Crusader Kings II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.23. 12:37:46
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
960 körül a perzsa szövetségesem behívott 1 háborúba amit 1 szeldzsuk host ellen vívott. Mikor beléptem a háborúba, volt a török csókának kb 3000 embere. Nem sokáig élt. Akkor ennyi volt a szeldzsuk fenyegetés, vagy jön még valami komolyabb sereg is majd?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A halál csupán a kezdet...
Előre is köszönöm.
A halál csupán a kezdet...
Az szép :)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.01.19. 10:31:07
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
eddigi összes dlc-vel. A játékkal se automenteni se simán menteni nem tudok, mert hibaüzenet nélkül kidob,de 5-10 év után
is ugyan ez történik.Windows 7-en még tökéletesen működött de egy pár hónapja váltottam 10-re és nemrég ismét felraktam
a játékot.Amiket próbáltam:
1.Újratelepítettem
2.Nem használok modokat
3.Frissítettem a vizuális illesztőprogikat
Ha valaki tud valami megoldást akkor segítsen legyen szíves.
"I've won every battle, but I'm losing this war."
Nem ironikusan mondtam hogy 'ez a Paradox', hanem a jóértelemben. Minőség, minőség, minőség.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Dlc-ék
Ott van a way of life, republic, legacy of rome, sword of islam, old gods, Horse lords ott van az "rpg" pack.
Egybe is kiadhatták volna? Lehet, de szerintem menet közben fejlesztik és adják ki. Biztos, hogy nem keresik magukat halálra. Ez nagyon réteg műfaj. Személy szerint soha egy forintot nem sajnálok tőlük!!! Másrészt megvárhatod az akciókat is.
Kezdő népnek pl a magyarok jók, könnyen lehet haladni és erős hadsereged van alapból. Yorvik szintén, velük lehet terjeszkedni és vikingeskedni is, ha iszlám népet akarsz akkor esetleg a Szaffaridák, keresztények közül meg valamelyik frank utódállam.
Kicsit ráuntam az alapjátékra (főleg arra, hogy csak keresztény uralkodóval indulhatok), úgyhogy a Jézuska feltuningolta a gamet. Elkezdtem ismerkedni az arabokkal és a kiegek lehetőségeivel.
És most az SG orákulumhoz fordulnék:
Az érdekelne, hogy az Aztékok kb mikor jönnek? Illetve a szeldzsukok és ilkánok kb mikor jönnek?
Egyébként egy középhaladónak ki melyik kezdő karaktert ajánlja a 880as kezdésnél?
Kicsit félek, de remélem, hogy a Hearts of Iron IV-et sem fogják elqrni.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Amúgy durva, mikor is jelent meg az alapjáték? 2012 tavasza? És még most is jön hozzá olyan DLC ami értelmes és pluszt ad hozzá nem TW szintű "áttextúrázotthoplitapack10dolláért" kategória.
For the greater good
"I've won every battle, but I'm losing this war."
Van még pár dolog ami nem túl tiszta nekem. Pl veszek fel ambíciót a kraimmal, mondjuk a diplomácia teljesítéséhez el kell érni mondjuk X számú diplomata pontot, vagy a mondjuk az intrikánál X számú intrika pontszámot. Random dobódnak a helyzetek amikor lehet nyerni valamilyen pontszámot, vagy egyéb máshogy is el lehet érni? A másik kérdésem pedig az, hogy szövetségesre csak házasság útján lehet szert tenni?
For the greater good
Mondjuk a Közel-Kelet és Perzsia azért is necces mert két nagy invázió is jön ott, először a szeldzsukok tarolnak le aztán meg az ilkánok. Plusz most már ott vannak a random szteppi nomádok akik simán beugranak fosztogatni.
For the greater good
HIP modot használom, igazából csak a térkép miatt.
1066-ban kezdtem az utolsó Karoling gróffal, 1 területtel Észak-Franciaországban. Onnan jutottam ideáig, messze a legerősebb tagja vagyok a HRE-nek, 2 uralkodóm volt is császár. Kicsit már unom is, nem nagyon van hova terjeszkedni, max Itália.
Most gondolkozom valami újon, jó lenne egy muszlim vagy zoroasztriánus játék.
For the greater good
Amúgy kikkel játszol?