Firefall

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az minden frame-nél más. Az Arsenal passzív modulja egy picit sebzi az ellenfelet egy adott rádiuszban, ha akármelyik képességet aktiválod.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Tulajdonképpen a Passive Module az milyen szerepet szolgál? (Arsenallal tolom).
Pra
A játék idõm kb 70%-a PVP.

Nem kell befektetni. Leszeded és játszod.

1-10-ig milyen a játék . láttam videókat stb, de nem tudom eldönteni befektessek-e rá vagy sem!
Nem tudni. Content update minden képpen a következõ mérföldkõ patchben jön, ami mindig másfél-két hónap után jelenik meg. Új instance-ok nem lesznek, egyelõre a jelenleg is létezõ melding pocketeket fogják kibõvíteni, hogy lehessen is valamit ott csinálni.

Jeffjohnson
Nagyobb content update esetleg új insták mikor jönnek?

Ha esetleg ebbe a hibába ütköznétek, csináltam hozzá workaround videót.

http://www.youtube.com/v/j8FlFDnkhnE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

cikasz
Szineztem már át csak egyszerüen elfelejtettem és nem vettem észre a garázsban ! :)

http://www.akciofigura.hu

Lehet hogy tényleg nem ártana egy faqut fabrikálnom.

cikasz
Bakker és tényleg!
köszi!
:)

Mert az a Garázsban kell.

cikasz
Miért nem tudom szinezni az armort a new you-nál?

Hopp, valamit félreszámoltam. Fent van a patch :p

Igazából PVP-zni csakis az XP-ért éri meg egyelõre, de azt is csak akkor, ha jetball. Amúgy talán még a bandanáért (500 executes) éri még meg, talán, meg esetleg a Field Marshal rangért.

Apropó: ma este 7 körül jön az új patch, reméljük minden mûködõképes marad...

Pra
Ma volt olyan ,h kb 30 méteres körben 5 supply aztán megint 4-5, megint 2-3 aztán a nagyobb supply. 20 perc alatt vagy 30supply. :)

PVP-ben ,ha nem összeszokott csapat ellen megyek, random társakkal, hanem mindenki random akkor már egész jól megy, 5-6 killre jut 1-2 halál.
volt már assaultal pár kiemelkedõ menet pl 12-0 12-1 .

Ha jól sejtem, a narancs szám az 1000 mellett az a Durability pool. Ha javítasz egy itemet, az ugyancsak megjavul, viszont a szívóssága csökken. Ezt értelmezd úgy, hogy addig javíthatod az itemet, amíg a durability melletti narancs szám több, mint 0.

A repairnek is van saját poolja, két éremû a dolog. Ezt a két poolt lehet növelni a Structural Reinforcementel és a Stabilization Subroutinnel.

A voucherért vásárolt fegyók mondjuk javíthatóak.

cikasz
A lootolt/craftolt gear nem örök, elhasználódik. Halál esetén a tartóssága 10%-ot, illetve használat közben is folyamatosan csökken. A lootolt gear nem javítható, a craftolt viszont igen, viszont az se örökké (Repair pool és Durability pool állandóan csökken), így lényegében az egész játék során azért küzdesz, hogy a minõségi cuccaid fenntarthasd.

Pra
Vannak cuccaim, abik amik erõsen amortizálódnak, javítás opció viszont nem segít rajta. Ezek ha lenullázódnak akkor kuka? Tény hogy sokat haltam, van olyan misszió aminek nekimentünk vagy tízen, de Patch óta elég nehéz lett és ledarálták minket többször is egy körben.
Gondolom a PVP halálok nem számítanak bele az amortizációba.

Szóval ami nem javítható, annak mi a sorsa?

És itt van pl egy voucherért vásárolt fegyver, a narancs színû szám mit jelöl a durability-nél?

Pra
ja!

cikasz
Ha bemész a Click to add-ba ott még van egy create new component. ara is klikk és ott kell a részeket.

Ájjj várjál, benéztem. Melyik részét nem tudod létrehozni? El tudnád tüntetni a képrõl az optional componentes popupot?

Amihez az van írva, hogy optional component, azt nem muszáj belerakni, ugyanis az csak bizonyos statokat erõsít. Tudni kéne angolul. A stabiliziation subroutineket egy vendornál lehet beszerezni.

Pra
Nekem is sok még a homály.
Én pl kikutattam a base assaultot aztán a burn jetet , de létrehozni mégse tudom ezt az abit. Nem értem mi kéne hozzá.
MASS PWR CPU 6.on vannak.

