522
  • Holy75
    Tomonor.

Le tudnád nekem írni hogy pld a Dreadnaught-ra milyen cuccokat érdemes kifejleszteni, craftolni?? Elég sokba van és nem szeretnék feleslegesen csinálni semmit.
  • tomonor
    Jah, bedobtam vagy 30 flaret :D
  • Fallingstar
    ahahah mekkora party volt miután megvédtük Sunkent:)
  • tomonor
    Jön az az XP könnyebben mint gondolnád, csak játszani kell. Viszont teljesen kimaxolni egy frémet nem egyszerű, sokba kerül, és sok időt is vesz igénybe.
  • Pra
    Tom.

Tegnap, ahogy tanácsoltad egy squad-al tartottam, de nem csatlakoztam hozzájuk. Velszeg több squad volt mert legalább tízen mentünk.
    Lent egészén déli területeket jártunk rengeteg missziót megcsináltunk.
    110.000.xp-t hozott ez a barangolás és rengeteg anyagot, ..pedi nem is tartott órákig.
    nagyon jó kis móka volt.
  • tomonor
    Néhány terminál új GUI-t kap, egy lottó rendszer, Sunken Harbour felújítva (teli corallal, nekem nem tetszik annyira) és rengeteg sok új, open world pvp játékokkal. A melding tornádók és a tornyok visszaszerzése nehezebb lesz, néhány régi és új melding lény is megjelenik, továbbá a Tier 4 gear craftolásához 2x több cucc kell.

Nehezebb lesz a játék egy csöppet, az biztos.
  • m1garand
    Valami info, hogy mi van benne?
  • tomonor
    Már fent van PTS-en az új patch, valami két hét múlva érkezik.
  • tomonor
    Gázok: Methine, Radine, Octine, Nitrine. Ezeket kibányászod, kifinomítod, és lesz gázod.
  • robbancs33
    Szerintem driverek rendben-linkelem mik vannak installálva-hátha kiszúrtok egy hiányzó programot.(privátban küldtem,mert ide nem tette fel,remélem átment)
  • Holy75
    Van a bal oldalon egy csomó "kör" Cpu meg még pár dolog. Nem tom mi a neve sajna. Van olyan amihez gáz kellene, de nekem sajna nincs. Azt is bányásznom kell vagy átt lehet alakitani valahogy?
  • tomonor
    Nem feltétlenül cheat, lehet, hogy csak valami adware szerűség. Bár nem egészen értek a Redhandedhez, lehet valami más az oka. Minden driver rendben van?
  • robbancs33
    Teljesen új a windows-om-eredeti dvd win 7 64bites-szóval ez a része rendben van.
    Nem tudom mit értesz "érdekes dolgon" a gépemen.Csak olyan dolgok vannak a gépemen amit automatikusan tett fel az update.Soha életemben nem használtam cheat programot.
  • tomonor
    Ezek sniperek, még véletlenül se használd őket scope nélkül.
  • tomonor
    A Redhanded az a Red5 cheatbusterje, olyasmi mint a Punkbuster vagy a VAC a többi játékokban. Hogyha az jelez be, valami érdekes dolog van a gépeden, melyet a játék kártékonynak talál.

Mindenesetre egy friss Windows biztosan megoldaná a problémát.
  • robbancs33
    Sziasztok!
    Nekem sajnos a játék el sem indul-redhanded error (unable to launch) hibát ír ki-másnak is van ez a hiba mert találtam google-ban próbamegoldásokat csak az a baj hiába cserélgettem fájlokat meg patcheltem-nekem sehogy sem indul a játék.
    Ha valaki tudna megoldást amivel helyrehozom azt kérem írja le-köszönet.
  • Pra
    A Nighthawk és Raptor féle fegyverek scope nélkül is adnak értékelhető sebzést pl midrangeben? mert ahogy nézem ezek sem boltaction fegyók.
    Egy darab videót nem találtam ,h valaki scope nélkül használná.
  • Pra
    köszi!!
  • tomonor
    Namost, bemutatok nektek

...egy új oldalt, amivel egyszerűbben belevethetitek magatokat a Firefall világába: http://thumpdumpdb.com/

Ez az oldal valós adatokat húz ki a játékból, ami azért is jó, mert nyomon követhetitek a marketet a kaki ingame GUI-val való szenvedés nélkül.

Továbbá ha felrakjátok az Addon-t, ilyet is csinálhattok: http://thumpdumpdb.com/players/Tomonor
  • tomonor
    Magyar leírás tudtommal még nincs.
  • tomonor
    Csak a két fegyverekre és képességekre húzhatsz "Szurpluszt", és azokból is csak a lootolt/crafteltekre lehet (magyarán bármire ami nem Stock).

