413
S8500
-
#293 Msn-t a telefonodra a parlingo progival tudod elérni, ez is javas, egy probát megérhet. -
Köszi. :)
És ezzel lehetséges, hogy valaki olyannal tudjak beszélni, aki msn-t használ? Vagy csak az álmaimban? :S :D -
#291 itt van (ingyenes), de szerintem wave-re vannak ennél jobbak is, csak ezt ismertem -
Köszi. Az letölthető az Apps-ról ingyenesen?
Amúgy sokaknak látom msn-en, hogy "mobilról bejelentkezve" - ezt én nem érhetem el valahogyan? -
#289 a nimbuzz egy kisebb javás -
Amúgy van a telefonra valami beszélő program (mint pl. a Windows Live Messenger - jó, gondolom pont ez nincs meg, de valami hasonló)?
Mert jól jönne... az egyetemen van wi-fi, és emiatt gondoltam rá.
Köszi előre is. :) -
#287 Jó, sikerült. Nálam egy e-mail widgeten keresztül lehet beállítani a push indítást, az email fiókoknál nincs ilyen opció. -
ba32107 #286 Nemtom akkor a tiéd miben más :S -
#285 ja, és nincs ott fölötte az a kis fogaskerék.. -
#284 Ezt látom az exchange beállításoknál:
-
#283 meg a *#0*# -
ba32107 #282 Én se tudtam hogy van ilyen :D
-
#281 Úú ez tetszik, én ilyen funkciójáról nem is tudtam a telefonnak (= -
Arra gondolsz, amikor lefényképezed amit éppen látsz?
Akkor a billentyűzár be/ki gomb + menügomb egyszerre, hosszan. :) -
#279 hogy tudok screen kamerát használni? csinálnék képet a menüről... -
#278 nekem nincs itt ilyen fogaskerék (1.2 bada)
A beállításoknál ilyenek vannak, hogy:
emailek szinkronizálása: mind/elmúlt egy nap/elmúlt 3 nap... elmúlt egy hónap
és alul egy ilyen: Levelezési mappák push szolgáltatás -ott ki lehet pipálni a bejövő postát, meg elküldöttet, meg kukát... -
ba32107 #277 Saját fiókok / rámész az exchange activesync fiókra / ott a fogaskerékre, és ott be tudod állítani az ütemezést. -
#276 Én ezt nem találtam: "Ezután a fiók beállításaiban be tudod állítani a szinkronizáció ütemezést, ezt állítsd push-ra, és így működni fog." -
ba32107 #275 De működik, én is wifivel használom. Ezeknek a funkcióknak a szempontjából tökmindegy, hogy hogy éred el a netet. -
#274 És ez wifivel nem működik, csak ilyen csomagkapcsolásos szarral? -
#273 ty -
ba32107 #272 Bemész a saját fiókokba, és ott csinálsz egy Exchange ActiveSync fiókot. Az adatokat értelemszerűen meg kell adni, tartománynak semmit. Következő lapon a szerver m.google.com (SSL-t pipáld be). Ezután a fiók beállításaiban be tudod állítani a szinkronizáció ütemezést, ezt állítsd push-ra, és így működni fog.
Facebookkal és más e-mail címmel még nem próbáltam, szóval azt egyelőre nem tudom hogy kell.
-
#271 Ha megtalálod a megoldást, légyszi írd le, mert engem is érdekel ez a gmail-es automatikus letőltés. -
#270 Ja, értem ! -
Az volt a gond, hogy nem navigáció megjelenítési módban voltál. Ezt nem a beállításoknál lehet beállítani, hanem a hajókormányra kell bökni, és utána követni fogja a nyilat. (képen mellékeltem)
És igen, így már jó. :) -
#268 LOL -
#267 Egy vagy több probléma kiküszöbölésének a metódusa:) -
#266 És mi a megoldás? :) -
ba32107 #265 Hol lehet beállítani, hogy az emaileket folyamatosan ellenőrizze? Tehát ha kapok egy emailt, akkor csak rezegjen a telefon és ne kelljen nekem külön lecsekkolni? Egyszer megtaláltam, de most nem találom. UGyanez a kérdés lenne a facebookra, stb.... (bár nem használom a natív facebook klienst, de most gondolkozok mobilneten, és akkor nem lenne rossz).