Holy75
Köszi, akkor majd próbálkozom.

Elõször Research Base Dreadnaught, és utánna válogathatsz az abilitik közül. Ha research megvan, Build fül, és el kezded craftolni Battleframe equipment opcióba. Nem, nem igazán bonyolult az egész, csak egyszer kell megérteni, hogy hogy mûködik.

Holy75
Tudom, hogy én vagyok a béna de sajna nem vágom hogy mit kellene ki kutratnom. A craft rendszer szerintem 1 kicsit bonyolúlt, vagy nekem túl szokatlan. A re search fûlnél a dreadnaught rész alatt mindent ki kell kutatnom?

Minden accord frémnek 5 ability-je van, 3 alapba bent van, a többit elõbb research-elni, majd craftolni kell. Accord frémek ability-jei átrakhatóak az azonos osztályú advanced frémekre is. Egy életképes Mammut gear Sentry mode-ból, Shield wall-ból, és Sentry Shot-ból áll.

A 7 Pilot Tokenes frémvásárlás csak Augusztus 20-ig érvényes, utánna visszatér az áruk 10 Tokenre.

Holy75
Bocsi, hogy értetlenkedem, de sajna nem értettem. Mamuth akkor lehetek ha van 7 pilot tokenem, de ezt a Sentry-t nem találom sehol. Tudnál segiteni?

Hmmm

cikasz
Sziasztok
A "Firefall Scene Investigation" PVE army szeretettel várja a csapatban játszani szeretõ tagokat.
üdv

Az electronnak shock rail-je van, a bastionnak tesla nyalábja. Mindkét fegyó hasonló alapon mûködik, ám az egész célkereszted egy pöttyöcske, amivel nagyon pontosan kell célozni.

lehet a turretek lõnek közben

Wizard

Pra
ja igen,.. szóval az.

Az electronnak nincs nyaláb, az a Bastion

Wizard

Pra
Feltûnõen sokat halok PVP-ben Astrek electronok ellen.
Olyan mintha semmi extra nem lenne amit csinál, mégis OP.
Azt az áram nyalábot csak körülbelül kell az ellenre irányítani vagy WTF ?

Tegnap reggel 10.000 cry-m volt és szomorú voltam, mert hiába küldiztem nem jött be elég zsé. Mondom akkor nézzük meg a piacozást. Most van 28.000 crym, 17.000 bejön az eladókból úgy, hogy nem adtam el semmit a meglévõ cuccaimból:P

Wizard

Accord Dreadnaught? Csak a Sentry mode-ot, a többit a Mammut frém minden téren túlszárnyalja.

Holy75
Tomonor.

Le tudnád nekem írni hogy pld a Dreadnaught-ra milyen cuccokat érdemes kifejleszteni, craftolni?? Elég sokba van és nem szeretnék feleslegesen csinálni semmit.

Jah, bedobtam vagy 30 flaret :D

ahahah mekkora party volt miután megvédtük Sunkent:)

Wizard

Jön az az XP könnyebben mint gondolnád, csak játszani kell. Viszont teljesen kimaxolni egy frémet nem egyszerû, sokba kerül, és sok idõt is vesz igénybe.

Pra
Tom.

Tegnap, ahogy tanácsoltad egy squad-al tartottam, de nem csatlakoztam hozzájuk. Velszeg több squad volt mert legalább tízen mentünk.
Lent egészén déli területeket jártunk rengeteg missziót megcsináltunk.
110.000.xp-t hozott ez a barangolás és rengeteg anyagot, ..pedi nem is tartott órákig.
nagyon jó kis móka volt.

Néhány terminál új GUI-t kap, egy lottó rendszer, Sunken Harbour felújítva (teli corallal, nekem nem tetszik annyira) és rengeteg sok új, open world pvp játékokkal. A melding tornádók és a tornyok visszaszerzése nehezebb lesz, néhány régi és új melding lény is megjelenik, továbbá a Tier 4 gear craftolásához 2x több cucc kell.

Nehezebb lesz a játék egy csöppet, az biztos.

m1garand
Valami info, hogy mi van benne?

makett.tk

Már fent van PTS-en az új patch, valami két hét múlva érkezik.

Gázok: Methine, Radine, Octine, Nitrine. Ezeket kibányászod, kifinomítod, és lesz gázod.

Szerintem driverek rendben-linkelem mik vannak installálva-hátha kiszúrtok egy hiányzó programot.(privátban küldtem,mert ide nem tette fel,remélem átment)