Minnél tovább fejleszted a framed, annál többet bír; annál erősebb cuccokat pakolhatsz rá, ám van három limit (Mass/Power/Processor Core). Ha azokat átléped, valamit gyengébbre kell cserélned. A Mass a sebességedet/terheltségedet, a Power az a cuccaid teljesítményét, a CPU pedig az összes cuccod számát befolyásolja.
  • Holy75
    Sziasztok.
    Létezik valami komolyabb le írás magyarúl??
    Elég érdekesen hangzik amit Tom le írt.
    Ha lenne valami akkor utánna olvasnék. Vagy valami "veterán" csinálhatna 1 jó ki le írást hozzá ha futná az idejéből és nem nagy kérés.
  • Pra
    ez az unallocated power valami kiosztható + teljesítmény képességekre és fegyverekre amit én osztok ahogy jól esik?
    És további fejlődés során a többi képesség és fegyver is kap opciót, h adjam rá az erőt?, mert nekem most csak az overcharge-ra engedi.

• Fallingstar
    megesik:)
  • Pra
    most megint van, csak bug volt szerintem.
  • Fallingstar
    nem, az nem tűnhet el, írj a supportnak
  • Pra
    Oké. köszi.
  • tomonor
    Nem, használj egy ticket-et a supportnál. Annak nem kellett volna eltűnnie.
  • Pra
    A sunset gilder pad, amit kaptam a vásárláshoz eltűnt.
    Vagy ez olyan cucc ami elhasználódik? ugrottam vele vagy tízet :/

• Pra
    Az akció igen, csak hétvége.
    hogy működnek ezek a szettek? egy szett egy karira ?

/am csak ,h meséljek :) recon-nal egész jól pvp-zek már (raptort is szívesen kipróbálnám)/
  • tomonor
    Az induló csomag nem olyan jó... De még ma vedd meg a RedBean-t, mert nagyon jó cuccok járnak hozzá, és limitált kiadás (szerintem máig tart az akció, de nem tuti)
  • Pra
    Am az elozo folyoszamlamhoz tartozo netkartyan van 5000ft ami regota pihen.
    BFHra vegul sose koltottem el (nem is fogom mert ott is van vagy 10.000funds felhasznalatlanul).
    Itt meg neztem ,h van a masodik indulocsomag amit pont fedezne... ...lehet elkoltom ra :)
    Vagy van a 160+8 red beans ajanlat, amihez jar most egy eleg fasza szett.
  • Pra
    Aha. Köszi.
    És találok magamról statisztikákat? Főleg k/d-ra és elo-vonatkazó adatokat néznék meg.
  • cikasz
    "Továbbá most már 300,000 Crystite porosodik a bankomba."

Akkor adhatnál nekem 200-at motorra :D
  • tomonor
    1. Esc, bal alsó sarok, annál bővebb infó csak addonokkal érhető el
    2. Nem tudsz szervert váltani, csak csatlakozni a squad leaderhez, ha esetleg ő másik shardon játszik
    3. Ma már ne játszatok, mert csak elrontjátok az fiókotok vele, aztán meg várhattok a supportra. A hivatalos fórumot nézegessétek, ott mindig posztolják ha megszűnt a hiba.
    4. Egyelőre nem, de a BFH-val ellentétben a PVP itt nem is az átlag népnek lett szánva, ez egy esport játék lesz. Tehát még ha be is kerül az ELO osztályozás, ne várd, hogy rögtön jobb leszel tőle. A jó hír viszont az, hogy akárhányszor halsz meg, ha vesztesz, ha nyersz, minimum 13,000 xp-t ígyis-úgyis kapsz.
  • Pra
    Honnan tudhatom ,h melyik szerveren vagyok? hogyan lehet szervert váltani ?

Am van egy csomó bug most. Folyton hibára fut amikor húznám a karit.
    Jól be is nyelte egy nagy halom XP-met a rendszer mert 3szer kattintottam valamelyik szintlépésnél, amit végül be sem adott.

A PVP-t nem lehet valahogy skill szerint szabályozni ? Csak pislogok, úgy darálnak le, örülök ha ölök 2szer, olyan zsíros ellenfelek vannak :D

Köszi! :)
  • Fallingstar
    team aGRO-ra keress rá Armyknál
  • cikasz
    Van Magyar Army? Csatlakoznék. Sziasztok az ingame nevem.
    köszi
  • tomonor
    Passzolok, most mindkét printer slotom foglalt researchel, de meglehet.
  • Fallingstar
    kötve hiszem