Crusader Kings II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.12.07. 16:06:32
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Amúgy kérdezz. :)
Köszönettel.
\"Ha a cápa a kezedbõl eszik a lábadból is fog\"
Nem tudom hogy ere gondolsz-e, nekem ez van meg régről bár nem használom. Nem 100%-os, közel sem, de a legfontosabb dolgok le vannak fordítva.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"I've won every battle, but I'm losing this war."
ez megbízható oldal egy játékot rendelnék
De egyébként éremesebb valami nem gravelkind-ra váltani inkább és meg van oldva. Nem tudom a pogányoknál mik vannak, de én spec szeretem a választásos rendszert. Nem nehéz őket max közelében tartani és akkor veled szavaznak.
Utoljára szerkesztette: stoppos, 2015.11.16. 12:51:28
A fiadat rendkívül egyszerű megölni, bebörtönzöd és kivégzed. Csakhát ezért mindenki megutál elég rendesen :D
Szer.:
Hogy tudom a saját fiaimat megölni? Plot to kill-nél az egyik feltétel, hogy ne legyen a fiam.
Utoljára szerkesztette: MaRee, 2015.11.14. 18:17:56
Title loss on successionnal lenne problémám. Old gods-szal játszok, Jorvikkal. Britanniában Skóciától kezdve egészen merciáig minden az enyém, viszont amikor meghal a mostani királyom, Skóciát és jó pár másik területet automatikusan elveszítek. Ezeket írja felül: Jarldom of northumberland, jarldom of lothian, county of nothumberland, county of dunbar. Ezek között nincs a skót királyság, se mercia, mégis elveszítem (tributary state nekem mindkettő). Mit lehet ezellen tenni?
Utoljára szerkesztette: Jaqen, 2015.11.14. 10:25:34
Eredeti játék vagy "virágbolti"? Lehet hogy valami bugos verzió.
Utoljára szerkesztette: stoppos, 2015.11.06. 13:59:22
Utoljára szerkesztette: LaTueur, 2015.11.03. 15:46:04
The seven years war
A videon látható milyen aprólékos és részletes beállítási lehetőségeink vannak, a gazdasági-politikai élet minden területén.
Van már virágbolti verzio is.
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2015.11.03. 07:29:53
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Tetszik, hogy ilyen is előfordulhat, de elég bosszantó volt: Ír királyom annyira mélyen vallásos lett, hogy már túlzásba is esett, konkrétan eretnek lett 62 éves korára. Erre a környék összes hatalma szent háborút indított ellenem. Kicsit reménykedtem benne, hogy elpatkolok (direkt kiálltam egy 20 fős csapat élére többször is és belerohantam az ellenségbe, de sose kaptak el vagy haltam meg) mert akkor érvénytelenné váltak volna a CB-k.
Pillanatok alatt szétkapták az 50 év alatt összekapart királyságom felét, majd a maradékon is lázadás tört ki (ráadásul trónkövetelő),nekem meg már nincs katonám. Azt hiszem meglesz az első load game. Mit tegyek legközelebb, ha nagyon meg akarok halni? :)