Ferrari Virtual Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Tessek: http://alexease.uw.hu/files/fva_controls.zip

Hogy mennyit segit, nem tudom, ez igazabol gyari beallitas, meg ne mpiszkaltam rajta semmit. Nincs is nagyon mit😉
Jaja... egyre gondolunk... 😊

A controls.ini fájlodat küld már át légy szíves, mert nekem csak a costum profild engedi babrálni, azt meg rendszeresen elfelejti... nagyon "szögletes" az irányítás... :S

www.smart-bus.hu

Alexease
Sajnos kicsit olyan mint a nKP, Olaszos, Kunos-os😄DD
Ez a kulso setup a kilepkedesevel, a fomenuben a lassu gombok, meg mindig nem az igazi😉
Az nKP mar eleg jo lehetne, de a GUI, a menuk, a keretrendszer valahog ynem megy neki😉
oneal1
eladó g25 nincs valakinek?

!Forza Ferrari!

oneal1
az a kép hatalmas volt😄😄😄

!Forza Ferrari!

Alexease
Szivesen.
Az email-cim is kamu😉 De azert koszi😊
Ha arra gondolsz, hogy egy kicsit trehány munka, akkor egyetértek! 😄 Kurva jó lehetne, de apró szarságokkal elcseszik... 😊

www.smart-bus.hu

Így jó lett, köszi!

Õõõ... én csak az e-mail címet, meg a kódot láttam... a többit nem is néztem, gondoltam gyorsan szólok! 😄 Benyaltam! 😄

www.smart-bus.hu

Meg azon, hogy órák óta nem megy a cucc... Pedig a PayPal is megküldte már a számlát...

Alexease
Elsosorban Olaszoknak keszult, ez a Rank-on is latszik, hogy Oket kulon szamoljak es dijazzak😉
Alexease
Nyugi, csak poen volt, kivancsi voltam, mennyien ugranak ra😉
A kod termeszetesen kamu, es a lakcimbol is latszik, hogy valoszinuleg nem a Parlamentben lakom;DDD
Kissé olaszos a cucc...

Alexease
Az FFB-t nem ertem, nekem is G25, es azonnal, hibanelkul ment.
Probald megnezni a config file-t, azon belul a " / FF=" parametert, hogy 1-en legyen:

c:\Documents and Settings\TE_NEVED\My Documents\Ferrari Virtual Academy\cfg\controls.ini
Második sor felejtõ... kezdek hülyülni! 😄

Viszont FFB-m nincs, és a G25 profilok nem mûködnek, és állítani sem tudom õket! :S

www.smart-bus.hu

VISA electron-nal fizettem és ezek szerint nem megy rendben a dolog, mert nálam nincs kód és a Content is olyan, mintha semmit nem vettem volna. De itthon a bankom e-felületén látszik a fizetés...

Baszki alex... kapd már le!!! Minden infó ott van!!!!!

www.smart-bus.hu

Alexease
A nevednel hasznaltal esetleg ekezetes betuket, foleg: õûí?
Talan abbol generalja a kodot es nem szereti😉 Azt hiszem regen a nKP-nel is voltak gondok (bar azota javitottak).

Irj a supportnak (Guide/Support menu), es masold be a kapott vasarlasi adatokat.
No... én is copok! 😄 Az elõre definiált G25 profilokkal semmit nem csinál... costum profillal meg nincs ffb... :S

Teljesen lineáris akkor lesz, ha az érzékenységet 100%-ra teszem? Mert így 50%-on van egy olyan érzésem, hogy nem lineáris...

www.smart-bus.hu

A licence kódodat azért ne tedd fel ide... <#ejnye1>

Alexease
Nalam igy nez ki bejelentkezes utan:
Ami furcsa, hogy a lap alján továbbra is kínálja megvételre az alapcsomagot, pedig be vagyok jelentkezve.

Hihetetlen, de igaz:
My Account
Personal Information

To modify you personal information please go to Ferrari.com
License Code
- - - - - -
Write down your license code: you'll need it to enter the game.
Your rankings

Hat vízszintes vonást kaptam <#hamm>

Alexease
<#fejvakaras><#merges2>
Ha belepsz az oldalra, felul a nevedre kattintva, a kovetkezo oldalon nincs semmilyen kod?! Nekem ott azonnal volt. A level a koddal valoban kesobb erkezett meg, volt vagy 1-2 ora😉
Nem tudom mi lehet a baj.... Még most sem adott kódot. Pedig a számlámról a pénzt már zárolta a bank.

Engem most így péntek estére copat <#violent>

Nekem azonnal kiadta...

www.smart-bus.hu

Köszönöm! Úgy néz ki, lassú a rendszerük. Eddig a nevemre sem lehetett rákattintani. Most már feladja az Account-omat, de a kód helyén még - - - - - - van

SirAlo
Belepsz a virtual academy oldalan a felhasznaloneveddel stb, ott felul ra klikkelsz a nevedre es a lap kozepen nagy betukkel kiirja

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

A Licence numbert-t hol találom, ha már kifizettem? E-mail nem nagyon akar jönni....

Firerock
szerintem simán,ha olyan komoly szimulátoraik vannak akkor az atompontos pálya is szükséglet....

