522
-
Betonfal83 #160 Köszi! -
darkling #159 Holnaptól open béta, ha minden igaz. -
Betonfal83 #158 Hali! Osztanak még béta kódot vagy csak akkor tudom kipróbálni ha meg veszem? -
Egyedül maximum a light-personalt tudom, de az is kétséges az utolsó hullámba érkező death claw miatt. in-game mi a neved? -
tomonor #156 Dehogy... Csak sokat kell thumpálni. Én perpillanat a cowboy kalapért farmolok (vissza kell juttatni 100 thumpert 100% élettel 100%-ig tele). -
Most látom csak holnapig lehet 75K beta criste--ért megvenni a permanens motors... FUUUCK még 25K kellene. Esélytelen, basszus... -
tomonor #154 Mondjuk most nézem, hogy egy régebbi képet nyomtam be.
Ilyen a mostani. Csekkold az időt az alján :P
Van olyan research, ami több hetekig tart, a P-Thumper III 7 napig tartott, és ez még csak a recept összedobása volt, nem egy kész thumperé. -
tomonor #153
Ilyen. Nem igazán fog változni; egy GUI változtatás még be van ígérve, ám az inkább csak a HUD-ot fogja érinteni. -
A craft rendszer javult? Mert valami rettenetesen átláthatatlan interfész volt hozzá csinálva. -
tomonor #151 Azóta csak finomítások történtek. Van 3 új, New Eden-hez hasonlítható, egyelőre apró, ám elérhető világrész, egy teljesen új dungeon, történt némi balansz és lényegében felkészültek rá, hogy kiadják a játékot. Az Open Beta holnapután kezdődik, ha addig nem veszel founder packot, akkor azután már nem is fogsz tudni.
Ahhoz, hogy a játék elérje teljes potenciálját, kell neki kb 2-3 évet adni. Ez F2P játékoknál így szokott lenni. -
Akkor amikor bejött az az update. Pont azok a páncélok amik megvoltak, kaptak rettentően vacak fegyvert és képességeket. Meg az új craft is csak félig volt kész, káosz volt az egész. Töröltem is le. Április körül lehetett szerintem.
Azóta mennyi újdonság lett? Küldetések? Kampány? Mert akkor lehet megint letöltöm. Founderbe is gondolkoztam, de a 100 dolcsi az elég sok még ezért a játékért. A baj az hogy még mindig csak potenciál van, (az tény hogy fejlődik a játék azért rendesen) de még mindig nem tudni mikor lesz végre valahára kész. -
tomonor #149 Mikor játszottál utoljára a játékkal? Ugyanis a framek most már MINDENBEN különböznek, mindegyiknek megvan a maga 3 külön képessége, külön HKM-je, külön elsődleges fegyvere, külön statisztikája. -
Szvsz eleg sok kulonbseg van kozottuk. -
Nem mintha sok különbség lenne köztük. -
tomonor #146 Ha nem PvE-zel, nem fogod unlockolni a többi frame-t, magyarán az alap 4 frame-l tudsz majd csak PvP-zni. -
Ezt valaki PvE insták miatt játsza,meg szörnyet farmol?...Egyedüli érdekes dolog benne a pvp. -
darkling #144 -
Eléggé sokat változott érdemes megnézni. Bekerült az első 5fős insta. -
kb 1.5 eve bent vagyok cb-ben de kb 1 eve be sem kapcsoltam. Lehet ranezek majd. -
Igen de azért ebbe a CB-be nem volt olyan nehéz bejutni. -
tomonor #140 Valóban. Ám ahogy észrevettem, magyarok nem is nagyon űzik ezt a játékot még. Mondjuk CB-kben ez így szokott lenni. -
Hamarosan open beta. Meglepő, hogy ennyire nem pörög a topic, pedig jó játék. -
Daffchy #138 Sziasztok!
Nem rég kaptam Csokis-tól egy kódot és végre én is tudom tolni a játékot.
Kétszer játszottam eddig vele amikor meginvitáltak.
Szóval kezdő vagyok...:)
Most pl a fejlődésnél ahol XP-ért "lehet venni fejlődést" elértem a 3-ast mind a háromnál és tovább nem tudok menni mert "Conductive Polymers"-t kér, amit nem tudok, hogy mi vagy, hogy szerezzek...:S
Van esetleg egy magyar Tutor a játékoz vagy leírás, bármi?
Köszönöm előre is segítségeteket!
-
Már működik és így elsőre a patch is nagyon jó lett rég láttam játékban ilyen hosszú patchnote-ot -
Kell a fenének, most töröltem le. Megint kiadtak rá egy félkész patchet ami jól elcseszte azt is ami eddig kész volt... -
Csokis #135 Kell valakinek béta kód?
-
Mennek a szerverek, be is lehet lépni... A játék nagyon jó, de iszonyat rossz a kapcsolat, rengeteg kapcsolódási hiba van. Nem bírják a rohamot! :D -
Valakinek sikerült már belépni? Nekem folyamatosan incorrect user or password.. :( -
Logotomporur #132 yeehaa, köszi :) -
DarkBlade #131 Nekem már nincs meghívó.
De most lesz public béta hétvége.
Szóval go http://www.firefallthegame.com/ csinálsz egy accountot, és letöltöd a klienst és várod a hétvégét. -
Logotomporur #130 Van valakinek esetleg meghívója? már nagyon szeretném kipróbálni
-
Nekem is ez a bajom végigmentem a küldetéseken és akkor innentöl kezdve fingom sincs mit kéne csinálni. -
Nem lesz ebből játék soha az életbe. Pár hónapja játszottam vele (tavaly május), ahhoz képest én vissza lépést látok, vagyis rohadtul nem haladtak vele 6 hónap alatt. Persze tök jó lett a battleframe garász és tech tree is, de pl hova lettek a vehető receptek? Craftolható, fejleszthető cuccok? NPC-től felvehető questek? Perpill nem igazán olyasmi amire 100 dollárt költenék. -
RadarJammer #127 Sziasztok!Először is örülök, hogy ennyi magyar van fent ebben a játékban most álltam le egy másik mmo-nak nevezehető ízével(censored). Most hiánypótlónak kerestem ezt, de régebb óta már mozgatta a fantáziámat. Most hogy bekerültem társaságot keresek akikkel el lehet játszani/szórakozni a játékban. Esetleg ha lesznek új megnyíló területek azokat közösen bejárni felfedezni. Beszélgetésekre nekem is van Skype vagy Team Speak. Aki akar vegyen fel a játékbeli Nevem Razmaroth a Skype azonosítóm tuzangyala vagy irjatok egy PM-t és felveszlek én titeket barátnak. A játékban Pedig razmaroth néven futok és majdnem minden nap fent vagyok. Van amikor egész nap.
Kellemes játékot és Boldog Új Évet Kívánok -
RadarJammer #126 Köszönöm, meg is érkezett.
-
nxs #125 Meghívó ment...elvileg -
RadarJammer #124 Sziasztok!
Nxs privát ment!
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
És jó szerencsét a játékban -
nxs #123 Van pár meghívóm ha kell valakinek pm. -
Üdv! Az UDT magyar multigaming klán sokat tapasztalt, fps játékokban profibb tagokat keres hosszú távra. Állandó, remek társaság és teamspeak 3 szerver biztosított. Akit érdekel, azoknak 5 meghívóval is a rendelkezésére állunk :) Elérhetőségek az aláírásomban! -
van 6 meghivom, aki akarja az küldjön privibe email cimet.