15 éves a Windows 95
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az a "looser"? Lazább? Melléknév fokozása? <#nevetes1>#nevetes1>
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Nagyjából bemutatja azt a hihetetlen eredetiséget, kitartást és kreativitást, ami BG-t és SB-t jellemzi, ...
... ha más szellemi termékeit kell megszerezni!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)
Sõtt az egész technológia igen tetszetõs!
Remélem még születik pár ilyen agy mint Bill és akkor jobb lesz a földön az élet! De ha nem akkor is kényelmesebb. Reménykedem, hogy valaki majd egy teljesen más elgondolással csinál valamit az alapoktól kezdve.....û
Szoval igaz, hogy imádom a macrosoftot mint a babgulyást, de azért nap napután babgulyást enni....
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)
Inkább AMD 5x86 lehetett és 12 Mega RAM... ha jól emlékszem volt Intel Pentium is lap+proc= 35k-40k lehetett. Egyik burzsuly haveromnak volt viszonyítás képpen csodájára jártak... akkoriban.
Hopsz itt egy perce néma csend az akkor még futó Cyrix processzor gyártónak! Jó procikat csinált kandalló és számítógép 2in1 😄
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Az nem rossz. Gondolom Tri channelben hajtottad 2 gigás modulokkal 6 memhelyen 😄 Szerintem 1024-es nagyságrenddel elírtad azt a memméretet 😄 Nekem is van olyan, hogy véletlenül azt mondom, hogy az elsõ HDD-m 200 Gigás volt 😄
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Mi volt benne az okoskodás, te okostojás?
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
https://twitter.com/foodlfg
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Sõt nem Windows és MS termékekben elõtte is akadt itt-ott.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
A pro verziót használom, de free verzió is nagyon jó, mert defaultban az oprendszer nyelvi preferenciájának megfelelõen telepíti a progikat, kihagyva a telepítés során a hírlevelet, a toolbarokat, meg egyéb ilyen fölösleges dolgokat, publikus asztalra teszi a parancsikonokat. Automatikusan a legfrissebb verziókat telepíti stb.
Miután ezt lefuttatom, már csak a MS Office az amit esetleg külön kell telepítenem, és ennyi volt a téma.
Ghostot azért hagytam el, mert tökmindegy hogy ghostoltam vagy telepítettem, a ninite installt ugyanúgy indítanom kellett annak érdekében, hogy a legfrissebb felhasználói programok települjenek. De ugye ez már kapásból az oprendszer használatba vétele elõtt nekiállt azt szemetelni, mert hát friss install nulláról azért mégiscsak jobb mint egy alapból feltelepített programra rátelepíteni az újabb verziót.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Az OS/2 közül még a Warp 4.0 is pontosan ugyan olyan gáz 16/32-bites egyveleg volt, mint a Win9x/ME sorotzat, csak hiányzott a rendszer belsejébõl a DOS, meg szerencséjére a 16bites OS/2 is preemptív multi-threadinges volt már. Enyí elõnye volt az OS/2-nek a Win9x sorozattal szemben, de egy Windows NT-hez képest technológialiag labdába sem rughatott volna. Sak sokan XP-nél találkoztak elõszõr az NT vonal képességeivel.
Aztán jött a Y2K probléma, és a sok wines, dosos hardvert le kellett cserélni, ott akkor jött a w2000, ami már nem volt egy rossz OS. Barátosnõm hugának szereztem egy gépet asszem, arra imádkoztam fel a w95-öt kb 3 óra alatt, mert asszem valami nem stimmelt az alaplappal és telepítés közben kékhalált csinált. De megoldottam. Utána a gép hozzám került, talán az volt az elsõ PC-m.
Mivel az Amiga egy mûködõ szerkezet volt ezért azon szinte semmit nem tanultam a számtekrõl. Az 500-asomat talán egyszer sem szedtem szét. De az 1200-ast is max évente 1X.
Ehhez képest mióta PC-m van könyékig vagyok mindig a dobozban.
Az Amiga OS 1985!!! ota natív grafikus felülettel, mûködõ 'PnP' rendszerrel, valódi multitaszkkal rendelkezik, és olyan átlátható és könnyen kezelhetõ rendszerstruktúrával, amit egy ovis is megért. Ezért aztán amíg Amigám volt semmit nem tudtam az OS-ekrõl, használtam õket.
Mióta PC-m van sokkal többet tudok, mondjuk alapvetõen csak a winrõl, és effektíve az idõm jelentõs része megy az OS ápolására.
A win95 az Amiga OS3-hoz képest egy totális csõdtömeg volt. Valahol az XP környékén került minden elõny a win oldalára, a hardverkövetelményt meg néhány egyéb apróságot leszámítva.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3