868
Sons of Anarchy - Samcro
-
#468 Már megint te? :DD
Az a baj, hogy itt gyökerezel, de a stilusodból az jön le hogy te vagy itt a legnagyobb gyökér…már egyszer megkértelek, hogy fogd már vissza magad, de látom képtelen vagy. Még mindig fáj az a SPOILER amibe belefutottál? Azóta gyűjtöd a kis méregzsákodban a haragod, és alig várod hogy belém köthes? Szánalmas kis alak vagy :)
Én elhiszem, hogy neked ez a legkirályabb sorozat, de számomra nem, nekem elfut kisablakban böngészés közben néha, ez van, lehet ezért maradt ki, hogy valójában hamisítottak neki egy terhességi tesztet... -
#466 Nem ölte meg, a főnöke hamisított neki egy pozitív terhességi tesztet, ez az egész színház a Gemma elleni távoltartási végzéshez kellett. Legalábbis úgy tűnik, úgyhogy lehet, hogy egyáltalán nem erről van szó :D
-
Janika114 #465 Sztem nem is volt, de konkrétan nem derült ki még semmi. Megölni tuti nem ölte meg. -
#464 ezt a Tara-s szálat valahogy nem követem eléggé, most akkor megölte a gyerekét vagy nem is volt? :) -
Janika114 #463 Azért volt már pár napot letartóztatva mert nem csinált semmit, és nem rá akarják fogni az egészet nem? Az ügyésznő meg is mondta ha neki ha nem vall a klub ellen akkor rábaszik. -
#462 Ezzel az erővel azért halt meg, mert a börtönben dolgozott és ott előfordulhat akár ilyesmi is :D
A másik ápoló valószínűleg nem fogja azt mondani, hogy ő a hibás, Otto nem mond már semmit, más volt még ott? -
SzinesGeza #461 S05-06
Az az ápolónő azért halt meg mert a másik ápoló elengedte Otto kezét és nem azért mert Tara bevitte a keresztet!
-
#460 Csukják börtönbe Tarat és Gemmat is, hadd mészárolják le egymást kihegyezett fogkefékkel :) -
Janika114 #459 Hát azért nem úgy néz ki h baromság, mivel a főügyésznő vagy ki, rászállt rendesen. Előre is hozta a tárgyalást. -
#458 A végén Nero cellájában...juj :D -
SzinesGeza #457
S06E07
Egyelőre pont úgy néz ki, hogy nem Tara megy a hűvösre. ;)
Az egész vád ellene amúgy is baromság. Csak jó ügyvéd kell neki.
-
Janika114 #456 Az eleje nagyon hangulatos volt, a szavazással úgy egybe. Aztán kicsit unalmasabb volt a közepe, a vége meg hát... sose szerettem Gemmát se, meg Tarat se de eljutottam oda hogy remélem börtönbe halálra erőszakolja valami benga néger Tarát. Sutterből ki is nézek ilyesmit :D -
Susarc #455 amúgy ez ilyen vicces káromkodás nyugi:P -
Susarc #454 vétek előzetest nézni..... -
#453 ...és akkor nálam dörömböltök a színvonal miatt :)
Nézzétek meg inkább a következő előzetesét, abban már lesz pár megnyugtató momentum. Legalábbis szerintem. -
Susarc #452 TARA A K ANYUKÁDAT!! -
Susarc #451 PATKÁNY GECCÓÓÓ!:))
-
Susarc #450 rohadt sneciek itt a SOA-sok amiket művelnek,de mégsem tudom gyűlölni őket....
-
#449 Jobb. Konkrétan sztem a legjobb sorozat. Hihetetlen magas színvonalú sorozat volt, és évadról évadra csak jobb lett. Bár az 1 évad nagyon lassú, és az igazán nagy dolgok csak a 1 évad után történnek. Bár nekem tetszett az 1 évad is, de az még amolyan alapozás, és az írósztrájk miatt csak 7 részes lett. -
Quantumleap #448 A Sopranosban én sem drukkolok a főszereplők ellen, de az valahogy más, őket valamiért tudom kedvelni, Christopher a nyerő nálam.
