522
-
Nem vettél olyat észre, hogy a bányászható anyagok egyre szarabbak és egyre több benne a föld? Már nem érdemes bányászni. -
tomonor #399 Három a magyar igazság. -
Tapasztalat alapján a csoportok sokkal jobban pörögnek ha van rá közösség.
-
Ööööö tehát már volt egy. Minek is még1?
https://www.facebook.com/pages/Firefall-Hungary/314207462049558?fref=ts -
tomonor #396 Nyílt egy magyar Facebook csoport a Firefall-hoz. Mer már mér ne.
https://www.facebook.com/groups/1436789846540834/ -
tomonor #395 Igen, tudok róla, ám azt olyan ritkán frissítik, nagyobb az esélye, hogy a fórumban hamarabb értesülsz valamiről. -
Van a weben is news oldal, csak a community-be dugták.
http://www.firefallthegame.com/news -
tomonor #393 Fórumban és péntekenként van mindig Firefall live, 1 órás élő show a fejlesztőkkel mindig. -
Megtaláltam, a gyártáshoz egész szép UI-t csináltak. VÉGRE! -
Ezeket a terveket hol írogatják, mert a tetves honlapon semmi nincs? -
tomonor #390 A kék és a fölötti minőségű nyersanyagokat ne olvaszd a zöld/fehérekhez semmiképpen. -
én mindig összerakom a nyersanyagokat. simán átlagolja a minőséget és a mennyiséget. a jó minőségű anyagoknak árt picit, de azokból úgy is csak kevés van. igyekszem okosan csoportosítani, h jól járjak. -
tomonor #388 BWA-t csak speedrun-ba éri meg igazán csinálni.
A cuccaimat egyelőre nem adom el, csak gyűjtöm és gyűjtöm. Jövőre jön a crafting update, ahol is egy-két teljesen új rendszert adnak hozzá a craftoláshoz, ami könnyebbé/jobbá teszi, ám át is variálja az egészet.
Ne feledjétek blendelni a cuccokat, amiket rifájnoltok, ugyanis Red5 limitálni fogja a maximum megengedett nyersanyag minőségek mennyiségét. -
Szép!
Mi is pörgetjük a ares-eket, ha meg vagyunk akkor BW is. De igazán a kristályfinomítás hoz a konyhára sokat, meg a regenics eladás. 220K kristály felett jártam a minap. -
tomonor #386 A baloldalon listázott cuccokat most egy hosszú játékmenet alatt szedtem össze :D
-
Igaz, keverem a szezont a fazonnal. -
tomonor #384 Nem. Az Samurai helmet és arsenal battleframe. A warpaint a festés, ami a te esetedben a bastioné. -
Ez lemaradt:
-
Samurai helmet és Arsenal warpaint:
Legyártottam a Spiny Heavy Armor-t:
Frankón müxik:
-
Kár, hogy nem lehet átfesteni. -
Én is vettem a MP-en ilyen szamuráj sisakot, nagyon bejött. -
Én arra reagáltam, hogy nem adtak érte lóF@szt se! -
Jól néz ki! -
tomonor #377 Jah. Érthető okokból én is azt használom, csak a maszk nélküli változatot.
-
szerintem inkább az lehet ,hogy 50.000 akart beütni és lemaradt egy nulla.
Szóval jól jártam na. egész fasza kis cucc ez, vagány. -
amúgy mikor észrevettem előre meg se vettem, még nézelődtem percekig ,hogy mik vannak még. aztán megint megnéztem, aztán rászűrtem, és megvettem.
7-8perc tuti eltelt mire megnyomtam a gombot. -
hopp és meg is van :D -
tomonor #373 Nem volt nagy titok. Többször is szóltam itt, hogy ki fogják venni. -
tomonor #372 Hehe. Több mint valószínű, azt valaki pont adta el egy megbeszélt cserében. Nagy a valószínűsége, hogy hamarabb rákapott a tényleges vevője, ám jól jártál, hogyha nem (mint láthatod, 60.000 crystite körül mozog a nagyker ára). -
Kicsit körülnéztem a bótba!
5000ért megérte :)
Viszont nem kaptam meg
újraindítom..hátha
-
Igazad van! -
tomonor #369 Hát... Igen. -
305 -
tomonor #367 Igen, de sárga tankentől tudomásom szerint max csak fehér minőségű dropot lehet szermányolni. Mi a minőségszáma? Mert az craftolásnál nem mindegy. -
na nekem viszont ma beadta crashed lvg közben -
tomonor #365 Ööh, én okosan eladtam őket az informálatlan játékosoknak mielőtt kivették volna. De nem, nem kompenzáltak senkit, mert olyan értelemben vették ki a játékból, hogy nincs is rájuk/hozzá hasonló dolgokra szükség craftolás esetén, ergó nincs is szükség kompenzációra. -
az összeharácsolt soksok DNS-ért meg minden lóf@szért kaptál valami kompenzációt mikor kivették a játékból? -
És visszamenőleg nem kapjuk meg?
Ok, értem. -
tomonor #362 Daily crate adja. Eredetileg is adta volna, de volt valami bug, amiatt 2 hónapot késett ez a vonás.
M1Gar: ha fent van az army-m (csak barátok), akkor igen, együtt játszunk. Amúgy csak szóló. -
Tegnap óta napi 1 Red bean-nel nő a vagyonom magától.
Ez miért van?