Valamint egy kérdés a mobilnettel rendelkezőknek: mennyi adatforgalmat használtok el átlagosan? Ha én csak napi 1-2 emailt, 1-2 oldalt szeretnék megnézni, akkor kb hány mega lenne? -
Kaptam egy választ máshol, remélem jó lesz, majd kipróbálom.
Bocs, hogy ennyit kérdezősködök... :) -
Ma élesben is kipróbáltam a GPS-t.
Most is kellett neki 1-2 perc, míg megtalálta magát, de utána minden jól ment, gyorsan megtervezte az útvonalat, ha letértem gyorsan újratervezte, a hang is mindig jókor jött.
Egy dolog nem jó szerintem - ugye mikor elindítom a navigációt a kép kicsit bedől (3D nézet), és mozog a nyíl... viszont nem követi a kép a nyilat, így egy idő után kimegy a képből, ha meg lefordulok, akkor nem fordul vele a képernyő... :S
Ez ilyen, vagy valamit nem állítottam be?
Ezekkel a beállításokkal próbáltam.
Köszi előre is. -
Köszi. :)
Ebben konkrétan melyik csoportban vannak a widgetek? :) -
#261 nincs widget-kereső Widget? ez meg samsung apps -
ba32107 #260 Ez az ébresztés is igen fura dolog. Amikor legelőször próbáltam, engem se ébresztett, akkor olvastam is valami ilyesmit, hogy gondok vannak az ébresztőórával, de nem emlékszem pontosan. Azóta nem jelentkezett a hiba, mindig megfelelően ébreszt. Tudtok valamit erről? -
Jól van, köszönöm a válaszokat.
Én is T-s vagyok egyébként. Eddig semmi problémám nincs a telefonnal (igaz még új), akkor nem is próbálkozom, jó nekem így. :)
Akkor ha ráteszek egy játékot a telefonra (ezt Kiessel tettem fel), az külön menüpontnak teszi ki - nem lehet betenni a Játékok mappába? :D
Meg ebben van gyorshívás? Én nem találtam, szedtem le egy widgetet, de mondom hátha van mégis.
Nincs egy oldal, ahol erre a telefonra vannak widgetek? Eddig azokon az oldalakon keresgéltem, amit itt kaptam - igaz ott is van sok. :) -
#258 T-mobilos telót csak buhera után tudsz kiessel frissíteni, de én kételkedem benne, hogy megéri.
Új firmware-ekre nem lehet jó játékokat warezolni, bada 1.2-esben ráadásul a böngészőt is 'elcseszték' (igazából csak a kényelmességéből veszített), nem lehet teljes képernyőssé tenni.
Várom már, hogy b@sszanak bele abba a rohadt böngészőbe egy szövegtördelőt :( -
#257 Nekem a "tés" szolgáltató van de kiessel nem sikerült frissíteni úgy, hogy ne kellet volna valamit is megpiszkálni, de egy próbát megér, rosszul nem járhatsz. -
Köszi. Akkor majd megpróbálom, hátha sikerül Kiessel... :) -
#255 Ha a kiessel tudsz frissíteni akkor semmilyen garanciavesztés és probléma nem lehet.
Megéri? Hát javítanak benne sokat, nem egy frissítés jött már ki, például a navit is javították, az új 1.2-es badában a böngészőt javították, a wifi-n is, másmilyen a képernyőzár animációja, stb... -
Megéri? Ingyenes? Nem lesz baja, nem ugrik a garancia? :D