850
-
#450 végre én is ki tudtam próbálni, gurultam 20 kört.
Nagyon tetszik a program, egyet kivéve...amennyire eltekeri a kormányt hát...kicsit rontja az élmény, de amúgy nagyon rendben van.
Korrektnek tartom az irányítást, tetszik a fizika.
Hangok is jók:)
ki mennyit ment eddig?
csak hogy tudjak mihez viszonyítani:) -
Solt #449 Ha álomvilág kell, nem rontom a képet. Szimulátor lesz, ha ettől jobb neked...
( persze, ha van időd tedd fel magadnak a kérdést, hogy a fejlesztők helyében te mennyi időt, pénzt, és energiát fektetnél pluszban egy olyan dologra, ami nem, vagy legalábbis csak minimális plusz bevételt generál ) -
#448 Ebbol a videobol latszik hogy massa se tekerte olyan agybetegul a kormanyt :D -
GPx8 #447 Gondolom láttad a kódot, ill. részt vettél a fejlesztésben...
Még senki sem írta, aki eddig próbálta, hogy nincs rendes fizika alatta. Gondolom, ezek mind xboxos hülyegyerekek voltak(?) :D
De ne itt beszéljük meg az F1 2010-et, van topicja. -
Solt #446 Hiába a kapcsoló, ha nincs hozzá normális fizika írva, mert eleve igény sincs rá. ( fizető képes, nagy számban ) -
GPx8 #445 Gondolom azért vannak a ki-be kapcsolható segítségek, hogy az 5 éves is tudja élvezni. Az F1C-ben is be lehetett mindent úgy kapcsolni, hogy kb. magától ment az autó. -
Solt #444 Ha hozná a Race 07 színvonalát, ( fizikában ) akkor már meglepődnék!
Ez tömegeknek készül, ehhez kell igazítani. Ergo szimulátoros szemmel egy arcade ( vagyis egyszerű, butított, még a lehetőségekhez képest sem élethű, stb ) fos lesz! Hogy miért? Mert az átlagnak sem ügyessége, sem türelme, sem akarata, sem kedve nincs ahhoz, hogy valami kihívást jelentse a számára... az átlag meg akarja előzni majd a híres neves kedvencét az ágy szélén ülve azzal a bizgentyűvel a kezében. Ehhez bőven elég, ha egy játék szép...
Ettől még lehet majd egy kurva jó autós játék ami sokaknak szerez örömöt... viszont szimulátoros szemszögből értékelhetetlen lesz... Ez nem bántás, meg nem degradálás, hanem csak egy vélemény. -
#443 Bármelyik nyugati Ferrari fan és egyben modellgyűjtő. -
#442 A sejkek biztos lecsapnak ra.:D -
#441 Nagyon orulnenk, ha GTR2-hoz hasonlo szimulator lenne, de erre nagyon keves az esely... -
GPx8 #440 Én arra számítok, hogy olyan autós játék(!) lesz, mint mondjuk a "Race07"/"Race On" vagy a "GTR2". Ezek engem szórakoztnak még offline is(!), pedig nem hardcore szimek, mint pl. az iRacing. Ezen kívül szívesen játszok az Lfs és a RBR játékokkal. Engem pl. a GPL nem tudott lekötni, de a NR2003 tetszett. Ha törni-zúzni akarok, akkor arcade játékok közül ott a "Flat Out 2". -
Solt #439 Ez a kérdés fordítva is elhangozhat! Miből gondolod, hogy nem az lesz? Egy nyomós érvet mondj... -
LESCO #438 ferrari ajándék...
Ezt vajon ki veszi meg??? -
#437 "Világosíts már fel, hogy mitől lesz arcade játék - főleg így, hogy Te sem próbáltad ki - az F1 2010?"
Megelőlegezzük neki a bizalmat. -
#436 Az semmit nem jelent a jatekba hogy a kormany mennyit fordul virtualisan az igazihoz kepest... kormanyzartol fugg , es mivel a Virtual academybe nem lehet kormanyzarat allitani mindenkinek ugyanugy fordul, nekem pl. nem fordul olyan sokat virtualisan se ... lehet tenyleg csak a replayba nem az igazi -
GPx8 #435 Látom, nem érted az íróniát, de mind1...
Világosíts már fel, hogy mitől lesz arcade játék - főleg így, hogy Te sem próbáltad ki - az F1 2010?
(Egyébként, nekem arcade autós játék az, amit inkább billentyűzettel, lehet irányítani mint kormánnyal. pl Flat Out (1/2), Nfs, stb.).
-
#434 gondolkodsz mielőtt írsz?
az arcade nem egyenlő szar.
az hogy valami grafikailag nem túl tökéletes, a vezetési élményt nem befolyásolja.
az F1 2010 arcade játék lesz, de nem mondom hogy szar.
A Virtial nem arcade. De szimulátornak sem nevezném. Valahol a kettő között. -
#433 ?
