Crusader Kings II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2017.08.10. 10:18:30
Nekem nincs bajom az ilyenekkel, elég ritkán jönnek elő, így inkább ilyen érdekes kis dolgok maradnak mint ténylegesen játékot befolyásoló tényezők.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2017.08.08. 17:39:37
Strategy & Tactics: Dark Ages
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
A kórházak csak arra a területre hatnak ahova építed őket.
Elég izgalmas életben maradni a sok mór tartomány mellett, az tény. Tőlük nem is tudom, hogy szerezhetnék tartományokat, így marad a jó belső, vagy külső házasság. Meg az erős szövetséges, ha összejön. A legutóbb még egy nyamvadt járvány is kitört. Kórházakat minden tartományomban építsek, vagy ez is olyan, mint a technológia, hogy szóródik a szomszédba, és csak fejleszteni kell?
Apropó házasság. Uralkodó, örökös házasságánál inkább a tulajdonságokat nézzem, hogy mit nyerek a karakternél, és ne a presztízs büntetést, vagy mindenféleképpen törekedjek az örökösödésre, és az azon keresztüli terület szerzésre?
2. Úgy tudod, hogy pl vagy plot-tal elveszed (akkor nincs bünti, max fellázad, te meg levered), elveszed tőle (akkor van bünti) vagy pl mindenféle pletykákat terjesztesz róla ami utána néha van esélyed bebörtönözni, akkor pedig elvenni tőle amit el akarsz. A hosszabb módja beházasodni oda és a nem megfelelő örököseit megölni, hogy a te lányod/fiad örököse legyen majd pozícióban.
A halál csupán a kezdet...
1. az egyik nagyon nem aranyos vazallusomat el akartam tenni láb alól. Csináltam plot-ot, fel is ment 109% fölé, de nem történt semmi. Magát a merényletet is tevőlegesen kell végrehajtani? Nem, mint esemény jelenik meg, hogy megtörtént. lehet örülni?
2. claim-em van az egyik vazallusom tartományára. Ezt hogyan tudom érvényesíteni? Háborút csak nem kezdhetek, elvenni meg nem egészséges dolog, mert a többiek nagyon megharagudnak.
A keresztes hadjáratba neked magadnak kell sereget vinned az adott területre. A megvívott csatáid, ostromaid meg az elfogott emberek után kapsz részvételi százalékot. Aki a legtöbbet teszi a közösbe a háború végén az kapja az adott területet. Ha másért nem is a kereszteslovag traitért megéri küldeni egy kisebb csapatot, elég jó kis bónuszokat ad és ha váltogatod a parancsnokokat a seregben akkor megkaphatja mindenki.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
2. (DLC) Nagyon. Mint ahogy írták, új kezdés. De jók az új DLC-k, érdemes elgondolkozni rajtuk.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Gyanítom, hogy nem lehet 😞 így viszont más remek alkalmakat mulasztok el a szomszéddal (nem tudom megtörni a megnemtámadási szerződést vele, mert ahhoz at peace-t kér).
Másik kérdésem, hogy a 2014 utáni DLC-k nekem nincsenek meg, és most nézegetem, hogy talán egyet vagy kettőt megvennék, de egy új install mennyire kavar be a meglevő mentésbe? install után új dinasztiát kell kezdeni?
Segítség kellene a birtokokkal kapcsolatban.....
Miként tudom megnövelni a kormányozható birtokok számot?
Azt szeretném elérni, hogy ne kelljen eladományozni a birtokokat ha a birtokolható aránynál több birtokom van.
Jelenleg 8/5 a birtok/birtokolható arány.
"I've won every battle, but I'm losing this war."
"I've won every battle, but I'm losing this war."
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo
Amúgy ha anti-pápát kreálunk és a Róma is a miénk ( igy a vazallusunk lesz ) akkor már mi kérhetjük a pápát a következő keresztes hadjárat helyéről? Régen játszottam már de kb. 1 éve még asszem így volt.
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo
A másik, hogy antipápát hogy lehet kreálni. Azt tudom, hogy a free investitura kell hozzá első lépésként, de aztán hogy s mint azt már nem tudom.
köszi a válaszokat előre is