Firefall
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyenlõre egy engi karim van akinek van egy gránátvetõje és slusz-passz, a skillrendszer is teljesen megváltozott, szóval azt se tudom, hogy merre hány méter, ezer kérdésem van... kéne egy mentor..😄
Ingame Hunica néven vagyok fent....
Itt egy pár láma kérdés, hátha mások is keringenek, mint a gólyafos a levegõben:
-Hogyan lesz (használható)fegyverem? Craft? Drop?
-A vendornál lehet szûrni pl. kasztra? Honnan lesz hozzá pénzem?
-Story küldetések vannak vagy egyszer csak megjelenik valami hirtelen szedd össze, öld meg, stb. és hajrá?
-A "furótornyot" meg kell venni kezdésnek vagy jutalomként kapod az elsõt?
-A skilleket hogyan lehet megszerezni?
-Az engi kezdésnek alapból tud javítani? Ha igen hogyan?
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
És mivel neked nincsen semmi researchölve, minden anyagot egyenként végigkonvertálni holnapig érdekes lesz, õszintén szerintem elkéstél. Ám a jó hír az, hogy a kék LGV még craftelhtõ, csak az 250000 CY-be kerül összesen.
Tehát nem reménytelen a helyzet. Lényrgében ebben a játékban csak az fizet aki türelmetlen, vagy máshogy akar kinézni.
Sajnos nem tudok thumperelésben most segíteni, még ezt az achivementet be kell fejeznem, ám én gond nélkül tudok stock gearben medium personal thumpert végigcsinálni a Bastionommal. Lehet, hogy neked is azt a framet kell kóstolgatnod majd.
😄
Vegyetek már fel in-game (HEXHUN a karakter név) Kéne egy kis segítség. 15K bC valahogy gyorsan szereznem kellene, annyi kell a permanens(állítólag) motorhoz (ami nélkül kb reménytelen a game) 60K bC-m van jelenleg. Holnaptól (állítólag) open béta is majd nem lehet többet megvenni, csak craftolni 10x annyiért. (...és kb rejtély, h honnan kell hozzá megszerezni az alapanyagot, venni nem találtam sehol, találni meg 0.0001 % esély)
A paypal egy pc-s játékkal sokat játszó embernek szerintem amúgy is alap, feltéve ha spórolni szeretne nem beszélve a biztonságról amit nyújt de egy olyan kártya amivel a neten tudsz vásárolni is hasonló kategória. Könnyen hozzá lehet jutni és nem egy ökör ára.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Ilyen a mostani. Csekkold az idõt az alján 😛
Van olyan research, ami több hetekig tart, a P-Thumper III 7 napig tartott, és ez még csak a recept összedobása volt, nem egy kész thumperé.
Ilyen. Nem igazán fog változni; egy GUI változtatás még be van ígérve, ám az inkább csak a HUD-ot fogja érinteni.
Ahhoz, hogy a játék elérje teljes potenciálját, kell neki kb 2-3 évet adni. Ez F2P játékoknál így szokott lenni.
Azóta mennyi újdonság lett? Küldetések? Kampány? Mert akkor lehet megint letöltöm. Founderbe is gondolkoztam, de a 100 dolcsi az elég sok még ezért a játékért. A baj az hogy még mindig csak potenciál van, (az tény hogy fejlõdik a játék azért rendesen) de még mindig nem tudni mikor lesz végre valahára kész.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem rég kaptam Csokis-tól egy kódot és végre én is tudom tolni a játékot.
Kétszer játszottam eddig vele amikor meginvitáltak.
Szóval kezdõ vagyok...😊
Most pl a fejlõdésnél ahol XP-ért "lehet venni fejlõdést" elértem a 3-ast mind a háromnál és tovább nem tudok menni mert "Conductive Polymers"-t kér, amit nem tudok, hogy mi vagy, hogy szerezzek...:S
Van esetleg egy magyar Tutor a játékoz vagy leírás, bármi?
Köszönöm elõre is segítségeteket!
De most lesz public béta hétvége.
Szóval go http://www.firefallthegame.com/ csinálsz egy accountot, és letöltöd a klienst és várod a hétvégét.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Kellemes játékot és Boldog Új Évet Kívánok
Nxs privát ment!
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
És jó szerencsét a játékban
*** Underwater Demolition Team (2002) *** Honlap: www.udt.hu - Mail: info[kuki]udt.hu Aktív játék: Titanfall, Archeage (szervezés alatt)