SG VIP Mecénások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
bizony-bizony! Régi szép idõk 😊
Régen volt értelme rendes versenyeket szervezni, most alighanem bebukna az egész..
A 2. helyezett díjának kifizetését én szívesen átvállalom.😊
anno 1987
amihez már van az SG CSS-ében megadva tulajdonság azt !important-el felül írhatod
és freewebre van feltöltve
@Dean: Javascriptet hív meg, az injektálja a css-t.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
VIP-t nem kérek, ha esetleg elõl végeznék
<#worship>#worship> Bár én nem veszek részt benne mert annyira nem értek hozzá,de pontozni szívesen pontoznék.
Ez szerintem a lehetõ legjobb ajánlat, ha valaki nem akarja magát ostoba lúzernek érezni néhány hónapig.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Felhasználói adatlap tuning verseny!
Mint sokan tudjátok a beállításoknál a blog illetve weblap mezõnél iframe tag használatával weblap szúrható be, de scriptekkel az egész arculat módosíthat, aki egyszerûbb dologra vágyik az simán html szabványnak megfelelõen képet is beszúrhat az adatlapjára.
A verseny ideje 1 hónap
Pályamûveket ebbe a topikba linkeljétek.
Technikai kérdéseiteket az SG adatlap mûhely topikban tegyétek fel!
Nyeremények:
1. helyezett 12 hónapos VIP
2. helyezett 4 hónapos VIP
3. helyezett 1 hónapos VIP
A beérkezett pályamûvekre ennek a topiknak a látogatói szavaznak. 1-5-ig tartó skálán.
Jó kreatívkodást kívánok minden pályázónak!
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Am én is kérek VIPet ha lehet. Igaz, asszem novemberben már kapok csillgaot vagy nemtommit. koronát.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Together we'll fly someday...
a koldulás neked ugyan azt jelenti mint az adományozás?
Csak gondoltam megpróbálom...
Þór vígi þessi rúnar
amennyiben a fórumozók 80% normális, korához megfelelõ agyszinttel rendelkezne, akkor szívesen vennék részt az ilyen versenyekben, ötletekben.
csak sajnos fordított a helyzet.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ha kommersz lenne és mindenkinek minden apróságért lenne valami a logója mellett...a saját fórumban még elmegy de "kinnt" ne legyen