2477
-
#276 Én is beléptem ebbe a mókába,hogy tudok versenyezni ha épp nincs online ismerősöm?:) -
#275 ímél alapján megvagy... -
#274 Képemen mindig valami BMW van, most egy fehér cabrio :D -
#273 be vagy jelölve :) -
#272 ok, van 7 db ilyen nevű xD -
#271 Engem is lehet jelölni, nevem az adatlapomon rajta van. -
#270 Bejelöltem két embert innen, Csaba Maroshelyi, semmi pánik:D Vegyen aki akar, kell az ember road triphez majd :D -
Szabi1991 #269 -
#268 zsírúj dizájnom :)
Killer Paint / Mike Lavallee Edition
#267 Aki akar egy aktív játékossal játszani, az írja meg az adatait privátba, és felveszem fércbúkon:D -
#266 Úgy kell rákattintani hogy ne az összemarkolt egér jel(amikor mutat a kéz), hanem az alap modulú egér jel van , akkor lehet mozgatni. -
#265 lepakoltam 1hete köbö sztem 2bolyát meg 1 lámpát és nemtudom berakni storagebe csak forgatni xdddd nemtudom behozni azt a zöldkis cuccot amivel kitudom szedni a képből:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd fail nem?:D -
#264 Jó lett és ott az 1903 Edition Fordom is :D
15 verseny kell, első challenge, mit kapok érte?:D
-
#263 Kicsit átrendeztem és bevásároltam:
Az EU szabványosítás első lépése: kézmosó:D
Kaptak még: szekrényeket, egy normálisan berendezett beszélgető/étkező helységet, levegő pumpát, és egy olajos hordót.
Nekem nagyon tetszik:D
És nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én ezt megnézném egy külön PC-s játékként. Esetleg offline-ba is!:) -
Mathiasse #262 sok sikert az Escaladehoz, nekem nincs türelmem 50 versenyt lenyomni érte :D most jött a 24órás üzenet hogy megveszem-e vagy visszaadom -
Most :D
(15x15) -
#260 Vicces, én is a TE kocsid mosom xÐ
Mossuk már a sajátunkat xÐ -
#259 Bocsi :)
Am nagyon tetszik :D(épp mosom :D) -
#258 Francé lövöd le a poént:D
És ez valószínű a végleges is:) -
#257 Látom Papi alakítgatod a géped -
#256 Király, oké:)
Éésőő Most nekem még kell nyernem 22 versenyt, utána mit kapok?A Fusiont vagy mi?:D -
#255 Szintenként vehetsz fel +1 embert:)
Pixxel: Naaagyon fajaaa:D -
#254 most
nemsokára enyém a drágaszág, még 30 verseny
-
#253 A neon nekem se tetszett, ablak se tetszik, szval :D neon már le van véve :)
szerk.:
Amúgy valahogy tudok felvenni több embert?Mert háát 3an vagyunk és gázos hogy csak 2 emelővel lehet foglalkozni :/ -
Mathiasse #252 szép de ezzel az ablak neon felni kompozícióval nemtudok kibékülni :D -
#251 Itt a kép, bocsi a (talán?) dupla HSZ-ért, szval íme:
(Az elején 1 1903 felirat, ekkor jött létre a Ford cég.A hátulján 1 Californiai, Los Angelesi rendszám tábla, A tetőn az L.A logo, oldalon is LA logó, DC logó és 07 szám valamint a megszokott Piros fehér zöld csík.(2. munka, szerintem nem rossz főleg hogy nemvagyok fotógrafikus vagy mi )
Pappi:
Ott a gépem régi formája :D -
#250 Teljes átépítés után:
Szerintem sokkal jobb lett!:)
Szerencsére olcsón megúsztam, mert maradt "régebbről" építő anyag (falak, járólapok, berendezések) -
#249 -
#248 Nagyon szép :)
Énis mindjárt rakok 1 képet, még mindig nagyon alap :D -
#247 Most épp ez a kocsim,terveztem rá nemrég 1 egyszerűbb templatet,de már úton a következő kocsi:DDD -
#246 Eez nagyon szééép! -
#245 Nah! Meglett a nagyobbitas is :) Remelem tetszik :P
-
#244 Most kezdek neki a tervezésnek/megvalósításnak:)
Amúgy üveg"falat" nem lehet lerakni?:) -
Mathiasse #243 szép! viszont valami templatet (matricát) rakhatnál a kocsira.. :) -
#242 Felvettelek!:)
A garázsom így 2 és fél nap után:
A kocsi: (amint lesz másik színű neon, átfestem!)
Szép garázsok vannak itt!:) -
#241 Hogy tom elfogadni a road trip meghívást? -
#240 xD
Köszi :É -
#239 Amugy jelentos alakitason esett at a garazs :P
-
#238 Ezt a verdat most alaztam le xD -
#237 Jah XD
nemszóltam :É