522
  • tutyimutyi2
    jajdejó mikor bemek 1 az hogy depositot nemigazán szoktam találni ha mégis akkor már jönnek azok a rozsaszin fejű zombi féleségek a kijáratot meg még sose láttam
  • tomonor
    Minnél több depositot felrobbants és begyűjtsd magadnak a nyersanyagot. És lehetőleg ki is juss, mielőtt összeomlik a buborék.
  • tutyimutyi2
    szóval ha legyőzöm más emberekkel a tornádót aztán bemegyünk a belsejébe ott mi lenne a cél?
  • tutituti
    két hete játszok,így a tornádóban elég rendesen haltam mire rájöttem hogy ki lehet jutni :D

itt is buktam el a cuccaimat ugye mert meghaltam.Gondoltam hogy emiatt romlik az állapota de így azért biztosabb a dolog.Köszi
  • tomonor
    1. Nem, New Eden nem nőtt, sőt, a régi nem használt félkész területeket is kitörölték. Ennek ellenére nagyobb lesz maga New Eden. Továbbá beraktak 3 Melding Pocket-et, melyek nagy, New Eden méretű világok lesznek majd valamikor, illetve Blackwater instance-t, mely New Eden déli része lesz majd a jövőben.

2. A cuccaid durability-je akkor csökken gyorsan, ha meghalsz - respawn után 10%-ot esik a durability. Ha craftolt, akkor megjavítod, 1-2%-ot esik a Repair és Durability pool. Ha lootolt cuccal nyomulsz, arra kell figyelni, hogy semmiképpen se halj meg. Én már 3.-ik hete ugyanabba a cuccba nyomulok a Tigerclaw-mal.

3. Hát öööh, gratt. Elég alap dolog, de gratt
  • tutituti
    a map a mostani patchnél nőtt ha jól tudom.
    engem egy dolog érdekel még mindig, hogy mi alapján tudom behatárolni a talált,craftolt fegyver eladási értékét.

Egy dolog "zavar" az pedig az,hogy nagyon gyorsan irrepairable lesz egy fegyver.Így buktam el két lilát amit találtam és nem maradt tőke új craftolására.

Viszont túléltem az első tornádót.bejutottam és felértem a tetejére.
  • tomonor
    New Eden terjeszkedni fog, csak nem most.

Az utalvány fegyverbolt kiforrott, nincs vele semmi gond.

És valóban rosszul csinálod, mert kiírja a fegyver statokat, ha ráviszed a kurzort a fegyver ikonjára. De ennek ellenére nem érdemes voucherért fegyvert venni, mert ezerszer jobbakat lehet azokhoz képest találni/craftelni.
  • tutyimutyi2
    Szerintem más iesmi játékokhoz képest túl kicsi a map-je.
    Illetve a fegyver boltot hülyén oldották meg hogy oan izét kell beadni az antennának hogy kapjunk kupont amiből lehet fegyvert venni de nem lettek volna képesem arra hogy ha rá viszem a fegyóra az egeret akkor kidobja a tulajdonságait ugy mint mikor a battleframe állomásban választjuk hogy éppen meik lehyen rajtunk, vagy csak én vok oan vak hogy nemcsináolk valamit jól és azé nem látom.
    Plusz ha lenne kedvetek csopizáshoz akkor irjatok itt egy üzit.
  • tomonor
    *Ahhoz, hogy ÚJ battleframeket unlockolhass... Reggel van :P
  • tomonor
    1. Igen, a világa lehetne kicsit élénkebb azáltal, hogy lenne néhány elszórt magányos mob itt-ott. Régen ez valóban így volt, szinta bárhova léptél, arannya fészekbe botlottál, dögsötétben (akkoriban este annyira sötét volt, hogy gyakorlatilag csak azt láttad, amerre a zseblámpád tartottad). Meg volt az a speciális feelingje, szinte megérte gyalog végig menni az erdőkön. Izgalmas volt.
    Manapság viszont az ARES missziók miatt törölték ezeket a random NPC-ket, hogy legyen tér az újaknak. Felfedezni új barlangokat fölösleges, ha megjelennek benne az NPC-k, úgyis megjelenik a térképen misszióként.

2. Bányászat azért fontos, mert lényegében ez a játék az ásványkincseken alapszik - ha nem gyűjtesz, nem fogsz tudni tovább fejlődni. Ahhoz, hogy úgy battleframeket unlockolhass, fejlődni kell, fejleszteni kell az eddigi battleframe-eidet, mely már alapjába véve rengeteg Crystiteba, XP-be, ásványkincsbe fog kerülni a zöld-kék-piros szinteken. És bizony, hogy az összes Pilot Tokent megkapd, végig kell küzdeni minden egyes framet a maximális szintig. Hogy könnyebben küzdhess, gyárthatsz magadnak jobb felszerelést. Ez megint ásványkincsbe kerül, rengetegbe igazság szerint. És aztán, hogy továbbjuss a világ XX részére, megint csak craftolni kellesz valamit, amihez megint kell cucc.

