850
-
#370 De amikor kifizetted es ramentel a paypal fizetesre be voltal jelentkezve? mert en bejelentkezes elott is ra tudtam menni -
Solt #369 Akkor nincs több ötletem... :( -
VO101 tvr #368 Megnéztem, Safari-val is ugyanez van. A kód helyén a kötőjelek és a lap alján a Basic Pack, mintha még nem vettem volna meg...
Olyan, mintha csak beregisztráltam volna vásárlás nélkül. -
Solt #367 Hát, ha minden rendben, és csak a kód nem látszik, akkor egy másik böngészővel lehet, hogy meg kéne próbálni...
@Alex: Mindenhol 400-ra raktam, így most jó... az FFB-t driverben visszavettem 60%-ra, mert iszonyat erős... -
VO101 tvr #366 A fizetés rendben kell legyen. A PayPal megküldte a számlát, hogy a Ferrari megkapta a pénzt. E-bank felületen pedig megnéztem és látszik a számlakivonatomon, hogy zárolták a 15 euro-t. Kellene még egy e-mail érkezzen az aktivációs kóddal?
A login-jaim rendben működnek. Be tudok jelentkezni a ferrari.com-ra és az akadémiára is. Tudom változtatni az adataimat is a ferrari.com-on...
Szóval úgy sejtem nem nálam van a hiba. Vagy mégis? -
#365 Nem ertemmi lehet a gond:/ Nekem is fapados OTP Visa Electron kartyam van, azonnal mukodott. Tegnap megneztem az idoket, az oldal regisztracio es a vasarlas utan ~5 perccel jott meg minden level (szamla, kod stb.).
Bar nem tudom, mennyi koze lehet hozza, de manapsag mar nem lehet tudni: probaltal mas bongeszovel belepni, torolni a cookie-kat es a temp-et, kikapcsolni a virusirtot, tuzfalat? Bar ettol meg az email megjohetett volna. -
#364 Mar megszoktam rFactorbol a fekezest mert a ligankba csak alacsony ABS van -
#363 Hatja nekem meg Formule Force ex...:D es a Force feedbackos pedallal kiraly lenne de igy is el lehet talalni -
VO101 tvr #362 A játék supportja úgy néz ki nem összevethető az iR-el. Tegnap este óta nem bírják aktiválni az Account-om, pedig a pénz rendben, számlát megküldték. Írtam is nekik, de az olaszokból kinézem, hogy majd csak hétfőn foglalkoznak vele... Ez azért már lassan eléri a fájdalomküszöböt.
De az egész weblapjuk szar lassú, a ferrari.com is... -
brasco84 #361 vagyis nem az a baj h műanyag, hanem h padlóig lehet nyomni :D -
brasco84 #360 milyen kormánnyal nyomod? én MOMOval, és az a gáz h szar műanyag pedálja van, szóval elég nehéz úgy megoldalni a fékezést h ne kockásra sikerüljön :( G25 el azért egyszerűbb lenne -
#359 Nah mar haladok:D elso szektorba mar sikerult massa idejehez 1 tizedre lemaradni es ma az utolso szektorba is csak 1 tizedre voltam massatol, de a kozepso szektorba van valami trukk:D ott nagyon lassu vagyok :D azt meg at kell gondoljam hogy kene jobban venni:) -
#358 ááá, ilyet énis szokatm minden autos játékba
legelső teszt, hogy mepróbálom elégetni a gumikat, majd driftelni (formaautóval is XD) -
#357 Bejarhatok a palyan az egyeb, alternativ utvonalak is, van skidpad is, lehet tesztelni korbe-korbe;D -
#356 Ugy nez ki, van aki gyalog ment korbe:))))
-
#355 Megneztem kivancsisagbol;)
Ha kezzel akarod piszkalni a kontroller beallitast, akkor a "Documents and Setting" reszben levot piszkald, azt elfogadja azonnal belepes utan.
Ha sajat profilt csinalsz (#353), es azt piszkalod, akkor mindenkeppen be kell lepni a programon belul a Settings-be, mert amugy nem foglalkozik vele.
A kerek- vagy kormanyszog maximuma allando, azt nem lehet trukkozni a kormany beallitassal.
Az F1 kormanya 400 fokot fordul. Vagyis a G25-on, 900 fokos driver- es 900 fokos config beallitassal teljesen szinkronban van.
Ha a config file-ban csokkented a kormanyelfordulast 400 fokig, akkor aranyosan annyival tobbet kell tekerni a kormanyon, hogy a programban elerje a 400 fokot.
Ha hardware-esen (driverbol) csokkented a kormenyelfordulast 450 fokra (felere), de sofware-esen hagyod 900 fokon, akkor fele annyit kell tekerni rajta, ketszer erzekenyebb lesz. -
Solt #354 Na majd holnap rágyúrok... :)) Nem rossz a vezetési élmény, de van még mit állítani... :) ( a G25 FFB lyukat nagyon érezni középen... :S -
#353 A programban a Custom allitas nem nagyon mukodik;) Hiaba teszem at a Controller beallitasnal Custom-ra, aztan jobb oldali menuknel allitom, le se sz*rj*;)
Ha kezzel akarod piszkalni, akkor csinalj ide (c:\Games\FVA\content\system\controls_presets\) egy uj file-t, masold at az egyiket sajat neven, pl.: Logitech G25 - Alexease.ini.
