Crusader Kings II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ebből arra következtetek, hogy "hagyományos" feudalizmust csak vallás- és kultúra-váltás után lehet elérni az iqta berendezkedésűeknél.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
The Reaper's Due DLC kell hozzá, illetve engedélyezni kell a természetfeletti jelenségeket kezdéskor. Ekkor fog jönni valamikor (100-200 évente azt hiszem) a "Matters of Life and Death" esemény. Ha sikeresen teljesíted halhatatlan leszel vagy reinkarnálódsz.
Itt a Wikinél találhatsz pár hasznos tippet, de elég elévült az oldal.
"I've won every battle, but I'm losing this war."
Olyan kérdésem van, hogy mi kell a halhatatlansághoz?
Monks and mystic dlc pipa
Sátán követőinek főpapja pipa
Gyermekek felaldozásával a plusz életerő meg van, de így még nem vagyok halhatalan 😞
Segítségetek köszönöm!
Dekorum
Oltred
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
A törvényeknél keresd a Status of Women sort, illetve ezek feloldásához bizonyos technológiai fejlettség kell (Tolerance III-VI).
Ide kattintva olvashatsz róla a Wikin.
Miként tudom azt elérni, hogy pl a magyarokkal a nőket is használni tudjam a tanácsban. Sokszor jobb a nőknek a képességeik s ettől nem szeretnék elesni. Gondolok itt pl arra, hogy egy nőt teszek meg kancellárnak vagy intézőnek stb. Jade Dragon verzióval játszom.
Köszönöm előre is a segítséget!
Oltred
Magyar übermensch a következő DLC-ben
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
- Stone Hillfort a fővárosban, vagy ha elfoglalsz egy területe ahol kastély van és megteszed azt fővárosnak
- Absolute Tribal Organization a törvények közt
- szervezett vallás, tehát nem lehetsz pogány
Ha ezek megvannak akkor egy döntéssel tudsz átmenni feudalizmusba.
A földet elvenni alatt azt érted hogy mástól elfoglalni? Ehhez kell casus belli(C😎, ezzel tudsz indítani háborút. CB sok minden lehet, ha van clamied(jogod, követelésed) akkor azzal indíthatsz háborút. De van pl de jure CB is, ez azt jelenti hogy ha pl te vagy az Ír király(most maradjunk ennél) akkor kapsz claimet minden de jure Írországhoz tartozó területre. Ugyan így van holy war cb, amivel más vallásúakat tudsz megtámadni. De ebből nagyon sok fajta van, csak mondom, amíg Írországban szarakodsz az 1 tartományos grófokkal addig ezekből semmit se fogsz látni.
Stellaris után úgy döntöttem elkezdek játszani ezzel is
Mindenki Írországot ajánlotta elsőnek, amivel nincs is gondom.
Olyan kérdésem lenne, hogy mivel tudom elérni, hogy elvehessem a földet valakitől ? Mert tribal rendszer van, de hogy tudok váltani ?
Oltred
Kultúrát miként tudom elősegíteni, hogy terjedjen? Tudom, hogy néha magától megváltozik, de nem lehet valamivel megsürgetni az adott területen a dolgot?
Köszi előre is a segítséget.
Oltred
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=303CK2game_2018_02_14_17_.bmp
Utoljára szerkesztette: Geri 12, 2018.02.14. 17:42:19
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A halál csupán a kezdet...
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
elképzeltem, ahogy összenéznek a vezérek, hogy pffúúú, mit mondjunk neki...ajajjjj, mi legyen...hmmm...mondjuk azt, hogy keleten kell maradni védeni a legelőt, na, az jó lesz...még örülni is fog neki, hogy milyen fontos feladatot bíztunk rá...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mintha a fejlesztők sütnének egy tortalapot, de a krémet, a diszítést és a tálalást a modderek csinálnák. <#duhos2>#duhos2>
A Sárkánytrón
Hírek Kínából