Firefall

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello pls valaki bírna küldeni nekem is egy keyt tetszik a játék és szeretném kipróbálni !
az*

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Privátban küld el a email címed, és küldök egyet.

Zomil
Sziasztok!
Béta kulcsot lehet még szerezni ami állando játékot biztosit vagy csak a béta eventeken müködnek?
Mert a most 7végi eventre kaptam egy béta kulcsot és nagyon tetszik a játék, pont annyival jobb, mint amennyivel a Global Agenda-nak jobbnak kéne lennie. Szoval a kérdés, h lehet-e olyan béta kulcsot szerezni amivel lehet játszani vagy "meg kell venni", vagyis támogatni kell a fejlesztöket min. 20$-al?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
adj egy mail cimet privátba ás küldöm.

Nagyon szépen köszönöm! 😊
Esetleg ha még nem jelentkezett senki a 2 invitre én megtenném.Régóta várok beta inv-re de eddig nem sok sikerrel jártam.
SZEG007
És van még 2 ha valakit érdekel

SZEG007
ment invite!

Sziasztok! Ha esetleg van még kulcs én is szeretnék kérni egyet. Elég régóta reggeltem már a bétára de valahogy sose tudok bekerülni.. :S
Ha valakinek van és el is küldené ([email protected]) azt nagyon megköszönném.
Hexex86
Köszönöm szépen!

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Küldve.

Hexex86
Én is már nagyon régóta várok kulcsra,de semmi...😞
Valaki tudna adni egyet?([email protected])

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Mail címed privátban ad meg nekem, és intézkedem. 😄

wildstorm
Valaki nem tudja hogyan lehet béta kódhoz jutni gyorsabban?

Már kérvényeztem vagy 2 hónapja, de még nem kaptam. 😞

BoneDragon
Jaj, küldtek béta meghívót!

Tegnap volt fent egy GM a szerveren. Panaszoltam én is a laggot. Azt válaszolta hogy hamarosan jön az EU szerver. Írországban fog üzemelni.

Hát ez sajnos így játszhatatlan. Megtaláltam a parancsot, amivel megnézhetem a pingemet és folyamatosan 200 felett van. Olvastam, h azért, mert még nincsenek európai szerverek. Remélem, h minél elõbb belövik õket. Tetszene a játék, nagyon érdekel, de ez így inkább szenvedés, mint élvezet.
Pontosítanék 😄 Elõször úgy tûnt, h ilyen "fura" lag, mint ahogy írtam lejjebb, de elég gyorsan átváltott "rendes lag-ba", mégpedig elég komolyba. Nem tudom, h ez rendszeres-e, vagy csak rossz pillanatot fogtam ki. Mindenesetre majd délután folyamán megnézem, hogy fut.
Csak nálam nagyon laggos a game? De nem olyan megszokott lag 😄
Szóval ha lövök nem késik, ha ugrok nem késik, de ha futok a karakteremmel, akkor olyan fura az egész. Mintha lagolna, vagy nem is tudom. Nem folyamatos a mozgás, mintha csúszkálna egy kicsit elõre-hátra.
Ezer köszönet 😊

SZEG007
kifogytam

SZEG007
privibe küldjön nekem email cimet aki szeretne meghivot kettöt tudok kiosztani.

Szeretnék én is kulcsot/meghívót ha ez megy.Köszönöm!

★ 汤姆 李

Ha tudnál küldeni egy kulcsot azt nagyon megköszönném régóta keresgélek és nagyon kiszeretném próbálni a játékot. Mail címemet elküldtem pm-be.

Hát figyelj úgy tudom 2 kulcsot lehet küldeni,de ahhoz kéne nekem az email címed szóval majd ha ráérsz írd le oksi?😄
Pordycus
valaki aki már nem játszik vele annyit vagy unja nem adná kölcsön a béta acc-ját? öcsémmel szeretnék játszani de nem tudok sehol egy másikat szerezni😊

Új karit csinálnánk rá nem tesszük tönkre az elõzõt😊

---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!