Nem attól lesz valami arcade, ha nem korrekt a látható kormány és a kerék mozgása...általában le is veszik a kormányt, én is levenném ha tudnám :D
-
LESCO #432 Jaa.... Az más. -
GPx8 #431 Ha ez az F1 2010 -ben lenne így, akkor mindjárt jönne az "árkád-szar" szöveg... -
#430 játékban sem -
LESCO #429 Pont azt írja a videó, hogy a visszajátszásban nem mutatja korrektül a kormányszöget... -
#428 az tényleg kicsit vicces lett -
VO101 tvr #427 Ilyen bekormányzási szögekkel kérdéses, hogy a modellezés mennyire sikerült. -
#426 Egy kicsi azert van;) OK, a jatekban regebbi auto van es benan tekeri a kormenyt, de azer nem olyan rossz;) -
#425 Azért kicsi hasonlóság lehetne a gép belsőnézetében mert ez így nemolyanjó :S -
#424 -
#423 Én is megvettem kezdésnek egy 1.5.382 kört mentem :DDD -
FMassa #422 Hello
Ha valaki paypal számláról fizette ki légyszíves segítsen már abban, hogy ha van elég pénz a paypal számlán a megvételhez, akkor kérnek bankkártyát is a megvételhez(biztosítéknak vagy csak mert kell alapból)?
Mert én az unicredit bankon keresztül tölteném fel a paypal számlámat pénztári befizetéssel, mert megfelelő bankkártyám nincs.
De ha kéri amúgy is, akkor nincs értelme a paypalra utalnom pénzt a kártya hiánya miatt.
Remélem érthető a kérdésem:)Köszönöm:)
Üdv.
-
#421 2 napja FVA-zom, gondoltam ideje lenne kicsit gyakni a ma esti nK demó futamra.
Hát brutális a különbség, az első kanyarkombinációt kb 4. próbálkozásra sikerült "abszolválnom" (copyright: palik), pedig már több futamot is mentem ezen a pályán és nem igen jelentett gondot. -
#420 Nem a design-nal van a bajom es az egyszeruseeggel, ahnem inkabb azzal, hogy keves az allitasi- testreszabasi lehetoseg. -
#419 Szerintem sincs gumikopas, benzinfogyasztas sincs szerintem epp azer hogy legjobb kort tudj menni megallas nelkul , ne lehessen igy a gumikkal taktikazni -
LESCO #418 Nekem a netkar menüjével (ami a kinézetet illeti) semmi bajom.
Szeretem az ilyen paraszt egyszerű dolgokat. egy gomb egy felirattal, csókolom... Az rfactor menüjében pl elvesztem jó ideig, mert nem tudtam hogy melyik egy logo, és melyik egy gomb... aztán azok a kis mappa jelek, meg görgetés, áhhhh... -
Solt #417 Én a "nagyot fékezőssel"! :) Az amelyik a féktávra van kihegyezve... loadcell-l akkorát lassul, mintha beleakadnék valamibe! :D És milyen jó lenne, ha közben nem rúgnám be a pedált az asztal alá! :D -
#416 Az F1-et en sem csipem annyira, ezt nagyon tolni kell, hogy erezni lehessen valamit a gumi es az aero muklodesebol;)
A gumi bemelegitest az erzem, kb. 1 kor. Az jo. A koszolodas is tuti, de az lekopik gyorsan;) De gumikopas szerintem nincs, legalabbis en nem erzem;) De kockasra lehet fekezni, az OK :D -
#415 hű én igen nem érzem ezt az F1 feeling-t :))
detto alulról karcolom a percet.
Engem a gumi bizonytalanít el...most friss vagy sem, bejövök tiszta kosz (mert hol voltam, hol?...persze hogy legeltem), menjek-maradjak...tiszta kosz gumival.
De menni szoktam. :) -
#414 59,4 :)
Nekem mindegy melyik set, ugyanaz az ido lesz belole:DD De valoban, szinte mindegyik kanyarban erzem, meg nem az igazi;)
A Rank oldalon csinalhatnanak valami szurest, rendezest, hogy ertelmesebben lehessen vizslatni az idoket. Pl. csak Magyarok erdekelnenek, az ufokkal nem foglalkoznek:)
De sajnos, az egesz olyan "Kunos/netKar-os", a program mint fizika, kezeles jo lenne, de a keretrendszer, a szolgaltatasok kicsit hianyosak, docogosek, macerasak.
Pl:
- miert kell entert nyomni aztan egerrel kattintani hogy elinduljon a cucc?!
- ha mar ott van feltucat menu, miert tunik el bejelentkezes utan, miert maradthat kint az is?!
- miert lassu a menu?:)
- a Hotlap/Practice kivalaszto reszen hulye helyen van a "tovabb" gomb
- a setup valaszto oldalon is, raadasul a kep is eleg szerencsetlenul van elhelyezve
- jok a kameranezetek, bar vezetes kozben csak a cockpit erdekel. Igaz, van dinamikus cockpit/bukosisak (vagy mi) nezet is, de hasznalhatatlan (szamomra), mert tul magasan, tavol van, kicsit eltulzottnak tunik, allitani sem lehet:/
- miert nem tudja sok-sok ev utan, vegre integralni a beallitasokat a programba, miert kell kilepkedni?!
- az LFS azert is nepszeru, mert az evek alatt sikerult kielegiteni az igenyeket, kivansagokat, es mara mar minden sz*rt lehet a programon belul allitani. Vegye eszre, masolja le, nem szegyen. Hasznalhatobb lenne, talan nepszerubb. Sokakat foleg a kinezet, kezeles remiszt el;) Bar ez foleg a nKP-re igaz... -
#413 59.0
melyik settel mentek ? -
Solt #412 A balos visszafordító a csel... tuti, hogy ott bukunk! Én egyszerűen nem találom annak a ritmusát... se féktávon, se kigyorsításnál... :S -
#411 En is 58.6-ot mentem eddig:( kozepso szektorba ha tudnam mi a csel sokkal jobb idoket mennek:)