Ha azt valasztod ki, akkor mukodni fog, engedi kivulrol is piszkalni. De belul ugyanugy nem;P Kunos:DDDDD
Ja, 900 fok, ugy is csak 400 kornyekeig szamolja a kormenyt, azt hiszem, addig linearis. Igaz, eddig csak par kort mentem, nem igazan tesztelgettem. -
Solt #352 Köszi...
Ez is costum... :) Egyébként 900 fok? :)
-
#351 két körre kipróbálnám, nekem az is jó ha valakihez átugorhatok tesztelni :)
Vagy egy időkorlátos demo :)
Keresek szegeden lakó tulajt, aki megengedi hogy kipróbáljam nála!!!
iracing meg NKP-ből is megvan a virágbolti verzió, de hiába imádok simulátorozni 1x próbáltam ki mindkettőt, mikor feltettem, mert inkább lfs-ezek multiba. Arra viszont jó volt, hogy feltettem játszottam velük 1,5-2 órát, majd levontam a követvetkeztetéseket, miben jobbak vagy rosszabbak lfs-nél, és megállapítottam, hogy jó szimek. Én játékot általában multi miatt veszek meg, mert nem szeretem a buta ai-t, vagy egyedül lenni :)
Simből pedig 1 bőven elég, mert nincs annyi időm játszani hogy tudja rendesen játszani.
Steames accomat pl ha megnézzük 10db multiplayer játék van, a 16-ból, a maradék hat meg azért került az accomra, mert vagy nevetségesen olcsó volt, vagy a készítők kiérdemelték, hogy tényleg olyan játékot csináltak, ami megéri a pénzt (amúgy majdnem az összes játékot kipróbáltam előtte törtbe, és van amelyiket végig is játszottam mielőtt megvettem) -
#350 Tessek: http://alexease.uw.hu/files/fva_controls.zip
Hogy mennyit segit, nem tudom, ez igazabol gyari beallitas, meg ne mpiszkaltam rajta semmit. Nincs is nagyon mit;) -
Solt #349 Jaja... egyre gondolunk... :)
A controls.ini fájlodat küld már át légy szíves, mert nekem csak a costum profild engedi babrálni, azt meg rendszeresen elfelejti... nagyon "szögletes" az irányítás... :S -
#348 Sajnos kicsit olyan mint a nKP, Olaszos, Kunos-os:DDD
Ez a kulso setup a kilepkedesevel, a fomenuben a lassu gombok, meg mindig nem az igazi;)
Az nKP mar eleg jo lehetne, de a GUI, a menuk, a keretrendszer valahog ynem megy neki;) -
#347 eladó g25 nincs valakinek? -
#346 az a kép hatalmas volt:D:D:D -
#345 Szivesen.
Az email-cim is kamu;) De azert koszi:) -
Solt #344 Ha arra gondolsz, hogy egy kicsit trehány munka, akkor egyetértek! :D Kurva jó lehetne, de apró szarságokkal elcseszik... :) -
Solt #343 Így jó lett, köszi!
Őőő... én csak az e-mail címet, meg a kódot láttam... a többit nem is néztem, gondoltam gyorsan szólok! :D Benyaltam! :D -
VO101 tvr #342 Meg azon, hogy órák óta nem megy a cucc... Pedig a PayPal is megküldte már a számlát... -
#341 Elsosorban Olaszoknak keszult, ez a Rank-on is latszik, hogy Oket kulon szamoljak es dijazzak;) -
#340 Nyugi, csak poen volt, kivancsi voltam, mennyien ugranak ra;)
A kod termeszetesen kamu, es a lakcimbol is latszik, hogy valoszinuleg nem a Parlamentben lakom;DDD -
VO101 tvr #339 Kissé olaszos a cucc... -
#338 Az FFB-t nem ertem, nekem is G25, es azonnal, hibanelkul ment.
Probald megnezni a config file-t, azon belul a "[STEER] / FF=" parametert, hogy 1-en legyen:
c:\Documents and Settings\TE_NEVED\My Documents\Ferrari Virtual Academy\cfg\controls.ini -
Solt #337 Második sor felejtő... kezdek hülyülni! :D
Viszont FFB-m nincs, és a G25 profilok nem működnek, és állítani sem tudom őket! :S -
VO101 tvr #336 VISA electron-nal fizettem és ezek szerint nem megy rendben a dolog, mert nálam nincs kód és a Content is olyan, mintha semmit nem vettem volna. De itthon a bankom e-felületén látszik a fizetés... -
Solt #335 Baszki alex... kapd már le!!! Minden infó ott van!!!!! -
#334 A nevednel hasznaltal esetleg ekezetes betuket, foleg: őűí?
Talan abbol generalja a kodot es nem szereti;) Azt hiszem regen a nKP-nel is voltak gondok (bar azota javitottak).
Irj a supportnak (Guide/Support menu), es masold be a kapott vasarlasi adatokat. -
Solt #333 No... én is copok! :D Az előre definiált G25 profilokkal semmit nem csinál... costum profillal meg nincs ffb... :S
Teljesen lineáris akkor lesz, ha az érzékenységet 100%-ra teszem? Mert így 50%-on van egy olyan érzésem, hogy nem lineáris... -
VO101 tvr #332 A licence kódodat azért ne tedd fel ide... -
#331 Nalam igy nez ki bejelentkezes utan: