465
-
en most vegeztem. -
Mizu gekkók? Mindenki a melót küldi?
-
dress code 4 galz -
Gondolom már régen kitervelted...
A minap láttam egy verdát, tuti te voltál az, hiszen a rendszáma VI41 FAP volt
-
ROFL -
Találtam képet is rólad :p -
Termeszetesen, de az interjun is lehetett latni.
Amugy a csajok pl. sokkal lazabban oltoznek, azert mert nem farmert hordanak meg siman elfernenek 1-1 indie koncerten camdenben. -
De egyszerű.. nektek van hozzá ilyen kép.. bezzeg nőiben nem találtam. :/
:))
És ezeket a "szabályokat" megmondták előre? :) -
Szal Business casual :) -
En nemtom a cegemnel a dress code-ot, csak azt tudom, hogy ing es normalis nadrag ill. cipo kell, polo vagy farmer ill. sportcipo nem megengedett -
Persze, sok olyan munkahely van, ahol van kifejezett dress code, aztán tessék szépen annak megfelelően öltözni.
Persze, a ruhatárat is mellékelik, pay slip formájában :D -
Koppixer: Sajnos nem találtam meg, hogy az milyen. :D :D
Amúgy szinte egyáltalán nem találtam a female dressingről képet.. viszont a male az ott van mindenhol. :)
Valami ugyanilyesmit kerestem női-ben. :) -
:D :D
Melyik napokon? Napokon? :D -
Koppixer #412 The difference?
Dress code (Western)
Most egy pillanatra eljátszottam a gondolattal, ha én lennék a főnök, "Smart Whore"-ba kéne öltözzél... :D -
Ans what is the different between smart business and smart casual? :o
De akkor előre megmondják, hogy mit vegyél fel? :)
Ruhatárat nem adnak hozzá? :))
Azt olvastam valahol, hogy nagyon adnak a külsőségekre az angolok. -
Cége válogatja. Volt olyan, aki - holott telefonos közvélemény-kutatást kellett volna végezni - smart businesst kért h-cs, péntekre smart casualt.
Jelen munkahelyemen sima farmer, ing/póló, pulcsi, szabadidő-felső, szóval semmi extra.
Ha ügyféllel tárgyalás v. helyszíni eksön van, akkor persze szaros Pista Jézus neve napján :D -
Lett egy újabb kérdésem. :)
Elsősorban azokat kérdezem, akik valami irodában dolgoznak, ellenben nem találkoznak ügyfelekkel, nem tárgyalnak vagy ilyesmi. Milyen ruhában jársz dolgozni? -
Ezt még át kell gondolnom. 
:))) -
vicces, de itt is jobbkéz-szabály van -
jaja, plane, mert a nagy tobbseg is ilyen szerencsere.
-
En nemtom, inkább megállok minden keresztezodesben es elsobbseget adok minden iranybol erkezonek :) -
Angliában a kreszben a jobbkéz-szabálynak van balkéz-szabály megfelelője? :) -
Erről mindig a Bourne-trilógia 3. része jut eszembe, ezért is ódzkodok a pályaudvaroktól :DD -
G_ArchAngel #402 Nincs is.
Greater Londonban messze a legtobb - tobb, mint felmillio CCTV kamera koveti a mindennapokat.
Chicagoban pl. 10e, New Yorkban 3e korul... -
Engem inkább a "nagy testvér figyel téged" c. mesére emlékeztet, már csak azért is, mert kevés olyan (nagy)város van a világon, ami jobban be lenne kamerázva. -
De ez már anatómia, hogy melyik női alkatrész, kit mire emlékeztet.. :) Meg ki az aki nővel szokta és ki az aki egyéb eszközökkel, mint például mosogatószivacs. :P
-
pff lol :D -
akárhogy nézem, ez sehogysem emlékeztet a mosogatószivacsra
-
Koppixer #397 Erről először nem a Lord of the Rings, hanem egy női "alkatrész" jutott eszembe...
-
-
Mondom az enyém... 
-
Képet, vagy hazudsz! :D -
Nem, ez a default hsz.-om
-
Nálad ez hotkey? :D -
Képet vagy hazucc
-
az nem semmi :) -
Londonban lakok/dolgozok.
Ő meg Oxfordban. (legalábbis oda kérte a házhozszállítást) -
Ja de, azt hogy Can I help you? :) -
Ja, elárulnád, hogy melyik városban/faluban laksz? Vajon ott lakik ő is? (Bár lehet, hogy a nagy falu London, akkor meg mindegy.) :D
Én tuti nem kérdeztem volna semmit. :P -
Macija nem volt vele? :)