Breaking Bad-et nem láttam még, szerintetek jobb, mint a SoA? -
#447 Mármint a rendőröket, hogy beszopatták.:)
Én nem tudok a klub ellen drukkolni, de valamiért az ilyen sorozatokba én soha nem tudok a főszereplők ellen drukkolni, hiába követtek el sok geciséget. a A Breaking Bad-ben sem tudtam Walter ellen, a Sopranos-ban sem Tony-ék ellen, és itt sem. Ahhoz már túlságosan megszerettem a karaktereket. -
#446 Mekkora király rész volt. Az elején a rendőröket beszopatták.:) Az ilyen részek miatt szerettem meg a SoA-t. Bobby-nak sztem nincs semmilyen terve.
Walton Goggins meg megalol.:D Renélem Tig-el összefut.:D -
#445 Nem, nem vagy ellendrukker, ezek bűnözők, szóval teljesen érthető, hogy nem vagy Jax-szel :) -
Quantumleap #444 Ja, és aztán bejött a fószer fia, akit "LJaszökésből" játszott, és rávették, hogy verje ki a "csaj"-nak, mert az menő. Na, ekkor kezdtem Jaxet átírni magamban a negatívak listájára. De a végkifejlet akkor jött, mikor elmentek leszámolni avval az őrrel, aki megölte Opie-t. Az rendben, hogy bosszúból megölik, de hogy a feleségét is, és ezt Jax egy vállrándítással elintézi úgy, mint szükséges extrát, az már sok volt. Az is lehet, hogy a nő nem is tudott arról, hogy a férje milyen bűnös dolgokat csinál.
Szóval kijelentem, én is egy ellendrukker vagyok. A sorozat végén maradjon életben Tara, meg a két gyerek, kezdjenek egész más életet, és ennyi. Na jó, még esetleg Chuck. -
#443 tééényleg :) -
#442 így már rémlik -
#441 azt hiszem valami csávót zsaroltak azzal hogy bedrogozták és közben képeket csináltak róla és a "csajról" -
#440 én se emlékeztem rá, imdb-n tűnt fel, hogy jééezmegmárszerepelt... -
SzinesGeza #439 Neked nem is kell, a lényeg, hogy Jax bízik. ;) -
#438 igen, nekem is a shield-ből elsősorban, ott is rohadt jót alakított... volt tavaly is? nem is emlékszem rá :) -
#437 tavalyi évadban nem ismertem fel, csak idén, jót vigyorogtam rajta :D
bár nekem még a Shield-ből volt ismerős -
#436 tavaly is tetszett az alakítása, szerepelhetne többet :) -
#435 LOL, és NERO "barátját" senki nem említette? Épp most fejeztem be a Justified-ot szóval kurva nagyot nevettem mikor megláttam :DDD -
#434 szerinted átakarja venni a vezetést? -
#433 A nyitó jelenetet is beszúrhattad volna, amikor Chibs a kezébe nyomja a kalapácsot... közben meg elhangzik Jax szájából, hogy minden miatta történt, akkor ennyit az eddigi gyűlésekről az asztalnál és arról, hogy ez kellett ahhoz hogy megint leüljenek. Az meg már a te problémád, hogy a viccet se érted, nem is tudom miért szúrtam smile-t a mondat végére.
Kérlek kímélj meg a trágár hozzászólásaidtól, én elhiszem, hogy fájt neked az a múltkori spoiler amibe belefutottál, de lezárhatnád már magadban, mint láttad, a topik lakók se értettek veled egyet akkor... szóval beszélgessünk csak a sorozatról. -
#432 s06e05-ből nincs WEB DL release?
sehol sem találtam csak azért... :/ -
Micsu #431 mondjuk én azért bobbyba se bízok 100%osan -
#430 nekem mondjuk nem a terveivel van bajom, azt valósítsa meg nyugodtan, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!legalább nem lenne képernyőn, ha leléphetne a kölykökkel
de ez a hármas nagyon irritál már a sorozat eleje óta, nem tehetek róla :D
már legalább az egyik eljutott a börtönig :) -
Susarc #429 Gemmával most nincs bajom,de Tara bazz...... -
#428 csak férjen oda a sínekre tara és gemma is