2477
-
#36 fogadj fel segitőket és vegyél még szerelőpadot! -
#35 Én level 3 -
#34 cuki. Amúgy lvl 8. -
#33 Hoppá te már elég komolyan tolod:D
Nekem ilyen
-
#32 No, ilyen most perpill a garázsom:
-
#31 Nagyon jó ez a gém,most elkezdtem de tetszik:) A legtöbb FB-s játékra ráuntam eddig,remélem erre nem fogok..
Amúgy egy ötlet a barát problémára: Szerintem így a fórumon belül meghívhatnánk egymást valahogy.. -
#30 most egy ilyet akarok majd:
-
Szabi1991 #29 minden héten bekerül 3-4 autó :) -
#28 am lehet még majd tesznek bele, mint Pl a Farmwille t is állandóan újítják, mindig kerül bele új dolog. -
#27 jó hát sokkal több autót nem is gyártottak az eu-ban :D illene itt lennie azárt 1-2 astonnak is, maseratinak, bömös... -
Szabi1991 #26 kár hogy nagyon kevés európai autó van, lambó,merci,vw meg mclaren.. 1-2 opel is elfért volna sztem a sok honda közé.. :S -
#25 Látom sokan játszanak ezzel:D
Nekem ezek vannak:
-
#24 jah azt megtaláltam, csak magát a képet nem :D de már megvan ^^
-
#23 picture? -
#22 azt vágom, csak ezeket a gyári (?) képeket hogy lehet készíteni.
am itt a kis woody bogár
-
#21 szép -
Szabi1991 #20 costum majd graphics, ott lehet "péjntelni" vagy feltölteni képet :) -
#19 hol van a kép csinálás? nem találom :/ -
Szabi1991 #18 és itt már van egy Spoon S2000.. de úgy látom letölteni nem lehet, akkor mégis meg kell csináljam én :/
-
#17 itt tudtok leszedni Sablont -
Szabi1991 #16 lvl 14.. de csak régebben kezdtem :D
#15: jó lett, én most egy Spoon S2000-t szeretnék csinálni :) -
#15 első próbálkozás:
-
#14 látom te azért már magasabb szinten jársz, tudsz valami tippet,vagy tanácsot adni? -
#13 -
Szabi1991 #12 bosozoku 240sx-em :)
sajnos még nem az igazi, vhogy a kipufogót is oda kéne rajzoljam :D
-
#11 lvl4 fckyeah -
#10 Hát ja...
Főleg az ilyen nagyon interaktivhoz. -
#9 az öszes fészbúkos játék ezért unalmas nagyon hamar, mert minden jó cucchoz haverok kellenek... :/ -
#8 Mondjuk megoldhatták volna a botok elleni versenyzést. Várni a haverokra, hogy versenyezzenek... -
Szabi1991 #7 +fav, legjobb fészbukos játék :) -
#6 ez de qva unalmas... -
#5 +fav -
#4 nekem most épp ez van: egy Kék 1973 as Ford Pinto, az összes tuning csomag benne van.
-
-
-
A jaték célja hogy fejleszd a szerelőműhelyedet, és autókat készírs, amivel versenyezhetsz, kiállíthatod, vagy munkaezközként használhatod.
A játékban szereplő autók a valóságban is léteznek, csak kicsit "torzítva".
Ide jöhetnek tippek, tanácsok, és legfőképpen Képek az egyedi autótokról.
kb 50 féle autó van a játékban.
itt van néhány kép: