850
  • Solt
    Jut eszembe... milyen időt mész vele? Én 0:58 közepénél jobbat nem tudok egyelőre... egyszerűen nem találom a féktávokat! :S
  • Solt
    Jönnék én, de csak mobil netem van... :S
  • csige791
    Inkább gyere holnap netkar demó futamra!
  • Solt
    Ez tömegtermék... :)
  • csige791
    Hát én is megvettem. Érzésre eléggé butítva van nK-hoz képest.
  • GPx8
    Erre gondoltam. Persze nem nagy probléma, de azért ki lehetett volna javítani a modellt.
  • Palinko
    mostmár nem szabályszerű ez a visszapillantó ami a játékban van, meg talán az F csatorna de annyira még én sem elemeztem a képeket :D
  • Alexease
    Miert, most milyen van benne?! Nekem neha olyanegyformak mint a nyulszar:)
  • GPx8
    Mondjuk benne lehetne az aktuális autó, hamár official Ferrai F1...
  • szabii98
    Nemügy SG bug :)
  • JUVEfun
    Kösz , nem tudom nekem miért nem sikerült ? - már több ezret belinkeltem..
  • szabii98
    JUVEfan képe:
  • JUVEfun
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=p7nrnvajagwjytlv8h0y.jpg
  • JUVEfun
    kep
  • szabii98
    Hihi van banner(vagy voltis?:D)
  • JUVEfun
  • Alexease
    A programban latszik, hogy eleve tulkormenyozza az autot (a szimekben jo/rossz szokas), de a valos videokhoz, igazi pilotakhoz kepest is lehetnek elteresek, a kormanyszog beallitasok miatt.
  • Alexease
    Meg lehet venni;) Eleg olcso, 5 Euro a program, 5 Euro az auto es 5 Euro a palya:) De csak egyszerre lehet megvenni mind a harmat:DDD De utana ingyen hasznalhatod a TimeTrial szerveruket, es meg Ferrari-s ajandekokat is nyerhetsz:DDDDD
  • szabii98
    Akkor ezzel most mit lehet kezdeni?Megkell venni vagy van valami trial?:D
  • pointer4
    Gumikezű az ürge :D
  • VO101 tvr
    Alonso messze nem fordít olyan sokat a kormányon. Max 180°-ot tekeri ki egy oldalra.
  • Norbi1990
    Ahogy látom azok vannak elől a táblázaton akikre számítottam :P
  • b-type
    váá na így mindjárt más kösz ide is oda is :))
    ...és jónak tűnik az ffb is.
  • bardocz
    Ez a minden kanyarban koppig tekert kormány számomra kicsit vicces...
  • Alexease
    0:56-os kor. Nem az enyem, termeszetesen, en meg etto 3 masodpercre vagyok;) Massa-tol is 2-re;) Amugy jol megy, terheli rendesen az elso kerekeket;D

• Solt
    #338 ;)
  • zaccos1
    Sziasztok!Ezen a fórumon árulnak egyet,az oldal közepén rikító zölddel van írva.:

http://www.rallysimfans.hu/forum/viewtopic.php?f=2&t=641&start=8250
  • b-type
    sztem is, ha megvan a PP visszaigazolás akkor nálad van az igazság.

Egyébként furi a prog. ...ha lenne ffb akkor még élvezném is :))
    de az valszeg nálam van gubancolva...nem voltam egy hétig, ki tudja mi lett elállítva.
    De egyébként jó...full leszorítóerőn egyenlőre aláz Massa, de majd időmérő után adok neki :DDD
  • Alexease
    A bejelentkezest ugy gondoltam, lehet hogy a FVA es a Ferrari login ugyanaz, de a vasarlasnal az FVA-ra is be kell bejelenkezni a reg utan, mert Ok kuldik a kodot. Csak abbol gondoltam, mert a reg.mail-t a Ferraritol, a kodot az FVA-tol kaptam.

De igazabol passzolom, gozom sincs, sajnos nem lehet tesztelgetni, probalkozni, mert eleg darga lenne a dolog;)

Nezelodtem mas forumokba, es nem lattam meg ilyen problemat.
  • Solt
    Ha ők baszták el, akkor írd meg nekik, hogy a következő két pályára igényt tartasz fájdalom díj gyanánt... ;)
  • VO101 tvr
    Kipróbáltam, csináltam egy másik regisztrációt is. Azonnal megjött ugyanúgy az email. Ugyanúgy be lehet jelentkezni vele, de mindkettőnél az látszik, hogy még nem vásároltam. Pedig az elsőnél igen, meg is küldte a PP a számlát. Írtam nekik és várom a csodát... Jó, 4500 ft nem a világ, be nem bukom, csak kezdhetek emaileket írogatni, mintha én baxtam volna el vmit...
    A nyomorék supportjuk meg majd gondolom hétfő délután a 10. kávéja után cselekszik...
  • SirAlo
    Nekem csak a regisztraciotol jott email, koddal semmi email nem jott
  • VO101 tvr
    Nekem a [email protected]ól jött email, hogy gratulálnak a regisztrációhoz. Nem az fva-tól.
  • b-type
    :(
    én most vettem meg, Ferrari reggem már volt, szal nekem csak a pp és a kód jött, de az pikk-pakk.
    szal gyorsnak elég gyors...sztem valami elcsúszhatott nálad :((
  • VO101 tvr
    Bejelentkezés nélkül nem tudod megvenni, mert feladja a regisztrációs oldalt, ha nem vagy bejelentkezve és onnan enged tovább a paypal felületre. A regisztráció rendben megtörtént, az működik mindkét oldalon.
    De nyilván az lesz a baj, hogy olyan nyomorékok, hogy egy ilyen online felületet nem tudnak üzemeltetni korrektül.
  • Norbi1990
    De úgy nem lehet.
    Én is a Buy Now-ra mentem először utána kellett regisztrálni. Regisztrálás nélkül nem lehet megvenni szerintem.
  • Alexease
    Nekem 3 email erkezett.
    1. Az FVA oldalrol, hogy regisztraltam
    2. A PayPal oldalrol hogy fizettem
    3. Az FVA oldalrol jott a kod.

Ahogy SirAlo irta, lehet hogy valoban az lehet a gond, hogy bejelentkezes nelkul vetted meg?!
  • VO101 tvr
    Köcsögök ezek... A végén kulloghatok vissza iRacing-ezni. Gecidrága, de legalább jó.
  • LESCO
    Mondtam hogy ne bizniszelj a digókkal... ÿ;)
  • VO101 tvr
    Nem voltam. Rákattintottam bal felül a 'Buy now' fülre, aztán a következő oldalon a 'Basic Pack: Fiorano + F10' E 14.90 alatt 'Buy this pack' és feladta a regisztrációs oldalt...