :)
-
Susarc #358 egyre jobban szerelmes vagyok a MAdamme-ba!:D köcsög Robocop is farkalja...JAx meg itt szerelmes lesz bele:D:D -
Susarc #357 Brutál rész volt! jó kis dolgok lesznek itt még!! Tig bazz.....
Jax hülye,hogy nem veszi észre a változást Taran....
mi a faxt akarhat az exe a kamu storyval?
Jó köcsög az ex rendőr aki Nero-t lekapcsolja...
mit akar Bobby?
stb. stb.:) -
Susarc #356 Srácok! Bobbyval az a nagydarab motoros gyerek esküszöm Otto testvére lehetne! kúrvára hasonlítanak...vagy csak szerintem?:P:) -
#355 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tig szénája nem áll valami jól :)
ez a marsall meg a robotzsaru se semmi :D
-
Susarc #354 huje:) -
SzinesGeza #353 Hát, ha neked ennyiből áll egy kapcsolat?! ;) -
#352 mikor az ügyvéddel beszélt, aha, gondolom kajáért voltam :) -
Susarc #351 kimaradt? tekertétek a végét mi?:) -
#350 na ez nekem is kimaradt... akkor a végén ezért feküdt mint a döglött hal.. -
Susarc #349 sokat megéltem én már...a "még kielégíteni se tudsz" tól egészen az ájulás szexig:)) -
SzinesGeza #348 Majd fogsz. XD