Ha esetleg van még szabad meghívód, akkor megköszönném, ha küldenél nekem is egyet 😊
én meglesném!
Kinek küldhetek meghívást 2-t tudok küldeni 😄
JethroHUN
Már sikerült kulcsot szereznem.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Van még vki aki megtudna hívni? Vagy van fölös beta kulcsa?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Rowlend
Van egy meghívóm a játékba, akinek kell dobjon pü-t.

GET OVER HERE!

Bucser
Assaultal így is nehéz volt eddig a solozás😊 most még szarabb lesz😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Maak
Az komoly, pedig azzal lehetett oszlatni a tömeget a thumper mellõl...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Már egyik magaslatra se lehet lerakni a bányagépet, a tegnapi patch -ben megoldották egy szép huszárvágással.
Le a kalappal elõttük, finomhangolás hentesbárdal..
Az assault fegyverét is nerfelték, eddig igen tekintélyes sebzést osztott területre is, de visszavették mind a terület nagyságát, mind a területre ható sebzést a negyedére..

Maak
Láttam egy csávót a múltkor, valami magaslaton volt ahol semmi nem érte el a thumperjét és lazán védte...persze több ilyen magaslatot nem találtunk, sehol nem fért el a masina...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Bucser
HA a bányászás közben bármelyik party ember lenyomja az "e"-t a Gépen akkor visszaküldöd és megkapjátok amit addig termeltetek.

A lényeg pedig az hogy bányásznod kell hogy craftolni tudj. Ez a metagame, itt ez a grind. Igazából a Tiny thumper jó egyedül is Light thumper meg partira kell. Egyedül necces megvédeni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az "E" -t hosszan kell nyomva tartani.

Köszi, gondoltam, hogy valami ilyesmi van, de õszintén szólva nem láttam, hogy bármit is kaptam volna. A nyersanyagot automatikusan kapja meg a parti? Csak mert 'E'-vel 'használni' is lehet a bányagépet munka közben, de az mintha nem csinálna semmit.
Ha partyban vagytok és úgy véditek a bányagépet, akkor mindenki kap a kitermelt nyersanyagokból.
Így lesz anyag lecraftolni a hammert és a saját bányagéped.

Nekem valahogy nem adja magát a játék, nincs türelmem elmerülni benne, most pl. csak 1 questem van, hogy hammert kellene kraftolni, de nincs meg a hozzá való alapanyag, gõzöm sincs hogy honnan tudnék szerezni.
Annyit tudok most tenni, hogy irtom a bogarakat, vagy beállok egy partiba bányagépet védeni, de azt sem értem, hogy mi a hasznom belõle, kivéve a legelsõ alkalommal amikor ez quest volt.
Álmodtad mi?

Valami forrást tudsz adni? Mert én sehol nem találtam ilyet hogy open bétára váltottak volna.

AnarchoiD
Open Betara valtottak, 2 kezzel osztjak a beta inviteket

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Közben megtaláltam hogy mit lõ.
- alt fire: plasma nova, you shoot out an orb of plasma damaging opponents. The longer you hold in your alt fire button, the more damage, but the slower the projectile moves, any damage taken will fire the shot off. (can consume all 6 shots)

Na megléptem Assault -al a Lv12 -t.
Megcsináltam a fegyvert is neki, és az egy ÁLLAT lett..
Másodlagos tüzelési módban egy.. nem is tudom mit lõ ki.
Igaz hogy a teljes tár elmegy rá, és így mindig lõszer hiányban szenvedek.. 😄

Az ellenség , és ide kéne eljutni. xD

Valahogy biztos visszalehet.
Már a 2. kuldit kapom ami a közepébe küldene.. xD
Lehet már benne van a megoldás a játékban, csak én vagyok nagyon béna.
Vagy még nincs, és majd csak lesz.

BuriP
Valamit láttam még régebben hogy a energiavihart a szerveren lévõ játékosok tudják majd visszaszorítani, újabb területeket foglalni. (Már nem emlékszem, talán eventek lesznek)
Így akkor szerverenként különbözõ lesz a terület a játékosok ügyességétõl függõen?
Azt hiszem a hivatalos oldalon láttam, talán valamelyik Dev Diary-ben.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.