SG VIP Mecénások

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Desiderata
még 1 hét van hátra...
Jim Morrison
en meg csinalom

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

jhetedikj
nem sok jelentkezõ van eddig

anno 1987

Desiderata
szorgoskodjatok! <#circling>
Desiderata
az jó lenne, de eddig még nem sok nevezés jött, várjunk pár hetet
Pistike 007
Énis, de elõléptettek Pisitke 007 ügynökké! :[
😄

SLICK
igen ez sincs kizárva. Mindenesetre én is vérpistiként kezdtem az itteni pályafutásomat, mondanom sem kell betárcsázós nettel 😄

Pepsi Twist
akkor azért volt jobb mert nem vol mindenhol net, ahol meg volt, ott még tárcsázós volt és oda még nem engedték a vérpistikét hogy netezzen össze vissza, max az iskolába a teveclubon 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

SLICK
"pár éve volt egy deskoptháttér-verseny (tomsolo gombája) és azóta "sehon kifli"..."

bizony-bizony! Régi szép idõk 😊

SLICK
azt ne felejtsd el, hogy régen (2003-2004-ben) azért más közösség volt, mára elszabadult a sok tudatmódusolt kisgyerek sajnos.
Régen volt értelme rendes versenyeket szervezni, most alighanem bebukna az egész..

kéne vkinek nyitni sajátban topicot (desiderata ???) és a bannerban vmi linket tenni és oda betenni a nevezõk linkjét és majd ha mindeki elkészül akkor pontozni h tudjunk mihez viszonyítani
N o N a m e
Kész van az én profilom is 😊 versenyre NEM nevezek! Csekkoljátok! 😊
Desiderata
ez rendes tõled <#worship>
Pistike 007
optimista kezdeményezõ arcok on!
😊)

jhetedikj
Jó kezdeményezés!<#eljen>

A 2. helyezett díjának kifizetését én szívesen átvállalom.😊

anno 1987

edios
<#eljen>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ki fizet nekem alkoholt hogy távol tartsam magam bizonyos topikoktól?

Desiderata
ez nagyon király <#eljen><#worship>
ennyi az egész: <link href=http://bit.ly/aZdVPU rel=stylesheet>
amihez már van az SG CSS-ében megadva tulajdonság azt !important-el felül írhatod
és freewebre van feltöltve
ööö igen de a javascriptet hova töltöd fel vagy na azt hova teszed be? érted h beindulhasson az egész
tigeroo
big tisztelet
Malakai
Egybõl van kérdés adatlap mûhelyben. 😄

@Dean: Javascriptet hív meg, az injektálja a css-t.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

megkell hagyni kurvára tetszik! (azt megmondhatnád h a css-t hol hivod meg h az adatlapod konfigold?(nem fogok versenybe szállni csak ez érdekelne.
N o N a m e
ezthogy?! leszünk barátok? 😊
én jelentkezek, úgyis megcsináltam már egy ideje (igaz, IE-ben nem mûködik)
VIP-t nem kérek, ha esetleg elõl végeznék
N o N a m e
lájk.
ki volt itt aki kéregetett?????????
ok, csak mert akkor sokan kurvára elnézést kérhetnétek tõled, hiszen sokan azzal vádoltak meg h te kéregetsz közben meg te fizeted most ezt a kört egy versenynek a díjaként ami rohadt szép gesztus!
<#worship> Bár én nem veszek részt benne mert annyira nem értek hozzá,de pontozni szívesen pontoznék.
Sadist
Adjatok VIPet! Cserébe az adakozót a VIP lejártáig nem küldöm el az anyjába, még ha végtelenül ostoba, akkor sem. Valamint a logó jobb alsó sarkában lévõ 1x1 pixeles felületrõl a szponzor dönthet, szabadon felhasználhatja hirdetési felületként.
Ez szerintem a lehetõ legjobb ajánlat, ha valaki nem akarja magát ostoba lúzernek érezni néhány hónapig.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Desiderata
igen, hacsak SG nem vállalja ezt át tõlem
remélem minél színvonalasabb pályamûvek érkeznek
de most te állod a vip fizetést nekik?
Desiderata
na jó, kiírok egy pályázatot

Felhasználói adatlap tuning verseny!

Mint sokan tudjátok a beállításoknál a blog illetve weblap mezõnél iframe tag használatával weblap szúrható be, de scriptekkel az egész arculat módosíthat, aki egyszerûbb dologra vágyik az simán html szabványnak megfelelõen képet is beszúrhat az adatlapjára.
A verseny ideje 1 hónap
Pályamûveket ebbe a topikba linkeljétek.
Technikai kérdéseiteket az SG adatlap mûhely topikban tegyétek fel!

Nyeremények:
1. helyezett 12 hónapos VIP
2. helyezett 4 hónapos VIP
3. helyezett 1 hónapos VIP

A beérkezett pályamûvekre ennek a topiknak a látogatói szavaznak. 1-5-ig tartó skálán.

Jó kreatívkodást kívánok minden pályázónak!
wordsworth
szerintem is jó az ötlet. Nem értem most komolyan hol ebben a baj :/

PSP user n\' soon ps3 user too :)

már most lenne korona, + lehet egy csillag is
Jim Morrison
Szerintem chopper építõ verseny jó lenne.

Am én is kérek VIPet ha lehet. Igaz, asszem novemberben már kapok csillgaot vagy nemtommit. koronát.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Carlos
Nézõpont kérdése. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Me0w
Es aki nem 'rendes, fizikai' munkat vegez, annak bizony a kurva anyjat, mi? 😊 Kormanyozzal szepen tovabb, Pistike 😊

Together we'll fly someday...

tigeroo
<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>

a koldulás neked ugyan azt jelenti mint az adományozás?
Carlos
Ha adok egy számlaszámot átutalsz nekem egy ezrest?
Csak gondoltam megpróbálom...

Þór vígi þessi rúnar

lenne itt akár 1 mecénás is ?
OrioN the S

amennyiben a fórumozók 80% normális, korához megfelelõ agyszinttel rendelkezne, akkor szívesen vennék részt az ilyen versenyekben, ötletekben.

csak sajnos fordított a helyzet.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Miért szóljátok le Desideratát? Mindenki arra költi a saját pénzét, amire akarja. Ha kedve van, miért ne mecénáskodhatna?

tigeroo
mondjuk sztem az ilyen kis plecsnik remélem azért nem fognak elterjedni...

ha kommersz lenne és mindenkinek minden apróságért lenne valami a logója mellett...a saját fórumban még elmegy de "kinnt" ne legyen
N o N a m e
SG Desktopháttér ott van a Fórum fõoldalon a fórumozó keresõ felett.
Pistike 007
Errõl beszéltem!
Én pl arra a gombára nagyon irigy vagyok!
😄D

A csillagokat meg a koronát is ügyesen megcsinálták, ott van Jedi piros csillaga is, ez csak egy újabb típus lenne. Esetleg ki lehet írni nekik is egy pályázatot, ahol spéci jelet kapnak a nevük mellé a fórumon 😉
Carlos
ja, a devek örülnének az ilyen requesteknek!

Þór vígi þessi rúnar

Fresh Duke
Te nagyon visszamaradott vagy. <#zavart2>

A heavy cost. I pay it gladly.

Carlos
egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

Oldal 1 / 2Következő →