91
Legtöbb közösségben ahol van tagdíj (jelen esetben SG VIP) vannak mecénások akik kifizetik tehetséges/aktív tagtársaik \"tagdíját\".
-
Vlala #11 Akinek nem éri meg egy doboz cigi = nagy tábla Milka = négy üveg sör)áráért egy évre VIP-nek lenni, az szerintem nem érdemes arra, hogy támogassák :) -
#10 Nekem egy új gépet, mert ezen lassan már netezni sem lehet. :DD
#9 Támogatom!!! :D -
#9 akkormár a net és villanyszámla, valamint a számítógép egyéb költségeit is fizessék:D! -
#8 lehetne versenyt rendezni:) régebben volt banenrkészítő, stb. -
#7 én is kérnék, ha lehet -
USAMEN POWER #6 Nem akarok kötözködni, de ki az aki nem tud évi max 1000 rugót kiperkálni ? Továbbá az sg -re írkáló, a közösség többségét alkotó 18 év alatti (tiszt. a kiv.) unatkozó csírák, merek fogadni hogy havonta 10 - 20 ezreket kapnak anyucitól apucitól részletekben. Hoppá, és te ilyeneknek akarsz fizetni 1 forintot is ? Itt két lehetőség van: Aki Vip fórumozó, értelemszerűen azért Vip mert az akar lenni. Aki meg nem, az meg valószínüleg nem akar Vip lenni, ennyi. Viszont a fölösleges topikok száma megint nőtt 1L -
karajjj #5 kifizeted az enyémet? -
#4 pl a legaktívabb tag bizonyos, akár top10-ben lévő topic-ok között.
de a háttérképes se lenne rossz:P -
Fbn Lx #3 aki a legjobb sunát postázza nekem előre kifizetve, annak fizetek 1 év vipet -
#2 Erre már én is gondoltam. Én monjduk egy topik "szépségversenyt" hirdetnék meg, melyik az a topik, ami jól néz ki, stb.
vagy egy házigazda versenyt hirdetni, mely topik van rendesen karbantartva. -
#1 Sziasztok!
Legtöbb közösségben ahol van tagdíj (jelen esetben SG VIP) vannak mecénások akik kifizetik tehetséges/aktív tagtársaik "tagdíját".
Arra gondoltam itt SG-n is működhetne a dolog.
Persze nem ellenszolgáltatás nélkül, hanem mecénás által kiírt pályázatokra jelentkezve lennének kiválasztva az arra érdemesek.
Egyelőre nem írok ki konkrét pályázatot, inkább közvélemény-kutatást tartok hogy hány embert érdekelne egy fotópályázat, háttérkép készítő, SG adatlap design, stb. verseny.
Vagy mik azok a témák amik megérintenek Titeket.
Bárki lehet Mecénás is és meghirdethet itt a topikban versenyeket.
Nem tudom életképes-e az ötlet, de majd kiderül.