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Laserscannelt verzióban tuti, hogy nincs...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

SirAlo
hat szerintem minden palya megvan nekik😄 futam elott gyakorolnak a szimulatoron szerintem a pilotak

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Most még csak a saját teszt pályájuk van meg laserscan verzióban, az meg gondolom úgy is kellett a "belsõs" szimulátorukhoz...

SirAlo
ha sima Pr jatek lenne nem fizettek volna lezer scannre meg stb😊

b-type
Igazság szerint én ezt többnek tartom mint egy egyszerû PR progit...versenyzõket belevonva, egy jó szim alappal...de többet nem is akarok írni hiszen még nem tudtam kipróbálni sajnos.
Írjon inkább az akinek már megvan. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Az utolsóból 😊
..elfért volna egy Jean-Michel Bayle-s is, nagyon kemény volt amit csinált, és eleinte sokan kinevették a stílusa miatt), de nem volt pénzem 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Erre írtam, hogy az lett volna a normális, ha valaki ki akarja próbálni annak legyen ingyen, aki meg nevezni akar, ill. felkerülni a ranglistára, az meg fizessen nevezési díjat. Végül is, egy promo termékrõl beszélünk, elvileg. Ráadásul nem szegény szponzorok logói vannak a virtuális versenyautón is (Shell, AMD, Acer stb...).

Az a Chesterfield-es póló lehet már vagy 15 éves, még a 250-es Apriliás idõkbõl <#eljen>

Alexease
Akkor nincs is semmi gond, Te F1 es Ferrari fanatikus vagy, de nem szeretsz egyedul korozgetni, vagyis nem neked valo ez a program. Igy ha ingyen adnak, akkor sem kellene neked. Akkor minek viragbolti verzio?!?!😊)))

Tudom, tudom, Magyarorszagon vagyunk. Penzert annyira nem erdekel, annyit nem er masok munkaja, de ha ingyen van, akkor barmi johet dogivel.
b-type
vzz akkor meg nem értem,..én pl. Biaggi drukker vagyok,..nem kicsi <#zavart1>, de inkább kifizetem a csomagküldést, meg a hivatalos árat, de nem fogok házilag vasalt pólóban mászkálni.
(van Chesterfield-s rajongói pólóm, szal nem új hobbiról beszélünk. 😊)
...és azért még ki kellett stoppolnom 😊

SirAlo
En egyedul is elvagyok csak akkor idegesit fel ha nem birok javitni az idomon 😊 de ha egyre jobb vagyok nem birom megunni, most az van hogy szoktam javitni vagy az elso vagy a masodik vagy a 3 szektorba de a masik 2-ot meg lassabban veszem es igy az idom nem javul xD Es mintha a 3-as setuppal mennek legjobban

kifli
én ferrari + f1 fanatikus vagyok, de azért annyira nem, hogy órákat körözgessek egyedül, régebben, mikor lfs-el készültem versenyre, akkor sem egyedül készültem, hanem kerestem egy szervert ahol vannak fent, aztán lehet hogy közbe kiálltam beállítgatni a kocsit verseny közben, és esélyem nem volt utolérni az ucsót, de legalább voltak körülöttem, tudtam elõzgetni stb...
SirAlo
Nekem meg csak 58.9-et sikerult mennem😞

Palinko
kicsit érdekes az idõknél hogy olaszországot máshol kezeli. pl legjobb olasz jelenleg
56.832, a világnál pedig 56.859, nem tudom nekem logikus lenne hogy az olasz srác az elsõ a világon is 😄
Mennyire látszik, hogy a FERRARI név milyen mértékben vonzza az embereket! Játszani nem akar szimulátorral, de a név miatt kipróbálná...

Alexease
Ja, es az kimaradt, hogy ott vannak meg a csabito Ferraris nyeremenyek😊 Amit persze, "lehetettlen" elerni, de megis ott lobog a rajongok szeme elott😉))
Alexease
Ezt valoban csak annak erdemes megvenni, aki szimulator-, F1-, Ferrari megszallott😉 De igazabol, ez csak nekik jelent meg😉 Ez nem annak van, aki egy szokasos autos jatekot szeretne😊 Annak ott lesz az F1 2010 kismillio szolgaltatassal, latvannyal, vagy ha szimesebbre vagyik, akkor rFactor a trilliard modjaval😉

Sajnos nem lehet (mindig) ugy felarazni egy programot, mint amennyi tartalmat, szolgaltatast tartalmaz mas programokhoz kepest. Ennyi erovel, pl. az F1 2010, az rFactor vagy barmelyik SimBin termekhez kepest, ez nem kerulhetne tobbe, mint 150-200 Forint😉))
Nem is a kérdésre válaszoltam, csak hangosan gondolkoztam! 😊

www.smart-bus.hu

b-type
akkor meg minek a virágbolti? 😊
külön rank a tört verziónak, ahol senki nem nyer semmit 😊)
Én spec szinte ziher hogy nem töröm magam a hotlap-ban, még is elsõ dolgom lesz ha a gépem elé kerülök újra hogy megveszem...egyszerûen érdekel hogy milyen.

kifli
virágbolti verzió van már?

Tényleg nem sok érte a 4000 ha az ember nem 2x ül csak le elé, de ha jól olvastam az elején, és tényleg csak time trial van, akkor nemhiszem hogy többet fogom próbálgatni 😊