Szóval mint látod, ezt a játékot nem lehet úgy játszani, ha nincs alapanyagod, mivel az egész játék mechanizmusa ezen alapszik. Az viszont igaz, hogy bedobnak a mély vízbe egyelőre, de ez változni fog. Többnyire azért nem mernek nagyon a tutoriallal foglalkozni, mert eddig 3-szor tervezték újra a játék alap-mechanizmusát, és azoknak tejlesen kész volt a tutorial része, melyet úgy ahogy van a kukába kellett dobniuk.
  • lajgut
    am lehet hülyének néztek, de szerintem rettentő élettelen a Firefall világa, mármint sok a magányos hely, teszem azt, vannak elhagyott épületek, kevés a mob stb, lehet csak a beta miatt de nagyon unalmas nekem sajnos, bányászatot meg nem értem, oké, kapom az alapanyagot, tudok craftolni, de minek? Nem nagyon van semmien leirás mit miért kell craftolni. Ez igy kicsit össze vissza nekem.
  • tomonor
    Ha a chamberekre gondolsz, a Calldown menübe megtalálod őket.
  • tutituti
    végül is megoldódott a problémám.az appdata könyvtárban a játék config file-jait kellett törölnöm a mappákkal együtt.

azóta is játszom vele.
    elég sok mindenre rájöttem és a community is segítőkész.még magyar játékossal is összefutottam.

viszont pár kérdésem lenne.
    ki lehet különböző fegyvermódosítókat fejleszteni.assaultnál plazma akkut,adagolót meg ilyesmiket.

én azt hittem ezt a jelenlegi fegyverembe is beleépíthetem,de nem sikerült.
    ezután arra gondoltam hogy a craftolt fegyverhez lehet hozzáadni de az se jött össze,így megkérdezném hogy ezek mire valók?illetve jobb fegyver csak marketből szerezhető vagy ha valami dob egyet?

eddig dobott pár fegyvert(rare,lila is esett) de nem a soldier a legtöbbször.
    és ez lenne a másik kérdésem.Adott egy fegyver vagy egy szervó ami nem kell,el akarom adni de nem tudom mennyire értékes lehet.egy kb árat se tudok saccolni.A tárgy neve mellett lévő szám pl: grenade launcher I (333) itt a 333 a névleges piaci értéke?

az utolsó kérdésem pedig,hogy van aktív magyar csapat vagy játékos akivel lehetne együtt játszani ha úgy adódik.nem feltétlenül klán elég a friend és chatben is elég kommunikálni.de van ts-em is,tehát ez is megoldható.

előre is köszi
  • tutituti
    köszi a gyors reagálást.
    próbáltam.sajnos nem javult meg.
    ahogy olvasom sok embernek volt ez a probléma,a mai patch nem orvosolta még.várok türelemmel addig is.
  • tomonor
    újra be kell jelentkezni.

Esc - log out - log in.
  • tutituti
    na gondoltam kipróbálom.

sajnos az első vouchernél már előjött a bug,mert nem látom a menüt,ahogy az inventory-t sem.

Így a mission-nel se tudok haladni.
  • JethroHUN
    ...jah hogy átrakott US-East szerver. Ez mindent megmagyaráz. No igen, a probléma annyi, hogy automatikusan dönti el a szerver, hogy melyik helyszín az "ideális" és nincs mód manuálisan választani.
  • JethroHUN
    A szerverük kb negyed ennyi játékost bír el... ezt azért már tudhatták előre. Mert ez az open béta eddig egy óriási fail. Ahogy néztem a forumot, weboldalt, nem úgy tűnik mintha foglalkoztatná őket a probléma.
  • Titan
    Megint megdöglött a szerver...:(
  • JethroHUN
    Mintha a 20$ Starter jobban megéri mint amennyire a 20$ Founder érte?
  • foxxi
    bejelntkezni sem enged...
  • JethroHUN
    Teljesen kész van a game... 200 ms ping (50 szokott lenni) Inv meg sem nyílik, craft sem, chat sincs. Jól indult ez az open béta.
  • Titan
    Próbállak, de valahogy nem akar összejönni...:( Most jelenleg teljesen be van halva a szerver...
  • Betonfal83
    Köszi! Most meg nyugodtam kellene már venni még 1ssdt... (de hát itt a nyár ugye)
  • JethroHUN
    7.8Gb telepítve, + a telepítő fájlok (ami kb 4Gb amit ugye letölt a launcher (eredetileg a C-n lévő temp mappába, de adhatsz meg a telepítőben más helyet)
  • Betonfal83
    Mennyi helyet foglal? 10Gb helyem van remélem elég lesz...
  • JethroHUN
    Ez jobb és jobb... Most beléptem megint, chat nem működik, friend list üres.

HEXHUN - vegyen már fel mindenki aki tolja.
  • JethroHUN
    Jah 5 percig aztán megint eltűnik...
  • Bucser
    Rel9og es muxik.
  • JethroHUN
    Írtam PM-et.

Amúgy ez a 11Mb-s patch jócskán okozott pár buggot... remélem gyorsan fixálják, mert így, h eltűnik a quickbarról a 5-ös csak úgy magától, az elég gáz, mivel nem lehet semmilyen calldown-t használni.
  • Titan
    Nah, Skacok! Végre itt az open béta! Még anno tavaly nyomtam, de amit most látok az teljesen más mire emlékszem... a karim teljesen le lett csupaszítva és teljesen elölről kezdtem a játékot...
    Egyenlőre egy engi karim van akinek van egy gránátvetője és slusz-passz, a skillrendszer is teljesen megváltozott, szóval azt se tudom, hogy merre hány méter, ezer kérdésem van... kéne egy mentor..:D
    Ingame Hunica néven vagyok fent....
    Itt egy pár láma kérdés, hátha mások is keringenek, mint a gólyafos a levegőben:
    -Hogyan lesz (használható)fegyverem? Craft? Drop?
    -A vendornál lehet szűrni pl. kasztra? Honnan lesz hozzá pénzem?
    -Story küldetések vannak vagy egyszer csak megjelenik valami hirtelen szedd össze, öld meg, stb. és hajrá?
    -A "furótornyot" meg kell venni kezdésnek vagy jutalomként kapod az elsőt?
    -A skilleket hogyan lehet megszerezni?
    -Az engi kezdésnek alapból tud javítani? Ha igen hogyan?
  • tomonor
    igazság szerint én is le vagyok égve (folyton researchelek, ami sokba kerül), de nincs direct trading sem. Magyarán nem lehet kivitelezni a dolgot.
  • JethroHUN
    3000C-vel nem tudnál meg dobni? Nekem még 4 óra mire kész a refine... Csak annyi kell még ha jól számolom.
  • tomonor
    Ez úgy műkszik, hogy thumpolsz, átkonvertálod CY-be az anyagot, majd azt átkonvertálod BCY-be. Nem tudom, ám szerintem 2:1 arányba konvertálható a CY BCY-be csak.

És mivel neked nincsen semmi researchölve, minden anyagot egyenként végigkonvertálni holnapig érdekes lesz, őszintén szerintem elkéstél. Ám a jó hír az, hogy a kék LGV még craftelhtő, csak az 250000 CY-be kerül összesen.
  • tomonor
    Nos ööö, én alapba freeloader vagyon minden f2p játékba általában, ám Firefall pont az a játék, ahol lényegében nem kell venned semmit - egyedül a látvány-kontent kerül pénzbe, ám az is megkerülhető egy pár féleképpen: néhány achivement a következőket adja: cowboy kalap (küldj vissza 100 thumpert 100% élettel 100%-ig tele); chosen maszk (ölj meg 1000 chosent); Robin maszk (győzzél duelben 100-szor); bandana (ölj meg 500 játékost pvp-ben); dunce cap (fürödj meg Copacabana tüzébe); Tiki maszk (kérj kódot Founderektől); 10 frame exkluzív warpaint (érd el a maximális szintet a battleframekkel); BWA warpaint (szedd fel BWA-ban a hangállományokat 7-szer).

Tehát nem reménytelen a helyzet. Lényrgében ebben a játékban csak az fizet aki türelmetlen, vagy máshogy akar kinézni.

Sajnos nem tudok thumperelésben most segíteni, még ezt az achivementet be kell fejeznem, ám én gond nélkül tudok stock gearben medium personal thumpert végigcsinálni a Bastionommal. Lehet, hogy neked is azt a framet kell kóstolgatnod majd.
  • tomonor
    Tomonor

:D
  • Jeffjohnson
    bC-t tudsz gyártani printerrel sima kristályból. Tehát csinálj meg minél több mission-t aztán konvertáld át.
  • JethroHUN
    Mind1 lényegtelen. De amúgy csak az mmok-hoz és F2P játékoknál lehet rá szükség max.

Vegyetek már fel in-game (HEXHUN a karakter név) Kéne egy kis segítség. 15K bC valahogy gyorsan szereznem kellene, annyi kell a permanens(állítólag) motorhoz (ami nélkül kb reménytelen a game) 60K bC-m van jelenleg. Holnaptól (állítólag) open béta is majd nem lehet többet megvenni, csak craftolni 10x annyiért. (...és kb rejtély, h honnan kell hozzá megszerezni az alapanyagot, venni nem találtam sehol, találni meg 0.0001 % esély)
  • Jeffjohnson
    Ezt ugye nem gondolod komolyan? Manapság ilyet kijelenteni elég meredek.

A paypal egy pc-s játékkal sokat játszó embernek szerintem amúgy is alap, feltéve ha spórolni szeretne nem beszélve a biztonságról amit nyújt de egy olyan kártya amivel a neten tudsz vásárolni is hasonló kategória. Könnyen hozzá lehet jutni és nem egy ökör ára.
  • JethroHUN
    Itt is csak hitel kártyával lehet vásárolni? na meg paypal... pont a két legrosszabb. Nem azért, de gondolhatnának az európaiakra is, ahol azért nem mindenki hitelkártyából él mint Amerikába...